Viser alle 23 resultater

Viser alle 23 resultater

Bedre sex med en sexgynge

Du har måske hørt om en sexgynge, set den på film eller i den populære tv-serie Sex and the City, hvor Samantha får gynget sig til stribevis af orgasmer. Måske kender du allerede til sexgynger fordi du har prøvet en eller selv har en til at hænge hjemme i soveværelset. Uanset om du er ny og nysgerrig eller rutineret og erfaren med en sexgynge, kan du finde masser af frække sexgynger i vores sortiment, som med garanti kan tage dit sexliv til et højere niveau.

Doggystyle, missionæren, cowgirl – du kender sikkert disse udbredte sexstillinger, som du sikkert også har prøvet et utal af gange. Kunne det ikke være sjovt at prøve noget helt nyt og anderledes? Det er som oftest kun fantasien, der sætter grænsen for de halsbrækkende og frække sexstillinger, I kan kaste jer over, når tyngdekraften ikke længere kommer i vejen. Der er masser af muligheder for at eksperimentere med nye sexstillinger i en sexgynge – lyder det ikke sjovt?

Sexgynger er ikke forbeholdt swingerklubber

For mange er sexgynger stadig noget, som man bruger i swingerklubber. Virkeligheden er dog lidt en anden, for flere og flere par vælger at investere i en fræk sexgynge, de kan have til at hænge derhjemme. Du ville helt sikkert blive overrasket, hvis du vidste, hvor populære sexgynger er blevet og hvor mange der har prøvet at få en fræk gyngetur i en.

Næste gang du er inde at kigge i soveværelset hos en ven, et familiemedlem eller noget tredje, kan du jo lige kigge op og tjekke om der hænger en krog i loftet – det er med garanti ikke en fastelavnstønde den skal bruges til.

Ellers andet?

Temptations har alt hvad man kan tænke sig af sexlegetøj, så hvis du skal bruge andet end en sexgynge, håber vi du vil bruge siden til at lede. Ikke bare for vores skyld, men også for din egen – det bliver nemlig ikke meget lettere at foretage frække indkøb end hos os.

Udover sexgynger har vi også analsexlegetøj, sexdukker og glidecremer. Vil du spare penge, har vi også en fremragende oversigt over gode tilbud på sexlegetøj.