Tantrasex

Sådan kommer du i gang med tantrasex – Den ultimative guide

Du har stensikkert hørt begrebet tantrasex før, men ved du, hvad denne sexform helt præcist går ud på? Hvis ikke, kan du lære det i denne artikel, der er fyldt med tips og tricks til, hvordan du og din partner kommer i gang med at dyrke noget fantastisk tantrasex, som bringer fornyet gnist til sexlivet samt mere nærhed i forholdet.

Hvis ens sexliv halter en smule, er der mange måder at spice det op på. En af metoderne er at prøve tantrasex, som kan siges at være en kraftfuld cocktail af yoga, meditation og så naturligvis sex.

I denne her artikel får du, som sagt, en masse tips og tricks til at dyrke noget fantastisk tantrasex. Inden vi når til sektionen med tips og tricks, skal vi dog lige have styr på, hvad tantrasex mere specifikt går ud på. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hvad er tantrasex?

Tantrasex er en meget gammel ting. Faktisk er sexformen ældre end selveste Jesus, altså ham duden med lækkert langt hår og glorie, der spiller hovedrollen i andet testamente. Tantrasex blev nemlig “opfundet” 3000 år f.Kr. i Indien og har været en praktiseret sexform lige siden.

Da det blev “opfundet”, blev det praktiseret af tibetanske, kinesiske og indiske buddhister som en hellig akt, der havde til formål at forene ånd og kød samt at vise vejen til guddommelig erkendelse.

Tantrasex bygger på en filosofi om, at der flyder energi fra vores kroppe på samme måde, som at der strømmer blod gennem vores vener og blodårer. Energien forbinder kroppens syv energicentre – også kaldet chakraer.

Når man, ifølge filosofien bag tantrasex, opnår en tilstand af voldsom seksuel spænding, vil ens energicentre åbne sig, og man vil fyldes med en fornemmelse af ekstase samt føle sig som en komplet enhed med sin partner. Lige netop derfor er tantrasex ekstremt godt til at skabe nærhed og samhørighed i et forhold. 

Manden må ikke komme, hvis det skal være helt rigtigt!

Der er forskellige grader af tantrasex, men hvis man dyrker det i sin reneste form, er det faktisk ikke tilladt for manden at komme. Dette anses nemlig for spild af seksuel energi, og så frarøver det kvinden muligheden for at få masser af orgasmer. 

Dog er det langt de færreste, som dyrker tantrasex i dens oprindelige form. Mange, der praktiserer sexformen, har aftaler om, at manden godt må ejakulere, når han har gjort sit arbejde godt nok, og arbejdet vedrører i denne sammenhæng at få kvinden til at komme så mange gange, at hun ikke længere har tal på antallet af sine orgasmer. Og medmindre man kommer sammen med en meget svagt matematisk-begavet pige, er det ret så mange gange!

Det lyder fedt – men hvordan gør vi?

Hvis du qua definitionen på tantrasex er blevet nysgerrig på at prøve det, skal du bare læse videre. 

De næste mange afsnit er nemlig fyldt med gode råd til at komme i gang med tantrasex.

Du skal være der mentalt!

Det første råd, som vi vil give, er muligvis også det vigtigste. Dybest set kan tantrasex siges at være en form for mediation, hvor essensen er, at man er helt og aldeles tilstedeværende under hele akten, så man virkelig fornemmer og bliver bevidst om alle nuancerne i denne. 

Derfor er det naturligvis vigtigt, at din partner og du træner jer i at dedikere jer 100 % til akten, så ingen af jer ligger og tænker på madpakker, omlægning af lån eller andre ting, når I enten varmer op til eller dyrker elskov. 

I en travl hverdag med mange bekymringer kan dette dog være lettere sagt end gjort. Derfor får du herunder en række råd, der formentlig kan hjælpe dig på vej til at slippe bekymringerne og fokusere 100 % på tantrasexen.

Vær godt forberedt 

God tantrasex kræver typisk en del forberedelse. Faktisk anbefaler vi, at du allerede et par dage inden akten starter denne forberedelse.

Gå i midlertidigt cølibat

Forberedelsen indebærer blandt andet et midlertidigt cølibat. Hvis I begge afholder jer fra seksuelle udskejelser, vil I få langt mest ud af tantrasexakten.

Langt de fleste mennesker fungerer nemlig således, at hvis de ikke dyrker sex eller onanerer, så stiger sextrangen og -lysten. 

Et midlertidigt cølibat vil dermed give jer brugbar og seksuel spænding, som I langsomt og sikkert kan forløse under tantrasexakten.

Skemalæg det – tantrasex tager tid

Foruden ovenstående involverer forberedelsen, at I skal sørge for at få planlagt et frirum – og et langt et slagsen – for et karakterstika ved tantrasex er, at det tager tid. I skal have helt ro til at nyde hinanden og sexakten.

Hvis I har børn, skal de derfor være ude af huset, og I gør tilmed klogt i at sætte telefonerne på flytilstand eller slukke dem, så I forstyrres under akten og rives ud af den boble af seksuel spænding og nydelse, som I helst skal befinde jer i det meste af aftenen.

Sørg for at skabe gode omgivelser for jer selv

Ydermere skal I sørge for at gøre rummet, som I skal dyrke tantrasex i, rart og behageligt. Sørg blandt andet for, at temperaturen i rummet er behagelig. 

Tænd gerne et par duftlys, da i soveværelset det både bidrager til hyggen, og så højner påvirkning af lugtesansen, ifølge tantravisdom, ens opmærksomhed og følsomhed.

Forbered et traditionelt tantramåltid 

Nu har vi snart alle detaljer på plads. Dog mangler vi lige en smule; blandt andet tantramåltidet, som I skal indtage, inden I hengiver jer til hinanden og en fantastisk omgang sex.

Et typisk tantramåltid indeholder vin, kød, fisk samt ristet hvede eller ris. Hver ingrediens symboliserer noget forskelligt, som vi vil gennemgå herunder.

  • Vin: Det flydende rusmiddel symboliserer den berusende oplevelse, der venter forude.
  • Kød: Her har vi at gøre med det sanselige samt at dét at være til. Kødet symboliserer nemlig alt, hvad du er, gør og oplever.
  • Fisk: Den svømmende godte symboliserer nærmest en gudeagtig-tilstand, som du formentlig vil komme i under tantrasexakten. Fisken symboliserer nemlig de tilstande, hvor du oplever ALT.
  • Hvede eller ris: Disse ingredienser symboliserer, at du smider frygt og hæmninger fra dig.

Så er I snart klar til at indtage lagnerne

Efter det lækre tantramåltid er I snart klar til at indtage lagnerne og hengive jer til hinanden og det seksuelles kraft. Der er dog lige et enkelt pitstop mere, og dette foregår ude på badeværelset.

I skal tage et dejligt varmt bad sammen, hvor I virkelig nyder hinanden og det rindende varme vand. Efter badet vælger mange at smøre sig ind i velduftende olier og cremer, så det anbefaler vi også, at I gør. 

Når dette er gjort, er I klar til at indtage jeres destination for resten af aftenen – nemlig soveværelset. 

Nu går det løs!

I har nu fundet ind i soveværelset, hvor I er nøgne, lækre, velduftende og naturligvis spændte. 

De mange timers forspil har skabt dejlige seksuelle spændinger mellem jer, der gør, at I føler en voldsom og intens tiltrækning af hinanden. Det vil uden tvivl være fristende at give efter for lysterne og springe på hinanden og kneppe som kaniner, men det skal I ikke! 

I skal gå langsomt frem og bevare kontakten til hinanden, og den seksuelle spænding mellem jer skal have lov at udfolde sig yderligere.

Start med at giv hinanden lidt massage

Allerførst anbefaler vi, at I giver hinanden lidt lækker massage omkring hinandens rygrader. På den måde får I løsnet spændingerne, hvilket muliggør, at jeres energier kan strømme frit rundt i jeres kroppe. I kan med fordel sætte noget afstressende musik på anlægget og lade dette spille resten af forløbet.

Se også: Hvordan giver man erotisk massage?

Hvis I mangler inspiration, kommer der herunder en video med over 6 timers afslappende og afstressende musik, som fungerer perfekt som underlægning til god tantrasex.

Massagen, som I giver hinanden, bliver nu engang bedst med massageolie. Derfor anbefaler vi, at I investerer i en sådan flaske, hvis I ikke har noget på lager. Herunder finder I vores bud på den bedste massageolie, der findes.

Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml

Lækker at arbejde med og efterlader huden silkeblød

Last updated: 2024-07-14 05:57:26

Find komplet indre ro

Efter badet og den efterfølgende massage er I begge to nok allerede godt afslappede, men I skal faktisk prøve at finde endnu mere ro.

Vi anbefaler, at I sætter jer ned i sengen hver for sig. Her trækker I vejret dybt og roligt, indtil I mærker roen skylle ind over jer som blide bølger ind over strandkanten på en mild sommerdag. Først når I begge to har opnået fuldstændig og komplet indre ro, er I klar til næste step.

Connect med hinanden på et følelsesmæssigt og åndeligt plan

I skal nu sætte jer over for hinanden i skrædderstilling. Flet fingre og kig hinanden dybt i øjnene. I behøver ikke sige noget. Sørg for at fornemme hinandens komplette tilstedeværelse og nyd, at jeres indre ro smitter den anden, så I om muligt bliver endnu mere rolige. 

Når I er klar til det, lægger I jer i ske og mærker hinanden. Når I har indtaget denne position, skal I trække vejret dybt og finde sammen i et synkroniseret åndedræt. Det ultimative mål er her at føle sig som en krop – altså et samlet individ. Tålmodighed er en dyd, for I skal formentlig ligge i stillingen i omkring en halv time, før I begge føler jer helt og aldeles forbundne.

Når I har gjort dette, sætter I jer igen op, så sidder over for hinanden. Denne gang så tæt, at jeres kroppe rører hinanden. Koncentrér jer her om hinandens kroppe, og sørg for at opleve hinanden med lyst og glæde.

Det er en meget intim situation, og for mange vil det være svært ikke at fnise lidt i begyndelsen, men så snart I er ovre det lettere akavede stadie, vil I finde stor samhørighed i situationen.

Manden lader sine hænder kærtegne kvinden

Efter lidt tid er det tid til næste step, der vedrører, at manden starter med at kærtegne kvindens krop med sine hænder. Også her er tålmodighed en dyd. Manden skal gå langsomt frem og styre sig, selvom han måske har lyst til mere. 

Kvinden skal derimod lære at tage imod og være til stede uden at bekymre sig om noget som helst. Det er hende, der skal forkæles, og hun skal derfor skubbe sin dårlige samvittighed over ikke at yde alverden i situationen væk.

Herefter er det kvindens tur 

Når manden har berørt hele kvindekroppen, bytter rollerne, så kvindens hænder går på opdagelse på mandens krop. Igen skal I tage jer god tid og ikke forcere noget. Opbygning og afholdenhed er nemlig en central del af tantrasex.

Gentag processen, men bliv mere vovede 

Når I er igennem ovenstående, starter I forfra, men denne gang skal I ikke kun bruge jeres hænder til berøringerne. Nu skal I også bruge munden og tungen – faktisk primært disse kropsdele. I anden omgang må I også meget gerne gøre lidt ekstra ud af det, når I befinder jer i de erogene zoner

Beherskelsens kunst 

I løbet af de forskellige sessioner vil I uden tvivl mærke liderligheden skylle ind over jer, og det vil være fristende bare at bolle vildt som kaniner, men det er altså meget, meget vigtigt, at I holder jer til planen og afholder jer fra at underkaste jer jeres lyster fuldstændig.

I skal forsøge at bygge spændingen op, og når manden næsten er i mål, skal I trække stikket og finde roen igen. Når I holder orgasmerne stangen på den måde, vil I nemlig begge to opnå kraftigere og skønnere orgasmer, når I langt om længe giver jer helt hen til den lille død.

Se også: Orgasmer er sunde

Nu må I dyrke sex

Når I har kærtegnet hinandens kroppe med kyssetøjet og tungen, har I optjent retten til at dyrke sex, men her er det vigtigt, som vi var inde på, at I behersker jer. 

Bol langsomt og blidt, og hvis manden er tæt på at nå i mål, skal han stoppe. Manden behøver ikke trække sig ud af kvinden, men må meget gerne bare ligge helt stille, mens han er oppe i hende. Når han mærker, at orgasmen ikke er tæt på længere, har han tilladelse til at bolle blidt igen. Det er strengt forbudt at pumpe derudaf.

Mange forbinder tantrasex med avancerede og aparte sexstillinger, men faktisk kan man sagtens dyrke tantrasex i de klassiske stillinger såsom missionæren, cowgirl og så videre. Det helt centrale ved tantrasex er beherskelse og at finde roen. Når man dyrker tantrasex, skal man som minimum være i den samme stilling i 30 minutter. 

Der er ingen faste regler for, hvor lang tid tantrasex skal vare i alt, men over to timer er ikke unormalt. I kan med fordel aftale på forhånd, om manden skal have lov til at komme til sidst, eller om det kun er kvinden, der skal have orgasme. 

Da tantrasex involverer meget lidt bevægelse, foretrækker nogle kvinder at få lidt hjælp til at få orgasme af en vibrator, der kan stimulere klitoris, mens manden er oppe i kvinden. Hvis I kunne tænke jer at prøve det, vil vi gerne anbefale følgende klitorisvibrator.

Rocks Off 120 mm

Fix lille sag, der kan give vilde orgasmer

Rocks Off - Vibrator

Ingen priser tilgængelige

Denne lille lækre sag er yderst effektiv og kan give stort set enhver kvinde orgasme. Med sine 10 vibrationsmønstre kan den roligt kaldes for alsidig.

Lydsvag

Det er også værd at nævne, at vibratoren er meget lydsvag, hvilket er særligt vigtigt i forbindelse med tantrasex, hvor det gælder om at finde totalt ro. 

Testvindende klitorisvibrator

Både Ekstrabladet og Side6 har kåret Rocks Off 120mm som testvinder, og brugerne er generelt også enige om, at der er tale om en vinder. Et fremragende produkt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hs
5/5

“Denne lille vibrator er en vinder! Den er svær at lægge fra sig når man først er begyndt. 
Det er en fejl jeg ikke haft ejet sådan én før nu!! Alle kvinder burde have denne klitoris vibrator i skuffen på sengebordet. 
Den har en god størrelse og kraftige vibrationer. 
God til leg alene eller med en partner. 
Den larmer en lille smule, men den er simpelthen fantastisk! 
Jeg kan varmt anbefale denne lille tingest!!”

First time
4.9/5

“Det skal først siges, at det her var mit første sexlegetøj, og jeg kan roligt sige, at jeg slet ikke havde forventet det her. Nok var mine forventninger høje, men den er simpelthen over al forventning. Jeg har skulle undvære min kæreste i en måneds tid, og skulle jo have mig en afløser. 
Der er 110% garanti for orgasme, og jeg fik meget hurtigt brugt de første batterier der førte med.
Vil uden tvivl anbefale denne vibrator til alle, og aldrig er mine penge brugt så godt!”

Forslag til tantrasexstillinger

Som sagt kan tantrasex uden problemer dyrkes i klassiske sexstillinger – særligt missionæren egner sig godt til sexformen. 

Det kan dog godt være, at du og din partner er lidt eventyrlystne, og at dét, at dyrke tantrasex, også skal involvere at udforske forskellige nye sexstillinger.

Hvis dette er tilfældet, kan du klikke på linket heunder, hvorefter du vil blive ført til en side med 8 gode bud på tantrasextillinger.

–> Se 8 gode tanstrasexstillinger her <–