Om os

Folkene bag Temptations hedder Casper Schou og Jesper Jensen. Er de to mændenes udgaver af Joan Ørting, tænker du måske? Det vil de ikke ligefrem hævde. De har dog begge to prøvet det dersens sex og anser bestemt dem selv som værende eventyrlystne. 

Ikke pisk og halsbånd-eventyrlystne, men det må godt være lidt vildere end blot missionærstillingen, og de er bestemt ikke bange for at prøve nye ting og udforske grænser. Tilmed engagerer de sig meget i sextendenser. De vil dog ikke kalde sig selv for sexguruer.

Formålet med siden er at hjælpe danskerne med at få et sjovere sexliv. Kan Casper og Jesper hjælpe dig med det, når de ikke selv hverken har været oppe at hænge på et brændende kors eller haft turpas til swingerklubben?

Selvfølgelig kan de det! 

De er nemlig smadderdygtige skribenter og researchere. Derfor kan du vide dig sikker på, at enhver artikel her er gennemarbejdet og tager afsæt i et dybdegående forarbejde.

En stor del af siden er guides til sexlegetøj. Casper og Jesper har brugt rigtig lang tid på at finde de perfekte produkter og beskrive disse letforståeligt og levende. De håber derfor meget, at deres guides læses med fornøjelse og gør en forskel ude på den anden side af skærmen.

På siden vil du finde en række affiliate-links, altså deciderede sponsorede links. Det skyldes, at muligheden for at tjene penge på et tidspunkt opstod, i takt med at siden fik flere og flere besøgende. Casper og Jesper lover dog, at de står inde for ethvert produkt, de anbefaler.

Hvis du vil i kontakt med Casper og Jesper, kan du træffe dem på info@temptations.dk.

 

Vi samarbejder med følgende affiliate sider:

  • AdService
  • Partner Ads
  • TradeDoubler