penisforlænger guide cover

Penisforlænger – Få en længere penis med en penisforlænger

Med en penisforlænger kan du opnå en permanent større penis, men hvilken forlænger, du vælger, er ikke ligegyldigt. Både hvad angår sikkerhed og effekt, er der god grund til at undersøge mulighederne grundigt. Vi har gjort det hårde arbejde for dig og indsnævret udvalget til de to, der – efter vores overbevisning – er de bedste penisforlængere.

Vores bud på de bedste penisforlængere

Listen med de bedste penisforlængere er i vilkårlig rækkefølge. Vores udvælgelse tager udgangspunkt i brugeranmeldelser, tests og dokumentation for, at penisforlængeren rent faktisk virker. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel. 

Male Edge Pro

Derfor anbefaler vi denne

Male Edge Pro - Guide til penisforlænger

Den dansk producerede Male Edge penisforlænger holder, hvad den lover, når du bliver garanteret en større penis – virkningen er nemlig dokumenteret. Det virker! 

…Og så blev produktet desuden, ifølge Sinful.dk, kåret som det bedste af sin slags i 2011.

Så stor kan penis blive

I gennemsnit vil penis vokse med op til 30% ved brug i 3-6 måneder. Efterfølgende kan du, ifølge producenten, forvente en forøgelse på helt op til 60%. Ganske imponerende tal, som dog kræver, at du bruger apparetet adskillige timer dagligt. 

Har du svært ved at afsætte de 2-4 timer, som du ideelt skal tilbringe med banditten i maskinen, så kan du også vælge at sove med forlængeren på penis. 

Pro-udgaven

Der findes i øjeblikket 3 udgaver af Male Edge penisforlængeren. Der er ingen forskel på selve apparetet, men mængden af ekstraudstyr, som medfølger, afhænger af, hvilken udgave du vælger. 

Vi har valgt at anbefale pro-udgaven, fordi der medfølger en masse brugbart som eksempelvis; Lineal, rejsetaske, beskyttelse og gazebind. 

Du kan dog sagten vælge en af de andre (og billigere) udgaver, hvis du gerne vil spare lidt penge. Du finder Male Edge Basic her og Male Edge Extra her.

Sådan virker det

Ved hjælp af et udtrækningssystem kan du gradvist strække i penis og dermed øge længden. Sæt forlængeren på penis og juster herefter til den ønskede belastning og vent – så simpelt er det faktisk. 

Det værd at bemærke, at resultatet afhænger af tiden, du bruger med penisforlængeren. Jo længere du bruger den, des hurtigere og bedre resultater vil du opnå. 

Der er umiddelbart ingen grænse for, hvor længe du kan bruge den dagligt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Simon
4.8/5

“Ikke mindre end fantastisk.!

Fedt produkt der holder hvad det lover. 
Jeg har fulgt den medfølgende instruks-manual, som Sinful.dk har lavet, og må sige at det holder. 
Bedste investering jeg har lavet længe. HUSK drenge det hjælper ikke bare at have den liggende. Den skal også bruges. “

Lars B
5/5

“Jeg/Vi (min kæreste og jeg) har de sidste 3 måneder brugt denne “penis-forlænger”, i forsøg på, at give min penis lidt flere cm… Og selvom resultatet ikke kunne ses med det samme, så kan det bestemt ses efter 3 måneder. Jeg er glad. (Y)”

Jes Extender Titanium

Derfor anbefaler vi denne

Det er læger, der står bag udarbejdelsen af Jes Extender, som siden 1995 har været fast inventar på hylderne med penisforlængere.

Dansk produceret kvalitet

Den danskproducerede penisforlænger leverer i den grad varen (mere om det om lidt), og så er den i en kvalitet, som tåler at blive brugt. 

Materialet er rustfrit stål og plastik, og så kommer den i en lækker flight case i aluminium, som gør transport af penisforlængeren til en fornøjelse. 

Skulle produktet mod forventning gå i stykker, så har du 2 års fuld garanti fra den dag, du køber. 

Over 500.000 mænd har fået større penis

Vi forstår godt, hvis du er skeptisk; det var vi ærligt talt også selv – men den skulle altså være god nok!

Det er – ifølge forhandleren af produktet – medicinsk dokumenteret, at penisforlængeren har en virkning. 

Mere end 500.000 mænd har således opnået en forøgelse i længden på deres vedhæng ved at bruge Jes Extender. 

Du styrer selv hvor meget penis skal vokse

… altså indenfor rimelighedens grænser. Forventer du at blive velhængt som en hest efter at have brugt penisforlængeren her, så bliver du skuffet.  

Kan du derimod “nøjes” med lidt mindre, men stadig markante resultater, så bør du bestemt overveje Jes Extender, som gør det muligt at opnå en penisforøgelse på op til 60%. 

Resultatet afhænger primært af, hvor ofte du er villig til at bruge forlængeren. Det er nemlig så simpelt, at jo mere du bruger den, des større resultater vil du få. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Leif
5/5

“Godt arbejde

Fungerer fint. Har brugt den i 2 måneder og har opnået en forøgelse i længden på 12 mm og i omkreds 7 mm
Fungerer generelt godt, men om alle delene holder i 18 måneder må komme an på en prøve.”

Hvordan virker en penisforlænger?

En penisforlænger er et apparat som består af plastikringe og metalstænger som kan justeres i længden, så afstanden mellem roden og penishoved strækkes.

Ved at udsætte vævet på penis for et stræk over en længere periode, vil der ske celledeling med henblik på at skabe nyt væv. I dette tilfælde betyder det nye væv, at din penis bliver længere

Ved dagligt at bruge penisforlængeren er det muligt at opnår en permanent længere penis.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om sexdukker, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste sexdukker, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdiloer til mænd, bedste pocket pussies, bedste kondomerbedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste penis sleeves og bedste fleshlights.

Er det farligt at bruge penisforlængere, eller kan det gøre ondt?

Så længe du sørger for at følge anvisningerne fra brugsmanualen som medfølger produkterne er der ingen grund til bekymring om skader eller smerte.

Hvor længe skal jeg bruge en penisforlænger?

Hvor længe du skal bruge penisforlængeren afhænger i høj grad af, hvilket resultat du går efter. Jo længere du gerne vil have din penis, des mere tid skal du forvente at bruge med dilleren i apparatet. 

Dog kan man generelt sige, at det typisk vil tage omkring 6 måneder med daglig brug, inden du kan se resultater. 

For det bedste resultat anbefales det at bruge penisforlængere i minimum 2-6 timer dagligt.

Virker penisforlængere?

Ja – det gør de faktisk. 

Vi var selv en smule overraskede, for hvor mange af os har ikke rystet på hovedet over en banner-reklame på Pornhub som lover dig, at du kan gro din penis længere på et par uger – det tror man ikke rigtigt på, vel?

Tidshorisonten er helt skæv, for det tager væesneligt længere, men derudover er de tvivlsomme reklamer faktisk ikke helt galt på den. Det kan nemlig lade sig gøre. 

Producenterne har naturligvis gjort alt i deres magt for at få testet deres produkter. Ifølge dem er der ingen tvivl om, at det virker. 
– Men det skal de jo sige.

Virker det? – Videnskaben siger ja! 

Tag i stedet videnskabens ord for effekten:

Et italiensk forskerhold har undersøgt effekten af penisforlængere, og konklusionen var, at forsøgspersonerne i gennemsnit kunne glæde sig over et lem, som var 1,7 cm længere end inden de begyndte at bruge penisforlænger. 

Det kræver dedikation at opnå resultater

Det kan lade sig gøre at få en permanent længere penis med en penisforlænger, men du får os aldrig til at sige at det er let. Det kræver nemlig både vilje og dedikation at opnå et mærkbart resultat. 

Som udgangspunkt skal du forvente at bruge penisforlængere flere timer dagligt, hver dag, året rundt. Det er naturligvis ingen katastrofe hvis du springer over i ny og næ, men som hovedregel skal der dagligt brug til, før det virker. 

Bliver du forpustet alene ved tanken om at sidde med banditten i en forlænger hver eneste dag, så findes der en mindre tidskrævende løsning i form af en penispumpe. Resultatet er dog ikke permanent som med en penisforlænger

Hvorfor bruge penisforlænger?

Typisk vil det være en utilfredshed med den nuværende længde på penis som får ejermanden til at bruge en penisforlænger. 

Vi oplever dog også, at mænd som kan bryste sig af en længde over gennemsnittet, kan finde på at bruge en penisforlænger. På samme måde som bodybuilderen som aldrig blvier tilfreds med sin størrelse, kan selv de mest veludrustede mænd blive usikre og derfor jagt et par centimeter mere.