Viser alle 37 resultater

Viser alle 37 resultater

Har du prøvet et Tenga æg?

Der findes stadig rigtigt mange, som har onani eller et handjob med et Tenga æg til gode. Det er nemlig langt fra det mest kendte stykke sexlegetøj til mænd, selvom det burde være i toppen på ranglisten over onaniprodukter til hankøn. Tenga ægget er nemlig ikke bare nemt at bruge, det føles også helt fantastisk, når manden bruger det på sig selv eller får partneren til det.

Vi plejer at joke med, at onani aldrig bliver det samme igen, efter man har prøvet et Tenga æg, hvilket faktisk ikke kun er ment i sjov. En kedelig håndflade kan nemlig på ingen måde måle sig med æggets bløde og stimulerende indre, som giver dig orgasmer du med garanti aldrig har oplevet før.

Sådan fungerer Tenga æg

Selve produktet består af en hård ydre skal, hvis primære formål er opbevaring og beskyttelse af de bløde og lækre indre.

Inde bag skallen finder du et blødt æg af gummi med et hul i den ene ende. Her skal penis ind, hvorefter du tager et solidt greb om ægget – ligesom ved almindelig onani – og går i gang med at køre hånden og ægget op og ned af penis, så det stimulerer hovedet og skaftet. Indersiden af ægget er nubret og ujævnt, hvilket bidrager til den fremragende stimulering.

Inden du går i gang, er det vigtigt at bruge rigeligt af den medfølgende glidecreme på både penis og i selve ægget, så det hele glider glat og lækkert.

Tenga æg er som udgangspunkt til engangsbrug, men det er vores erfaring, at du sagtens kan bruge det flere gange, så længe du blot husker at skylle og vaske det grundigt, når du er færdig.

Se hvad vi ellers har

Vi har masser af andre gode onaniprodukter og sexlegetøj til mænd. Se eksempelvis også vores store udvalg af sexdukker, pocket pussies, penis sleeves og penispumper.