Om os

Folkene bag Temptations hedder Casper Schou og Jesper Jensen. Er de to mændenes udgaver af Joan Ørting, tænker du måske? Det vil de ikke ligefrem hævde. De har dog begge to prøvet det dersens sex og anser bestemt dem selv som værende eventyrlystne. 

Ikke pisk og halsbånd-eventyrlystne, men det må godt være lidt vildere end blot missionærstillingen, og de er bestemt ikke bange for at prøve nye ting og udforske grænser. Tilmed engagerer de sig meget i sextendenser. De vil dog ikke kalde sig selv for sexguruer.

Formålet med siden er at hjælpe danskerne med at få et sjovere sexliv. Kan Casper og Jesper hjælpe dig med det, når de ikke selv hverken har været oppe at hænge på et brændende kors eller haft turpas til swingerklubben?

Selvfølgelig kan de det! 

De er nemlig smadderdygtige skribenter og researchere. Derfor kan du vide dig sikker på, at enhver artikel her er gennemarbejdet og tager afsæt i et dybdegående forarbejde.

En stor del af siden er guides til sexlegetøj. Casper og Jesper har brugt rigtig lang tid på at finde de perfekte produkter og beskrive disse letforståeligt og levende. De håber derfor meget, at deres guides læses med fornøjelse og gør en forskel ude på den anden side af skærmen.

Jesper Jensen
Casper Schou

Foruden de mange inspirerende artikler finder du også en shopdel på Temptations.dk, hvor du kan finde alt fra lækre dildoer og vibratorer til avancerede sexmaskiner og tenga æg. 

Shoppen på Temptations.dk er lidt alternativ og anderledes fra mange andre shops, da der er tale om en affiliate-shop, hvilket betyder, at Temptations.dk ikke selv har nogen af de mange produkter, de sælger, på lager. I stedet befinder alt det lækre sexlegetøj sig hos Temptations.dk’s samarbejdspartnere, som er nogle af landets absolut bedste sexlegetøjsforretninger. 

Den særegne opsætning har en række fordele for dig som besøgende. Dels muliggør opsætningen, at Temptations.dk kan vise flere forskellige forhandleres samlede udvalg, hvorfor du næppe finder nogen anden shop med flere varer på hylderne end Temptations.dk.

Derudover er der blevet integreret en prissammenligningsfunktion, der fungerer således, at hvis to eller flere af Temptations.dk’s samarbejdspartnere forhandler det samme produkt, så vises samtlige priser på produktsiden, så du let kan klikke dig videre til den forhandler, der sælger produktet billigst.

Hvis du vil i kontakt med Casper og Jesper, kan du træffe dem på info@temptations.dk.

Besøg også gerne vores søstersite i Tyskland, Libidinious.de, hvor den tyske befolkning får hjælp til et sjovere og mere spændende sexliv.

Vi samarbejder med følgende affiliate sider

  • AdService
  • Partner Ads
  • TradeDoubler