Guide til blowjob

Blowjob – sådan giver du ham det perfekte blowjob

Guide til blowjob

For mænd er blowjobs frække og yderst behagelige, i hvert fald så længe giveren af gufferen ved hvad hun laver. Uanset om du er i tvivl om din teknik er den rigtige, eller du bare er på jagt efter et par gode fif, så du kan blive endnu bedre, er guiden her for dig. 

At mænd er pjattede med blowjobs er næppe nogen nyhed for dig. Det er både frækt og vildt rart at få et godt blowjob. Desværre kan det også være det stik modsatte, hvis den glade giver ikke helt ved, hvad hun laver. 

Bevares, det er ikke raketvidenskab at give et blowjob, men vil du gerne imponere ham og sikre dig, at han kommer tilbage efter mere, så er det ikke helt nok, at du bare tager den i munden. Der skal mere til, og det “mere” hjælper vi dig med at lære. Læs videre, bliv klogere, og vi garanterer du går herfra væsentlig bedre til oralsex. 

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sådan giver du ham det perfekte blowjob

Vores guide til det perfekte blowjob er inddelt i 3 faser:

  1. Forberedelse
  2. Selve blowjob’et
  3. Afslutningen. 

Fase 1: Forberedelsen inden du giver ham et blowjob

Ligesom hvis du skal løbe en tur, ud med veninderne eller på en date, er det en fordel at gøre sig lidt forberedelser først. Hvis du sørger for at være godt forberedt, vil din præstation og mandens oplevelse af denne, blive væsentlig bedre. 

Inden du kaster dig ud i et blowjob, bør du gøre følgende:

→ Øv dig først

Det giver vel næsten sig selv, at man ikke kan blive verdensmester til noget man ikke har prøvet før. Det er med blowjobs ligesom med så meget andet – øvelse gør mester.

Guide til blowjob

Du kommer ikke til at kunne sutte ham til den syvende himmel lige med det samme, men det er helt okay!

Hvis du er helt ny og aldrig før har prøvet at give et blowjob, kan du med fordel øve dig på noget andet end en rigtig penis. Du kan eksempelvis øve dig på din finger og mærke hvordan det føles, når du slikker, suger og sutter. Eksperimenter med tungen og mærk hvordan det føles på din finger. Vi ved godt, at en pegefinger ikke helt kan sammenlignes med mandens vedhæng, men det må gå an for nu!

Hvis du har en dildo eller en vibrator, kan du også bruge den som træningsredskab. 

Sørg for at han er ren

Vi ved godt, at det ikke er særligt sexet at bede sin mand om at vaske sig inden du giver ham et blowjob, men det er på den anden side heller ikke lækkert, hvis han er beskidt. Du kan derfor, synes vi, med ro i sjælen bede ham tage en skylder, så han er helt ren dernede.

Hvis du har svært ved at sige det til ham, kan du også foreslå at I tager et bad sammen, inden i har sex. Badet fungerer fantastisk som opvarmning og du er garanteret, at han er ren nede i underbukserne.

Fase 2: Selve blowjobbet

Nu hvor du har gjort de indledende øvelser og har fået forberedt hvad der skal forberedes, er du klar til at komme i gang med selve blowjobbet. Et blowjob er dog ikke bare et spørgsmål om at sutte på mandens penis som var den slikkepind. Den rigtige og mest effektive blowjob-teknik, er langt mere raffineret. 

I det følgende kan du blive klogere på, hvordan du skal gribe sagen (hans penis) an.

 Start langsomt ud

Mandens stolthed er følsom, så du gør klogt i ikke at kaste dig over den som var den en gazelle og du en sulten løvinde. Giv dig god tid, og lad være med at gå direkte efter guldet med det samme – du skal tidsnok få banditten i munden. 

Start med at slikke og kysse omkring penis. Nærm dig langsomt hans dyrebareste, men uden at nå helt derhen. Stop lige idet han tror det er tid, og start forfra med at kysse et nyt sted. På den måde leger du med hans forventninger på en måde som er pirrende og fræk. 

Blowjob

Se også: Guide til det perfekte handjob

Til sidst vil han formentlig være så tændt at han er tæt på at tigge dig om at tage ham i munden. Har du lyst kan du vente lidt endnu for at gøre ham endnu mere vild i varmen, men ellers er det et fint tidspunkt at rette fokus mod hans begejstrede lem.

→ Undlad at bruge tænder

De fleste mænd elsker at have penis i en lun og fugtig mund. Det er dog under den forudsætning, at tænderne bliver væk fra hans dyrebareste. 

Selvom det giver sig selv, at tænder ikke er en del af et godt blowjob, har vi alligevel valgt at inkludere det på listen, fordi det er godt at blive mindet. I kampens hede er det nemlig ikke utænkeligt, at du slapper lidt mere af i munden og dermed kommer til at blotte dit skarpe tandsæt, som straks ødelægger den ellers gode oplevelse for ham. 

Kig ham i øjnene

Mænd er visuelle, så hvis du skal tænde en mand, skal du vise ham noget frækt – det ved du sikkert godt. Det er også grunden til, at mænd er så optagede af flotte kvinder med pæne bryster eller en lækker røv. Mænd bliver tændt med øjnene.

Kig ham i øjnene - guide til blowjob

Og nå ja, så bliver de også tændt af dine øjne – hvis du altså bruger dem til at se ind i deres, imens du slikker og sutter på penis. Send ham frække blikke imens du gør arbejdet, og mærk hvordan han bliver endnu mere vild i varmen. 

Hvis du med dit blik signalerer, at du også synes det er rart at give, ligesom han synes det er at modtage, så vil han slappe mere af og nyde det endnu mere end før. 

Kig. Ikke stirre!

Lad være med at stirre ham ind i øjnene – det kan være intimiderende, og istedet for en fræk missekat ender du mere med at virke som en seriemorder der har udset sig sit næste mål. 

Gør din ting med mund og tunge og kig så sporadisk op på ham. Ikke for meget, men heller ikke for lidt – det er en balancegang, så mærk efter hvad der føles naturligt for dig. 

Slik blødt, langsomt og vådt

Din teknik når du har hans lem i munden er på ingen måde uvæsentlig, og er du i tvivl om hvordan du skal gøre, så tænk “blødt og langsomt” – i hvert fald i starten. Når han er ved at være i hus kan det være rart at du sætter tempoet op og tager lidt hårdere fat. 

Udover førnævnte mantra bør du også tænke, at det meget gerne må være vådt, men ikke gennemblødt som var han lige blevet spulet med en haveslange – du må gerne styre dit mundvand en smule. Når der er vådt glider det hele problemfrit og så føles det bare bedre.

Giv lyd

Vi elsker at høre dig, når du giver os blowjobs. På den måde ved vi, at du også synes om det du har gang i. Sørg for at stønne en del og smaske en smule når du har penis i munden. Vi er pjattede med lyden af dig og det du gør ved os.

Glem ikke testiklerne!

Det er nemt at fokusere så meget på den erigerede penis, at man i kampens hede glemmer pungen der hænger lige under. 

Giv kuglerne noget opmærksomhed når du nu alligevel er dernede – de fleste mænd synes det er rart og frækt hvis du blidt masserer, slikker eller sutter lidt på dem. Brug hånd eller mund til at stimulere testiklerne, men pas på – hvis penis er følsom, så er det ingenting sammenlignet med testiklerne. 

Brug frække hjælpemidler

Hvis du vil forkæle din mand ekstra meget, kan du prøve med frækt sexlegetøj. Det lyder måske lidt som snyd, men når først du går i gang med sexlegetøjet på ham, vil du med garanti ikke høre mere brok. Din mand får sig en oplevelse han sent vil glemme og du får mulighed for at hvile mund og kæber lidt – på den måde vinder i begge!

Vi anbefaler følgende sexlegetøj:

Tenga Egg

Det lyder underligt, men at få et handjob med et Tenga æg, er muligvis det bedste din mand nogensinde har prøvet. 

Mandens penis sættes ind i åbningen på den bløde gummiskal, hvorefter du giver ham et handjob på normal vis. Oplevelsen bliver dog alt andet end normal, og han kommer med garanti til at bede dig om mere!

Glidecreme

Et godt blowjob skal være vådt – det er ingen mænd uenige i. Desværre kan det være en udfordring at få det hele til at flyde tilstrækkeligt, hvis man kun bruger spyt.

Vælg en god vandbaseret glidecreme, smør ham godt ind i det inden du går i gang og se hvordan han snart eksploderer af vellyst. 

Glidecreme er altid en sikker vinder, og så kan I også bruge det til andet end bare blowjobs. Sexlegetøj, handjobs og lignende har også glæde af et par dråber smørelse. 

Kondomer med smag

Hvis du ikke synes at smagen af hans vedhæng er det lækreste i verden, kan du sørge for at hans slikkepind også smager som en sådan. 

Udstyr hans penis med et kondom med smag inden du går i gang, og kast dig lækkersultent over desserten som smager af banan, jordbær, pebermynte eller måske tyggegummi.

Fase 3: Orgasmen

Hvor skal han komme?

Det er tid til afslutningen – finalen – orgasmen og dermed udløsningen er på vej – og sammen med hans hurtigere vejrtrækning og snarlige klimaks, kommer også det store spørgsmål: “Skal han komme i munden på mig?”

Afslutningen - guide til blowjob

Det spørgsmål kan du naturligvis kun selv besvare. Mange mænd synes det er frækt at få lov til at lade kanonen gå af i munden på kvinden, men har du ikke lyst, så skal du bestemt ikke føles dig presset. Lad ham komme på dine bryster i stedet eller peg penis på ham selv, så han kan få lidt af sin egen medicin. 

Vælger du at lade ham sende sin mandesaft ind i gabet på dig, skal du beslutte om du vil sluge eller spytte det ud igen. Begge dele er helt okay, så mærk efter hvad du selv har lyst til. 

Det er ikke ulækkert

Hvis du synes det er ulækkert at få sæd i munden, så husk at det kun er omkring 1% som er sædceller. Resten består af vand, zink og C-vitamin – så det er faktisk sundt for dig. 

Og så skal du i øvrigt ikke bekymre dig om at det feder. En ladning sæd vil typisk indeholde omkring 10-15 kalorier – så hvis du tager på, er det på grund af den kage du fik til eftermiddag og ikke at du lod ham fyre raketten af i munden på dig.

Hvis du ikke kan lide smagen af sæd, eller måske penis i det hele taget, så overvej at give et blowjob med kondom. Det er ikke helt så godt for manden som uden, men de fleste mænd er villige til det meste, så længe de får en god sutter. 

Vælg et kondom med smag og det vil føles som at slikke på en slikkepind. 

Se vores bud på de bedste kondomer her

Blowjob tips for viderekommende – avancerede blowjob teknikker

Nu du har styr på det fundamentale i kunsten at give et blowjob, er du måske klar til at eksperimentere lidt og prøve noget anderledes. 

I det følgende får du en række nye teknikker, som du kan prøve af på din partner.

Tag den til roden

Det er en fantasi for mange mænd at se kvinden sluge pikken i en enkelt mundfuld – virkeligheden er bare den, at det er de færreste der kan klare at få en stiv penis ned i halsen, uden at frokosten kommer med op. 

Det behøver dog ikke afholde dig fra at prøve, og med en tilpas mængde træning kan de fleste faktisk lære det. Men lad nu være med at gå for hurtigt frem, giv dig tid til at lære det i et tempo der passer dig. 

Nyn imens du sutter

Det lyder fjollet, men det kan faktisk være rigtig rart hvis du nynner imens du giver blowjob. 

Lad være med at nynne intromusikken til Bubbi-Bjørnene – medmindre han tænder på de små bjørne, vil det forstyrre ham mere end det vil gavne. Prøv i stedet med en jævn tone som du kan holde imens du har ham i munden. 

Vibrationerne fra dit nynneri føles rigtig godt på penis – særligt hvis du nynner imens dine læber er på hans følsomme pikhoved. 

Leg med temperaturen

Nej, vi mener ikke at du skal skrue på termostaten inden du skal give blowjobs – temperaturen i rummet er for så vidt ligegyldig, for når du går i gang skal det nok blive hedt! 

Det vi mener er, at du kan lege med temperaturen i din mund. Drikker du noget varmt lige inden vil det føles anderledes for ham at være i munden på dig. 

Endnu bedre kan det dog blive, hvis der er koldt inde i din mund. Med en isterning eller et koldt glas vand kan du selv styre temperaturen. Et koldt gys på penis under et blowjob gør noget helt særligt og kan i den grad tage din præstation til et højere niveau.

Prøv også med danskvand eller måske en cola – bruset fra sodavand gør også noget ganske særligt ved oplevelsen. 

Brug vibrationer

Vibrationer er magiske – det ved du måske fra dig selv. Derfor kan du med fordel inddrage et vibrerende sexlegetøj i dit blowjob. Imens du sutter kan en lille vibrator stimulere mellemkødet eller måske testiklerne. 

Du kan også forkæle ham med en penisring med vibrator. Han får en hårdere rejsning, og bliver samtidig stimuleret af de behagelige vibrationer fra penisringen. 

Se vores bud på de bedste penisringe

Stimuler ham “deromme”

Mange mænd lægger straks armene over kors og ryster på hovedet, når man nævner anal stimulation på mænd. Uden overhovedet at have prøvet det, har de allerede den idé, at det ikke er noget de kan lide. Sandheden er dog, at langt de fleste mænd, hvis de kunne komme sig over fordommene, vil elske at blive stimuleret bagi. 

Numsen er nemlig et meget følsomt sted, både for hende og for ham og er derfor oplagt til stimulering. Prøv med en blød tunge på hans mellemkød, altså mellem numsen og testiklerne, eller måske direkte ved selve indgangen. 

Se også: Hvordan giver man et rimjob?

Har du ikke lyst til at have dit ansigt i nærheden af hans røv, kan du også bruge en finger til at stimulere hans bagerste indgang, imens du bruger den anden hånd og din mund, til at give ham et hedt blowjob. Husk dog på, at der skal smørelse til, hvis nogen eller noget skal trænge op deromme. Brug derfor rigeligt med spyt eller en god glidecreme. 

Se også: Hvordan giver man prostata massage?

Når det kommer til analsex og anal stimulation, er renlighed et must, så inden du går i gang med især munden, skal du sikre dig at han er tilstrækkeligt ren.