Loading...

Guides

Blowjob – sådan giver du ham det perfekte blowjob

Guide til blowjob

For mænd er blowjobs frække og yderst behagelige, i hvert fald så længe giveren af gufferen ved hvad hun laver. Uanset om du er i tvivl om din teknik er den rigtige, eller du bare er på jagt efter et par gode fif så du kan blive endnu bedre, så er guiden her for dig. 

At mænd er pjattede med blowjobs er næppe nogen nyhed for dig. Det er både frækt og vildt rart at få et godt blowjob. Desværre kan det også være det stik modsatte, hvis den glade giver ikke helt ved hvad hun laver. 

Bevares, det er ikke raketvidenskab at give et blowjob, men vil du gerne imponere ham og sikre dig, at han kommer tilbage efter mere, så er det ikke helt nok at du bare tager den i munden. Der skal mere til, og det “mere” hjælper vi dig med at lære. Læs videre, bliv klogere, og vi garanterer du går herfra væsentlig bedre til oralsex. 

Sådan giver du ham det perfekte blowjob:

 

Start langsomt ud

Mandens stolthed er følsom, så du gør klogt i ikke at kaste dig over den som var den en gazelle og du en sulten løvinde. Giv dig god tid, og lad være med at gå direkte efter guldet med det samme – du skal tidsnok få banditten i munden. 

Start med at slikke og kysse omkring penis. Nærm dig langsomt hans dyrebareste, men uden at nå helt derhen. Stop lige idet han tror det er tid, og start forfra med at kysse et nyt sted. På den måde leger du med hans forventninger på en måde som er pirrende og fræk. 

Til sidst vil han formentlig være så tændt at han er tæt på at tigge dig om at tage ham i munden. Har du lyst kan du vente lidt endnu for at gøre ham endnu mere vild i varmen, men ellers er det et fint tidspunkt at rette fokus mod hans begejstrede lem.

Kig ham i øjneneKig ham i øjnene - guide til blowjob

Mænd er visuelle, så hvis du skal tænde en mand, så skal du vise ham noget frækt – det ved du sikkert godt. Det er også grunden til, at vi mænd er så optagede af flotte kvinder med pæne bryster eller en lækker røv. Vi bliver tændt med øjnene. 

Og nå ja, så bliver vi også tændt af dine øjne – hvis du altså bruger dem til at se ind i vores imens du slikker og sutter på penis. Send ham frække blikke imens du gør arbejdet, og mærk hvordan han bliver endnu mere vild i varmen. 

Hvis du med dit blik signalerer, at du også synes det er rart at give, ligesom han synes det er at modtage, så vil han slappe mere af og nyde det endnu mere end før. 

Kig. Ikke stirre!

Lad være med at stirre ham ind i øjnene – det kan være intimiderende, og istedet for en fræk missekat ender du mere med at virke som en seriemorder der har udset sig sit næste mål. 

Gør din ting med mund og tunge og kig så sporadisk op på ham. Ikke for meget, men heller ikke for lidt – det er en balancegang, så mærk efter hvad der føles naturligt for dig. 

Slik blødt, langsomt og vådt

Din teknik når du har hans lem i munden er på ingen måde uvæsentlig, og er du i tvivl om hvordan du skal gøre, så tænk “blødt og langsomt” – i hvert fald i starten. Når han er ved at være i hus kan det være rart at du sætter tempoet op og tager lidt hårdere fat. 

Udover førnævnte mantra bør du også tænke, at det meget gerne må være vådt, men ikke gennemblødt som var han lige blevet spulet med en haveslange – du må gerne styre dit mundvand en smule. Når der er vådt glider det hele problemfrit og så føles det bare bedre.

Giv lyd

Vi elsker at høre dig, når du giver os blowjobs. På den måde ved vi, at du også synes om det du har gang i. Sørg for at stønne en del og smaske en smule når du har penis i munden. Vi er pjattede med lyden af dig og det du gør ved os.

Glem ikke testiklerne!

Det er nemt at fokusere så meget på den erigerede penis, at man i kampens hede glemmer pungen der hænger lige under. 

Giv kuglerne noget opmærksomhed når du nu alligevel er dernede – de fleste mænd synes det er rart og frækt hvis du blidt masserer, slikker eller sutter lidt på dem. Brug hånd eller mund til at stimulere testiklerne, men pas på – hvis penis er følsom, så er det ingenting sammenlignet med testiklerne. 

3 særlige teknikker til blowjobbet + et bonus tip

Nu du har styr på det fundamentale i kunsten at give et blowjob, er du måske klar til at eksperimentere lidt og prøve noget anderledes. 

I det følgende får du 3 nye teknikker du kan prøve af på din partner.

Tag den til roden

Det er en fantasi for mange mænd at se kvinden sluge pikken i en enkelt mundfuld – virkeligheden er bare den, at det er de færreste der kan klare at få en stiv penis ned i halsen, uden at frokosten kommer med op. 

Det behøver dog ikke afholde dig fra at prøve, og med en tilpas mængde træning kan de fleste faktisk lære det. Men lad nu være med at gå for hurtigt frem, giv dig tid til at lære det i et tempo der passer dig. 

Nyn imens du sutter

Det lyder fjollet, men det kan faktisk være rigtig rart hvis du nynner imens du giver blowjob. 

Lad være med at nynne intromusikken til Bubbi-Bjørnene – medmindre han tænder på de små bjørne, vil det forstyrre ham mere end det vil gavne. Prøv i stedet med en jævn tone som du kan holde imens du har ham i munden. 

Vibrationerne fra dit nynneri føles rigtig godt på penis – særligt hvis du nynner imens dine læber er på hans følsomme pikhoved. 

Leg med temperaturen

Nej, vi mener ikke at du skal skrue på termostaten inden du skal give blowjobs – temperaturen i rummet er for så vidt ligegyldig, for når du går i gang skal det nok blive hedt! 

Det vi mener er, at du kan lege med temperaturen i din mund. Drikker du noget varmt lige inden vil det føles anderledes for ham at være i munden på dig. 

Endnu bedre kan det dog blive, hvis der er koldt inde i din mund. Med en isterning eller et koldt glas vand kan du selv styre temperaturen. Et koldt gys på penis under et blowjob gør noget helt særligt og kan i den grad tage din præstation til et højere niveau.

Prøv også med danskvand eller måske en cola – bruset fra sodavand gør også noget ganske særligt ved oplevelsen. 

Bonus tip: prøv med vibrationer

Vibrationer er magiske – det ved du måske fra dig selv. Derfor kan du med fordel inddrage et vibrerende sexlegetøj i dit blowjob. Imens du sutter kan en lille vibrator stimulere mellemkødet eller måske testiklerne. 

Du kan også forkæle ham med en penisring med vibrator. Han får en hårdere rejsning, og bliver samtidig stimuleret af de behagelige vibrationer fra penisringen. 

Se vores bud på de bedste penisringe

AfslutningenAfslutningen - guide til blowjob

Det er tid til afslutningen – finalen – orgasmen og dermed udløsningen er på vej – og sammen med hans hurtigere vejrtrækning og snarlige klimaks, kommer også det store spørgsmål: “Skal han komme i munden på mig?”

Det spørgsmål kan du naturligvis kun selv besvare. Mange mænd synes det er frækt at få lov til at lade kanonen gå af i munden på kvinden, men har du ikke lyst, så skal du bestemt ikke føles dig presset. Lad ham komme på dine bryster i stedet eller peg penis på ham selv, så han kan få lidt af sin egen medicin. 

Vælger du at lade ham sende sin mandesaft ind i gabet på dig, skal du beslutte om du vil sluge eller spytte det ud igen. Begge dele er helt okay, så mærk efter hvad du selv har lyst til. 

Hvis du synes det er ulækkert at få sæd i munden, så husk at det kun er omkring 1% som er sædceller. Resten består af vand, zink og C-vitamin – så det er faktisk sundt for dig. 

Og så skal du i øvrigt ikke bekymre dig om at det feder. En ladning sæd vil typisk indeholde omkring 10-15 kalorier – så hvis du tager på, er det på grund af den kage du fik til eftermiddag og ikke at du lod ham fyre raketten af i munden på dig.

Hvis du ikke kan lide smagen af sæd, eller måske penis i det hele taget, så overvej at give et blowjob med kondom. Det er ikke helt så godt for manden som uden, men de fleste mænd er villige til det meste, så længe de får en god sutter. 

Vælg et kondom med smag og det vil føles som at slikke på en slikkepind. 

Se vores bud på de bedste kondomer her

Blowjob – sådan giver du ham det perfekte blowjob
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *