Loading...

Guides

Hold længere i sengen – sådan undgår du for tidlig udløsning

Sådan undgår du at komme for tidligt

At komme for tidligt er ikke et unormalt problem, og flere mænd kæmper en brav kamp for at holde bare et par minutter længere i sengen, så de kan tilfredsstille deres partner. I artiklen her, får du en række gode råd til hvad du kan gøre, for at holde længere i sengen og undgå for tidlig udløsning. 

Stort set alle mænd har oplevet at komme for tidligt. Det er irriterende, men det er hvad der kan ske. Især hvis man har formået at få slæbt en særligt fræk og lækker kvinde med hjem til lagengymnastik, kan det være op ad bakke at afholde kanonen fra at gå af. 

Det sker for alle en gang i mellem – sådan er det bare. Men hvis du er en af de uheldige, som gang på gang må afslutte den ellers hede sex inden den for alvor er kommet i gang, så er det forståeligt nok et problem. 

Heldigvis er du ikke helt fortabt, og der er rent faktisk ting du kan gøre for at holde længere i sengen. I artiklen her vil vi præsentere dig for en række mulige løsninger og teknikker som du kan prøve af.  

Hvorfor kommer man for tidligt?

Der kan være mange grunde til, at man kommer for tidligt under sex. Personen man er sammen med kan være rigtig fræk, jeres sex kan være magisk, penis kan være ekstra følsom, eller måske du bare har fået bildt dig selv ind, at du ikke holder mere end et par minutter, hvorfor det også ender med være sandt. 

Uanset hvad årsagen er, så er det gudskelov ikke et problem, som ikke kan løses.

 

Sådan holder du længere i sengen

Træn din udholdenhed

For at holde længere under sex, kan du med fordel træne din udholdenhed. 

Her tænker vi ikke på, at din kondition skal være bedre, så du kan blive ved som en Duracell-kanin i timevis, men din udholdenhed i penis – altså hvor længe du kan være i gang uden at få orgasme. 

En måde at træne din udholdenhed på, er helt simpelt at dyrke en masse sex. Jo mere sex du har haft, jo mere vænner du dig til følelsen, som derfor ikke vil være nær så overvældende for dig fremadrettet. Udfordringen er så bare at finde en eller flere kvinder at have sex med… 

I stedet for at oprette dig på Tinder eller forsøge at hive en ny kvinde med hjem fra byen hver weekend, kan du købe et sexlegetøj som du kan øve dig på i stedet. Det er lettere og kræver ikke nær så meget arbejde.

Mange mænd vælger at købe en sexdukke, pocket pussy eller fleshlight – ikke bare fordi de er gode når man skal onanere, men også fordi de føles så meget som en rigtig kvinde, at man kan vænne sig til følelsen af at være oppe i en rigtig vagina. 

Brug førnævnte næste gang du onanerer og gør det så igen, og igen og igen, indtil du kan mærke at du begynder at kunne modstå orgasmen længere og længere. 

Prøv med en penisring

En anden løsning på dit problem med for tidlig udløsning kan være at bruge en penisring

En penisring sættes om penis nede ved roden og sørger for, at blodet har sværere ved at løbe tilbage og væk fra dit stive lem. Det lyder måske ubehageligt, men det hjælper faktisk med at holde rejsningen, som også som en ekstra bonus, bliver større og hårdere end normalt. 

Brug kondom med bedøvende creme

Et kondom er i sig selv en fin løsning, hvis følelsen af en lun og fugtig vagina er for meget for dig. Med gummi på din stive penis, vil du nemlig ikke føle berøringen i nær så høj grad, hvorfor du helt simpelt vil blive mindre stimuleret end hvis du havde haft sex uden. 

Vil du gå endnu længere end at bruge et almindeligt kondom, så kan du vælge at bruge et kondom med bedøvende creme. 

Cremen gør din penis knap så følsom, og du vil derfor kunne okse igennem i længere tid, uden at frygte at din ladning bliver skudt afsted. 

Onaner inden sex

Det lyder måske lidt fjollet, men hvis du ved, at du kommer til at dyrke sex senere, så kan det være en fordel at lette trykke på egen hånd inden. 

Nogen mænd kommer tidligt fordi presset simpelthen bliver for stort. Det er for længe siden de har haft udløsning, og derfor hungrer de både mentalt og fysisk ekstra meget efter sex. Det resulterer ofte i, at samlejet ikke varer meget længere end et minuts tid. 

En løsning kan derfor være at sørge for, at du aldrig er ved at eksplodere af liderlig. Hvis du tager dig en spiller inden du skal på date, vil du med sikkerhed opdage, at din penis er knap så følsom, ligesom du er knap så tændt og derfor holder længere i sengen. 

Hold længere i sengen – sådan undgår du for tidlig udløsning
3 (60%) 2 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *