Sådan giver du erotisk massage

Guide: Sådan giver du fortryllende erotisk massage

Guide til erotisk massage

Hænderne og fingrene kan resultere i mere kropslig og åndelig nydelse, end de fleste tror. I denne her artikel kan du få syn for sagen. Vi giver dig nemlig en komplet guide til erotisk massage.

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Massage er lækkert, men erotisk massage er dobbelt så lækkert. I hvert fald hvis massøren ved, hvordan han/hun skal bære sig ad. I løbet af denne her artikel kan du blive decideret Ph.d. i erotisk massage. 

Inden vi vil fodre dig med tips og tricks til disciplinen, skal vi dog lige have helt styr på, hvad erotisk massage egentlig er. Mange forveksler det nemlig med intim massage – altså massage af kønsdelene – og det er det altså ikke.

Hvad er erotisk massage?

Den korte definition af erotisk massage kan lyde sådan her: Kærtegnende kropsmassage, hvor formålet er seksuel ophidselse.

Dermed står erotisk massage i kontrast til terapeutisk massage, som der hverken er noget sensuelt eller erotisk over.

Erotisk massage kan være massage af mange forskellige kropsdele – lige fra hovedet og armene til ryggen og brystkassen.

Se også: Sådan giver du Nuru massage

I løbet af artiklen her vil vi komme med udførlige guides til, hvordan du med størst succes kan udføre erotisk massage til de forskellige kropszoner. Inden vi når så vidt, vil vi dog lige hjælpe dig med at få styr på rammerne inden massagen. Skal den erotiske massage blive en stor succes, kræver det nemlig forberedelse.

Inden massagen skal du have styr på følgende…

Hvis erotisk massage skal være rigtig godt, skal du – som sagt – være grundig med forberedelsen og tage dine forholdsregler forinden selve massage-sessionen. Hvad du præcist bør forberede dig, og hvad du bør gøre, gennemgår vi i det følgende.

Spis et let måltid inden

Uanset om man skal give eller modtage erotisk massage, er det vigtigt, at man hverken er sulten eller overmæt. Er man sulten, kan en knurrende mave både stjæle fokus samt spolere den romantiske og sensuelle stemning, mens en overfyldt mave vil indebære, at man hverken føler sig særligt veloplagt eller sexet.

Spis derfor et let måltid inden massage-sessionen. Det kan eksempelvis være sushi eller tapas. 

Forbered omgivelserne og jer selv grundigt – det lønner sig

Klargør det rum, hvori massagen skal finde sted. Klargøringen af rummet bør blandt andet vedrøre rengøring – rummet bør være velduftende og ryddeligt. Du kan med fordel pynte rummet med romantiske genstande såsom stearinlys, blomster og lignende. Ligeledes bør du gøre sengen eller briksen, hvor massagen skal finde sted klar. Sørg for, at den er behagelig at ligge på. Dette kan hjælpes på vej er dyner, lagener og lignende. 

Ydermere bør du sørge for, at temperaturen i rummet er behagelig – omkring 24-25 grader er, hvad langt de fleste foretrækker. Lyset må også meget gerne være afdæmpet, da det både influerer postivt på den sensuelle stemning samt gør det lettere at slappe af. 

Hvis ikke du har mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken, kan du eventuelt hænge et lagen eller lignende under loftslampen, så den ikke forekommer så kraftig som vanligt.

Derudover bør der i rummet være genstande, som du får brug for til den erotiske massage. En let og lækker massageolie er et must – det kan du simpelthen ikke undvære. Hvis du ikke har en massageolie på lager, anbefales nedenstående.

Shunga Erotisk Massageolie 250 ml

Lækker at arbejde med og fås med tre forskellige dufte

Shunga-erotisk-massageolie-250-ml-eksotiske
Forhandler Totalpris Læs mere
116,00 DKK Besøg butikken
149,00 DKK Besøg butikken
169,00 DKK Besøg butikken

Foruden massageolien bør du sørge for, at du med få klik kan sætte noget afslappende musik på. I dag har langt de fleste smarte elektroniske apparater i hjemmet, hvormed de på den ene eller anden måde kan sætte musik på; det har du sikkert også. Hvis vi har ret i den antagelse, anbefaler vi nedenstående YouTube-video, medmindre du selv har en velegnet playliste klar.

Se også: Fræk musik til sex

Så langt, så godt! 

Nu er du snart i mål med den nødvendige forberedelse. 

Inden massagen endegyldigt påbegyndes, bør smykker og lignende tages af. Det er vigtigt, at der ikke er noget, som kan genere, og at både du og din partner sørger for, at massagen indebærer 100 % hud mod hud – det vil nemlig øge intimiteten og graden af det sensuelle niveau. Massagen bør i øvrigt foregå, mens både du og din partner er helt nøgne.

Sidst, men ikke mindst bør du og din partner slukke jeres mobiler eller i hvert fald som minimum sætte dem på lydløs, så de ikke pludseligt bimler løs under den erotiske massage og punkterer den boble af seksuel spænding, som I forsvinder ind i.

Så er der styr på det indledende. Lad os så komme til det, som det hele handler om – nemlig selve massagen!

Sådan giver du erotisk hovedmassage

Herunder følger en step-by-step-guide til at give himmelsk hovedmassage af den erotiske slags.

 1. Din partner skal lægge sig fladt på ryggen med hovedet på en pude. Det er vigtigt, at han/hun ligger behageligt.
 2. Placér dig bag din partner, altså ved vedkommendes hoved, og læg dine hænder på hans/hendes pande.
 3. Med skiftende hænder stryger du din partner blidt fra næsen og op til hårgrænsen Dette gentages cirka ti gange. Variér undervejs intensitet og pres efter, hvad der tilsyneladende behager din partner.
 4. Placér herefter dine hænder ovenpå din partners hoved og massér blidt hans/hendes hovedbund. Dette gøres ved at ælte hovedbunden ekstremt blidt. Gør dette omkring 5-6 minutter.
 5. Placér herefter din lange og ringfinger nær din partners tindinger og massér i blide cirkler. Dette gøres i omkring 5-6 minutter.
 6. Placér herefter dine fingre på din partners pande og kør langsomt og blidt dine fingre hver sin vej et par gange.
 7. Herefter er forkælelsen slut, og din partner vil være mere afslappet end i lang tid.
Sådan giver du erotisk hovedmassage

Hvorfor er erotisk hovedmassage lige sagen?

Hovedmassage bidrager til stimulering af centeret lige bag panden – også kendt som det tredje øje. Massage i panden, nær tindingerne og i hovedbunden hjælper med at fjerne spændinger samt minimerer stress. Derudover giver det en dejlig følelse af velvære.

Sådan gør du hovedmassagen mere erotisk

Hvis du følger step-by-step-guiden til punkt og prikke, bliver massagen mere afslappende end decideret fræk og erotisk. Det er vi med på! Husk dog på, at I er nøgne, og at det derfor vil være ret frækt.

Hvis du ønsker at øge graden af det erotiske islæt endnu mere, er der heldigvis råd at hente. Du kan lege lidt med ørene – særligt øreflipperne. Hvis du kærtegner ørene med dine fingre, din tunge og dine åndedrag, så lover vi dig for, at det går i underlivet på din partner, og at sexlysten vækkes endnu mere end den alene gør af den afslappende hovedmassage.

Sådan giver du erotisk rygmassage

Så er vi nået til næste kropzone, nemlig ryggen. Herunder følger step-by-step-guiden til at give lækker erotisk massage i denne zone.

 1. Din partner skal lægge sig fladt ned på maven med hænderne ned langs siden eller under hovedet.
 2. Lad dine flade hænder glide ned ad din partners ryg og helt ned til numsen. Dette gentages omkring 20 gange.
 3. Efter de første 20 gange lader du atter en gang dine hænder vandre fra toppen af ryggen og ned mod lænden. Denne gang stopper du dog op i dette område for at massere lænden i cirklende bevægelser et par minutter.
 4. Herefter niver du din partner blidt i numsen et par gange. Det skal være ganske blidt og må for alt i verden ikke påføre smerte. Lad herefter dine hænder massere din partners hofter i cirklende bevægelser i nogle minutter.
 5. Du er nu meget tæt på din partners ædlere dele, og hvis du ikke kan holde dig fra disse, skal du være velkommen til vende din partner om og give vedkommende intim massage. Herefter vil lysten være så stærk, så du ikke længere behøver instruktioner.
Sådan giver du erotisk rygmassage

Hvorfor er erotisk rygmassage lige sagen?

Rigtig mange mennesker har spændinger i og omkring ryggen. Derfor er det ekstremt stimulerende at få løsnet op via afslappende massage.

Sådan gør du rygmassagen endnu mere erotisk

Hvis du ikke synes, at vores step-by-step-guide er fræk og erotisk nok, er der flere måder, hvorpå du kan øge det erotiske lag. 

Den ene er ved hjælp af lyde. Små støn undervejs vil uden tvivl tænde din partner. En yderligere mulighed er at massere med andet end blot dine hænder og fingre. Brug undervejs dine læber og tunge – måske også dine tænder – så skal du nok få fyret godt op under din partner.

Sådan giver du erotisk brystmassage

Brystmassage er en ekstremt undervurderet massageform. 

Gøres det rigtigt, er det nemlig både afspændende, frækt og sensuelt. Herunder får du vores step-by-step-guide til erotisk massage af denne zone.

 1. Din partner skal lægge sig på ryggen med armene langs siden. Sørg for, at han/hun ligger behageligt.
 2. Skal det være rigtig frækt, kan du sætte dig ovenpå din partner. Du skal dog sikre dig, at din vægt ikke generer din partner. Er du i tvivl, så foretag massagen stående.
 3. Placér dine hænder på din partners brystkasse/bryster og lav blide cirkulerende bevægelser.
 4. Når du kan mærke, at din partner er blevet dejligt afslappet, presser du langsomt brysterne mod hinanden for herefter at trække dem fra hinanden. Gør det på en måde, så du er sikker på, det er behageligt. Start hellere for blidt end for brutalt.
 5. Herefter skal brystvorterne pirres. Dette gøres med fintfølende fingre, der nulrer dem behageligt. Fingrene må gerne få hjælp af mundtøjet.

Hvorfor er erotisk brystmassage lige sagen?

Både brystet og maven er to meget erogene zoner, hvorfor berøring af disse områder vil være ekstremt pirrende og ophidsende. Derudover kan brystområdet sagtens være fyldt med spændinger, og det er altid rart at få løsnet lidt op for den slags.

Skal brystmassagen være endnu mere erotisk?

Hvis du ønsker at pifte brystmassagen yderligere op, hvad angår den erotiske del, så kan dette sagtens lade sig gøre. Du kan eksempelvis involvere en fjer i seancen. Både mænd og kvinder vil blive utroligt pirret af de blide strejf, som man kan lave med en fjer.

Da modtageren af massagen ligger på ryggen, er det let at supplere massagen med våde kys og lignende. Hvis du er nøgen, mens du udfører massagen, så lad gerne din partner mærke dine kønsdele på sin krop.

Sådan giver du erotisk ballemassage

Ballemassage kan vække sexlysten hos både mænd og kvinder, og derudover er det – hvis det bliver udført ordentligt – hamrende behageligt. Følg vores step-by-step-guide herunder, hvis du vil være sikker på at klare dig til UG.

 1. Din partner skal lække sig maven. Hænderne må både placeres langs kroppen, under panden eller over hovedet.
 2. Med fingerspidserne kærtegner du din partners baller. Du skal kun lige røre dem. Fortsæt dette et minuts tid.
 3. Placer en flad hånd på hver balle og bevæg dine hænder i cirkler. Lad cirklerne blive større og større. Dette gør du i fem minutters tid.
 4. Formentlig er din partner i stødet nu, hvorfor du med fordel kan vende ham/hende om og herefter lade lysten diktere næste træk.
Sådan giver du fræk ballemassage

Hvorfor er erotisk ballemassage lige sagen?

Numsen er en intim zone, og mange finder det pirrende med berøringer i dette område. Lige så mange finder pirrende at få lov at placere sine hænder i området, hvorfor ballemassage er win-win. Det er både nemlig frækt at modtage samt at give.

Skal ballemassagen være endnu mere erotisk?

Hvis du synes, at vores step-by-step-guide er for stueren, har vi et par tips til at pifte ballemassagen yderligere op. Hvis du begynder at lege lidt med anusåbningen, bliver din partner stensikkert pirret i usædvanlig høj grad. 

Måske kan ballemassagen ligefrem udvikle sig til analstimulation. I givet fald dette er planen kan lækkert sexlegetøj gøre oplevelsen endnu bedre.

Sådan giver du erotisk arm- og håndmassage

Rigtig mange af os har ekstremt mange spændinger i vores arme, som er hyppigt i brug i vores dagligdag. 

Derfor er armmassage ekstremt behageligt. Det samme er håndmassage, da vores hænder er fyldte med behagelige berøringspunkter. Tilmed vil kontakt mellem to sæt hænder øge intimiteten.

Af en eller anden grund er både arm- og håndmassage massageformer, der er lidt undervurderede. Det fatter vi intet af, og vi håber, at vores step-by-step-guide herunder ændrer på dette.

Sådan giver du arm- og håndmassage
 1. Din partner bestemmer selv, om vedkommende vil ligge på ryggen eller maven. Det vigtigste er, at du let kan komme til hans/hendes arme og hænder, så gør det, der passer jer bedst.
 2. Start med massage af hænderne. Lad dine tommelfingre bevæge sig i cirkler i din partners ene håndflade.
 3. Lad herefter dine fingerspidser glide blidt fra bunden af hånden og ud til fingerspidserne. Når du er færdig med den ene hånd, gentages punkt 2 og 3 for den anden.
 4. Tag efterfølgende din partners ene arm og lad dine fingerspidser kører op og ned ad armen. Det skal være ganske blidt – nærmest så det kilder lidt. Når du har gjort dette et par minutter, går du videre til den anden arm.
 5. Herefter placerer du din ene hånds tommel- og langfinger om håndleddet på din partner. Lad fingrene bevæge sig i cirkler, mens du blidt lader din anden hånds pege- og langfinger kører op og ned ad håndleddet. Efter omkring to minutter skifter du hånd.
 6. Herefter skal du med fingrene massere hele armen. Start nær håndleddet, massér et halvt minut, og bevæg dig så længere op ad armen. Når du er færdig med den ene arm, skal den anden have samme tur.

Hvorfor er erotisk arm- og håndmassage så godt?

Som sagt er arm- og håndmassage i vores øjne yderst undervurderet. Det er en skam, blandt andet fordi mange har en del spændinger i armene, hvilket en god omgang massage kan få bugt med. 

Ligeledes er både arme og hænder fyldte med erogene og behagesyge zoner, så det er ikke blot dejligt, men også ophidsende at modtage armmassage.

Skal arm- og håndmassagen være endnu mere erotisk?

Vores step-by-step-guide til arm- og håndmassage er yderst stueren, men heldigvis kan du med få virkemidler pifte sessionen op, så det bliver smaskhamrende frækt.

Du kan blandt andet benytte andre kropsdele end blot dine hænder til armmassagen. Med tunge, læber og tænder kan det hurtigt blive meget frækkere.

Derudover kan du også sørge for, at din partners arme og hænder strejfer dine mere intime kropsdele. Sker dette, vågner underlivet uden tvivl hos både dig og din partner.

Sådan giver du erotisk fodmassage

Så er vi nået til sidste erotiske massageform, som vi leverer en simpel, men udførlig step-by-step-guide til.

 1. Din partner skal ligge på ryggen. Placér en pude under vedkommendes knæ.
 2. Placér dig ved hans/hendes fødder. Da fødder ofte er tørre, er massageolie essentielt her, så få fugtet hænderne godt og grundigt, inden du går i gang.
 3. Tag forsigtigt fat om din partners ene hæl, løft foden op og lad dine hænder massere hæl og trædepuder ganske blidt.
 4. Efter noget tid lægger du hans/hendes fod forsigtigt ned på sengen/briksen, hvorefter du masserer tæerne en ad gangen.
 5. Efter lidt tid gentages punkt 3 og 4 med den anden fod.

Hvorfor er erotisk fodmassage så magisk?

Der findes jo nogle, der har en decideret fetich for fødder, og for dem vil fodmassage være ekstraordinært frækt. For alle andre vil fodmassage dog også være ganske magisk, og det skyldes, at fødderne en stor erogen zone med fire berøringspunkter, som er forbundet til underlivet.

Sådan gør du fodmassagen endnu mere erotisk

Hvis du ikke synes, at det er erotisk nok at følge vores step-by-step-guide, som den er, kan du pifte fodmassagen op på flere måder. Dels kan du lave lyde i form af støn undervejs. Ligeledes kan slikke lidt på din partners tæer samt trykke fødderne mod dine intime kropsdele.