Viser alle 113 resultater

Viser alle 113 resultater

Kæmpestore udvalg af silikonedildoer

Ovenfor finder du vores store udvalg af silikonedildoer. I udvalget ses stor variation, hvad angår størrelse, form og æstetik. Vi har både noget for nybegynderne og de mere erfarne.

Uanset hvilke krav du stiller til din kommende silikonedildo, tør vi godt garantere, at vi minimum har en håndfuld på vores digitale hylder, der imødekommer lige netop disse krav. Tror du ikke på os? Jamen så bare gå på opdagelse og blive klogere!

Derfor er silikone så populært et materiale

Silikone er et yderst populært materiale, når det kommer til sexlegetøj, og det er der en ganske særlig grund til. Hovedårsagen er, at materialet er yderst blødt og behageligt for kroppen. Det er dejligt fleksibelt, og det betyder, at en silikonedildo tilpasser sig ens skedes form.

Når vi skriver ‘skede’, så antager du måske, at en silikonedildo kun kan bruges vaginalt, men dette er faktisk ikke tilfældet. En silikonedildo kan også sagtens bruges analt. Det er helt op til dig.

Hvis du bruger den analt, anbefaler vi dog, at du bruger glidecreme, da du ikke bliver hjulpet med saftige væsker fra naturens side i dette område. Hvis du vælger at følge vores råd, er det vigtigt, at du investerer i en vandbaseret glidecreme. Hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme, vil du opleve, at din dildo slides alt, alt for hurtigt op, og det kan vi ikke have, vel?

Leder du efter andet end en silikonedildo?

Hvis du er på udkig efter andet sexlegetøj end blot en silikonedildo, kan du stensikkert finde, hvad du ellers søger, hos os.

Temptations.dk er nemlig et sandt Eldorado for sexlegetøj. Vi har mere eller mindre alt inden for denne verden, så gå endelig bare på opdagelse i vores store univers, der både omfatter en shopdel, produktguides og meget andet.

Uanset om du på udkig efter sexdukker til kvinder, glidecremer, rabbit-vibratorer, realistiske dildoer eller noget helt femte, vil du kunne finde, hvad du søger, hos os.