Glidecreme - sexlegetøj

Oversigt over de 5 bedste glidecremer på markedet

Alt fra leg med sexlegetøj og analsex til lækker kropsmassage kan blive markant bedre og lækre med den rette glidecreme. Og netop den rette glidecreme hjælper vi dig med at finde. Vi har nemlig kreeret en oversigt over de 5 bedste glidecremer. Listen tager udgangspunkt i, hvilke glidecremer der har vundet tests, hvilke der er anmeldt bedst af forbrugerne samt vores samlede vurdering af de enkelte cremer. I vores vurdering har vi lagt vægt på konsistens, pris, brandets ry og flaskens æstetik.

De 5 bedste glidecremer

Herunder følger vores bud på de 5 bedste glidecremer. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de forskellige glidecremer at kende. Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de enkelte cremer, så du har mulighed for at få den glidecreme, der passer dig bedst muligt, så billigt som muligt.

Bemærk, at der i det i følgende er en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Silk - Guide - Oversigt over de fem bedste glidecremer på markedet
Ingen priser tilgængelige

Her er tale om en lækker silikonebaseret glidecreme, der vil være behagelig for begge parter i sexakten.

Sinful silk er drøj i brug og har en formidabel glideevne; dette gør den velegnet til samleje samt sensuel massage. 

Du kan også sagtens benytte glidecremen sammen med sexlegetøj af glas og metal. Den må dog aldrig benyttes sammen med sexlegetøj af silikone. 

Der findes heldigvis adskillige andre glidecremer, som kan benyttes sammen med silikoneprodukter, og et af par af de fire følgende er blandt disse.

Forbliver blød og lækker

Sinful Silk er en glidecreme, der hverken tørrer ud eller klistrer. Dens duft og smag er i kategorien ’neutral’, og du kan være sikker på, at den vil efterlade din hud silkeblød. 

Mange benytter også glidecremen efter intimbarbering, da den på mange måder fungerer som en fugtighedscreme, der opbløder huden.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Silikonebaseret glidecreme
 • Parabenefri: Ja
 • Smag og duft Neutral
 • Størrelse: 100 ml
 • Vær særligt opmærksom på: Må ikke bruges sammen med sexlegetøj af silikone

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jens
5/5

“Lækker glidecreme

Jeg har brugt glidecremen sammen med min kæreste, hvor vi har anvendt det som smørrelse til lækker massage – det er altid en god begyndelse inden videre leg ;-)”

Annette
5/5

“Dejlig blød og lækker til sensuel massage og hand job.”

Eros Original Silikone Glidecreme 250 ml

Derfor anbefaler vi denne

Eros glidecreme - guide til analsex

Lækker, silkeblød glidecreme af silikone, der er skånsom mod huden, og som kan bruges overalt på kroppen. Den er særligt ideel til intim- og kropsmassage.

Cremen er olie- og fedtfri, farveløs, neutral i smag og lugt og indeholder ingen konserveringsmidler. Det betyder med andre ord, at cremen er yderst sund og ikke til skade for huden på nogen måde.

Masser af ros!

Glidecremen scorer utallige rosende ord fra brugerne, der stort set altid kvitterer med topanmeldelser. Dens lugtfri karakter og dens evne til at få det hele til at glide er, hvad der særligt fremhæves.

Den har utallige styrker, men en enkelt svaghed: Den må ikke benyttes sammen med sexlegetøj, der er fremstillet af silikone.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Silikone 
 • Størrelse: 250 ml
 • Dermatologisk testet: Ja
 • Smag og duft: Neutral
 • Kondomsikker: Ja

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Viborg
5/5

“Vi er dybt begejstret over produktet. Vi bruger det både til leg og massage. 
Det opfylder alle vores behov, vi har også anbefalet det videre til venner.”

Ajadobbo
5/5

“Jeg har brugt det i mange år. 
Har tørre slimhinder og kun denne glidecreme virker. Andre klistre og tørrer ud. Har lært andre venner/veninder at bruge den”

Fun Factory Toyfluid Glidecreme til Sexlegetøj

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Næ, se nu der, en glidecreme, der uden problemer kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. Fedt! 

Som vi lovede ville du blive introduceret for en række cremer, der uden problemer kan bruges sammen med alt slags sexlegetøj, og den ene af disse er altså glidecremen fra Fun Factory.

Der er tale om en vandbaseret glidecreme, og den er udviklet specielt til at blive brugt sammen med sexlegetøj.

Læser man et par anmeldelser af produktet, finder man hurtigt ud af, at forbrugerne er vilde med det. 

Flere tøver ikke med at kalde det for den bedste glidecreme til sexlegetøj. Glidecremens kvalitet og formidable glidevne fremhæves igen og igen i de utallige positive anmeldelser.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Vandbaseret
 • Størrelse: 100 ml
 • Smag og duft: Neutral
 • Kondomsikker: Ja

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Debbie
5/5

“Nem at bruge, lugter og fedter ikke.
Og det bedste af det hele er at den ikke tørrer så hurtigt ud men forbliver ‘glidende’. Dejlig nem doserings pumpe.”

RT
5/5

“Rigtig god og brugervenlig glide creme – nem at dosere – rengøringsvenlig – god doserings pumpe – pæn og enkel emballage! 

Et rigtigt godt køb til prisen! Perfekt til mit behov!”

Swede Aqua Comfort Anal Glidecreme 60 ml

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Her er tale om endnu en glidecreme, der uden problemer kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. 

Derudover er det værd at bemærke, at denne glidecreme er særligt velegnet til brug i forbindelse med analsex, hvilket i høj grad skyldes, at cremen er dejligt blød, og at den ikke klistrer, samt at den er udviklet til at bevare sin glideevne i lang tid uden at tørre ind.

Forbrugerhit

Glidecremen høster stor ros fra langt størstedelen af de forbrugere, der har anmeldt den. 

Forbrugerne fremhæver blandt andet glidecremens glideevne og pris i rosende vendinger.

Glidecremen modtager dog ikke udelukkende ros, når man gennem går anmeldelser. Der rettes nemlig en smule kritik imod den fra flere sider, og denne kritik beror på, at glidecremen er en anelse vanskelig at få ud af beholderen.

Praktiske oplysninger

 • Ingredienser: Aqua, Hydroxyethyl, Urea, Peg-8, Carboxymethyl Cellulose, Galacto-arabinan, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Kalium Sorba
 • Duft: Neutral
 • Kondomsikker: Ja
 • Størrelse: 60 ml.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mr. Swingking
5/5

Generelt god glideevne og man kan mærke kvaliteten. Den er meget drøj i brug. Hvis man gerne vil prøve analsex, så kan jeg anbefale at investere i en god glidecreme.

Frutopia Jordbær 100 ml

Derfor anbefaler vi denne

Frutopia - Glidecreme med jordbærsmag - Guide - Oversigt over de fem bedste glidecremer
Ingen priser tilgængelige

Frutopia lyder eksotisk, og det må man også sige, denne glidecreme er. Der er nemlig tale om en glidecreme med smag.

Smag af jordbær

Dens smag er jordbær, og det er vel de færreste, der ikke bryder sig om dette lækre, sommerlige bær. Glidecremen er vandbaseret og indeholder hverken sukker eller nogen kunstige farvestoffer.

Man tænker lidt: ”Ah, hvor godt kan en glidecreme lige smage,” men denne glidecremes smag skulle efter sigende være så frisk, at du føler, at du har sat tænderne i et stykke frugt.

Ingredienserne, som glidecremen består af, er udvundet fra naturlige vegetabilske kilder, og glidecremen er latexvenlig.

Flere smagsvarianter

Den befinder sig i en smart pumpeflaske, der gør, at det er let at dosere mængden. Det er også muligt at få den med andre smage end jordbær, blandt andet hindbær, mango, banan, vandmelon og kirsebær. Se de mange varianter her.

Praktiske oplysninger

 • Glidecreme med jordbær-smag
 • Indhold: 100 ml
 • Vandbaseret
 • Latex-venlig
 • Vegan-venlig

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

lars
5/5

“Der skal ikke bruges meget før det går som smurt”

Fandt du ikke den helt rigtige glidecreme, anbefaler vi, at du fortsætter din søgning ved at trykke på knappen nedenfor. Med et tryk, vil du blive ledt videre og præsenteret for det fulde udvalg af glidecreme.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om glidecremer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste glidecremer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste dildoer, bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste buttplugs, bedste penisringe, bedste Magic Wands og bedste fleshlights.

Hvorfor egentlig bruge glidecreme?

Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun gavner kvinder i overgangsalderen, eller at det kun benyttes af kvinder, der har svært ved at producere naturlig smørelse i underregionen. Dette er ikke ligefrem tilfældet. Glidecreme er ideelt i mange andre situationer også.

Har du nogensinde prøvet at smøre hænderne ind i glidecreme, når du skal give kæresten et frækt håndjob? Tro os, når vi siger, at han vill værdsætte det. 

Derudover benyttes glidecreme også til mere uskyldige ting som massage – ofte kan dette dog udvikle sig til mindre uskyldige ting, og hvis en omgang massage udvikler sig til blandt andet intim massage, bliver dette ikke dårligere af, at du og din partner er smurt ind i glidecreme.

Hvis man hyppigt benytter sig af sexlegetøj, ved man også godt, at latex- og silikone-produkter ikke altid glider lige så let, som man kunne ønske. Køber man en vandbaseret glidecreme, der kan benyttes sammen med både latex- og silikone-produkter, vil man kunne løse ovenstående udfordring.

Hvis din partner og dig får lyst til at prøve analsex, vil vi også anbefale, at I anvender en glidecreme, da I ellers risikerer, at der er for meget smerte forbundet med noget, der ellers kunne have været himmelsk rart. I kan med fordel benytte en af de cremer, der er udviklet specielt til at lindre under analsex.

Forskellen på vandbaserede og silikonebaserede glidecremer

En glidecreme er typisk enten vandbaseret eller silikonebaseret, og hvilken du bør vælge, afhænger ganske enkelt af glidecremens formål.

Silikonebaserede glidecremer egner sig perfekt til almindelig sex, håndjobs, analsex samt krops- og intimmassage. Der hvor silikonebaserede glidecremer møder sine begrænsninger er, når der også figurerer sexlegetøj på lagnerne.

Sexlegetøj er nemlig ofte produceret af silikone, og det er ikke sundt at bruge silikonebaseret glidecreme sammen anden silikone. Hvis du alligevel gør det, skal du vide, at dit sexlegetøj går i stykker efter kort tid. Overfladen begynder ganske enkelt at smuldre og bliver mere rug.

Ydermere anbefales det heller ikke, at der anvendes silikonebaserede cremer sammen med kondomer, da silikonebaserede glidecremer kan gøre kondomer skrøbelige og få disse til at briste – og så forvinder ideen med kondomet ligesom lidt.

At påstå, at ingen silikonebaserede glidecremer kan benyttes sammen med kondomer, vil dog være en løgn. Enkelte er fremstillede på en måde, så det sagtens kan lade sig gøre, for eksempel den populære glidecreme Eros.

Hvis man gerne vil kombinere glidecreme med kondomer og/eller sexlegetøj, bør man som udgangspunkt gå efter en af de vandbaserede glidecremer. 

Vandbaserede glidecremer har stort set kun fordele; der er dog en enkelt ulempe, og det er, at vand på varm hud på et tidspunkt fordamper, hvorfor det kan være nødvendigt med en genopfyldning, hvis man er i gang lang tid. Dette kan man i øvrigt også opleve med silikonebaserede glidecremer, men risikoen er dog større for de vandbaserede.

Før i tiden oplevede man af og til, at vandbaserede glidecremer efter få minutter forvandlede sig til klæbrige, klamme masser. Det er heldigvis fortid, og i dag findes der et utal af kvalitetsglidecremer, som er vandbaserede.

Ofte kan man ikke mærke forskel på, hvorvidt man bruger en vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme. Silikonebaserede glidecremer har dog ry for at være en smule blødere end vandbaserede, men dette er vitterligt marginalt.

Man kan også få glidecremer med smag

Man kan få kondomer med smag, og man kan sågar også få glidecremer med smag. De fleste kan vist regne ud, hvorfor smag kan være en fordel, når man benytter glidecreme.

Der findes efterhånden en del forskellige glidecremer med smag, og der er stor forskel på kvaliteten af disse. Der findes glidecremer, hvor smagen nærmest er ulidelig; er dette tilfældet, vil det afsløres via dårlige anmeldelser, så tjek gerne op på disse, inden du investerer i en glidecreme.

Vi mennesker har forskellige præferencer, og det har producenterne af glidecremer med smag i høj grad taget højde for. Smagsudvalget er nærmest større end i Lange Jan-serien. En række af de smage, som man finder, er hindbær, jordbær, champagne, appelsin, lime og solbær.

Glidecreme til kvinder i overgangsalderen

Overgangsalderen byder på store ændringer i kvindekroppen. En af dem er, at den naturlige smørelse i skeden udebliver. Noget som er til stor gene for mange kvinder, fordi sexlivet fortsætter selvom kroppen åbenbart ikke længere vil hjælpe til. Det kan du læse mere om, i vores artikel om tørhed i skeden.

Heldigvis kan du uden problemer komme til at dyrke sex som du plejer, det kræver bare en god glidecreme. På listen ovenfor har vi givet vores bud på de bedste af slagsen.

Glidecreme lugter ikke, laver ikke mærker og kan faktisk holde skeden fugtig i flere timer. Glidecreme med silikone holder fugten længst, men egner sig ikke til brug sammen med sexlegetøj.