Penispumper cover - guide til penispumper

Penispumpe – Få tykkere og længere penis med en penispumpe

Ved hjælp af en penispumpe kan du opnå det umulige – en større penis. I hvert fald for en stund, indtil rejsningen lægger sig igen. Markedet for penispumper er stort og mangfoldigt, og ja, faktisk en kende uoverskueligt. Vi har gjort det hårde arbejde og orienteret os indgående i det samlede udvalg med henblik på at kunne præsentere de 5 bedste for dig. 

Se vores bud på de 5 bedste penispumper

Herunder finder du vores bud på de 5 bedste penispumper. Produkterne præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert produkt er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes har vi indsat en prissammenligner, så du kan se, hvor du kan få de forskellige penispumper billigst lige nu.

Udvælgelsen har taget afsæt i produktanmeldelser, tests, udført af andre, og vores vurdering af de enkelte penispumpers samlede kvalitet. Vigtige parametre i den henseende har været funktionsmuligheder, kvalitet, pris og materialevalg.

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

Bathmate Hydromax7

Derfor anbefaler vi denne

bathmate hydromax 7 penispumpe - penispumpe guide
Ingen priser tilgængelige

Vi starter listen ud med et lidt anderledes, men yderst populært valg inden for penispumper; Hydromax7.

Det, der gør denne penispumpe lidt anderledes, er, at den er designet til at blive brugt i badet. I stedet for at bruge luft til at skabe tryk i pumpen, bruger Bathmate vand. 

Vandtrykket hjælper med at skabe et større vakuum, end man normalt kan forvente af en penispumpe. 

Ekstra kraftig penispumpe

Faktisk kan du, ifølge producenten, forvente et vakuum, som er op mod 35% større end de andre pumper fra Bathmate.

En ring nederst i pumpen sikrer, at produktet slutter tæt om din penis og sørger på den måde for, at du lettere kan bruge pumpen i den rigtige vinkel. 

Få en større og fyldigere rejsning med Bathmate Hydromax7! 

Tag ikke kun vores ord for det. Brugerne er nemlig også begejstrede:

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

FM
5/5

“Jeg havde læst en del om Bathmate på diverse forums og sider. Besluttede mig for at det ikke kunne skade at prøve den af. Indtil videre er jeg ret tilfreds med den. Når man så får styr på det, hvilket er en hurtigt læringsprocess efter min mening, så sidder den også godt. 
En anbefaling som jeg kan give er at lade være med at bruge den medfølgende “comfort pad”. Det er ikke nødvendigt, men det er selvfølgelig individuelt. 
Jeg har kun positivt at sige om den!”

helge mo
4.2/5

“Overaskende god virkning.”

XL Sucker

Derfor anbefaler vi denne

XL sucker - guide til penispumper
Ingen priser tilgængelige

En penispumpe til en fornuftig pris, som, udover at øge størrelsen på penis ved hjælp af vakuum, også stimulerer lemmet takket være knopperne på indersiden af røret. 

Stimulerende penispumpe til en god pris

Er du på jagt efter en penispumpe til ganske få penge, så behøver du ikke lede længere. 

For en relativt beskeden sum kan du komme til at pumpe din penis større og samtidig nyde stimuleringen fra gummiknopperne på indersiden af penispumpen. Når prisen for et produkt er overraskende lav, kan man let betvivle produktets kvalitet, men det er der altså ingen grund til i denne sammenhæng.

Denne pumpe er nemlig lavet af gode, hårdføre materialer, der sagtens kan holde til at blive brugt. 

Ikke så stor som navnet antyder

Penispumpen bliver kaldt for XL, men ifølge flere brugere er det ikke, fordi den er enorm i størrelsen, og du bør derfor sikre dig, at der er plads til din penis, inden du køber. XL Sucker måler 19,5 cm i længden og 5 cm i diameter. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Michael
4.3/5

“Overordnet set er den udmærket, og effekten er sjov og god.
På minus siden er den lidt hård i kanten, som gnaver lidt på skambenet, og pumpebolden er også hårdere end forventet. Men afgjort en sjov fætter.”

helge mo
4.3/5

“Pumpen ser ikke rigtig ud af noget til at starte med, men påfør lidt vandbaseret glidecreme for enden og lad dig selv eller din partner styre pumpen. Allerede efter få tryk begynder penis at vokse. Brug pumpen samtidig med berøring andre steder som et godt forspil eller brug den i forbindelse med dominans. Husk at du selv bestemmer og stop hvis det begynder at gøre ondt, for trykket kan virkelig føles kraftig.”

Powerhouse Pump

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Det første, man bemærker ved denne penispumpe, er det diskrete design. Vidste man ikke bedre, kunne man sagtens tro, at der var tale om et køkkenredskab.

Du kan dog hverken koge pasta eller stege frikadeller med denne automatisk penispumpe. Til gengæld kan du, helt automatisk, få en større og fyldigere rejsning. 

Pumpen slutter tæt om penis, og ved et tryk på en knap går den elektroniske penispumpe i gang med at suge, så du kan have hænderne fri undervejs. Vælg selv intensitet – lav, medium eller høj. 

Følg med i, hvor meget penis vokser

På siden af røret finder du en lineal, så du kan følge med i størrelsesforøgelsen på penis. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Flemming Jensen
5/5

“Holder hvad der loves, er desuden meget lydsvagt og suger eminent, samt er meget let at rengøre.”

Mr. Membr automatisk penispumpe

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Det bliver ikke meget lettere at få en hårdere og større penis end med denne automatiske penispumpe fra Mr. Membr.

Her stilles der nemlig ikke noget krav om udførelse af manuelt pumpearbejde. Det eneste, du skal gøre, er at anbringe din penis i pumpen og herefter – ved hjælp af ganske få tryk – vælge et af 3 pumpeintensiteter. Når du har gjort dette, klarer pumpen resten, og du vil kort derefter have en stenhård, kampklar penis.

Penispumpens mål

Penispumpen fra Mr. Membr måler 20,5 cm i den indvendige længde og har en indre diameter på 2,7 cm. Diameteren kan dog strækkes, hvis du er yderst veludrustet og de 2,7 cm ikke er tilstrækkeligt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mik
5/5

“Den har bare super rigtig god sugeevne, og der er godt med plads til penis. Derudover har den kraftig motor, der bare virker”

Bathmate Hydromax9

Derfor anbefaler vi denne

bathmate-hydromax9 - De bedste penispumper
Ingen priser tilgængelige

Endnu en penispumpe i Hydromax-serien, nemlig efterfølgeren til 7’eren, som har fået tallet 9 – ja Hydromax opererer vist ikke med lige talrækken, som vi kender den. 

Det er ikke noget tilfælde, at vi blandt vores anbefalinger har to penispumper fra denne serie; det skyldes ganske enkelt, at producenterne bag Hydromax-penispumper kan deres kram.

Få ekstremt fyldig erektion

Med denne penispumpe kan du opnå en hårdere og fyldigere erektion, end du troede muligt, takket være en hydro-teknologi på et højere niveau end toppen af Babelstårnet.

Hvordan virker pumpen?

Hydromax9 virker ved at danne vakuum omkring din penis ved hjælp af vandtryk – præcis ligesom 7’eren gjorde.

Forskellen er bare, at 9’eren har en sugekraft, der er 35% større end forgængerens. Dette betyder, at 9’eren virker markant hurtigere end 7’eren, og at 9’eren giver endnu bedre resultater, som i dette tilfælde er en fyldigere og stivere pik. 

Super god komfort

Penispumpen her scorer også højt, når det kommer til komfort. Der er ikke særligt meget tryk omkring penisroden og pungen, og pumpen er generelt rigtig behagelig at bruge.

Med smart drejemekanisme

9’eren er på mange måder en 2.0-udgave af 7’eren, hvilket betyder, at den kan mange af de samme ting, som 7’eren kan – blot bedre. Derudover kan den også en række ting, som 7’eren ikke kan, for eksempel kan 9’eren rotere 360 grader på grund af en smart drejemekanisme.

Måske tænker du: Jamen hvad skal jeg dog bruge det til?

Dertil kan vi svare, at det gør pumpen væsentlig lettere at bruge i badet, for ja, den kan – ligesom dens forgænger – uden problemer bruges under bruseren.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Bent
4.4/5

“En god og gedigen kvalitet. Det kræver lige lidt tålmodighed at vænne sig til det nye ventilsystem, som nemt tager luft ind, hvis den ikke er i den rigtige position, samt med at bruge den løse ring, som skal sidde rigtigt for heller ikke at tage luft ind. Når man lige har lært det så virker den fremragende.”

Vil du se flere penispumper? 

I så fald er der gode nyheder til dig – vi har nemlig kun præsenteret dig for toppen af isbjerget. Under havoverfladen finder du endnu flere penispumper, så du kan være helt sikker på, at der nok skal være en, som falder i din smag. 

Tryk på knappen nedenfor, og se det store udvalg af penispumper.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om penispumper, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste penispumper, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexdukker, bedste små dildoer, bedste penisforlængerebedste buttplugs, bedste strap-onsbedste gagballsbedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste glidecremer og bedste fleshlights.

Hvad er en penispumpe?

En penispumpe er, som navnet antyder, en pumpe som kan bruges på manden vedhæng. Ved hjælp af luft- eller vandtryk skabes der et vakuum som trækker i penis. På den måde kan man opnå en større rejsning og en penis som er både tykkere og længere. 

En penispumpe giver ikke en permanent større pik, og du vil derfor opleve at størrelses forøgelsen vil aftage sig ligeså stille efter brug. Men inden dit lem vender tilbage til sin almindelige størrelse kan du jo passende glæde dig selv eller din partner med en penis som fylder mere end normalt. 

Hvem bruger penispumper?

En penispumpe kan bruges af ældre som har problemer med at opnå rejsning, eksempelvis på grund af åreforkalkning eller et andet form for handikap. 

Det er dog langt fra kun ældre eller folk der har rejsningsproblemer som bruger pumperne. Fordi du får en større og fyldigere rejsning efter brug af en penispumpe, vælger mange mænd, med en ellers velfungerende penis, at bruge den inden sex eller onani. 

Den større rejsning er ofte til stor glæde for partneren i sengen, men nogen finder det også lækkert som opvarmning inden onani. Penis bliver nemlig mere følsom efterfølgende, hvorfor det bliver mere behageligt og lettere at opnå klimaks gennem onani. 

Kan kvinder bruge penispumper?

Jep! 

Ja, det lyder måske underligt, for hvordan skal man som kvinde kunne bruge en penispumpe når man nu ikke har en, ja… penis?

Selvom kvinder ikke er udstyret med en snabel, kan de faktisk godt få glæde af en pumpe. Vi har hørt om kvinder som bruger pumpen på klitoris, for på den måde at opleve en lille størrelses forøgelse, men vigtigst af alt, fordi klitoris bliver mere sensitiv. Sex eller onani efterfølgende skulle således bliver bedre end normalt. 

En penispumpe er dog primært udtænkt til brug af mænd, og alle af hankøn vil således kunne få glæde af den. Uanset om du er udrustet som en hingst eller er af mere beskeden størrelse, vil du opleve en effekt ved brug af pumpen. 

En penispumpe kan give dig større selvtillid i dobbeltsengen

Hvis du ikke er helt tilfreds med størrelsen på dit vedhæng, kan det i nogle tilfælde gå udover din selvtillid og dit selvværd. 

“Hvad tænker hun mon, når du tager bukserne af? Vil hun grine eller ryste på hovedet? Kan hun overhovedet mærke noget?” – er typiske tanker hos dem, som ikke er tilfredse med længden, tykkelsen, formen eller noget fjerde.

Med en penispumpe kan du øge størrelsen på din penis midlertidigt, og dermed hvile mere i dig selv og tage den med ro under sex. Ja, det er måske lidt snyd og misvisende, men det er som oftest mændene og ikke kvinderne som har problemer med størrelsen. Derfor er det helt legitimt at pumpe penis lidt op inden sex, hvis det til gengæld betyder at du kan slappe mere af under sex og levere en bedre præstation. 

Det vil din partner med garanti takke dig for!

Få større nydelse med en penispumpe

Du få ikke bare en mere solid rejsning når du bruger pumpen. Du får også en mere følsom penis, og dermed bedre sex eller onani efterfølgende. 

Du vil formentlig opleve, at selv den mindste berøring af penis, vil føles ekstra rar efter en tur pumpen. Din penis bliver mere sensitiv, og berøring vil føles ekstraordinært godt. 

Samtidig er der også nydelse i at bruge pumpen – det er nemlig dejligt stimulerende at have pikken inde i røret som suger behageligt på dig imens størrelsen øges. 

Penispumpe, penis pumpe eller penis pump – hvad hedder det?

Det er mest op til dig. Alle tre er nemlig navne for det samme produkt (sidstnævnte er den engelske betegnelse) – en pumpe, som ved brug, giver dig en større rejsning. 

Husk glidecreme!

Ligesom med stort set alt andet sexlegetøj, er det en stor fordel at bruge glidecreme sammen med produktet. Dette produkt er ingen undtagelse, for du risikerer nemlig at det kan blive en ubehagelig og i værste fald, smertefuld oplevelse, hvis du ikke husker at smøre inden brug. 

Vælg en god vandbaseret glidecreme til formålet. På den måde vil det blive en meget dejligere oplevelse, og du undgår at materialet tager skade. En vandbaseret glidecreme er ideel til brug med sexlegetøj, modsat den latexbaserede, som kan ødelægge gummiet ved hyppig brug.