Handjob guide

Handjob guide: Sådan giver du det perfekte handjob

Guide til handjob

Hvis du drømmer om at blive en tryllekunstner med dine hænder, så du kan få ham til at komme på ingen tid, er du kommet til det rette sted. I denne ultimative guide til handjob, vil vi sørge for, at du bliver ekspert i den ædle kunst. 

Spørger du de fleste mænd, vil de sikkert sige, at de foretrækker et blowjob fremfor et handjob, men det er kun fordi de ikke har prøvet at få det perfekte handjob. Endnu. 

Se også: Guide til at give blowjobs

Det er nemlig her du kommer ind i billedet, for allieret med vores guide, kommer du til at kunne give handjobs han aldrig glemmer. Vær forberedt på, at han kommer rendende efter mere, når du først har givet ham en god tur – nu er du advaret!

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Det virker umiddelbart simpelt nok; et solidt greb om hans penis, bevæg hånden op og ned længe nok og så skal orgasmen nok komme. 

Selvom ovenstående ikke er forkert, vil de fleste mænd der modtager et sådan handjob, formentlig synes det er kedeligt og uinteressant. Måske du endda også selv kommer til at kede dig undervejs, fordi det er monotont og trivielt i længden.

Med den rigtige teknik kan du dog blive mester i at give handjobs, så du aldrig igen kommer til at høre fra dine partnere, at de synes et handjob er kedeligt. 

Handjob guide

Et godt handjob er fugtigt

Skal handjobbet være ud over det sædvanlige, er der ingen vej udenom fugt. Et godt handjob er vådt! Sørg for at især pege- og tommelfinger er godt våde. Din håndflade må også meget gerne være fugtig og lækker. 

Brug spyt, lotion eller endnu bedre; en glidecreme. Glidecreme

Når man taler om glidecreme er der 3 forskellige typer. Oliebaseret, vandbaseret og latexbaseret. Den vandbaserede glidecreme er den letteste at bruge, fordi der ikke skal tages særlige hensyn. Bruger du eksempelvis en oliebaseret glidecreme sammen med et kondom, vil kondomet blive oplæst ved kontakt med cremen. Silikonebaseret glidecreme kan ødelægge overfladen på sexlegetøj. Det sikreste valg er derfor en god vandbaseret glidecreme.

Spørg ham hvad han kan lide

At tale om sex er ikke altid let, det ved vi godt. Det er bare en skam ikke at gøre det, for selvom du har en idé om, hvad din partner kan lide, er der sikkert mere at lære. 

Derfor kan du med fordel spørge din partner hvad han kan lide. Foretrækker han at du tager hårdt fat, eller skal det være blidt? Skal du bruge hurtige eller langsomme bevægelser? Hvad med hans testikler, kan han lide at få rørt dem? 

Der er mange spørgsmål og ved at få talt om det, kan du allerede der blive væsentligt bedre i sengen og til at give handjobs. 

Handjob guide

Mænd er forskellige, så det er langt fra sikkert, at det dine tidligere partnere kunne lide at du gjorde ved dem, også er noget din nuværende sengepartner synes om. 

Start langsomt og byg tempoet op

Tempoet er vigtigere for et godt handjob, end du måske lige går og tror. Faktisk kan det være en af de afgørende faktorer, som tager dit handjob fra at han siger: “Det var fint” til “Jeg har aldrig prøvet noget så godt i mit liv før!”

Det kan være svært at sige nøjagtigt hvilket tempo du skal bruge, for det vil være forskelligt fra mand til mand, hvad de foretrækker. Prøv dig derfor lidt frem undervejs, og holde øje med hvordan han reagerer. Kan du se, at han bliver helt vildt i varmen når du tager dig god tid, så bliv gerne ved med det!

Og apropos at give sig godt tid, så er et handjob ikke noget der bare skal overstås hurtigst muligt. Derfor skal du give dig god tid og meget gerne starte langsomt ud. Lad tempoet være lavt i starten, så du ligeså stille kan bygge hans liderlighed, inden du så småt begynder at hæve tempoet en smule. 

Mange mænd oplever også, at det kan være decideret ubehageligt, hvis du går alt for meget til den fra start. Er du for vild og voldsom, risikerer du at det gør ondt på ham, at det er ubehageligt eller at han måske endda bliver overstimuleret. 

Når du har holdt tempoet lavt i et stykke tid, vil han muligvis bede dig om at sætte farten op, men det er dig der bestemmer! 

Hvis du fortsætter i et lavt tempo og på den måde lige akkurat holder ham fra orgasmen, vil du kunne pirre ham og gøre orgasmen, når det er blevet tid, endnu bedre og kraftigere. 

I denne video fortæller den erfarne tidligere pornostjerne Raylene om sine teknikker, som blandt andet involverer en langsom og rolig start.

Varier din teknik og dine bevægelser

Du kender helt sikkert til ‘op-og-ned’-bevægelsen, som er den langt de fleste bruger. Mænd bruger den ofte på dem selv når de onanerer, og kvinder bruger den når de giver handjobs. 

Der er absolut intet galt med teknikken, men vil du virkelig brillere og vise hvad du kan, bør du udvide dit repertoire. Prøv eksempelvis en af disse effektive handjob teknikker:

Handjob teknikker

1. Lad ham gøre arbejdet

I stedet for at du bevæger dine hænder på hans penis, kan du lade ham stå for bevægelserne. Du tager fat om hans penis, og så gør du ellers ikke mere. Nu må din mand selv sørge for at bevæge hofterne frem og tilbage, så penis bliver stimuleret i håndfladerne på dig. 

Det virker måske lidt dovent, men det kan faktisk være overraskende effektivt at lade ham stå for bevægelserne, fordi han selv kan styre tempo og intensitet. Denne metode er også brugbar for dig, fordi du ved at observere ham, her kan blive lidt klogere på, hvad han godt kan lide.

2. Stimuler kun penishovedet

Det er i toppen af penis det meste af følelsen sidder og det er typisk stimulation af penishovedet som fører til orgasme. Det er et sted på manden som tit er særligt følsomt og det er derfor ikke alle mænd som synes om direkte stimulation netop her. Spørg ham eventuelt om det er okay, eller tag chancen og giv det et forsøg. 

Det du gør er, at du tager fat om penis med den ene hånd, imens du med den anden – som er godt fugtig af glidecreme – kører din håndflade i cirkulere bevægelser over hans penishoved. 

Fordi dette område er så følsomt som det er, er det utroligt vigtigt at du husker smørelse og derudover starter langsomt og lidt forsigtigt ud.

3. Brug to hænder 

Vi gætter på, at du har to hænder, så hvorfor ikke bruge dem begge til at forkæle ham med et lækkert handjob? 

Brug eventuelt ovenstående teknik hvor den ene hånd stimulerer penishovedet, imens den anden kan stimulere hans testikler, køre op og ned af skaftet på penis, kærtegne hans nipples eller noget fjerde. Overrask ham og gør noget uventet – det kan de fleste mænd lide. 

4. Giv ham bind for øjnene

Mænd er visuelle skabninger, som i høj grad bliver tændte af det de ser. Derfor kan det måske virke en smule ulogisk at frarøve ham synssansen, men det kan faktisk give rigtig god mening. 

Når han ikke kan se, bliver han i stedet tvunget til at fokusere på sin andre sanser, hvilket betyder at han i langt højere grad vil føle hvad det er du gør ved ham. Hver eneste berøring på hans penis, vil således bliver forstærket, hvilket kan fungere yderst effektivt.

5. Tag ved lære af andre

Der findes et utal af handjob teknikker, men det kan være en udfordring at forklare dig dem over skrift. I stedet er det langt nemmere at vise. 

I videoen her kan du se en række forslag til teknikker, du kan bruge, så du kan få variation i dine handjobs.

Gør handjobbet bedre med sexlegetøj

Der er ingen skam i at bruge hjælpemidler – faktisk kan det gøre handjobbet helt fantastisk, hvis du vælger at  bruge frækt sexlegetøj. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilket sexlegetøj du bruger, så nedenfor kan du få lidt inspiration og forslag til det helt rigtige sexlegetøj til handjob.

Tenga æg

Det lyder måske lidt underligt at spille den af med et æg og bare rolig – udover navnet og formen på sexlegetøjet, har det absolut intet med et rigtigt æg at gøre. 

Det bløde silikone-æg trækkes godt ned over mandens penis, hvorforefter du giver et handjob på nøjagtigt samme måde som du ellers ville have gjort. Forskellen er bare, at indersiden af ægget er rillet, nubret og ujævnt, hvilket giver en helt fantastisk følelse for manden. 

Selv det kedeligste handjob bliver pludselig helt fantastisk, hvorfor vi ikke tøver med at anbefale Tenga æg til alle!

Tenga æg - Handjob guide

Fleshlight

Vi ved hvad du tænker; “Fleshlight, er det ikke noget manden bruger når han onanerer alene?” – Jo, det er rigtigt nok. Og det er da også til dette formål en Fleshlight er tiltænkt. Det betyder dog ikke, at du ikke også kan bruge den på ham, som et alternativ til det traditionelle handjob. 

Ligesom de fleste andre onaniprodukter til mænd, skal penis indsættes i den ene ende, hvorefter han vil blive stimuleret at den særlige inderside på apparatet. Mange mænd vil synes det er frækt, at det er dig der styrer tempoet og intensiteten og fordi en Fleshlight ligner en rigtig vagina, kan man måske endda fantasere lidt om en trekant.

Penis sleeve

Et penis sleeve er lidt ligesom et stort og tykt kondom. Forskellen er dog, at et penis sleeve ofte har en inderside som er ujævn og udformet på en sådan måde, at den stimulerer mandens penis i særlig høj grad. 

Det er også muligt at have almindelig sex med et penis sleeve på banditten, hvilket giver ekstra fylde og dermed også tilfredsstiller kvinden i højere grad end normalt. 

Se også: Hvordan får man en større penis?

Når vi anbefaler et sleeve i denne sammenhæng, er det dog fordi du kan give rigtigt gode og anderledes handjobs, når manden har det på penis.

Penissleeves - guide til større pik