Oversigt over danske webshops - guide cover billede

Sexshop – Få overblikket over de danske sexshops

Leder du efter en sexshop hvor du kan foretage dine frække indkøb, forvente hurtig og diskret levering og produkter af god kvalitet – så tjek vores store oversigt over danske sexshops. 

Du handler ikke med hvem som helst – det forstår vi godt. Særligt når det handler om sexlegetøj, er du formentlig mere kræsen, end hvis det var en skruetrækker eller et par havehandsker du skulle købe.

Søger du en sexshop som du kan stole på, så tag et kig på vores liste lidt længere nede på siden. Her får du overblikket over de bedste danske sexshops, hvor du ikke skal bekymre dig om langsom levering, dårlig kundeservice eller tvivlsom kvalitet på produkterne. 

Overblik over danske sexshops

Vil du være garanteret hurtig og diskret levering, god kundeservice, fornuftige priser og produkter af god kvalitet, så kan du trygt foretage dine indkøb hos nedenstående sexbutikker. 

Vær opmærksom på, at der optræder affiliate-links på siden, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du vælger at handle på en eller flere af nedenstående sexshops.

Sinful - Overblik over danske sexshops

Nordens største sexshop
Diskret levering
365 dages returret
5 af 5 stjerner hos Trustpilot

Sexshop - Oversigt over danske sexshops

Mere end 5000 produkter
Billig fragt og prisgaranti
Diskret levering
5 af 5 stjerner hos Trustpilot

DreamDirty.dk

Nye tilbud dagligt
69 dages returret
Diskret levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Altertystys logo

50 års erfaring med sexlegetøj
Fysisk butik i Aarhus
Hurtig og diskret levering
Tilbyder prismatch

Alor.dk - Oversigt over sexshops

Prisgaranti
Fri fragt ved køber over 600,-
Diskret levering
4 af 5 stjerner hos Trustpilot

55 års erfaring i branchen
Produkter er kvalitetstestet
Flere fysiske butikker i landet
4 af 5 stjerner hos Trustpilot

din6shop - oversigt over danske sexshops

Rabat ved køb for over 800 kr.
Prisgaranti
Mulighed for køb på afbetaling
Diskret levering

Mere end 15 års erfaring
Billig fragt
Hurtig og diskret levering
5 af 5 stjerner hos Trustpilot

Belugi - oversigt over danske sexshops

360 dages returret
Diskret levering
Fysisk butik i Odense
4 af 5 stjerner hos Trustpilot

Kan man stole på en sexshop?

Vi forstår godt, hvis du er en smule skeptisk omkring alt der omhandler sex og erotik på nettet – det er nemlig et område, hvor der bliver svindlet i stor stil. Heldigvis behøver du ikke frygte, at du bliver taget ved næsen når du handler sexlegetøj, hvis du vælger at handle hos en af ovenstående forhandlere. De er alle troværdige og pålidelige og holder hvad de lover.

Vi har kun udvalgt de sexshops som vi ved, du kan regne med. Afgiv derfor trygt din bestilling i dag! 

Undgå at det bliver akavet – foretag dine frække indkøb hos en online sexshop

Vi skammer os på ingen måde over, at vi bruger sexlegetøj, men det er dog ikke nødvendigvis noget vi går og råber højt om til alle og enhver. Derfor foretager vi selv kun vores frække indkøb af sexlegetøj på internettet. På den måde undgår vi nemlig en potentielt pinlig situation, hvis vi møder vores nabo, gamle klasselære eller farmor der er på jagt efter en dildo. 

Når du handler sexlegetøj på nettet, kan du gøre det derhjemme, uden nogen har en chance for at finde ud af, at du har bestilt voksenlegetøj. Selvom vi ikke mener at sexlegetøj bør være et tabu, forstår vi godt, at du ikke har lyst til at alle ved, at du har en dildo eller Fleshlight i skuffen derhjemme. Når du handler online, er det eneste spor du efterlader dig, din browserhistorik – og den kan du jo bare rydde op i efterfølgende, hvis du er særligt paranoid.  

Hvilken sexshop er den bedste?

Det vil nok altid være individuelt hvilken sexshop man mener, er den bedste. Ligesom der er dem der foretrækker Coca-Cola fremfor Pepsi Cola, Mac fremfor PC, NIKE fremfor Adidas, vil der med garanti også være adskillige holdninger til de mange danske sexshops. 

Vi garanterer, at alle sexbutikkerne på vores liste, lever op til de nødvendige krav for en butik på nettet, hvorfor det ikke vil være dét der er afgørende. Det vil sikkert nærmere være mindre detaljer som eksempelvis et stort sortiment, venlig kundeservice, brugervenlig hjemmeside og lignende, som er afgørende for, hvilken sexshop som er den bedste for dig. 

Vores bedste råd er derfor at vælge en sexshop fra listen, bestille det ønskede udstyr og så evaluere oplevelsen. Gik alt som det skulle, så er der formentlig ingen grund til ikke at handle der igen i fremtiden.

Alternativt kan du læse vores anmeldelse af Sinful og Sexshop

Sexshops med diskret levering

Forestil dig at du har svigerfamilien på besøg til kaffe og kage. Midt i en samtale om ligusterhække bliver I afbrudt af dørklokken, som du til at starte med, anerkender som din redningsmand. Ét minut mere med svigerfar som taler om ligusterhække, gødning og hækkeklippere og du havde formentlig gjort en ende på dit eget liv med en en sløv kagegaffel. 

Du åbner døren og konstaterer, at det er postbuddet. Han smiler en smule smørret da du åbner døren, og til at starte med forstår du ikke helt hvorfor. I hvert fald ikke indtil han rækker dig den enorme dobbelt-dildo din kæreste og du bestilte den anden dag. Selvom herligheden er pakket ind, efterlades der ikke meget til fantasien. Varmen breder sig i dit ansigt, og du mærker hvordan din kulør går fra menneskelig, til at matche postbuddets uniform. 

Postbuddet, svigerfar og -mor, formentlig hele nabolaget, ved nu, at I er indehavere af en kæmpe dobbelt-dildo. Du længes tilbage til svigerfars monotone beretning om hække, men ved godt, at der ikke er nogen vej tilbage. Katten er, så at sige, ude af sækken. 

Bare rolig – du har intet at frygte!

Heldigvis er ovenstående scenarie rent hypotetisk, for i den virkelig verden vil hverken postbud eller svigerfar have nogen som helst chance for at vide, hvad pakken du modtager indeholder. Alle ordrer fra danske sexshops leveres nemlig i helt diskret indpakning, så ingen har en chance for at lægge to og to sammen. 

Pakken giver ingen anledning til at tro, at indholdet er lummert, ligesom afsenderadressen er diskret og intetsigende for en eventuel nysgerrig snushane. Ikke en gang din bankdame vil lugte lunten, for heller ikke på din kontoudskrift vil det fremgå, at du har shoppet sexlegetøj. 

Du kan derfor helt roligt bestille sexlegetøj på nettet – sexshops ved nemlig godt hvordan man handler diskret. 

Sexshops med prisgaranti

Langt de fleste sexshops på listen ovenfor, tilbyder deres kunder prisgaranti. Årsagen er, at de selvfølgelig helst ser, at du foretager køb af sexlegetøj hos dem og ikke hos en konkurrent som tilbyder produktet lidt billigere. 

Derfor kan du som forbruger, henvende dig til kundeservice i X-antal dage efter dit køb, og forklare at du har fundet produktet billigere et andet sted. Så længe du kan dokumentere dit udsagn, vil du blive modregnet din oprindelig ordre, så prisen bliver matchet.

Hvis du beslutter dig for at købe et produkt, men ikke lige har tid til at undersøge priser, eller måske foretrækker at handle hos din faste sexshop, så kan du altså roligt gøre det uden at komme til at betale ekstra. Det kræver dog, at du selv er opsøgende, finder den bedste pris og dokumenterer det overfor den sexshop du vil eller har handlet med.