Om os

Folkene bag Temptations hedder Casper Schou og Jesper Jensen. Er de to mændenes udgaver af Joan Ørting, tænker du måske? Det vil de ikke ligefrem hævde. De har dog begge to prøvet det dersens sex, og de er bestemt eventyrlystne. Ikke pisk og håndjern-eventyrlystne, men det må godt være lidt vildere end blot missionærstillingen, og de engagerer sig i sextendenser, men vil ikke kalde sig for sexguruer.

Formålet med siden er at hjælpe danskerne med at få et sjovere sexliv. Derfor vil du finde en masse forskelligt indhold, der forhåbentligt kan inspirere dig og din partner til at prøve nye ting i soveværelset eller andre steder – måske prøverummet i en tøjbutik?

En stor del af siden er guides til sexlegetøj. Casper og Jesper har brugt rigtig lang tid på at finde de perfekte produkter og beskrive disse letforståeligt og levende, så de håber meget, at deres guides læses med fornøjelse og gør en forskel ude på den anden side af skærmen.

På siden vil du finde en række affiliate-links, altså deciderede sponsorede links. Det skyldes, at muligheden for at tjene penge på et tidspunkt opstod, i takt med at siden fik flere og flere besøgende. Casper og Jesper lover dog, at de står inde for ethvert produkt, de anbefaler.

Hvis du vil i kontakt med Casper og Jesper, kan du træffe dem på info@temptations.dk.

Ingen bedømmelser endnu