Sexlegetøj til mænd – Se vores forslag til sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd

Mange tror fejlagtigt, at der ikke findes sexlegetøj til mænd. De tror, at sexlegetøj kun er noget, kvinder kan fornøje sig med – men der findes faktisk efterhånden et utal af sexlegetøjsprodukter målrettet mænd. Vi giver dig overblikket her.

Hvis du tror, at sexlegetøj kun er for kvinder, så er du langt fra alene. For i meget lang tid har kvinder haft monopol på redskaber til nydelse ved onani eller sex. 

Heldigvis har producenterne af sexlegetøj fået øjnene op for potentialet hos mænd, og der er derfor det seneste stykke tid dukket rigtig mange nye onaniprodukter til mænd op. 

Der findes flere forskellige kategorier af sexlegetøj til mænd. Kategorier som indeholder hundredvis af produkter. 

I det følgende giver vi dig et overblik over kategorierne og dermed de muligheder, der er inden for sexlegetøj til mænd. 

Tøv endelig ikke med at bestille dit sexlegetøj på nettet. Vores anbefalinger bliver altid leveret helt diskret, så ingen ved, at du har købt frækt voksenlegetøj.

Vi gør opmærksom på, at der i det følgende optræder affiliate-links. Det betyder, at vi potentielt kan tjene en lille andel af fortjenesten, hvis du vælger at handle hos en af vores samarbejdspartnere. 

Pocket Pussy

En pocket pussy er et onaniprodukt til mænd, som har til formål at imitere den kvindelige anatomi så nøjagtigt som muligt. 

Det betyder i de fleste tilfælde, at en pocket pussy både ligner og føles som den ægte vare – hvorfor mange beskriver en pocket pussy som et af de bedste onaniprodukter til mænd.

Pocket pussies kommer i alle afskygninger med forskellige former, farver, størrelser og materialer. 

Lyder det som noget for dig? 

Tenga æg

Leder du efter et simpelt og rimelig diskret sexlegetøj til mænd, så bør du overveje at stifte bekendtskab med et Tenga æg. 

Tenga ægget fungerer ved, at du først fylder det med glidecreme, og derefter helt simpelt indsætter penis i åbningen, og så går du ellers til den på normal vis.

Normal bliver oplevelsen dog langt fra, for indersiden af ægget er udformet i forskellige mønstre, som stimulerer helt perfekt og giver en kraftfuld orgasme. 

Ægget er lavet af et blødt og behageligt materiale som føles dejligt på penis.

Der medfølger en lille tube glidecreme til hvert æg, men hvis du planlægger at bruge det mere end én gang (det kan du sagtens, hvis du ikke er alt for hårdhændet) så bør du købe ekstra glidecreme. 

Sexdukker

Måske det mest kendte onaniprodukt til mænd – sexdukker. 

Du tænker måske straks på en af de sørgelige oppustelige lolitadukker, med hvem samleje føles som at ordne et badedyr – men det er langt fra et sandfærdigt billede af markedet for sexdukker. 

Udviklingen inden for sexdukker er gået stærkt. Så stærkt, at de bedste af dukkerne næsten kan forveksles med rigtige kvinder. 

Mange af de nyere sexdukker skal ikke længere pustes op inden brug, og materialet, som minder om en badering, er blevet skiftet ud med noget, der minder skræmmende meget om rigtig hud. 

Udseendet og følelsen af en moderne sexdukke er meget autentisk, og en tur på en moderne sexdukke må siges at være en af de største oplevelser, du kan få med sexlegetøj som mand. 

Fleshlight

Du har sikkert hørt om fleshlight før – den kom nemlig på manges læber for en del år siden. Og selvom mange kender navnet og ved, hvordan den virker, så er det stadig de færreste, der har prøvet den. 

Det er en skam – for en fleshlight ér altså værd at prøve. 

De fleste fleshlights er lavet af et blødt, behageligt og ikke mindst virkelighedstro materiale, som er rart at røre ved. Derudover er mange også særligt udformet indvendigt, så det giver maksimal nydelse ved brug. 

Der findes et utal af varianter, som er fulgt i kølvandet på originalen, og mange af dem har hver især deres unikke ting at byde ind med. 

Sex med en lommelygte lyder vanvittigt – men tro os, når vi siger, at det vanviddet værd!

Penisvibrator

Er du på jagt efter sexlegetøj, som gør alt arbejdet for dig, så du bare kan læne dig tilbage og nyde det? Så bør du overveje en penisvibrator. 

De fleste fungerer ved, at du indsætter penis, tænder for apparatet, og så er det ellers bare at nyde den kyndige behandling af dit underliv. 

Penisvibratorer kommer i mange afskygninger og kan af og til ligne noget fra en science-fiction-film. Men lad dig ikke afskrække af det futuristiske ydre; der venter dig en fremragende oplevelse, hvis du beslutter dig for at prøve en. 

Hvad findes der af sexlegetøj til mænd?

Heldigvis meget efterhånden. 

Kvinder har i lang tid været de mest priviligerede når det kom til sexlegetøj. For imens de kunne vælge og vrage mellem udstyr til nydelse, så har mænd ikke haft alverdens muligheder. 

Heldigvis har sexindustrien fået øjnene op for potentialet i sexlegetøj til mænd, og der findes derfor i dag et utal af muligheder. 

Markedet bugner så at sige med onaniprodukter til mænd. Se listen ovenfor, hvis du er i tvivl om, hvilket onaniprodukt der er det rigtige til dig. 

Hvordan bruger man sexlegetøj til mænd? 

Hvordan man helt nøjagtigt bruger sexlegetøjet afhænger af, hvilken type der er tale om. Fælles for langt de fleste af dem er dog, at de stimulerer penis på den ene eller anden måde. Enten ved, at du selv bevæger legetøjet, eller ved at du tænder og lader apparatet klare resten.

Fælles for stort set alt sexlegetøj til mænd er dog, at det er en kæmpe fordel at bruge glidecreme. Gerne rigeligt af det. 

Se eventuelt vores præsentation af de bedste glidecremer på markedet her

5/5 (11)

Skriv et svar