Sexlegetøj til nybegyndere

Sexlegetøj for nybegyndere – komplet guide

Guide - Sexlegetøj til nybegyndere

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sexlegetøj kan forbedre et i forvejen godt sexliv, men derudover kan sexlegetøj også – på magisk vis – puste liv i et relativt dårligt et. Markedet for sexlegetøj er enormt og ret uoverskueligt for de fleste. Særligt hvis man er nybegynder kan det være udfordrende at vurdere, hvilket udstyr man bør investere i. Heldigvis er hjælpen nær! I denne artikel fremhæver vi nemlig vores bud på de bedste sexlegetøjsprodukter til nybegyndere.

Et stigende antal danskere inviterer sexlegetøj med i dobbeltsengen, og her hos Temptations.dk har vi en ganske god idé om hvorfor. Dels skyldes det naturligvis den øgede frisættelse af seksualiteten, som har kendetegnet de seneste år, men derudover er vi også ret sikre på, at fremkomsten af diverse online-sexshops har øget mængden af danskere, som har stiftet bekendtskab med sexlegetøj. Disse shops har nemlig gjort det nemmere end nogensinde at få fat på sexlegetøj på en bekvemmelig og diskret måde.

Hvis du i noget tid har gået med tanken om at eksperimentere med lidt sexlegetøj, så kom da bare i gang hurtigst muligt! Der findes nemlig sexlegetøj, der både kan og vil åbne seksuelle verdener for, som du ikke anede eksisterede. 

Da du er endt på denne artikel, antager vi, at du er nybegynder inden for leg med sexlegetøj, og derfor er det vigtigt for os at informere dig om, at dine første erfaringer med sexlegetøj kommer til at blive altafgørende for, om sexlegetøj bliver en del af dit liv for fremtiden. Det er derfor en vigtig proces, du er ved at gå ind i.

Og lad os bare være ærlige… Der findes noget sexlegetøj, der vil skræmme dig fra vid og sans. Alene synet af noget af det mest voldsomme sexlegetøj vil formentlig fylde dig med så meget rædsel, at du automatisk vil tænke, at denne verden ikke er noget for dig, og det vil være en skam! 

Det voldsomme sexlegetøj skal du naturligvis ikke kaste dig over fra start. I stedet skal du – ikke så overraskende – starte helt forsigtigt ud. Du skal være meget selektiv og vælge milde og beskedne produkter, så du lige kan snuse til sexlegetøjsverdenen og finde ud af, om denne bider på dig. 

I de kommende afsnit vil vi komme med konkrete produktanbefalinger, som egner sig perfekt til nybegyndere

Allerførst vil vi præsentere en række sexlegetøjsprodukter, der egner sig perfekt til nysgerrige par på begynderstadiet. Herefter præsenterer vi en række lækre produkter til nysgerrige kvinder, der endnu ikke har så meget erfaring med sexlegetøj. Sidst, men ikke mindst kommer der et afsnit med produkter til mænd på begynderstadiet. 

Lad os bare afsløre, at artiklen er endt med at blive en rigtig, rigtig lang artikel. Derfor finder du herunder en indholdsfortegnelse, så du let kan hoppe til det afsnit, der er mest relevant for dig. 

Både par med et i forvejen godt sexliv og par med et dårligt sexliv vil kunne få noget ud af at involvere sexlegetøj i forholdet. 

For de par med et i forvejen godt sexliv vil dette kunne tages til nye højder, mens de par, hvis sexliv er i koma, vil kunne vække dette til live igen med de rette sexlegetøjsprodukter. 

Som par er der rigtig, rigtig meget sexlegetøj at vælge imellem, og herunder præsenterer vi vores bud på de produkter, der er allerbedst til par på begynderstadiet. 

Par på begynderstadiet

En samlet begynderpakke
(Sinful Sexlegetøj Starter Kit)

Derfor anbefaler vi denne

Sinful begynderpakke
Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 DKK Besøg butikken

Førte produkt på listen er Sinfuls begynderpakke, der byder på seks spændende sexlegetøjsprodukter, og netop det relativt høje produktantal gør den fremragende til nybegyndere. 

De forskellige produkter muliggør nemlig, at du og din partner kan prøve lidt forskelligt, hvilket er en stor fordel med det stadie, som I p.t. befinder jer på.

Man kan nemlig sagtens forestille sig et scenarie, hvor du bestiller et stykke sexlegetøj, som ikke viser sig at være særligt interessant for hverken dig eller din partner. 

Den mindre gode oplevelse vil formentlig føre til, at I undlader at udforske sexlegetøj fremover, hvilket vil være en skam. Sexlegetøj er nemlig mange forskellige ting, og bare fordi en type legetøj ikke bider på dig og din partner, kan det sagtens være, at noget andet gør. 

Hvad indeholder sættet?

  • A-Z Guide på dansk, der introducerer dig og din partner til alle produkterne
  • En lille klitorisvibrator med syv vibrationsniveauer
  • En penisring 
  • En analplug, som er perfekt til begyndere grundet dens beskedne størrelse
  • En dildo-vibrator 
  • Et blindfold
  • Et par bløde manchetter

Derudover medfølger der også en gratis 50 ml vandbaseret glidecreme – ikke dårligt, var?

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

AC
5/5

“Vi har tidligere prøvet dildo købt andet sted, men jeg havde slet ikke samme oplevelse, som jeg har haft med denne dildo og vibratoren især i penisringen, det var helt igennem fantastisk. Min mand er også meget tilfreds. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi køber fra Sinful.”

G
4.6/5

“Dejlig sæt med lidt af det hele.
Jeg og min kæreste skulle prøve noget andet som kunne gøre vores sexlivet lidt mere spændene, og det virkede!
Det er noget der kan anbefales til alle!”

En glidecreme
(Fun Factory Toyfluid)

Derfor anbefaler vi denne

Fun Factory Toyfluid glidecreme - Guide - Oversigt over de bedste glidecremer på markedet
Forhandler Totalpris Læs mere
69,00 DKK Besøg butikken
129,00 DKK Besøg butikken

Som det første soloprodukt anbefaler vi en glidecreme, og det gør vi, fordi en glidecreme gør brugen af rigtig meget andet sexlegetøj mere behagelig. Derudover kan en glidecreme også sagtens med fordel bruges i situationer, hvor der ikke involveres andet sexlegetøj.

En glidecreme vil altid gøre sex mere smooth og lækkert, og hvis du og din partner har planer om at prøve analsex, er en god glidecreme et must. 

Som du kan se, anbefaler vi en specifik glidecreme fra Fun Factory.

Det før vi blandt andet, fordi den er vandbaseret, hvilket betyder, at den uden besvær kan bruges sammen med alt slags sexlegetøj – også det af silikone. 

Hvis du læser et par anmeldelser af produktet, finder du hurtigt ud af, at det er en glidecreme, der begejstrer forbrugerne. Dette konkretiseres med et par uddrag herunder. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Debbie
5/5

“Nem at bruge, lugter og fedter ikke.
Og det bedste af det hele er at den ikke tørrer så hurtigt ud men forbliver ‘glidende’. Dejlig nem doserings pumpe.”

RT
5/5

“Rigtig god og brugervenlig glide creme – nem at dosere – rengøringsvenlig – god doserings pumpe – pæn og enkel emballage! 

Et rigtigt godt køb til prisen! Perfekt til mit behov!”

En penisring
(Penisringsæt fra Sinful)

Derfor anbefaler vi disse 

Sinful penisringsæt - Sexlegetøj til mænd
Forhandler Totalpris Læs mere
79,00 DKK Besøg butikken

Penisringen er af flere årsager en oplagt produktanbefaling til par på nybegynderstadiet. Først og fremmest er penisringe sjældent – og da slet ikke disse her – særligt voldsomme, hvilket gør, at en penisring ikke skræmmer særligt mange.

Derudover medvirker en penisring til væsentligt bedre sex for både manden og kvinden. Selvom en penisring ikke ser ud af meget, er effekterne af sådan en sag ret markante, og det gælder altså også for de tre penisringe, vi her anbefaler.

Disse ringe vil – ligesom enhver anden penisring – sikre manden en både længere og hårdere rejsning. Dette krydres desuden med en voldsommere udløsning – ikke dårligt, var?

De tre penisringe, vi anbefaler, er i forskellige størrelser, og det er muligt at bruge dem hver for sig og samtidigt. Vi anser sættet fra Sinful som værende særligt godt til nybegyndere, fordi ringene er helt simple. Ikke noget tingeltangel forbundet med disse. Derudover er prisen også mere end i orden!

Kan også bruges om pungen

Selvom det kaldes en penisring, behøver man ikke nødvendigvis at bruge en sådan om penis.

Mange finder nemlig også fornøjelse og stimulans i at placere en penisring om testiklerne. Hvis du og din partner er nybegyndere, anbefaler vi dog, at I venter med den slags eksperimenter, til I har en del erfaring med ringene.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Stefan
5/5

“Jeg har ikke før prøvet, at bruge penisringe, så dette sæt blev jeg nødt til at købe til den pris. Det er lækkert, at der er 3 størrelser, specielt hvis man er “begynder”, da man så kan finde den ring som passer en bedst / giver bedste følelse.
Hvis man ikke har noget glidecreme, kan det være en fordel at sætte penisringen på før penis bliver for erekt, da det så kan være nemmere at få den på.”

Tom
3.7/5

“Jeg var lidt skeptisk i starten, men har fundet ud af at varigheden og nydelsen er hel formidabel.”

Et frækt sexpil
(Monogamy)

Derfor anbefaler vi dette

Monogamy - dansk sexspil - guide til sexspil
Forhandler Totalpris Læs mere
167,00 DKK Besøg butikken
179,00 DKK Besøg butikken

Der findes et utal af frække sexspil, som kan tage sexlivet til nye højder. Et af disse er brætspillet Monogamy, som uden tvivl vil kunne udvide din og din partners seksuelle horisont og lokke jer til at prøve en masse nye frække ting sammen.

Spillet byder på frække udfordringer

I løbet af et spil Monogamy udsættes spillerne for frække udfordringer. Eksempler på udfordringer, du vil kunne blive udsat for, er følgende:

  • Giv din partner bind for øjnene og slik hende overalt på kroppen 
  • Onaner sammen og se, hvem der først får orgasme

Der er ingen tvivl om, at Monogamy vil inspirere og hjælpe dig og din partner med at tænke ud af boksen, hvad angår seksuelle eksperimenter. Hvis I synes, at nogle af udfordringerne er for voldsomme og grænseoverskridende, kan I aftale, at det er fair at sige nej tak – sådan tror vi, at mange nybegyndere vil have det.

Spillet er på dansk

Som bemærket tidligere findes der mange frække sexspil på markedet. Desværre er de færreste på dansk, men det er Monogamy heldigvis. Derfor kan du og din partner være sikre på ikke at skulle kæmpe med at forstå udfordringerne på spillekortene.

Kåret som årets spil i 2014

I 2014 blev spillet kåret som årets spil af svenske Aftonbladet. Dermed kan spillet bryste sig af at være testvinder. Derudover kan spillet også bryste sig af at have modtaget mange flotte forbrugeranmeldelser. Herunder følger et udsnit. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anna
4.8/5

“Jeg er i et relativt nyt parforhold. Vi er stadig ganske udforskende både i sengen og personligt. Så jeg bestilte mest dette spil for sjov og fordi det var på tilbud. Men det har allerede givet os flere virkelig lækre aftner sammen, hvor man lige så stille dyrker en form for forspil, som er svær at bygge op selv, når man bare kan gå lige til makronerne. 

Lækkert forspil med desto lækrere resultat! Køb det, giv det en chance, oplev mere med din partner. Jeg tror, ingen vil fortryde det.”

En dildo
(Laid D.1)

Derfor anbefaler vi denne 

Laid 1 d - De bedste dildoer
Forhandler Totalpris Læs mere
429,00 DKK Besøg butikken

Det hænder, at en kvinde er så lækker og uimodståelig, så fyren ikke kan holde sig tilbage særligt længe og derfor ender med at komme alt, alt for tidligt – længe inden det er begyndt at snurre dejligt i kvindens underliv. 

Nogle tror fejlagtigt, at sexakten automatisk slutter, når fyren har skudt sin ladning af, men sådan behøver det altså ikke at være, for selvom fyren er kommet, kan han jo stadigvæk sagtens bidrage til, at også kvinden kommer i mål.

Det vil han blandt andet kunne ved hjælp af sine fingre og sin tunge, men også ved hjælp af dette vidunder af en dildo, der bærer navnet Laid D.1.

Æstetisk nydelig

For mange kvinder spiller det æstetiske en stor rolle i forbindelse med sex, og derfor er det vigtigt, at en dildo er pæn, og det må man i den grad sige, at denne her model er.

Designet er nemlig stilrent og lækkert. Det samme er materialet, som er 100 % medicinsk silikone, hvilket gør, at dildoen hverken er for hård eller blød. 

Designet til at stimulere kvindens G-punkt

Formen på D.1 er kurvet, glat og specielt udviklet med henblik på at stimulere kvindens G-punkt bedst muligt.

Overfladen er fløjlsblød, og begge ender er ganske faste, mens midten er yderst fleksibel.

Derudover gør designet den særligt velegnet til nybegyndere. Den er hverken foruroligende stor eller bred.

Testvinder

D.1 kåret kan – som bemærket længere oppe – bryste sig af at være testvinder. Den er nemlig blevet kåret som ‘det bedste produkt til hende’ af den svenske avis Aftonbladet.

En klitorisvibrator
(Rocks Off 120 mm)

Derfor anbefaler vi denne

Rocks Off - Vibrator
Forhandler Totalpris Læs mere
89,00 DKK Besøg butikken
119,00 DKK Besøg butikken
229,00 DKK Besøg butikken

En kvinde kommer væsentligt lettere under sex, hvis klitoris stimuleres. Der er mange forskellige måder, hvorpå dette kan gøres, og en af de mest effektive er ved hjælp af en klitorisvibrator, og hvis du er på udkig efter sådan en, anbefaler vi den, der bærer navnet Rocks Off 120.

Det gør vi, fordi den er prisvenlig, æstetisk nydelig, hamrende effektiv og ganske funktionel. Den kan desuden bryste sig af at være testvinder, da både EkstraBladet og Side6.dk har kåret den som dette. 

Funktionel og vandtæt

Der kan være stor forskel på kvinders følsomhed på og omkring klitoris. Derfor kan der også være stor forskel på, hvordan kvinder ønsker at stimuleres i dette område.

Da denne dildovibrator byder på hele ti forskellige vibrationsindstillinger, må der siges i den grad at være blevet taget hensyn til kvinders forskelligheder.

Foruden de mange vibrationsindstillinger er det værd at nævne, at dildovibratoren er vandtæt, hvorfor du og din partner uden besvær kan gøre besøg under bruseren markant sjovere.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hs
4.8/5

“Denne lille vibrator er en vinder! Den er svær at lægge fra sig når man først er begyndt. 
Det er en fejl jeg ikke haft ejet sådan én før nu!! Alle kvinder burde have denne klitoris vibrator i skuffen på sengebordet. 
Den har en god størrelse og kraftige vibrationer. 
God til leg alene eller med en partner. 
Den larmer en lille smule, men den er simpelthen fantastisk! 
Jeg kan varmt anbefale denne lille tingest!!”

Nikita
4.5/5

“Jeg havde frækt bundet min kæreste og blindfolded hende, da jeg synes hun skulle overraskes af vores nye legetøjsvibrator. HUN KOM SOM EN GAL, 100% vores nye ven i sengen.”

En bundløs trusse
(Cottelli)

Derfor anbefaler vi denne 

Cottelli - Bundløs trusse med perle g-streng - guide til bundløse trusser
Forhandler Totalpris Læs mere
169,00 DKK Besøg butikken

Frækt undertøj plejer altid at højne sexlysten, og et par bundløse trusser er virkelig ingen undtagelse. Et sådant par har flere fordele. 

Først og fremmest er der som regel kælet for designet, hvorfor synet af en kvinde – iført et par bundløse trusser – går lige i lillemanden. Derudover har bundløse trusser nogle praktiske fordele, der kan gøre sex mere vildt og dyrisk.

Bundløse trusser er nemlig – jaja, no surprise – bundløse, og derfor kan manden få lov at trænge op i kvinden, allerede inden hun når at smide trusserne.

Der findes mange flotte bundløse trusser på markedet, men vi har valgt at fremhæve netop det har par, fordi det i den grad leverer varen, hvad angår æstetik, kvalitet og pris. 

Fås også i rød

Er du mere til en sexet rød, så kan trussen her også erhverves i den farve. Du finder den røde bundløse trusse her.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jensen
5/5

“Super fræk. Denne dejlige trusse kan tænde enhver. Blev til en rigtig hed aften”

Jax
5/5

“Wow den gjorde aftenen helt fantastisk”

En penispumpe
(Bathmate Hydromax9)

Derfor anbefaler vi denne

bathmate-hydromax9 - De bedste penispumper
Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 DKK Besøg butikken

Med en penispumpe kan manden opnå en større, mere voluminøs og længerevarende rejsning. Derfor er et sådant sexlegetøjsprodukt også populært hos mange par. 

Der findes rigtig mange penispumper på markedet, og udvalget byder på stor variation, hvad angår pris, funktionsmuligheder og design.

I vores øjne er der mange anbefalelsesværdige, og har derfor været svært kun at vælge en at fremhæve. Det er dog lykkedes, og valget er, som du ser, faldet på den, der bærer navnet Hydromax9, som er efterfølgeren til Hydromax7, som også er en fantastisk penispumpe. 

Få ekstremt fyldig erektion

Med Hydramax9 kan man opnå en ekstremt hård og fyldig erektion, hvilket indiskutabelt er en penispumpes fornemmeste opgave.

Pumpen virker ved at danne vakuum omkring brugerens penis ved hjælp af vandtryk. Pumpens sugekraft er eminent, hvilket gør, at den både virker hurtigt og er ekstremt effektiv.

Super god komfort

Det er ikke kun funktionaliteten, der spiller for denne penispumpe. Også komforten er i top. Der er ikke særligt meget tryk omkring penisroden og pungen, hvilket gør, at pumpen er yderst behagelig at bruge.

Det er ikke kun os, der begejstres af pumpen. Også forbrugerne er fans, hvilket dokumenteres herunder.

Bent
4.4/5

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

“En god og gedigen kvalitet. Det kræver lige lidt tålmodighed at vænne sig til det nye ventilsystem, som nemt tager luft ind, hvis den ikke er i den rigtige position, samt med at bruge den løse ring, som skal sidde rigtigt for heller ikke at tage luft ind. Når man lige har lært det så virker den fremragende.”

Et vibrator-æg
(LELO Lyla 2)

Derfor anbefaler vi dette

LELO Lyla vibrator æg - guide til vibrator æg
Forhandler Totalpris Læs mere
892,00 DKK Besøg butikken
1.045,00 DKK Besøg butikken
1.199,00 DKK Besøg butikken

Med et vibrator-æg kan du og din partner både lege frække lege i soveværelset samt ude i offentligheden. Et vibrator-æg indføres i kvindens skede, hvorefter der sker mirakler som følge af herlige vibrationer. 

Også når det kommer vibrator-æg, er udvalget enormt. Det har derfor også været svært at udvælge det allerbedste æg til nybegyndere, men efter megen overvejelse faldt valget på LELO Lyla 2.

Det gjorde det, fordi det er et eminent vibrator-æg, der leverer over hele paletten. Materialet er lækkert. Det samme er designet, og derudover byder ægget på så stor funktionalitet, at man også får glæde af det, når man ikke længere er på nybegynderstadiet. 

Selvom ægget byder på stor funktionalitet, er brugervenligheden så høj, at ægget uden besvær kan betjenes af uerfarne sexlegetøjsforbrugere.

Kan bruges i offentligheden

I begyndelsen giver det sandsynligvis mest mening for dig og din partner at afsøge vibrator-æggets muligheder i privaten. Taget i betragtning af at du er på en side om sexlegetøj for nybegyndere, antager vi nemlig, at du befinder dig på begynderstadiet. 

På et tidspunkt vil du dog have bevæget dig videre fra dette, og hvis det har vist sig, at du er fan af sexlegetøj, vil du afsøge nye muligheder. Til den tid er det oplagt at prøve dette æg ude i offentligheden.

Årsagen til, at det kan bruges til frække lege i offentligheden, er, at det er lydsvagt og trådløst. Med til ægget følger en fjernbetjening, hvormed man kan styre vibrationerne. Netop dette forhold gør, at ægget kan bruges til ubeskriveligt frække og pirrende parlege. Vær dog opmærksom på, at rækkevidden – ifølge flere forbrugere – ikke er ekstremt stor.

Testvinder med seks ud af seks stjerner

Ekstrabladet.dk har udnævnt dette vibrator-æg som ‘det bedste trådløse vibrator-æg’ og hædret det med seks ud af seks stjerner. Og det er ikke kun os samt EkstraBladet, der er begejstrede. Herunder følger en række meget positivt stemte forbrugeranmeldelser.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Carina
4.6/5

“Genial. 
Når man først har lært at styre fjernbetjeningen er den helt genial. Har forskellige vibrationsmønstre, som kan være både pirrende og give og orgasmer.
Et lille minus at den har en kant, der hvor den skal lades op”

Nikolaj
4.3/5

“Godt produkt, men lidt problemer med forbindelsen. Både ægget og fjernbetjeningen virker rigtig fint, og er lette både at styre, oplade og rengøre. Vi havde dog problemer, da hun havde den oppe mens vi var på restaurant, og hvor forbindelsen til fjernbetjeningen ikke virkede ordentligt, så ægget levede lidt sit eget liv. Men det var måske bare en enlig svale. Ellers virker det rigtig godt, og det har et lækkert og eksklusivt design.”

En sexgynge
(Fetish Fantasy Deluxe)

Derfor anbefaler vi denne

fetish-fantasy-deluxe-sexgynge - Oversigt over de bedste sexgynger
Forhandler Totalpris Læs mere
399,00 DKK Besøg butikken

En sexgynge vil uden tvivl være lidt for voldsom for en række sexlegetøjsnybegyndere, men hvis du er tilpas eventyrlysten og godt kan lide at eksperimentere med forskellige sexstillinger, er der ikke noget i vejen for, at du – som nybegynder – investerer i en sexsgynge.

Den specifikke sexgynge, vi har valgt at anbefale til nybegyndere, er den, der bærer navnet Fetish Fantasy Deluxe. Valget er faldet på denne, fordi den er relativt prisvenlig, af fin kvalitet og meget nem at sætte op. 

Monteringen foregår således: Man placerer stropperne over en dør, som herefter lukkes. Efter det er gyngen faktisk køreklar – nemt, ikke?

Rigtig god komfort

Sexgyngen er ikke blot prisvenlig og yderst let at montere, nej, den er også ekstremt komfortvenlig, hvilket er svært ikke at sætte pris på som forbruger.

Den gode komfort hjælpes særligt på vej af et par fine håndtag, som sikrer brugerne af gyngen en god balance.

Sexgyngen har en bæreevne på op til 135 kg.

Sexlegetøjsanbefalinger til kvinder på begynderstadiet 

Så kom vi i mål med vores anbefalinger til par på begynderstadiet. De næste anbefalinger er til kvinder på begynderstadiet. 

Vi vil dog lige bemærke, at både glidecremen, dildoen, vibrator-ægget og klitorisvibratoren ovenfor sagtens også kan bruges af kvinder på egen hånd. 

Lyder disse produkter interessante for dig, kan du derfor med fordel scrolle op og se, hvilke produkter vi har anbefalet og hvorfor

En dildo
(King Cock 6″)

Derfor anbefaler vi denne 

Dildo - Oversigt over dildoer - Kings Cock
Forhandler Totalpris Læs mere
229,00 DKK Besøg butikken
249,00 DKK Besøg butikken

En dildo er det mest almindelige stykke sexlegetøj til kvinder, hvorfor vi naturligvis ikke kommer udenom at anbefale en sådan sag. Der findes uendeligt mange dildoer på markedet, og der ses stor variation, hvad angår størrelse, udseende, pris og funktionsmuligheder.

Der findes enkelte dildoer, som selv de mest hærdede hestepiger skræmmes af, og den slags dildoer må nok siges at være det modsatte af begynder-dildoer. Heldigvis findes der også en masse milde dildoer, som er perfekte for begynderne, og den dildo, vi anser som værende den allerbedste begynder-dildo, er altså denne her, som navnet King Cock 6″.

Der er flere årsager til, at vi synes, at King Cock 6″ er den perfekte begynder-dildo. Først og fremmest at den har en størrelse, der ikke skræmmer livet af forbrugeren. Dens 15,2 cm svarer mere eller mindre til en gennemsnitlig penis. 

Dildoen er fyldt med tydelige blodårer langs skaftet og har samtidig et detaljeret penishoved. Der skal derfor ikke meget fantasi til, før man kan overbevise sig selv om, at det er en dejlig mand, der penetrerer en, når man leger med dildoen.

Helt simpel

Mange dildoer har en masse funktioner, men det har denne her ikke. Den er helt simpel, og det er sød musik i mange begynderes ører. De skal nemlig ikke lære en masse funktioner at kende, når de begynder at lege med den her sag.

Praktisk sugekop

En enkelt særlig funktion har den dog. Eller funktion og funktion – det er måske så meget sagt – men i hvert fald er den udstyret med en stor sugekop i bunden, hvilket gør, at den kan monteres på forskellige overflader.

Det gør, at dildoen kan bruges i mange forskellige stillinger. Du kan ride den, blive taget af den i doggystyle eller noget helt tredje. 

Også dette element gør dildoen til en fantastisk begynder-dildo. Er du ikke særligt seksuel erfaren, kan du nemlig – med denne dildo – i den grad øve dig på alt det, der venter på i kanen med rigtige mennesker.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Sara
5/5

“Der er ikke så meget andet og sige end jeg er yderst tilfreds med dildoen. Den er super lækker og bruge og røre ved og så er dens udførsel rigtig fin. Sugekoppen fungere perfekt og har endnu ikke svigtet. Og selv om den er blød i overfladen så er den på ingen måde slatten. Kan klart anbefale den både til den ene og andet sted”

Lina
5/5

“dejlig blød, føles næsten som en ægte”

En Magic Wand
(Sinful Magic Wand)

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Magic Wand - Vibrator
Forhandler Totalpris Læs mere
449,00 DKK Besøg butikken

Den allerførste Magic Wand, der blev fremstillet, var egentlig tiltænkt at være et kropsmassage-apparat. Efter lanceringen af denne opdagede kvinderne dog hurtigt, at dens vibrerende bevægelser kunne skabe mirakler i underlivet. 

Med tiden er Magic Wands derfor blevet et af de mest populære sexlegetøjsprodukter til kvinder, og meget få bruger i dag en Magic Wand til traditionel massage. 

Til nybegynderne har vi valgt at anbefale Sinfuls bud på en Magic Wand, og det har vi, fordi den er prisvenlig, brugervenlig og kan alt det, som en Magic Wand skal kunne, til perfektion.

Vibratoren kan indstilles til dine behov, og hvis du er en af dem, der er til meget kraftfulde vibrationer, vil denne her model kunne levere disse.

Intensiteten af vibrationerne styres ved at skrue på drejehjulet, hvilket alle og enhver kan finde ud af. Det er derfor heller ikke forkert at kalde Magic Wand’en for brugervenlig.

Et lille minus i forhold til flere af alternativerne

Hos Temptations.dk forsøger vi at være objektive og klæde vores besøgende bedst muligt på til at vælge de produkter, der passer dem bedst. 

Derfor undlader vi heller ikke at fortælle eventuelle negative ting om de produkter, vi anbefaler, hvis der er noget på minussiden at berette om, og det er der desværre med denne Magic Wand, hvis man sammenligner den med flere af dens alternativer.

Minusset vedrører, at modellen ikke er trådløs. Du er derfor afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt, når du skal hygge med den. For nogle vil dette være et problem, mens andre sagtens vil kunne leve med det.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Rasmine
4.5/5

“Super god vibrator! Gik fra en batteridreven til denne model, og man kan tydeligt mærke forskellen! Der er meget mere kraft i denne, og man kan indstille den fuldstændig efter temperament og humør 🙂 desværre larmer den en hel del, og jeg synes personligt, det er lidt ufleksibelt, at den er lænket til en stikkontakt.. meeen! Den er absolut pengene værd, og mine orgasmer kommer langt hurtigere!”

Mp
4.5/5

“Har svært ved at få orgasme generelt, ville prøve noget nyt, købte magic wand der er orgasme hver gang. Kan klart anbefalde den.”

En rabbit-vibrator
(Auto Rabbit Dobbelt Vibrator)

Derfor anbefaler vi denne

Auto Rabbit - Populært sexlegetøj
Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 DKK Besøg butikken

Rabbit-vibratorer er yderst populære blandt hun-kønnet, hvilket uden tvivl skyldes, at man med en sådan vibrator får lidt af det hele. En rabbit-vibrator byder nemlig både på penetration af skeden og vibrerende stimulans af klitoris – en kombination, der giver heftige og herlige orgasmer.

Netop derfor er det også med rabbit-vibratorer som med cigaretter og alkohol. Man kan blive afhængig af det skidt… Hyppige orgasmer er dog heldigvis væsentligt sundere end tjære i lungerne og alkohol i leveren.

Der findes mange rabbit-vibratorer på markedet, og en stor del af disse egner sig fint til nybegyndere. Med henblik på at gøre det så overskueligt som muligt for dig har vi dog valgt kun at fremhæve en, og det er altså blevet denne her model, som bærer navnet Auto Rabbit Dobbelt Vibrator.

At valget lige er faldet på den skyldes, at den har en relativt beskeden størrelse, at den byder på ekstremt effektive vibrationer, og at den er ganske let at betjene.

Ti forskellige vibrationsmønstre

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator byder på hele ti forskellige vibrationsmønstre, hvilket gør, at den kan tilpasses stortset enhver kvindes behov.

Der er vibrationer i både selve dildoen, som skal op i skeden, og i kaninøre-delen – altså den del der stimulerer klitoris. 

Testvinder

Det er ikke kun os, der er begejstret for netop denne rabbit-vibrator. Hos Aftonbladet er de også fans, hvilket kommer til udtryk ved, at de her har kåret netop denne model som testvinder og hædret den med fem ud af fem stjerner.

 Som du kan se herunder, er også forbrugerne begejstrede. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Singlenymfe
4.5/5

“Meget sexlegetøj virker skræmmende, og har ikke turde begive mig ud i noget af det, da det meste har skræmt mig lidt. Men nu som 22 årig, besluttede jeg mig for, at prøve denne rabbit dildovibrator, og jeg er bestemt ikke skuffet! Den er god i størrelsen, dejligt med rillerne og så er det fedt med de mange vibrationsprogrammer. Skal helt sikkert have mere legetøj!”

kanin
4.5/5

“Rigtig god. En skøn vibrator! Jeg kan li’ at den både er langsom og dirrende! Og vild og pågående! Det er sjovt at lege med de forskellige tempi og styrker! Man kan “edge” sig selv længe med den! Selve “skaftet” er ikke for tykt eller tyndt, god fylde! En skøn kanin at bruge som “sovepille”…hvis man lige trænger til lidt afstresning inden søvnen!”

Bækkenbundskugler
(Komplet sæt fra Sinful)

Derfor anbefaler vi dette

Sinful komplet bækkenbund-sæt - Oversigt over bækkenbundskugler
Forhandler Totalpris Læs mere
299,00 DKK Besøg butikken

Bækkenbundskugler bruges til at træne bækkenbunden, hvilket har en række positive følgevirkninger i forhold til sex. Dels vil bækkenbundstræning gøre dig mere stram, men endnu vigtigere vil bækkenbundstræning også føre til, at du får lettere ved at opnå orgasmer, og de orgasmer, som du vil få, vil være voldsommere og mere intense.

Hvis du er på et nybegynderstadium, formoder vi, at du endnu ingen erfaring med bækkenbundskugler har, og derfor anbefaler vi dig at købe et komplet bækkenbundskugler-sæt fra Sinful. 

Med dette sæt får du nemlig tre kugler, hvoraf en af disse egner sig særligt godt til begyndere. Derudover medfølger en fin A-Z-guide, der tager dig i hånden og sætter dig ind i principperne bag bækkenbundstræning.

Følger din udvikling

Som sagt får du i dette sæt tre kugler, hvilket er en fordel, hvis du bliver bidt af bækkenbundstræning.

På et tidspunkt vil begynderkuglen nemlig ikke længere matche dit behov, og til den tid vil du – med dette sæt – slippe for at skulle ud og købe nye bækkenbundskugler. Du kan nemlig opgradere til en af de to andre kugler. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Luis
5/5

“Hurra for jer Sinful, med dette sæt er det nemt og diskret at stramme op og samtidig få mere kontrol efter to fødsler! Vi er to herhjemme som er jer taknemmelige! Dette produkt burde deles ude til alle kvinder som ønsker et fantastisk sexliv!”

Buttplugs
(Sinful BumBum-sæt)

Derfor anbefaler vi dette

sinful bumbum silicone buttplug - analdildo kvinder
Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 DKK Besøg butikken

Der er meget forskel på mennesker. Nogle er nysgerrige og tiltales af analstimulans, mens andre er af den overbevisning, at røven kun er til at skide med.

Hvis du tilhører første gruppe, altså er en af dem, der er nysgerrige på, hvad analstimulans kan føre til af mirakler, bør du overveje at investere i en buttplug.

En buttplug er nemlig sexlegetøj til numsen. Buttplug’en kendetegnes blandt andet ved sin særlige form, der gør den særligt velegnet til analstimulans.

Der findes mange buttplugs på markedet, og mange af dem egner sig heldigvis fint til begyndere. Hos Temptations.dk har vi vurderet, at BumBum-sættet fra Sinful er det, der egner sig allerbedst. 

Med dette sæt får du tre forskellige plugs i tre forskellige størrelser. Den mindste er dejlig beskeden og en perfekt begynder-plug. 

Kan også bruges, når du ikke længere er nybegynder

En stor fordel ved dette sæt er, at det følger din udvikling. Hvis den lille plug på et tidspunkt ikke længere matcher dine behov, giver sættet dig mulighed for at opgradere til en lidt større.

Dermed vil sættet også være perfekt for dig, når du ikke længere er begynder, men øvet. Til den tid vil du formentlig bruge den mindste blug som opvarming og undervejs i legen opjusterer til de større plugs.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jonathan
5/5

“Det er et rigtigt lækkert sæt i en blød og behagelig kvalitet.
Springet imelem den lille og de to store er dog lidt stort og den største er nok for de mere øvede. Foden er formet så de sidder rigtig fint og bliver siddende under sex.”

W.H
5/5

“Rigtigt lækkert sæt. Jeg købte sættet til min kæreste og mig, og vi havde ikke erfaring med noget analt. Disse plugs var en super lækker start, som har åbnet for sjov og leg.
Materialet er super lækkert og de er nemme at føre ind med glidecreme, derudover er de super nemme at gøre rent. 
Størrelserne er gode, dog er den største alligevel lidt for stor til undertegnede. Den kan dog bruges som dildo istedet. 
Bruges både sammen og alene, og kan varmt anbefales herfra, for dem som vil udfordre anal-legetøj!”

Sexlegetøjsanbefalinger til mænd på begynderstadiet

Så kom vi i mål med vores anbefalinger til kvinder på begynderstadiet. De næste anbefalinger er til mænd på begynderstadiet. 

Inden vi introducerer dig for sexlegetøjsanbefalingerne til mænd på begynderstadiet, vil vi lige bemærke, at hvis du er tiltalt af analstimulation, så vil buttplug-anbefalingen i forrige afsnit også være henvendt til dig. 

Du kan derfor med fordel scrolle op og tjekke, hvilken buttplug vi anbefaler, og hvorfor vi anbefaler netop denne. 

En Fleshlight
(Pink lady original)

Derfor anbefaler vi denne

Fleshlight Pink Lady Original Masturbator
Forhandler Totalpris Læs mere
449,00 DKK Besøg butikken
449,00 DKK Besøg butikken
589,00 DKK Besøg butikken

En Fleshlight er et stykke sexlegetøj, der tager form som en lommelygte. Hiver man låget af en Fleshlight, blændes man dog ikke af lys fra en lygte. Derimod dukker der en lækker vagina-efterligning op, og denne imiterede vagina siger aldrig nej til en omgang dejlig pik.

Der findes mange fine Fleshlights på markedet, og langt de fleste kan uden besvær bruges af nybegyndere inden for leg med voksenlegetøj. 

Vi har valgt at anerkende nyskabelse ved at anbefale den originale Fleshlight. Vi kunne dog sagtens have fundet på at fremhæve en af andre Fleshlights som værende den bedste til nybegynderen, da rigtig mange Fleshlights minder om hinanden. 

Valget faldt dog på denne her, og det gjorde det blandt andet, fordi det – som sagt – er den originale, kvaliteten er god og at den er let at bruge samt rengøre.

Hvordan fungerer den?

Hvis vi skal komme nærmere ind på, hvordan Fleshlighten fungerer, kan vi fortælle, at lommelygten gemmer på et sleeve, som er lyserødt og udformet som en kopi af en ægte kvindes ydre kønslæber. Faktisk er brugen af produktet så simpel, at man blot stikker sit lem ind mellem disse skamlæber og herefter imiterer, at man boller. 

På et tidspunkt vil det føles så rart, at man ikke længere vil kunne holde sin orgasme tilbage, og man vil fylde sleevet, som var det en ægte våd og dejlig fisse, med en stor portion varm sæd.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Johannes
5/5

“Jeg har nu haft min Pink Lady i lidt over en måned. Den er bestemt et godt køb og jeg er meget mere end tilfreds. Topkarakter fra min side!”

Jasmin og Kim
5/5

“Vores nye legetøj, den lille og fikse Pink Lady Original, har virkelig levet op til vores forventninger. Den sætter et frækt krydderi på vores sexliv. Anbefaling til alle jer andre: Prøv det!”

En sexdukke
(Oxana Pussy and Ass)

Derfor anbefaler vi denne

Oxana Pussy and Ass - Sexdukker
Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 DKK Besøg butikken
449,00 DKK Besøg butikken
449,00 DKK Besøg butikken
449,00 DKK Besøg butikken

En sexdukke er et yderst populært stykke sexlegetøj blandt mændene, og hvis man er nybegynder inden for leg med frækt legetøj, findes der en masse fine sexdukker, der passer perfekt til ens evner og behov. En af disse er denne her model, som bærer navnet Oxana. 

At kalde Oxana for en decideret sexdukke er måske lidt overdrevet, da der blot er tale om en lille del af en kvindes korpus, men langt de fleste fyre vil nok hurtigt kunne blive enige om, at det er en af de absolut vigtigste dele. Der er nemlig tale om underlivet.

Lav pris, men god kvalitet

Med Oxana får du ekstremt meget for pengene. Her er nemlig ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten, som i den grad må siges at være hæderlig trods produktets ganske lave pris. 

Oxana er det perfekte valg til den prisbevidste køber, der endnu ikke er helt sikker på, hvorvidt en sexdukke er noget for ham, og som derfor gerne vil prøve en af uden at bruge en halv månedsløn. 

En halv månedløn lyder måske overdrevet, men det er det faktisk ikke. De allerdyreste sexdukker koster nemlig over 10.000 kroner, og det er vist de færreste begyndere, som har interesse i at smide et så højt beløb. 

Det behøver du dog heller ikke, for mindre kan sagtens gøre det, hvilket Oxana er et glimrende bevis på.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

M24
3.8/5

“Materialet er rigtig blødt, virker meget realistisk, når man bruger glidecreme til den. Den føltes så godt som en rigtig kvinde. Det eneste problem er lige at finde en god stilling, men har du den, så glider det som smurt.”

ShyGuy
4.5/5

“Jeg er helt overrasket over hvor godt det var, da jeg lagde mig i sengen med denne lille sag. Helt klart en anbefaling til alle jer gutter der mangler lidt kinky alene tid! Husk glidecreme!”

Tenga-æg
(Tenga 6-pack)

Derfor anbefaler vi disse 

Tenga æggebakke 6-pack - guide til tenga æg
Forhandler Totalpris Læs mere
187,00 DKK Besøg butikken
188,00 DKK Besøg butikken
279,65 DKK Besøg butikken
299,00 DKK Besøg butikken

Hvad fanden skal jeg med en bakke æg, tænker du måske.

Medgivet. Det virker også lidt absurd, at Tenga-æg kan give fortryllende udløsninger, når man kigger på produktet, men det kan de altså.

Et Tenga-æg bruges i forbindelse med onani, og du vil blive forbavset over, hvor meget bedre onani vil føles ved at involvere et sådant æg.

Ydersiden af Tenga-ægget, “skallen”, er af hård plastik og tjener egentlig ikke noget andet formål end opbevaring af det vigtige; det bløde indre. 

Det bløde indre består af blødt gummi, som dels er rart at røre med hånden, men i den grad også med penis.

Hvordan bruger man et Tenga-æg?

Med til et Tenga-æg følger lidt glidecreme, og dette skal du naturligvis bruge, når du bruger ægget. 

Når du skal forkæle dig selv med et Tenga-æg, skal du starte med at fylde glidecreme i ægget, som du herefter trækker ned over dit lem på samme måde som et kondom. 

Herefter tager du et solidt greb om ægget og begynder at bevæge det op og ned, ligesom når du normalt onanerer.

På et tidspunkt svinger orgasmefeen sin magiske tryllestav, og så vil det kilde mere i testiklerne end normalt. Tenga-ægget vil nemlig fremprovokere en meget mere intens og voldsom orgasme i forhold til, hvad du er vant til, når du onanerer. 

Der findes forskellige Tenga-æg

Måske bemærkede du på billedet længere oppe, at Tenga-æggene fås i forskellige farver. De forskellige farver er faktisk forskellige æg. Forskellene beror på det bløde indre, som er forskelligt fra æg til æg.

Vi anbefaler den blandede pakke til dig, hvis du er nybegynder, da du dermed kan prøve lidt forskelligt og opnå indsigt i, hvilket Tenga-æg du allerbedst kan lide. Når du ved dette, kan du efterfølgende udelukkende købe æg af denne type. 

En Pocket Pussy
(Realistisk Vagina)

Derfor anbefaler vi denne

Realistisk Vagina Onaniprodukt
Forhandler Totalpris Læs mere

En pocket pussy minder på rigtig mange områder om en Fleshlight. Her er nemlig også tale om en vagina-efterligning, som er beregnet til at indføre lemmet i. Som du kan på billedet, befinder en pocket pussy sig dog ikke nødvendigvis i en beholder, som vaginaen i en Fleshlight gør. Det kan dog også være tilfældet for en pocket pussy.

Reglen er derfor, at en Fleshlight også er en pocket pussy, men at en pocket pussy ikke nødvendigvis også er en Fleshlight.

Hvorfor har vi netop valgt denne her model?

Også når det kommer til pocket pussies, er der væsentligt mere end en at vælge imellem. Størstedelen af de pocket pussies, der findes, vil uden besvær kunne bruges af nybegyndere. Det kommer dog næppe som en overraskelse, at nogle egner sig bedre til nybegyndere end andre.

Den, som vi har valgt at stemple som værende den allerbedste til nybegyndere, kaldes noget så simpelt som ‘Realistisk vagina’. Vi har valgt at anbefale lige netop denne model, fordi den er let at bruge og er både fleksibel samt prisvenlig.

Vælg selv, hvor stram den skal være

En stor fordel ved den model, som vi anbefaler, er, at du selv styrer, hvor stram den imiterede vagina skal være. Dette gør du ved hjælp af dit greb. 

Hvis du er til meget stramme fisser, strammer du grebet hårdt, og så vil det føles som at poppe hinden på en ung jomfru. Er du til mere erfarne kvinder med et par fødsler på CV’et, løsner du naturligvis bare dit greb. 

Varm den op, så den føles nøjagtigt som en rigtig kvinde

Pocket pussy’en er lavet af et lækkert naturtro materiale, som virkelig minder om den ægte vare. Er din fantasi tilpas god, vil du derfor let kunne komme til at føle, at du penetrerer en rigtig kvinde, når du leger med denne sag.

Et godt tip er i øvrigt at skylle pocket pussy’en med varmt vand inden brug, da dette vil få den til at føles lun og endnu mere som en ægte vagina. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anders
4.8/5

“Produktet har et blødt og lækker materiale med god kvalitet. Dermed er det også naturtro og vandtæt. Den er meget nem at bruge fordi man kan have den i lommen og for at justere størrelsen kan de strækkes. Jeg kan love dig for at du får en dejlig orgasme og glæder dig til imorgen.”

En sexmaskine
(Fun Factory Cobra II)

Derfor anbefaler vi denne

Penisvibrator - sexmaskine til mand - guide til sexmaskiner
Forhandler Totalpris Læs mere
585,00 DKK Besøg butikken
589,00 DKK Besøg butikken
859,00 DKK Besøg butikken
975,00 DKK Besøg butikken

Så er vi sgu nået til rosinen i pølseenden, og her er tale om en mandlig sexmaskine. En sexmaskine er i nogles øjne lidt voldsom. Derfor er en sexmaskine heller ikke noget for alle nybegyndere.

Vores vurdering er dog, at en sådan sagtens kan være et hit hos nybegyndere, der er tilpas eventyrlystne og nysgerrige, og lige netop den sexmaskine, som vi har valgt at fremhæve, er heller ikke så voldsom, som mange andre i samme kategori.

Maskinen, vi har valgt at anbefale, bærer navnet Fun Factory Cobra 2, og den fungerer ved, at du indfører din penis i penisvibratoren, som herefter ved hjælp af behagelige vibrationer stimulerer dit penishoved og skaftet.

Vibrationerne leveres af to kraftige, men støjsvage motorer, og penisvibratoren er udformet, således den masserer, klemmer, trykker og stimulerer alle de steder på penis, hvor det føles ekstra godt. 

Fun Factory Cobra 2 er relativt billig, taget betragtning af at det er en sexmaskine. Dog er produktet væsentligt dyrere end mange af de andre produkter, vi har anbefalet. 

Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at du vil få ekstraordinært gode onanioplevelser med maskinen her, så den skal skam nok være pengene værd. 

Det helt store spørgsmål er, om det er en sådan maskine, du skal investere i, når nu du befinder dig på nybegynderstadiet – måske skal du starte blidere ud?

Tilbyder forskellige indstillinger

En hovedårsag til, at maskinen her vil være lidt for stor en mundfuld for nogle sexlegetøjsnybegyndere, er dens mange indstillingsmuligheder.

På den ene side er det fedt med mange muligheder, men på den anden side kan det også virke lidt overvældende, hvis ikke man har erfaring med sexlegetøj.

Maskinen byder på hele 11 forskellige vibrationsprogrammer. Det er mange, og alene tanken om at navigere i disse kan virke uoverskuelig for en nybegynder. Det, der taler til nybegynderens fordel, er dog, at det er meget, meget let at skifte mellem de forskellige vibrationsindstillinger. 

Testvinder

Ekstrabladet.dk har kåret Cobra til det bedste sexlegetøj til mænd.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

E.U.
5/5

“Fantatisk oplevelse
Har prøvet den nogle gange efter modtagelsen og det er et godt produkt. Fik en fantastisk udløsning i løbet af et øjeblik første gang, jeg nåede ikke engang hele programmet. Meget kraftige og varierende vibrationer, det bedste legetøj jeg har købt til dato.”