Hvad er forskellen på en dildo og en vibrator?

Hvad er forskellen på en dildo og en vibrator?

Rigtig mange har svært ved at kende forskel på en dildo og en vibrator. Det er da også lidt udfordrende, forvirrende og vanskeligt, da en dildo sagtens også kan være en vibrator, ligesom en vibrator også kan være en dildo. Sommetider er en vibrator dog udelukkende en vibrator, og en dildo udelukkende en dildo. Herunder gennemgår vi kort, hvad en dildo er, og efterfølgende hvad en vibrator er.

Når du har læst disse afsnit, bør du have styr på forskellene de to ting imellem, men hvis du stadigvæk har lidt svært ved at skelne det ene fra det andet, har vi efterfølgende et afsnit, hvor du bør få endegyldigt styr på det. Dette hedder ’hvad er forskellen på en dildo og en vibrator så helt præcist’?

Hvad er en dildo?

En dildo er et stykke sexlegetøj, der i langt de fleste tilfælde er en decideret penisefterligning. Dermed har en dildo som regel også form som en almindelig penis. Dog hænder det nogle få gange ikke at være tilfældet. Dildoer kan nemlig have mange forskellige former. En regel er dog, at en dildo altid er længere, end den er bred.

Nogle dildoer har indbyggede vibratorer, mens andre ikke har. Hvis en dildo har en indbygget vibrator, kan den også kaldes for en vibrator. Hvis ikke, så er det udelukkende en dildo.

Hvad er en vibrator?

En vibrator er et stykke sexlegetøj, der kan vibrere. Formålet med en vibrator er at stimulere ydre kønsorganer – som regel klitoris.

En vibrator er altid udstyret med en lille motor, som kan generere vibrationer, som underlivet elsker. Vibratoren er batteridrevet, og det både muligt at få vibratorer med et indbygget genopladeligt batteri samt vibratorer, der benytter almindelige batterier.

Hvis en vibrator også er lavet med henblik at blive ført op i skeden eller anus, er der også tale om en dildo. Hvis vibratoren er designet, så den udelukkende har til formål at stimulere ydre kønsorganer, er det udelukkende en vibrator.

Hvad er forskellen på en dildo og vibrator så helt præcist?

Forskellen er altså, at en dildo altid kan stikkes op i enten skeden eller anus, mens vibratorens primære formål er at stimulere ydre kønsorganer via vibrationer.

En dildo kan også sagtens være en vibrator, og en vibrator kan også sagtens være en dildo, men det er ikke grundregel, at en dildo altid er en vibrator, lige så vel som det heller ikke er givet, at en vibrator også altid er en dildo.