Viser alle 160 resultater

Viser alle 160 resultater

Er vandbaseret glidecreme den rette til mig?

I teorien lyder det ikke svært at vælge en glidecreme, men i praksis kan det være et overraskende problematisk valg. Der findes nemlig ikke blot adskillige mærker og prisklasser, men også forskellige typer. De mest gængse er anal, silikonebaseret og vandbaseret glidecreme. Hvilken af de tre typer som er den rette til dig, afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge glidecremen til.

Den vandbaserede glidecreme er som oftest den billigste af de tre og også den der hyppigst bliver købt og brugt. Prisen spiller en rolle, men det er især fordi det er denne type som minder mest om kvindens naturlige fugtig i skeden, at den vandbaserede glidecreme er et populært valg. En vandbaseret glidecreme egner sig særligt godt til brug med sexlegetøj eller kondom, da andre typer af glidecreme risikerer at nedbryde materialet. Ulempen ved en vandbaseret glidecreme er, at den har den dårligste holdbarhed af de tre, idet vand fordamper. Det betyder, at du måske bliver nødt til at dosere mere glidecreme undervejs, hvis akten trækker ud.

Den silikonebaserede glidecreme er mere blød i konsistensen og kan bruges længe uden at fordampe. Ulempen er dog, at denne type glidecreme kan nedbryde materialet som kondomer og sexlegetøj er lavet af.

Slutteligt er anal glidecremen oplagt til – ja, du har måske gættet det – analsex. Denne glidecreme er den tykkeste af dem alle, ligesom det også er den, der holder længst. Du får næppe en bedre smørelse end denne.

Tilbud på glidecreme

Er du ude på at spare penge, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Øverst på siden finder du nemlig vores filter-knap. Trykker du på den, kan du blandt andet vælge dit budget og sortere de dyreste eller billigste produkter fra. Ydermere kan du vælge kun at få vist vandbaseret glidecreme på tilbud.

Når du nu alligevel er i gang med at udforske vore side, kan du passende teste filter-funktionen af på en af vores mange andre produktkategorier. Se eksempelvis også vores store udvalg af realistiske dildoer, silikone dildoer og pocket pussies.