Viser alle 152 resultater

Viser alle 152 resultater

Find din næste realistiske dildo hos os

Rigtig mange kvinder tænder mest af alt på virkeligheden. For dem er det ikke nødvendigt med et avanceret frækt rollespil, hvor den ene part spiller en karakter fra Star Trek, og den anden giver den som Ronja Røverdatter, for at komme i stødet. Nej, for dem er det egentlig nok bare blive kendetegnet af et virkeligt samt attraktivt menneske.

Desværre er det ikke altid, at prins Charming lige står klar i soveværelset med sin store, dejlige ægte penis.

Heldigvis kan man godt blive tilfredsstillet seksuelt alligevel; man kan jo investere i en realistisk dildo, som tager form som en rigtig penis. Med en sådan dildo har man altid en dejlig penis ved hånden, og denne penis stopper ikke med at være hård, længe inden man når i mål.

Ligesom rigtige penisser varierer realistiske dildoer også en hel del i størrelse, så uanset om du er til en helt almindelig penis på 14-16 centimeter, eller om du er til en stor kæp på over 20 centimeter og en diameter, som en almindelig dansk mand vil komme ligge søvnløs over at høre om, så vil du kunne finde, præcis hvad du søger, hos os.

Ekstremt realistiske dildoer

Alle vores dildoer i denne kategori har det til fælles, at de udseendemæssigt ligner en rigtig pik, og nogle af producenterne bag en række af dildoerne er virkelig gået til yderligerheder for at fremme det realistiske islæt; det er for eksempel muligt at få dildoer, der sprøjter en sæd-agtig væske ud, hvis det var noget.

Selvom alle dildoerne har noget til fælles, er der også en del forskelle imellem dem hver især. En af forskellene kan være materialet, der varierer en hel del. De fleste dildoer er af silikone eller latex, men der findes også et par dildoer af glas. Uanset hvilket materiale, du foretrækker, bør der derfor være noget for dig på vores digitale hylder.

Leder du efter andet end realistiske dildoer?

Hvis du leder efter andet end en realistisk dildo, kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os. Når det kommer til sexlegetøj, er vi nemlig et decideret Eldorado.

Tjek blandt andet vores frække glasdildoer, Magic Wand-vibratorer, vibrator-æg, lingeri eller bundløse trusser?