Om os

Vi, der står bag Temptations.dk, hedder Casper Schou og Jesper Jensen. 

Er vi mon så to mandlige udgaver af Joan Ørting, når vi bestyrer en så fræk side som Temptations.dk, tænker du sikkert? 

Det vil vi faktisk ikke hævde, at vi er. Naturligvis har vi begge to prøvet det dersens sex, og vi anser da bestemt også os selv som værende eventyrlystne. 

Ikke pisk og halsbånd-eventyrlystne, men det må da godt være lidt vildere end blot hyggebelysning og missionærstilling. Vi er bestemt heller ikke bange for at prøve nye ting og udforske grænser. Sexguruer vil vi dog ikke kalde os selv. 

Formålet med Temptations.dk

Formålet med Temptations.dk er 100 % at hjælpe dig med at få et sjovere, mere spændende og mere sikkert sexliv. 

Kan vi så hjælpe dig med det, når vi hverken har været oppe at hænge på et brændende kors eller haft turpas til swingerklubben?

Selvfølgelig kan vi det! 

Vi er nemlig smadderdygtige skribenter og researchere, og derfor kan du vide dig sikker på, at enhver artikel på Temptations.dk er ekstremt gennemarbejdet og tager afsæt i et dybdegående forarbejde.

En stor del af Temptations.dk består guides til sexlegetøj samt til et sjovere sexliv.

Jesper Jensen
Casper Schou

Foruden de mange inspirerende artikler finder du også en shopdel på Temptations.dk, hvor du vil kunne finde alt fra lækre dildoer og vibratorer til avancerede sexmaskiner og tenga-æg. 

Shoppen på Temptations.dk er lidt alternativ og anderledes fra mange andre shops, da der er tale om en affiliate-shop, hvilket betyder, at Temptations.dk ikke selv har nogen af de mange produkter, de sælger, på lager. I stedet befinder alle de fine produkter, du kan finde i shoppen, sig hos Temptations.dk’s samarbejdspartnere, som er nogle af landets absolut bedste sexlegetøjsforretninger. 

Vores særegne opsætning har en række fordele for dig som besøgende og potentiel kunde. Dels muliggør opsætningen, at vi kan vise flere forskellige forhandleres samlede udvalg, hvorfor du næppe finder nogen anden sexshop med flere varer på hylderne end Temptations.dk.

Derudover har vi i vores setup integreret en prissammenligningsfunktion, der fungerer således, at hvis to eller flere af Temptations.dk’s samarbejdspartnere forhandler det samme produkt, så vises samtlige priser på produktsiden, så du let kan klikke dig videre til den forhandler, der sælger produktet billigst.

Hvis du vil i kontakt med os, kan du træffe os på info@temptations.dk.

Besøg også gerne vores søstersites i Tyskland, Libidinious.de, og i Italien, Lustful.it, hvor hhv. den tyske og italienske befolkning får hjælp til et sjovere og mere spændende sexliv.

Vi samarbejder med følgende affiliate sider

  • AdService
  • Partner Ads
  • TradeDoubler