Sexlegetøj til mænd - sexlegetøj

Sexlegetøj til mænd – Se udvalget af onaniprodukter til mænd

Mange tror fejlagtigt, at der ikke findes sexlegetøj til mænd. De tror, at sexlegetøj kun er noget, kvinder kan fornøje sig med – men der findes faktisk efterhånden et utal af sexlegetøjsprodukter målrettet mænd. Vi giver dig overblikket her.

Hvis du tror, at sexlegetøj kun er for kvinder, så er du langt fra alene. For i meget lang tid har kvinder haft monopol på redskaber til nydelse ved onani eller sex. Heldigvis har producenterne af sexlegetøj fået øjnene op for potentialet hos mænd, og der er derfor det seneste stykke tid dukket rigtig mange nye onaniprodukter til mænd op. 

I det følgende giver vi dig et overblik over kategorierne og dermed de muligheder, der er inden for sexlegetøj til mænd. 

Tøv endelig ikke med at bestille dit sexlegetøj på nettet. Vores anbefalinger bliver altid leveret helt diskret, så ingen ved, at du har købt frækt voksenlegetøj.

Vi gør opmærksom på, at der i det følgende optræder affiliate-links. Det betyder, at vi potentielt kan tjene en lille andel af fortjenesten, hvis du vælger at handle hos en af vores samarbejdspartnere. 

Pocket Pussy

En pocket pussy er et onaniprodukt til mænd, som har til formål at imitere den kvindelige anatomi så nøjagtigt som muligt. 

Det betyder i de fleste tilfælde, at en pocket pussy både ligner og føles som den ægte vare – hvorfor mange beskriver en pocket pussy som et af de bedste onaniprodukter til mænd.

Pocket pussies kommer i alle afskygninger med forskellige former, farver, størrelser og materialer. 

Lyder det som noget for dig? 

Der er masser af pocket pussies at vælge imellem – se vores anbefalinger her

Tenga æg

Leder du efter et simpelt og rimelig diskret sexlegetøj til mænd, så bør du overveje at stifte bekendtskab med et Tenga æg. 

Tenga ægget fungerer ved, at du først fylder det med glidecreme, og derefter helt simpelt indsætter penis i åbningen, og så går du ellers til den på normal vis.

Normal bliver oplevelsen dog langt fra, for indersiden af ægget er udformet i forskellige mønstre, som stimulerer helt perfekt og giver en kraftfuld orgasme. 

Ægget er lavet af et blødt og behageligt materiale som føles dejligt på penis.

Der medfølger en lille tube glidecreme til hvert æg, men hvis du planlægger at bruge det mere end én gang (det kan du sagtens, hvis du ikke er alt for hårdhændet) så bør du købe ekstra glidecreme. 

Sexdukker

Måske det mest kendte onaniprodukt til mænd – sexdukker. 

Du tænker måske straks på en af de sørgelige oppustelige lolitadukker, med hvilket et samleje føles som at ordne et badedyr – men det er langt fra et sandfærdigt billede af markedet for sexdukker. 

Udviklingen inden for sexdukker er gået stærkt. Så stærkt, at de bedste af dukkerne næsten kan forveksles med rigtige kvinder. 

Mange af de nyere sexdukker skal ikke længere pustes op inden brug, og materialet, som minder om en badering, er blevet skiftet ud med noget, der minder skræmmende meget om rigtig hud. 

Udseendet og følelsen af en moderne sexdukke er meget autentisk, og en tur på en moderne sexdukke må siges at være en af de største oplevelser, du kan få med sexlegetøj som mand. 

Læs vores guide og se vores anbefalede sexdukker her

Fleshlight

Du har sikkert hørt om fleshlight før – den kom nemlig på manges læber for en del år siden. Og selvom mange kender navnet og ved, hvordan den virker, så er der stadig mange som har til gode at prøve en. 

Det er en skam – for en fleshlight ér altså værd at prøve. 

De fleste fleshlights er lavet af et blødt, behageligt og ikke mindst virkelighedstro materiale, som er rart at røre ved. Derudover er mange også særligt udformet indvendigt, så det giver maksimal nydelse ved brug. 

Der findes et utal af varianter, som er fulgt i kølvandet på originalen, og mange af dem har hver især deres unikke ting at byde ind med. 

Sex med en lommelygte lyder vanvittigt – men tro os, når vi siger, at det vanviddet værd!

Bliv klogere på fleshlight ved at læse vores store guide med anbefalinger

Penisvibrator

Er du på jagt efter sexlegetøj, som gør alt arbejdet for dig, så du bare kan læne dig tilbage og nyde det? Så bør du overveje en penisvibrator. 

De fleste fungerer ved, at du indsætter penis, tænder for apparatet, og så er det ellers bare at nyde den kyndige behandling af dit underliv. 

Penisvibratorer kommer i mange afskygninger og kan af og til ligne noget fra en science-fiction-film. Men lad dig ikke afskrække af det futuristiske ydre; der venter dig en fremragende oplevelse, hvis du beslutter dig for at prøve en. 

Penisring

Når det kommer til sexlegetøj som bruges sammen med en partner, er penisringe klart en af bestsellerne – med en penisring får både kvinden og manden en bedre sexoplevelse, hvilket gør det til et populært valg for par. 

En penisring fungerer ved at klemme omkring skaftet af penis, hvilket bevirker at blodet får sværere ved at løbe væk igen. Det lyder måske ikke vildt rart, men det er faktisk på ingen måde ubehageligt. Tværtimod. 

Resultatet er en kraftigere rejsning som oveni købet varer længere end normalt. 

Vælger du en penisring med vibrator venter der dig og din partner endnu mere nydelse. Det er ganske behageligt for manden, men endnu bedre er det for kvinden, som kan få stimuleret klitoris med den vibrerende penisring imens i dyrker sex.

Vil du vide mere, så se vores store guide til penisringe her

Hvad findes der af sexlegetøj til mænd?

Heldigvis meget efterhånden. 

Kvinder har i lang tid været de mest privilegerede når det kom til sexlegetøj. For imens de kunne vælge og vrage mellem udstyr til nydelse, så har mænd ikke haft alverdens muligheder. 

Heldigvis har sexindustrien fået øjnene op for potentialet i sexlegetøj til mænd, og der findes derfor i dag et utal af muligheder. 

Markedet bugner så at sige med onaniprodukter til mænd. Se listen ovenfor, hvis du er i tvivl om, hvilket onaniprodukt der er det rigtige til dig. 

Hvordan bruger man sexlegetøj til mænd? 

Hvordan man helt nøjagtigt bruger sexlegetøjet afhænger af, hvilken type der er tale om. Fælles for langt de fleste af dem er dog, at de stimulerer penis på den ene eller anden måde. Enten ved, at du selv bevæger legetøjet, eller ved at du tænder og lader apparatet klare resten.

Fælles for stort set alt sexlegetøj til mænd er dog, at det er en kæmpe fordel at bruge glidecreme. Gerne rigeligt af det. 

Se vores præsentation af de bedste glidecremer på markedet her

Kan man bruge sexlegetøj til mænd sammen med sin partner?

Sagtens! Faktisk kan det give jeres sexliv et løft og tage det til nye højder. 

Med tiden risikerer vi alle, at sexlivet går hen og bliver en smule ensformigt og i værste fald måske endda kedeligt – heldigvis kan sexlegetøj være med til at genantænde gløden og igen få jer til at kaste jer dyrisk over hinanden. 

Der fleste af vores anbefalinger på listen her, er sexlegetøj til mænd som er lavet til onani og selvom mange nok vil bruge produkterne alene, så kan det være rigtig sjovt at prøve det med sin partner i dobbeltsengen. Et Tenga æg eller en fleshlight kan eksempelvis sagtens bruges af kvinden på manden.

Når vi taler sexlegetøj som kan bruges med en partner, så er vi naturligvis også nødt til at nævne penisringe. De er nemlig ikke bare gode for manden som har den på, også kvinden vil få fornøjelsen af, at blive fyldt ud af en penis med kraftigere og længerevarende erektion. 

Så ja – selvom det meste legetøj er lavet til alene-brug, så kan du sagtens få stor fornøjelse af at bruge det med din partner. 

Hvad er det bedste sexlegetøj til mænd?

Det afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvad du er til – men vi hjælper dig gerne med at spore dig ind på hvad det så er.

Skal dit sexlegetøj bruges med en partner, så kan vi klart anbefale en penisring. Den får i nemlig begge glæde af under sex. 

Skal du bruge dit legetøj alene til onani, så kan du overveje hvad der egentlig er vigtigt for dig. Skal det bare føles godt at bruge, så er et æg fra Tenga et godt bud. Vi har hørt flere kalde det for “den bedste spiller” de nogensinde har haft alene. 

Går du op i, at oplevelsen skal være så tæt på rigtig sex som muligt, bør du kigge i retning af sexdukker. Den helt store og meget dyre sexdukke er en komplet kvinde, som ikke bare ligner den ægte vare, men også føles sådan. 
Har du ikke helt så mange penge at spendere på en dukke, kan du også vælge at købe en del af den. Det kan eksempelvis være kvindens over- og underkrop eller måske kun underlivet. Fælles for alle dukkerne er, at de er meget autentiske. 

En mellemting mellem de to førnævnte er en fleshligt. Den ligner en rigtig vagina og føles også sådan, og så er den samtidig håndholdt, hvilket kan gøre den lidt lettere at bruge. 

Hvilket sexlegetøj til mænd der er det bedste, afhænger altså i høj grad af dit behov. 

Fremtidens sexlegetøj til mænd

Lad os for sjov kigge lidt i krystalkuglen – her er vores bud på fremtidens sexlegetøj.

Sexdukker

Flere sexdukker – uden tvivl. Sexdukker har været længe undervejs, og de fleste af os kender til den lidt sørgelige oppustelige kvinde, lolitadukken. En moderne sexdukke skal gudskelov ikke længere pustes op inden brug, og du kommer ikke til at føle, at du har sex med et badedyr. Teknologi og forfinelse af sexdukkerne betyder, at de minder skræmmende meget om rigtige mennesker den dag i dag. 

Udviklingen indenfor sexdukker er langt fra forbi, og det næste bliver dukker med kunstig intelligens som er mere som robotter end dukker. Der knokles allerede på konceptet, og vi forventer at fremtiden byder på meget mere af den slags. 

Sex i Virtual Reality

Virtual Reality har for alvor fået vind i sejlene og er efterhånden blevet noget de fleste kan få fingrene i. Det er en god ting, for det betyder at der kommer endnu mere fart på udviklingen af sex i den virtuelle verden.

Allerede nu kan du få en fed og fræk oplevelse ved at se porno eller spille sexspil med et headset på hovedet – indlevelsen er fænomenal, og du har med garanti ikke prøvet noget lignende. Men der er stadig masser af plads til forbedringer og det tror vi også på kommer. 

Der er allerede flere produkter til stimulering af penis, som tilsluttes headsettet så du kan mærke på egen krop (penis) hvad der foregår i den video eller det spil du spiller. 

Hightech sexlegetøj

Slutteligt tror vi også, at sexlegetøj i fremtiden bliver mere avanceret. Vi ser udviklingen i mange andre produkter, som eksempelvis mobilen der er blevet smart, støvsugeren der selv kan tage en tur hen over gulvet, lys i hjemmet der kan styres med en app osv. 

Sexlegetøj ser ikke ud til at blive forbigået i den teknologiske udvikling, så vi forventer meget mere hightech udstyr i fremtiden. 

Onaniprodukter til mænd

De fleste mænd gør det, og dem der siger de ikke gør, de lyver formentlig – mænd onanerer. Gerne ofte, hvis der er tid til det, og der ikke er en kvinde der står klar. Desværre kan det også blive lidt kedeligt i længden, når man for tredje gang på en uge griber fat om penis og går i gang med at rykke. 

Heldigvis findes der alternativer til almindelig onani, så du kan prøve noget nyt. Flere af vores anbefalinger kræver godt nok stadig at du selv bevæger produktet, men der findes også onaniprodukter som klarer det hele for dig. Du sætter den bare i gang, og så kan du ellers læne dig tilbage og vente på orgasmen. 

Udover at oplevelsen bliver anerledes med et onaniprodukt, vil du også opleve at følelsen undervejs og orgasmen bliver anerledes. De fleste produkter er nemlig lavet med det formål at give maksimal stimulering ved at trykke og klemme de helt rigtige steder. Derfor venter der dig potentielt orgasmer af en kaliber du aldrig før har fået alene. 

Hvorfor bruge hånden til at onanere når du kan bruge en fleshlight, en penisvibrator eller måske et Tenga æg? – Vi kan ikke rigtigt komme i tanke om nogen god grund. Kan du?