Guide - Oralsex - Sådan slikker du hende perfekt

Guide: Sådan giver du hende perfekt oralsex

Langt de fleste mænd vil hellere end gerne tilfredsstille deres partner. Desværre har kvinder ikke altid lige så let ved at komme under sex som mænd. En måde, hvorpå man stort set altid kan få kvinden til at komme, er ved at give hende formidabel oralsex. Vi giver dig her den ultimative guide til, hvordan du kan sende hende i syvende himmel med din tunge.

Vi forsøger at give dig en almen guide til oralsex, men en del af denne guide beskæftiger sig med, at kvinder er meget unikke væsener. Der er stor forskel på, hvordan en kvindes underliv fungerer, og hvad der virker på en kvinde, virker ikke nødvendigvis på en anden.

Langt de fleste kvinder er mest følsomme på og omkring klitoris, men der findes også mange, som er meget sensitive omkring kønslæberne og i mellemkødet.

Vi anbefaler, at du giver dig tid til at undersøge og fornemme din sexpartner. Find ud af, hvor hun er følsom, og hvad der virker. Leg med hende, både med fingrene og tungen. Rør ved hende, kæl med hende og pir hende.

Du vil uden tvivl kunne mærke på hendes kropsbevægelser og høre på hendes stønnen, hvilke af dine tricks der virker, og hvilke du ikke bør gentage.

Oralsex bør ikke kun foregå omkring hendes kønsdele

Alt for mange mænd begrænser deres oralsexindsats til omkring kvindens kønsdele, og det er lidt en skam, da kvinder har mange erogene zoner på hele kroppen. Hvis du rører og pirrer disse zoner under oralsex, vil du uden tvivl få tændt rigtig godt op under hende.

Du bør altid komme forbi hendes bryster, gerne både før, under og efter en omgang oralsex. Kæl for dem, slik på dem og massér dem blidt.

Derudover er der mange piger, der tænder på berøringer på indersiden af lårene eller på og nær balderne. Det plejer at være meget effektivt at kæle i områderne i nærheden af hendes fisse, før man for alvor går i gang. Ae og slik gerne på hendes inderlår, maveskin og omkring bækkenet.

Byg langsomt op

Langt de fleste kvinder kommer lettest af at blive stimuleret på klitoris. Dog anbefales det ikke, at man lige på og hårdt giver sig til at stimulere klitoris. Start i stedet for med at pirre andre erogene zoner på hendes krop og mærk qua hendes små vrid med kroppen, hvordan du langsomt får tændt op under hende.

Hvis du sørger for, at hun er hamrende tændt, når du når til hendes fisse, bliver det væsentlig lettere for dig at få hende til at komme.

Mange mænd slikker kun på klitoris, når de går i gang, men mange kvinder foretrækker faktisk også, at tungen kommer op i skeden. Ligeledes anbefales det, at man aldrig er nærig med spyt, da det bidrager til at væde hende, og desto vådere hun bliver i området, jo mere behagelig bliver oplevelsen for hende.

Klitoris skal stimuleres over længere tid

For stort set alle kvinders vedkommende, er det altafgørende at blive slikket på klitoris i lang tid, før de kan nå klimaks.

Nogle kvinder når i mål i løbet af få minutter, men andre kræver stor tålmodighed fra mandens side.

Hvis din sexpartner kræver meget arbejde fra din side, skal du sørge for at finde en stilling, hvor du kan slappe af og nyde det. Og særligt det med at nyde det er vigtigt. Hvis din sexpartner kan mærke, at du nyder at slikke hende, nyder hun det ekstra meget.

Nogle kvinder værdsætter, at du siger frække ting i løbet af seancen, og hvis du stønner lidt, vil det formentlig også hjælpe hende hurtigere i mål.

Hvor sidder klitoris?

Hvis du endnu ikke er så erfaren en elsker, kan det være, at du er i tvivl om, hvor klitoris befinder sig. Klitoris finder du i den øverste del af fissen. Typisk vil den være dækket af lidt hud, hvorfor den kan være svær at se. Prøv eventuelt at spred hendes kønslæber og find herefter det punkt, der ligner en lille knop – det er nemlig klitoris.

Ligesom der er forskel på, hvor store tissemænd mænd har, er der også stor forskel på, hvor store klitorisser kvinder har. Nogle gange vil det være meget let for dig at finde klitoris, mens den i andre tilfælde vil gemme sig ekstremt godt – vær bevidst om det.

Start med at slikke hende blidt

Når du begynder på at slikke klitoris, bør du starte blidt og langsomt. Du fornemmer hurtigt, om hun ønsker, at du skal slikke hårdt og hurtigt eller langsomt og blidt. Forsøg at variér din indsats en del. Kør tungen rundt omkring klitoris nogle gange, og slik direkte på klitten andre gange.

Et gammelt velkendt trick er at slikke alfabetet. Det blev nævnt i en Klovn-episode engang, og selvom det var hylende morsomt, er det faktisk ikke så dumt. Det bidrager nemlig til variationen.

Stimulér hende også med fingrene

Det gør sjældent oplevelsen dårligere, hvis man kombinerer slikkeriet med at give hende finger. Her bør du også starte blidt og så langsomt øge tempoet.

Mange tror, at de skal køre fingrene ud og ind hele tiden, men du kan også prøve at køre dem op og ned; det værdsætter mange kvinder. Prøv igen at variere din indsats en smule.

Måske bliver du træt i tungen på et tidspunkt, og så fald anbefaler vi, at du benytter tommelfingeren som erstatning, indtil tungen kan igen.

Find G-punktet

Når du arbejder med fingrene, bør du lede efter g-punktet. Det sidder som regel cirka 3-4 centimeter oppe i skeden på den side af skedevæggen, der vender op mod maven. Området kan føles lidt ru og bule en smule ud.

Når du har fundet, kan du prøve at bukke det forreste af dine fingre med henblik på at stimulere det. Kan du gøre dette, samtidig med at du slikker hende på klitoris, kan medføre tinnitus, for det får hende uden tvivl helt op at støde.

Vil du gerne blive endnu klogere på G-punktet? – Se vores guide til G-punktet her

Vær tålmodig

Som vi sagde indledningsvist, er det vigtigt, at du er tålmodig. De fleste kvinder går igennem forskellige faser, når de bliver slikket. I begyndelsen stønner de ikke super meget, men jo mere de nærmer sig orgasmen, desto vildere og højere bliver stønneriet. Når de rammer orgasmen, vil de sommetider hulke af fryd.

Det er vigtigt, at kvinder giver udtryk for, hvad hun godt kan lide, så du kan fortsætte med dette. Tal om, at hun godt må stønne højt, når hun kan lide det, eller find andre måder at forstå hinanden på.

Kombinér eventuelt slikkeriet med legetøj

Der findes en masse legetøj, der kan øge chancen for, at hun får orgasmer, når du slikker hende, og gøre disse orgasmer væsentlig vildere og bedre. En type legetøj, der typisk bidrager positivt til oralsex er en vibrator.Rocks Off - Vibrator

Inden du klikker videre for at finde den bedste klitorisvibrator, så tillader vi os lige at nævne, at vi faktisk er kommet dig i forkøbet. Vi har gjort arbejdet for dig, så at sige.

Se vores store guide til vibratorer her

En klitorisvibratorer kan bruges sammen med tungen eller som aflastning for tungen. Den kan ligeledes bruges på andre tidspunkter end under oralsex. Når man har almindelig sex, vil det ofte også blive bedre for hende med en vibrator, der stimulerer klitoris, mens du penetrerer hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *