Dildo cover

Dildo – Oversigt over de 11 bedste dildoer på markedet

En dildo er noget af det mest almindelige sexlegetøj. Der produceres mange forskellige dildoer, og der ses stor variation, hvad angår størrelse og form – og faktisk også kvalitet. I dette indlæg præsenterer vi vores bud på de 11 bedste dildoer, der findes. Buddene tager afsæt i brugeranmeldelser og produkttests udført af andre. Der vil være noget for både nybegynderen inden for seksuelle eksperimenter og den mere øvede.

De 11 bedste dildoer

Herunder følger oversigten over de 11 bedste dildoer. Rækkefølgen er vilkårlig.

Hver dildo er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du hurtigt kan orientere dig om den enkelte dildos karakteristika.

Efter oversigten følger en række afsnit omkring dildoer generelt. Her vil blandt andet være tips og tricks til, hvordan du finder den helt rette dildo.

Bemærk, at der i det følgende er en række affiliate-links, altså sponsorerede links.  

Fifty Shades of Grey | Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Med denne lækre rabbit-vibrator fra Fifty Shades of Greys produktserie vil du kunne opnå seksuel nydelse på et niveau, du ikke anede var muligt. 

Rabbit-vibratoren har mange forcer, blandt andet dens design, som både er æstetisk nydeligt og yderst praktisk. 

Dildoen er nemlig formet på en måde, der både tilgodeser dit G-punkt og din klitoris. G-punktet forkæles grundet dildoens buede form, mens klitorissen begejstres af dildoens små vibrerende kaninører, der vil stimulere og pirre i forbindelse med penetration. 

Udstyret med separate motorer

Rabbit-vibratoren er udstyret med to separate motorer. Den ene er placeret i det fyldige kurvede skaft, mens den anden befinder sig ved kaninørerne.

At dildoen er udstyret med to motorer muliggør, at du individuelt kan kontrollere vibrationer i skaftet og kaninørerne, hvilket gør, at du let vil kunne ramme præcist de vibrationsniveauer, der får dig i stødet.

Ekstra behagelig i samspil med glidecreme

Hvis leg med en dildo skal være så fornøjelig som overhovedet mulig, så anbefaler vi, at du – inden brug af dildo – påfører denne en god mængde glidecreme. Og i dette her tilfælde skal det være en vandbaseret glidecreme. 

Hvis du p.t. ikke ejer nogen god vandbaseret glidecreme, så tjek vores oversigt over de bedste glidecremer, hvor vi blandt andet fremhæver de – i vores øjne – mest vellykkede vandbaserede glidecremer.

3 vibrationshastigheder

Dildoen, der er dejligt nem at betjene, byder på 3 forskellige vibrationshastigheder og hele 9 forskellige vibrationsmønstre, hvorfor den med garanti vil kunne levere vibrationer, der føles som guddommelig massage for dit underliv.

Let at rengøre

Dildoen, der desuden er vandtæt, er yderst let at rengøre efter brug. Dette kan nemlig hurtigt klares med lidt vand og mild sæbe.

Dette medfølger

Med til dildoen følger et USB-kabel, som du skal bruge til opladning, samt en fin, diskret satin-pose til opbevaring.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Silikone
 • Allergener: Ftalat- og latexfri
 • Fuld længde: 24,1 cm
 • Indførbar længde: 13,3 cm
 • Diameter: Op til 5 cm.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Merete
5/5

“Har måtte købe 2 mere, efter den første. Da jeg måtte del oplevelsen med et par veninder også. Den gør underværker og som en veninde efterfølgende fortalte: Du har redet mit liv.”

Sussi
5/5

“Du skal i hvert fald varme op, hvis du ikke bruger glidecreme, da materialet ikke er super glat men mere mat. Og efter 2-3 brug skal den oplades. Men den er mega Nice, rigtig flot og god

Laid D.1

Derfor anbefaler vi denne 

Laid 1 d - De bedste dildoer

For mange kvinder spiller det æstetiske en stor rolle i forbindelse med sex. At en dildo ser fræk og lækker ud kan derfor gøre den seksuelle oplevelse væsentlig bedre for en stor mængde kvinder. 

Hvis du er en af de kvinder, der går meget op i det visuelle, når det kommer til sexlegetøj, så finder du næppe nogen smukkere dildo end denne fra norske Laid.

Lækkert materiale

Dildoen er fremstillet i 100 % medicinsk silikone, hvilket giver den en dejlig tekstur, der hverken er for hård eller blød. 

Den er yderst populær blandt singler, men kan også sagtens bruges i forbindelse med parleg. 

Hvis du ikke altid kommer helt i mål, når du har samleje med kæresten, kan denne her fikse sag med lethed skubbe dig det sidste stykke ind over målstregen, og vi gætter på, at din partner vil kigge begejstret på, når du ligger og vrider dig i en himmelsk orgasme forårsaget af dette norske vidunder.

Designet til at stimulere kvindens G-punkt

Formen på D.1 er kurvet, glat og specielt udviklet med henblik på at stimulere kvindens G-punkt bedst muligt.

Overfladen er fløjlsblød. Begge ender er ganske faste, mens midten er yderst fleksibel. Dette er ikke noget tilfælde, da netop disse forhold skaber den bedst mulige stimulation af G-punktet. Stimulering af dette særlige punkt i kvindens skede kan være lige nøjagtigt det, der skal til for at opnå en sprøjteorgasme.

Brug gerne glidecreme sammen med vidunderet

Enhver seksuel oplevelse, der involverer en dildo, bliver bedre med glidecreme. Til denne model anbefales det, at du bruger vandbaseret glidecreme, da glidecreme af silikone ikke fungerer særligt godt med produkter af silikone. Produkterne slides ganske enkelt for  hurtigt op af den type glidecreme.

Testvinder

Som vi bemærkede længere oppe, kan dette produkt bryste sig af den flotte titel som testvinder. Nærmere bestemt blev D.1 kåret som ‘det bedste produkt til hende’ af den svenske avis Aftonbladet.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Medicinsk silikone.
 • Længde: 20 cm.
 • Bredde: 3,4 cm.
 • Vægt: 170 g.
 • Ftalatfri: Ja.
 • Latexfri: Ja.
 • Vandtæt:Ja.

King Cock 6″ – 15,2 cm

Derfor anbefaler vi denne 

Dildo - Oversigt over dildoer - Kings Cock

Hvis du vil have en dildo, der minder så meget som muligt om den ægte vare, så skal du vælge King Cock 6″ – 15,2 cm. Denne dildo er ikke fyldt med en masse tingeltangel, men er bare en ren og skær imitation af en klassisk penis.

Ligner og føles som den ægte vare

Den er 15,2 cm lang og 4,1 cm bred, hvilket er ganske tæt på en gennemsnitlig mands udstyr. Den er fyldt med tydelige blodårer langs skaftet og har samtidig et detaljeret penishoved. Der skal derfor ikke meget fantasi til, før man bliver overbevist om, at man penetreres af en ægte lækker mand.

Dildoen kan bruges både vaginalt og analt. Langt de fleste bruger den dog vaginalt. Uanset hvilket hul du ønsker at stikke den op i, anbefaler vi, at du benytter glidecreme, da det vil gøre oplevelsen mere lækker.

Hvis du ønsker at skifte mellem anal og vaginal brug, skal du huske at rengøre produktet inden skiftet. 

I nedenstående video kan du se nærmere på dildoen. Se blandt andet, hvordan den ser ud i en kvindehånd, og hvordan sugekoppen i enden fungerer.

Praktisk sugekop

Dildoen har en stor sugekop i bunden, hvilket gør, at den kan monteres på forskellige overflader. Du kan derfor bruge den i forskellige stillinger. Du kan ride den, blive taget af den i doggystyle eller noget tredje.

Produktet er skabt med tanke på huden. Derfor er den produceret i hud- og allergivenlig PVC uden spor af hverken phtalater eller latex.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Allergitestet PVC uden phtalater
 • Størrelse: 15,2 x 4,1 cm
 • Vandtæt: Ja
 • Antal af vibrationsniveauer: nul

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Sara
5/5

“Der er ikke så meget andet og sige end jeg er yderst tilfreds med dildoen. Den er super lækker og bruge og røre ved og så er dens udførsel rigtig fin. Sugekoppen fungere perfekt og har endnu ikke svigtet. Og selv om den er blød i overfladen så er den på ingen måde slatten. Kan klart anbefale den både til den ene og andet sted”

Lina
5/5

“dejlig blød, føles næsten som en ægte”

LELO Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator

Derfor anbefaler vi denne 

lelo_elise_2_opladelig_dildovibrator

Last updated: 2024-07-13 08:27:29

Denne dildo har den fornemme ære at score 6 ud af 6 i en dildotest, som JoanB har udført for side6.dk. Den løb i øvrigt med titlen som testvinder i selvsamme test.

I testen roses dildoen særligt for dens form, længde og glatte materiale. Både med og uden vibrationerne fik den fyret godt op under JoanB, der fik stimuleret sit G-punkt på en ekstremt dejlig måde, som overgik mange tidligere seksuelle oplevelser.

Dildoen hedder Elise 2, fordi det er en forbedret udgave af Elise 1. De store forbedringer vedrører kraftfuldhed, og at 2’eren er 100 % vandtæt.

To effektive motorer, der leverer vibrationer, som får dig i den syvende himmel

Hvis man er til lækre vibrationer, kan Elise 2 i den grad levere varen. Der sidder to lydsvage motorer i dildoen; en i selve dildoen og en nede ved sølvkanten.

Når man vælger et af dildoens pulserende mønstre, vil de to motorer vibrere skiftevis, og dette giver en ualmindeligt lækker og pirrende stimulation.

I alt er der otte forskellige vibrationsmønstre, så der skal nok være minimum et mønster, som falder lige i din smag.

Det er ydermere muligt at skrue op og ned for intensiteten af de forskellige vibrationsmønstre. Hele fem forskellige niveauer er der her at vælge imellem.

Vibratoren er genopladelig, og to timers opladning giver op til fire timers intens nydelse.

Formen gør, at G-punktet stimuleres

Dildoen har en let krumning i formen, og det gør, at den egner sig særdeles godt til stimulering af G-punktet.

Let at rengøre

Produktet er lavet i blød medicinsk silikone og er 100 % ftalatfri, og det er ganske let at rengøre. Det anbefales dog, at du bruger produkter, der er egnet til rengøring af sexlegetøj, når du rengør produktet.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Kvalitets ABS og Silikone. Ftalatfri. 
 • Størrelse: 22 cm x 4 cm.
 • Vægt: 170 g.
 • Vandtæt: Ja.
 • Batteritype: Opladeligt Lithium.
 • Vibrationsniveau: 8 mønstre/ 5 styrkeniveauer.
 • Lydniveau: Forholdsvis lydsvag.
 • Vibrationstid: Op til 4 timer.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Terese
5/5

“Selvom den var lidt i den dyre ende, ville jeg ønske jeg havde købt den noget før – den har et så lækkert design, dejligt materiale og virkelig gode vibrationer, der også kan fylde en ud 🙂 Jeg kan virkelig anbefale den!”

BE
5/5

“Vores første dildovibrator er en fornøjelse at lege med sammen. Den er æstetisk, lækker overflade og en nydelse at bruge både udenpå og inde i varmen! Vi leger med den sammen: jeg elsker at se den glide ind og ud og hun kan selv let vælge den vibration der giver størst nydelse.
Anbefalelsesværdig!”

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

Derfor anbefaler vi denne 

Last updated: 2024-07-13 08:27:30

Sinful er kongerne af sexlegetøj i Danmark, og derfor har denne sexshop da også udviklet sin egen produktserie. 

En produktserie, der blandt andet byder på denne fine dildo, der uden tvivl vil begejstre dig, hvis du er til fin fylde og herlig stimulering af G-punktet.

Dildoens kurvede form bevirker, at denne rammer de helt rigtige erogene punkter, og med en indfør længde på 16 cm og en diameter på 3,2 cm kan den fylde langt de fleste kvinder mere end tilfredsstillende ud.

Udstyret med sugekop

Dildoen er i bunden udstyret med en sugekop, der muliggør, at den kan fastsættes på flade overflader og dermed bruges håndfrit. 

Dette gør, at det vil føles meget mere livagtigt at bruge dildoen, da du både vil kunne ride den eller lade den tage dig i en doggystyle, mens du lukker øjnene og fantaserer om din drømmefyr.

Lækker overflade

Dildoen er fremstillet i ftalatfrit silikone, hvilket blandt andet har den positive konsekvens, at dildoens overflade føles dejligt blød og lækker.

Dog har det også den negative konsekvens, at dildoen ikke bør bruges sammen med silikonebaserede glidecremer. 

Heldigvis findes der en masse gode vandbaserede glidecremer, som dildoen uden problemer kan bruges sammen med.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Silikone.
 • Ftalatfri: Ja.
 • Vandtæt: Ja.
  Fuld længde: 17 cm, heraf kan 16 cm indføres.
 • Diameter: 3,2 cm.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hr. og Fru Danmark
5/5

“Frækt og pirrende, god størrelse. Helt klart et af de bedste køb. Lækker kvalitet og design, til en rimelig pris

Sim
4/5

“Dette er en god solid dildo med massere af muligheder, men den mangler noget form I sig hvis det skulle være den ultimative dildo. Mega god til at bade med, mindre god hvis du bare vil bruge den mens du laver noget helt andet. All in all udemærket dildo fra Sinful”

Icicles No 29 blå glas dildo

Derfor anbefaler vi denne 

Icicles No. 29 Mundblæst Glas Dildo

Icicles No 29 er en yderst lækker og flot glasdildo. Den ligner lidt en smuk havplante eller et kunstnerisk værk.

Særligt design stimulerer dit g-punkt

Designet er dog ikke kun for øjenes skyld – det sikrer også stor nydelse. Formen gør, at den let rammer g-punktet på en behagelig måde, og de pirrende riller langs skaftet kilder og stimulerer forbrugerens ydre og indre kønsorganer.

Brug den alene eller med partner

Dildoen kan bruges af både mænd og kvinder. Den bruges med succes af både enlige og par. Den kan derfor også være med til at pifte dit og partnerens sexliv op. 

Hvis du ikke altid når at komme under akten, kan din partner efterfølgende få dig helt i mål med denne lækre dildo.

Leg med temperaturen

Dildoen er, som bemærket, lavet af glas, og sådanne dildoer bliver kolde, når de ikke bliver brugt. Medmindre du er til kolde temperaturer, anbefaler vi derfor, at du inden brug holder dildoen under lunkent vand. 

Hvis du vil, så kan du få en helt særlig oplevelse, hvis du bevidst sørger for at varme eller nedkøle dildoen inden brug. Når du leger med temperaturerne, vil oplevelsen af at have dildoen oppe i dig også blive anderledes og spændende.

Produktet modtager adskillige rosende ord fra glade forbrugere, der særligt fremhæver formen som en stor kvalitet.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

HANS ERIK
5/5

“Den bestilte vare blev leveret som lovet, og den kom dagen efter bestillingen. PERFEKT service.
Min kæreste blev så glad, og hun er ellers meget kræsen. Men dette lille stykke glaskunst er hun rigtig glad for.
Mange TAK, Sexshop.”

Alice
5/5

“Fantastisk!!! Både som design og funktion 100% skøn og kan ramme alle de rigtige steder”

Rocks Off 80 mm

Derfor anbefaler vi denne 

Rocks off - 80 mm Chrome Klitoris Vibrator - TESTVINDER

Last updated: 2024-07-13 08:27:37

Hvis du godt kan lide, at det kilder forneden, altså sådan rigtig meget, så er en Rocks Off 80 mm muligvis, hvad du er på udkig efter. Denne dildos vibrator er så kraftig, at den er løbet med titlen som ”verdens kraftigste minivibrator” i sin størrelse.

Lille men effektiv dildo vibrator

Dildoen har form som en patron, og den er særligt tiltænkt at blive brugt til klitorisstimulation. Dens form gør, at du altid rammer plet.

Den er ganske lille og smart, og du kan derfor have den med dig stort over alt. Den passer perfekt i en håndtaske. Derfor behøver du heller ikke undvære den, når du tager på ferie eller lignende.

Ikke en traditionel dildo

Du skal dog ikke lade dig narre af den lille størrelse, som godt nok ikke gør den ideel som en traditionel dildo til penetration – det kan lade sig gøre, men den beskedne størrelse gør måske oplevelsen lidt kedelig. I hvert fald lige indtil du tænder for de kraftige vibrationer, som enten på klitoris eller i skeden, med garanti vil give stor nydelse!

Produktet er vandtæt, hvilket muliggør, at du kan tilfredsstille dig selv med dette under bruseren og andre steder, hvor der er vand.

Brugerne er absurd begejstrede for den lille fikse dildo og kvitterer stort set udelukkende med lovprisende anmeldelser og fem stjerner.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Medicinsk plast – Ftalatfri
 • Størrelse: 8 cm x 1,6 cm
 • Vandtæt: Ja
 • Antal af vibrationsniveauer: Et
 • Lydniveau: Svag

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Marie
4.2/5

“Super god vibrator!
Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk da jeg købte den, fordi jeg var lidt i tvivl om den var kraftig nok.. men jeg blev positivt overrasket! Super effektiv, kommer hver gang.”

Morten
4.7/5

“Det er det bedste legetøj min kæreste har haft indtil nu, der er garanti for orgasme hver gang”

Naturtro dildo med fjernbetjening

Derfor anbefaler vi denne 

Naturtro dildo med fjernbetjening

Last updated: 2024-07-13 08:27:43

Når vi kalder denne dildo naturtro, er det primært i forhold til udseendet og formen. Når det kommer til størrelsen, er den væsentlig større, end hvad de fleste kvinder og mænd forbinder med naturtro.

Dildoen er nemlig næsten 25 cm (dog er det kun omkring 17 cm af dildoen, du kan føre op i dig), og så er den tilmed dejligt tyk. I tykkelse måler den nemlig 4,1 cm. Der er altså tale om en dildo, der kan fylde dig helt ud, og som du virkelig kan mærke.

Hvis du er til store tissemænd, vil du elske denne dildo. Som sagt minder formen og udseendet nemlig om en ægte, flot penis. Farven er spot on, og de hyperrealistiske blodårer på dildoen gør, at man næsten kommer i tvivl, om det rent faktisk er den ægte vare, når man holder den i hånden.

Der medfølger sugekop

Med til dildoen følger en sugekop, der gør, at du kan sætte dildoen fast på enhver hård og jævn overflade. Du kan derfor lade dig penetrere af dildoen i mange forskellige stillinger. Uanset om du foretrækker at mærke denne fyldige dildo i doggystyle eller ride den, vil dette kunne lade sig gøre uden problemer.

Dildoen er i et dejligt fleksibelt, elastisk materiale, der gør, at den er rigtig behagelig at have op i sig.

Minder ikke om en almindelig penis på alle områder

Som sagt minder denne dildo om en almindelig penis på ret mange områder. De fleste vil dog nok hævde, at størrelsen ikke er helt almindelig, og de kan naturligvis have en pointe. Denne dildo er nemlig væsentligt større end en gennemsnitlig penis.

Foruden størrelsen adskiller dildoen sig også fra almindelige penisser ved at kunne vibrere. Dildoen tilbyder to forskellige vibrationsniveauer, og der medfølger en fjernbetjening, så du eller din partner let kan skifte imellem vibrationsniveauerne.

En dildo – og særligt en i denne her størrelse – bør altid bruges sammen med glidecreme, hvis man vil have den bedst mulige oplevelse.

Se her vores oversigt over de bedste glidecremer.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Jelly
 • Ftalatfri: Ja
 • Diameter: 4,1 cm
 • Totallængde: 24,5 cm
 • Indførbar længde: 17,5 cm

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Ine
4.8/5

“Jeg tænkte først, da pakken ankom i går og jeg fik pakket dildoen ud, at det måske var lidt for grænseoverskridende for mig, men her på 2. dagen er jeg blevet mere fortrolig med den og har fundet ud af, at den er rigtig god at semi-ridde og gnide sig op af. Det giver en deeeejlig orgasme – endda hurtigt, hvis jeg ikke selv holder lidt tilbage. Helt klart købet værd og jeg tror, den også vil være med til at åbne mig lidt mere op seksuelt.”

Mette
4.7/5

“Det er en skøn dildo – et lækkert, naturtro materiale at røre ved og en genial ide med fjernbetjeningen, som man kan styre uden hjælp fra en partner.
Et perfekt stykke legetøj til singlekvinden – eller hvis partneren bare er ude af huset, og der er brug for lidt opvarmning, før han kommer hjem.
Den har en rigtig god størrelse og er meget praktisk med sugekoppen, som sidder godt fast på alle overflader.”

Fun Factory Amor Dildo med Sugekop

Derfor anbefaler vi denne 

Fun Factory Amor Dildo med Sugekop

Hvis du endnu ikke har super meget seksuel leg på CV’et, er denne dildo sandsynligvis lige noget for dig. Det er nemlig en rigtig god begynder-dildo. Den er mindre end mange af alternativerne. Til gengæld er den utroligt alsidig, og så har den en form, som kan få enhver kvinde og mand i stødet.

Dildoen måler 15 cm i længde og 3,1 cm i diameter. Disse tal svarer stort set til en gennemsnitlig penis for en dansk mand. Langt de fleste kvinder og mænd kan blive tilfredsstillet af en gennemsnitlig penis, og derfor er denne dildo sandsynligvis også tilstrækkelig, når det kommer til at tilfredsstille dig.

Sugekop i bunden giver dig mulighed for at være kreativ

I bunden af dildoen er der en sugekop, hvilket muliggør, at du kan sætte dildoen fast på enhver glat overflade. Dette muliggør, at du kan blive taget af dildoen i en masse forskellige stillinger, for eksempel doggystyle og cowgirl.

En alsidig dildo

Dildoen er, som sagt, ikke ubehageligt stor, og dette, kombineret med dildoens meget behagelige materiale, gør, at den også er velegnet til analstimulation.

Det er nemlig de færreste kvinder og mænd, som foretrækker at få noget voldsomt stort op i endetarmen, og derfor ser man ofte, at analdildoer er relativt små.

Hvis du lader dig friste og bruger denne dildo analt, er det vigtigt, at du vasker den inden. Du kan ikke bare skifte fra vaginalt brug og så til analt brug.

Super behageligt materiale

Dildoen er, som bemærket, lavet af et super behageligt materiale – nærmere bestemt medicinsk silikone.

Medicinsk silikone er både dejligt blødt og behageligt. Selvom det er blødt, har materialet alligevel den stivhed og stabilitet, som er nødvendig for, at du kan blive stimuleret helt optimalt.

Medicinsk silikone har udelukkende én ulempe, og det er, at du ikke bør bruge silikonebaseret glidecreme sammen med produkter, der er lavet af medicinsk silikone. Heldigvis findes der en masse gode vandbaserede glidecremer, som du kan bruge sammen med denne dildo uden at bekymre dig.

Se her vores oversigt over de bedste glidecremer.

Specifikationer

 • Materiale: Medicinsk godkendt silikone.
 • Ftalatfri: Ja.
 • Størrelse: 15 cm x 3,1 cm.
 • Vandtæt: Ja.
 • Brugermanual: Tysk, engelsk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Vestjyden
4.8/5

“Dildoen lever fuldt op til forventningerne, rigitg god dildo der både er god når man er alene og når man bruger den i en strap on.

Kan kun anbefales !”

Ringo
4.8/5

“Købte denne dildo til brug med en strap-on og den er perfekt som en begynder dildo til pegging, størrelsen er tilpas og den er nem er rengøre efter brug dog skal der bruges en del glidecreme med den.”

Fun Factory Big Boss G5

Derfor anbefaler vi denne 

Fun Factory Big Boss G5 - Prisvindende dildo

Fyldig dildo med lækre vibrationer

Der er garanti for masser af lækker stimulation af dit underliv, hvis du vælger denne prisvindende dildo fra Fun Factory. 

Dildoen er en smule fyldigere end gennemsnittet, hvilket gør, at du kommer til at mærke hver en centimeter af den lækre penis-kopi, som har både blodårer og et autentisk penishoved, som bidrager til, at den føles helt fantastisk og ægte. 

Er formen og størrelsen på dildoen ikke nok i sig selv, kommer du næsten med sikkerhed i mål og får dig en orgasme, når du tænder for de kraftige vibrationer, som dildoen kan diske op med.  Du vælger selv, hvor meget dildoen skal vibrere ved at bruge knapperne på håndtaget. 

Prisbelønnet design

Det er virkelig gjort noget ud af udformningen af Big Boss, hvilket er blevet anerkendt med en Red Dot designpris i 2016. 

Tag den med i bad eller pak den i kufferten, når du skal rejse

Big Boss er vandtæt og kan derfor sagtens komme med dig i bad, hvis du har lyst til lidt selvforkælelse i bruseren eller badekaret. 

Du ender sandsynligvis med at blive en smule afhængig af din Big Boss dildo, så det bliver svært at undvære den. Det behøver du dog heller ikke, for skal du ud at rejse eller i det hele taget væk hjemmefra, kan du nemt tage din nye bedste ven med dig. 

Vibratoren er udstyret med ‘KeyLock’ funktion, hvilket betyder, at den ikke kan tændes ved et uheld, hvis den eksempelvis ligger i kufferten. På den måde undgår du en pinlig situation, når folk undrende spørger dig, hvad det er, som rumsterer i din kuffert eller rygsæk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Sarah
5/5

“Den er stor. Jeg manglede en dildo, der bedre matcher, hvad min mand er udstyret med, og lavet i silikone frem for jelly. Da det bedre opnår ens kropstemperatur, og generelt er glattere. Jeg starter med at tage lidt ind af gangen, indtil jeg er helt våd og klar.
Big boss er en sikker orgasme for mig og giver en vidunderlig følelse af at blive fyldt ud.”

Anne
4.4/5

“Big Boss har levet fuldt ud op til min forventning. Lige fra bestillingen til afprøvning af produktet.
Produktet kom lynhurtigt efter min bestilling.
Jeg søgte en vibrator og dildo og har fået begge dele i Big Boss. Den er større end jeg troede, og den er nem at betjene. Materialet er sexet og lækkert. Jeg vil anbefale Big Boss til alle, der søger dildo.”

King Cock Strap-On Harness Dildo

Derfor anbefaler vi denne 

En superlækker strap-on-dildo, der ligner en penis på en prik. Med dens hudfarvede overflade, der er beklædt imiterede blodårer og deslige, kan man let tage fejl i mørket, og fejl kan man også sagtens tage, når man har den oppe i sig. Den føles nemlig på mange måder som en rigtig pik.  

Flot, autentisk dildo

Helt præcist er størrelsen på denne dildo 15 cm, hvorfor det er de færreste mænd og kvinder, som ikke kan blive tilfredsstillet af dette vidunder.

Hetero- eller homoseksuel – en strap-on kan bruges af alle par

Produktet bruges i alle slags forhold, og det er ganske forskelligt, hvem der er modtager. I nogle forhold pentrerer kvinden manden, mens det i andre forhold er manden, der ifører sig udstyret, hvis han ikke fik gjort kvinden færdig, inden han selv kom.

Dildoen kan afmonteres bæltet, hvis dette ønskes. Der er derfor rig mulighed for at bruge den som håndfri dildo også.

Bæltet er justerbart og kan strækkes op til over 130 cm i livvidde. Det har facon som en g-streng og er komfortabelt at have på. Det er hårdført og beregnet til, at tingene kan gå vildt for sig, når man har det på.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: PVC
 • Ftalafri: Ja
 • Størrelse på dildo: 15 x 4,6 cm
 • Størrelse på bæltet: Omkring 130 cm i livvidde

Hvis du har været igennem vores liste og desværre endnu ikke har fundet den rigtige dildo, så er der ingen grund til at give op – udvalget er nemlig stadig kæmpe stort! Trykker du på knappen nedenfor, vil du blive præsenteret for endnu flere dildoer. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om dildoer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste dildoer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om 
de bedste analdildoer, bedste bækkenbundskugler, bedste sexgynger, bedste pocket pussies, bedste buttplugs, bedste penisringe, bedste Magic Wands og bedste glidecremer.

Sådan vælger du den rette dildo

Som det tydeligt fremgår i vores oversigt, er der stor variation i udvalget på dildo-markedet. Hvis man er nybegynder, når det kommer til sexlegetøj, kan det nok være lidt svært at gennemskue, hvilken dildo man bør investere i.

Vi har forsøgt at skrive en lille guide til at vælge den rette dildo. Allerførst skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvordan ønsker du at stimuleres?
 • Hvilket materialet foretrækker du?
 • Hvor stor skal dildoen være?

Nogle dildoer er primært til indføring i skeden, mens andre dildoer udelukkende fokuserer på klitoris. Derudover findes der dildoer med øje for både penetration og stimulering af klitoris. 

Du kender dig selv og din krop bedre end nogen anden, så du ved, hvad der tænder dig, og den indsigt bør du bruge, når du vælger din kommende dildo.

Hvis du elsker klitorisstimulation, skal du selvfølgelig vælge en dildo, der passer perfekt til det, mens du skal vælge en, som har fokus på indføring, hvis du holder af penetrationsdelen.

Hvilket materiale skal din kommende dildo være lavet af?

Dildoer fås i mange forskellige materialer, og herunder gennemgår vi kendetegnende for de forskellige materialer, som dildoer typisk produceres i.

Glas

Glasdildoer er ofte rigtig flotte. Der er tale om tungt materiale, hvilket bidrager til målrettet og intens stimulation. Derfor egner glasdildoer sig ofte rigtig godt til punktstimulation.

Typisk bliver glasdildoer yderst kolde, og det er de færreste, der bryder sig om at få noget koldt op i sig. Heldigvis kan enhver glasdildo tåle at komme under en lunken hane, så man kan let opvarme dildoen inden brug.

Silikone

Silikone er et meget fleksibelt materiale. Silikonedildoer vil derfor typisk være rigtig bløde og lækre. Rigtig meget sexlegetøj er produceret i silikone, hvilket skyldes de mange fordele dette materiale har. 

En ulempe er der dog ved materialet, og det er, at man ikke kan bruge silikone-produkter sammen med silikonebaseret glidecreme, da det vil ødelægge ens silikone-produkter. 

Heldigvis er der produceret adskillige gode vandbaserede glidecremer, som sagtens kan bruges sammen med silikone-produkter, så et større problem er der heller ikke.

Latex

Latex er også et ganske populært valg, når det kommer til dildomaterialer. Latex-dildoer er fleksible, men samtidig ganske hårdføre. 

Træ

Ja, det lyder lidt vanvittigt, men der findes træ-dildoer. En træ-dildo er naturligvis behandlet på en sådan måde, så den ikke afgiver splinter, da det vil være yderst smertefuldt. 

Hvis du tænker rigtig meget på miljøet, kan du vise dette ved at investere i en trædildo. Denne består nemlig af organisk, letnedbrydeligt materiale. 

Sædvanligvis er træ-dildoer ganske holdbare, så hvis du behandler din træ-dildo ordentligt, vil den holde i mange, mange år.

Jelly

Der findes også dildoer af jelly, som er et blødt og yderst fleksibelt materiale. En jelly-dildo er, ligesom en silikone-dildo, meget fleksibel. Jelly-dildoer vil typisk være billige, så hvis prisen er et kriterium, er det måske en jelly-dildo, du skal vælge.

Vi håber, at ovenstående hjælper dig med at beslutte, hvilket materiale din kommende dildo skal være lavet af. Hvis du stadigvæk er i tvivl, vil vi foreslå silikone eller latex, da disse materialer er, hvad de fleste foretrækker.

En anden ting, som du skal tage stilling til, er størrelsen på dildoen. Herunder følger et par gode tips i den henseende.

Hvor stor skal din dildo være?

Det er forskelligt, hvad kvinder og mænd foretrækker, når det kommer til størrelsen. Ligesom der er forskel på mænds penisstørrelser, er kvindernes skeder heller ikke lige store. 

Nogle er meget stramme og foretrækker mænd med små eller gennemsnitlige penisser, mens andre ikke har noget imod at blive penetreret af en ordentlig medisterpølse.

Du kender sikkert nogenlunde selv din egen størrelse og ved, om du foretrækker store, mellemstore eller små penisser. Brug denne viden, når du skal vælge din kommende dildo.

Hvem bør typisk vælge en lille dildo?

Hvis du er nybegynder, hvad angår sexlegetøj, anbefaler vi, at du vælger en lille dildo. Man siger, at det ikke er størrelsen, men gørelsen det kommer an på, og dette er ikke helt forkert. Små dildoer kan nemlig have store effekter. Vælg gerne en lille dildo med vibrator, så du kan få stimuleret din klitoris.

Små dildoer er også rigtig gode som rejsedildoer. Hvis du er meget seksuelt anlagt, kan det virke uoverskueligt at rejse væk 14 dage uden dit sexlegetøj. 

En lille dildo passer perfekt ned i din toilettaske og vil kunne tage trykket, når du er blevet ekstremt liderlig af at se på alle de lækre solbrune mænd på stranden.

Hvem bør vælge en mellemstor dildo?

En mellemstor dildo er for de lidt erfarne, der gerne vil have en dildo, der imiterer størrelsen på en gennemsnitlig penis.

Hvis du er nybegynder, kan du også sagtens vælge en mellemstor dildo, da den sandsynligvis vil svare til størrelsen af langt de fleste rigtige penisser, du har haft oppe i dig.

Hvem bør vælge en stor dildo?

Det er typisk de mere erfarne, der vælger de rigtig store dildoer. Hvis du tænder på store penisser og på at blive fyldt helt ud, så skal du vælge en stor dildo.

Der findes enormt store dildoer på markedet, og vi tør godt vædde på, at der findes en til dig, uanset hvor stor du ønsker den skal være.

Vi håber, at du nu er klar til at vælge

Vi håber, at ovenstående informationstunge tekst har rustet dig til at vælge den perfekte dildo. 

Det samlede udvalg er enormt, og du vil hos de fleste forhandlere kunne læse fyldige produktbeskrivelser, der gør dig klogere på de enkelte produkter.

Vi anbefaler følgende forhandlere, når du skal købe din dildo:

Dildoens historie

Vi indrømmer gerne, at historie ikke var vores favorit fag i skolen, men når det ikke handler om trekantshandel, den kolde krig og lignende, men i stedet dildoens historie, så spidser vi ører og lytter med. 

Vi tænker, at vi næppe er de eneste der er lidt nysgerrige på historien om dildoen. Derfor kan du i det følgende blive klogere på fortællingen om penisattrappen som startede som en behandlingsform til “hysteriske” kvinder, og som nu findes i natskuffen hos de fleste hunkøn i vores del af verden. 

Mandlige læger står bag opfindelsen af dildoen

Du havde måske forestillet dig, at det var en kvinde som stod bag opfindelsen af dildoen. Det er trods alt ikke svært at forestille sig, at en kvinde som ikke fik nok sex, kom på den idé at konstruere et stykke sexlegetøj som kunne gøre noget ved behovet for stimulans af vagina, når hendes mand havde for travlt eller bare ikke gad. 

Sandheden er dog, at det er mænd som står bag opfindelsen af dildoen – nærmere bestemt læger som var trætte af at bruge deres egne hænder og fingre til at stimulere deres kvindelige patienter forneden. 

“Fik kvindelige patienter hygge-finger af doktoren?” – tænker du helt sikkert nu, og ja – det gjorde de faktisk. Men ikke nødvendigvis fordi lægen havde lyst. Det var nemlig en behandling af den udbredte lidelse “hysteri”

Dildo som behandling mod hysteri

Skulle en kvinde være så uheldig at lide af “hysteri”, så var den eneste kur en orgasme. Det mente man i hvert fald dengang. 

I dag ved vi gudskelov bedre. “Hysteri” er ikke en lidelse eller sygdom, men nok nærmere et resultat af at kvinderne, på daværende tidspunkt, var trætte af deres mænd og derfor udtrykte deres foragt for partneren, hvilket ofte resulterede i et besøg til lægen. 

Når kvinden blev diagnosticeret med “hysteri” var den eneste løsning en orgasme, og den måtte lægen altså selv stå for at ordinere til sin patient. Selvom det måske lyder som et drømmejob, så blev det for meget for de stakkels læger, som endte med ømme fingre, hænder og led, efter at have brugt en hel dag på at stimulere et utal af kvinder. 

Løsningen? – en dildo med vibrator!

Verdens første dildo er endnu ældre

Ovenstående er fortællingen om den første officielle udgave af dildoen som vi kender den i dag. 

Arkæologiske udgravninger tyder dog på, at menneskeheden har kendt til og benyttet dildoen i tusinder af år forinden. Man mener nemlig at have fundet dildoer som stammer fra år 6.000 før vores tidsregning i blandt andet Egypten. 

Der går historier om, at farao Kleopatra var indehaver af et udhulet græskar som hun fyldte med bier. Når bierne blev rystet blev de sure, hvilket fik dem til at summe ganske behageligt rundt indvendigt i græskaret. Resultatet var behagelige vibrationer og dermed opfindelsen af verdens første vibrerende dildo. 

Den første automatiserede dildo

I dag kan din dildo gøre arbejdet for dig, enten fordi den vibrerer eller er en del af en sexmaskine. Ved hjælp af strøm fra batteri eller stikkontakt kan du læne dig tilbage og lade dig tilfredsstille – uden du behøver løfte en finger. 

Den automatiske dildo så dog dagens lys allerede i 1869, hvor en amerikaner opfandt en – hold nu godt fast – dampdreven dildo. 

Vi har desværre ikke kunne finde et billede af maskineriet, men vi gætter på, at det har været lidt af et monstrum. Ikke så overraskende blev den dampdrevne dildo ingen succes – måske fordi det var upraktisk at stoppe op undervejs i onani for at fylde kul i ovnen. 

Dildoen er blevet allemandseje 

Fra at være noget kvinder selv måtte skabe ved hjælp af deres kreativitet som Kleopatra, til at være et remedie læger brugte til at behandle hysteri, er dildoen nu blevet noget alle kan erhverve sig. 

Enhver sexbutik med respekt for sig selv, har et stort udvalg af det populære sexlegetøj i alskens former, farver og materialer. 

Alternativer til dildo

Lysten har meldt sig, du har brug for at onanere, men du har ingen dildo. Hvad gør du? – Du tænker kreativt og finder et alternativ. 

Det er også muligt, at du bare er træt af at bruge din silikone dildo som ligger på natbordet ved siden af dig og derfor vil prøve noget nyt. Eller måske tanken om at onanere med noget anderledes og lidt “forbudt” tænder dig. Uanset hvad dine bevæggrunde er, får du her en række forslag til alternative dildoer.

Grøntsager

Når tankerne falder på alternativer til dildo, er aflange grøntsager som agurker, gulerødder og måske endda bananer typisk det første der dukker op i hjernen. 

De har nemlig allerede formen som en penis, samtidig med at størrelsen typisk er til at have med at gøre – hverken for stor eller for lille. 

Inden du går i krig med grøntsagsskuffen bør du dog tage dig et par forholdsregler. Inden du lader agurken finde vej til dit lune indre, så bør du iklæde den et kondom for at undgå en eventuel infektion. Du ved aldrig helt hvad der kan sidde af skidt og bakterier på grøntsager, og en tur under vandhanen er desværre ikke altid nok. Derfor; brug et kondom!

Blok- eller stearinlys

Grundet form og størrelse ligger det også lige til højrebenet at bruge et stearinlys som alternativ til en dildo. Stearinlys spreder hygge og glæde – uanset om de står tændt i vindueskarmen, eller er 7 centimeter oppe i dit underliv. 

For en sikkerheds skyld anbefaler vi igen, at du bruger en kondom på din improviserede dildo.

Elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste – gerne en du ikke længere bruger – funger også ganske godt som dildo, da den ikke bare har den rigtige form, men også kan vibrere noget så herligt når du tænder den. Med en elektrisk tandbørste har du altså din egen dildo vibrator – smart! Men husk at skylle den godt og rundigt inden du børster tænder næste gang.