Guide: sådan slikker du hende til orgasme

Guide til at slikke fisse – Sådan gør du

Guide til at slikke fisse

Kvinder elsker oralsex – hvis hun siger andet, så er det formentlig fordi hun ikke har prøvet at få en ordentlig tur med tungen. Indtil nu, vel at mærke. Det følgende er nemlig en guide til, hvordan du kan slikke fisse til hun kommer i en voldsom orgasme. Hun vil elske dig for det!

Hvis du er mand, kan du formentlig nikke genkendende til, at et godt blowjob er noget af det bedste der findes. Uanset om det er som opvarmning inden sex, eller for at forkæle dig med en orgasme. 

Mænd er dog langt fra de eneste, som sætter pris på en ordentlig tur med tunge og mund – at få slikket fisse er nemlig en sikker vinder hos langt de fleste kvinder. Dels fordi det i sig selv er rart at blive forkælet, men i langt højere grad fordi det for mange kvinder er den letteste måde at opnå orgasme. 

Følelsen af en blød tunge, som stimulerer de ydre skamlæber og klitoris er helt fantastisk, så hvis du virkelig vil forkæle din kvinde, skal du ned på knæ og i gang med munden. 

Sådan slikker du fisse som en verdensmester

I det følgende serverer vi vores absolut bedste tips, tricks og råd, så du kan gå herfra med en doktor grad i at slikke fisse. 

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Vær tålmodig når du skal slikke fisse

Når vi siger, at det er let for kvinder at opnå orgasme ved at få slikket fisse, mener vi dog ikke, at du dupper med tungen et par gange, og så er den i mål – det kræver stadig arbejde. Man siger faktisk, at det i gennemsnit tager 20 minutter at få en kvinde til at komme ved oralsex. Du kan altså med andre ord godt ligge dig til rette imellem hendes ben, for du kommer formentlig til at ligge der et stykke tid. 

Se også: Hvordan giver man en kvinde oralsex?

Guide til at slikke fisse

Lad være med at fokusere for meget på, at hun skal have en orgasme. Og slet ikke at den skal komme hurtigt. Kvinden vil ofte bemærke at du sprinter afsted dernede, og vil måske blive stresset og derfor have sværere ved at komme. Indstil dig på, at det tager tid. Hvis det er et kapløb, så er du skildpadden, ikke haren. Det går ikke stærkt, men til gengæld kommer du, eller rettere hun, i mål.

Slap af – begge to!

Noget af det vigtigste inden du går i gang med at slikke fisse er, at kvinden slapper af. Hvis hun ikke slapper af, kan du formentlig komme til at ligge på maven og slikke løs i evigheder uden at opnå resultater. Så sørg for at hun er tryg ved situationen, at hun ved, du synes, hun er dejlig og at hun ikke skal koncentrere sig om andet end den dejlige følelse af din tunge der masserer hende alle de rigtige steder.

Det er dog ikke kun kvinden der skal sørge for at slappe af – det skal du også! Hun vil hurtigt mærke, hvis du har for travlt, ikke rigtigt gider eller måske har tankerne et andet sted. Hun kan måske godt få en orgasme alligevel, men du kommer til at arbejde hårdere og længere for det. Forvent derfor ikke, at der nødvendigvis venter en vild og voldsom sprøjteorgasme hver eneste gang du går i gang med munden.

Sørg for at slappe af og vær til stede i det projekt du har kastet dig over. Projekt ‘slik fisse’ bliver en større fornøjelse, hvis I begge nyder det og er trygge.

Sørg for at varme hende op

Det famøse forspil… Nogle elsker det, andre synes det er spild af tid. Uanset hvad din holdning måtte være til forspil, er der god grund til at gøre dig umage med denne indledende manøvre, hvis du vil have din kvinde til at nå klimaks.

Sørger du for, at kvinden er godt varmet op og derfor er vild i varmen, inden du går ned på hende, vil det blive langt lettere at give hende en orgasme med tungen. 

Et forspil kan foregå på mange måder og hvilen, der fungerer bedst for jer, ved du bedst selv. Hos Temptations.dk er vi ret begejstrede for erotisk massage, som ikke bare er vildt behageligt og afslappende, men som også er super frækt!

Skal din kvinde forkæles med fræk massage og en efterfølgende slikketur forneden, er det et must, at du investerer i en lækker massageolie. 

Når det kommer til massageolie er det lidt ligesom med en mekaniker – han kan godt skrue i din bil med en rusten svensknøgle, men det fungerer altså bare bedre, når udstyret i orden. 

Tryk nedenfor og se udvalget af massageolier og find en, som du og din heldige partner vil synes om.

Tænk over tempoet når du skal slikke fisse

Så langt så godt. Nu er hun afslappet, og ligger klar på ryggen foran dig. Men inden du kaster dig over hende som en tyk dreng ved kagebuffetten, så gør dig nogle overvejelser om tempoet. Hvis I allerede er godt i gang med sex og du ved at der er tændt godt op under kedlerne hos hende, kan du godt gå lidt til den. 

Hvis hun endnu ikke er helt tændt og trænger til at blive varmet op først, bør du sørge for at starte langsomt ud. Det kan faktisk være en fordel, hvis du starter med at slikke hende andre steder end på klitoris. Prøv med hendes mave, inderlår og bryster.

Når førnævnte har fået opmærksomhed, skal du i gang med tungen det sted, hvor magien sker – hendes klitoris. Hold dog meget gerne igen lidt endnu. Mange kvinder finder det overvældende og lidt for meget, hvis du med det samme går i krig med den lille nydelsesknap – så start med at slikke langsomt omkring klitoris. En gang imellem kan du forsigtig nærme dig og måske lige hurtigt markere med tungen, men dit fokus skal ikke ligge på klitten endnu.

Den afsluttende manøvre

Når du har cirklet om klitoris som en sulten løve om en antilope i lang nok tid, så er det tid til at angribe. På det her tidspunkt har du måske tændt så godt op under hende, at hun ligefrem tigger dig om at slikke hendes klitoris – det er helt perfekt! Så bliver resten bare det nemmere.

Nu kommer vi dog til den lidt svære del. Den teknisk krævende del ved at slikke fisse. For nu skal du for alvor i gang med tungen på den følsomme klitoris som, fordi den er så følsom, vil sende signaler til kvinden om alle dine berøringer. Derfor er det ikke ligegyldigt, om du bruger tungen, som var du ved at spise en softice eller som et trykluftsbord, der er ved at banke hul i asfalten. 

Se også: Guide til klitorisorgasme

Vi anbefaler sjældent trykluftsbordet, men kvinder er forskellige og hvad der fungerer for den ene behøver ikke fungere for den anden. Derfor må du prøve dig lidt frem og forsøge at spore dig ind på hvad der virker for hende.

Heldigvis er de fleste kvinder gode til at give lyd fra sig når det er dejligt. Brug det som pejlemærke og juster din teknik herefter. Højere stønnen betyder som udgangspunkt er du har fat i den lange ende. Altså medmindre det er støn af smerte, så skal du nok overveje en anden strategi.

Er din sengepartner ikke den højlydte type, kan du også lytte efter hendes åndedræt eller bemærke, hvordan hendes krop bevæger sig. Der er desværre ikke noget bedre råd at give, end at du må prøve dig frem.

Alternativt kan du altid spørge hende, hvordan du skal slikke fisse på hende. Det er ikke alle kvinder, der har lyst til at tale om den slags, men får du hende til at åbne munden og fortælle, kan du få masser af vigtige og brugbare guldkorn.  

Nogen dage er den der bare ikke – det gør ikke noget!

Lykkes det ikke for dig, at slikke fisse til hun kommer, skal du ikke blive fortvivlet. Nogle dag kan det bare ikke lade sig gøre. Så inden du går ud på toilettet og ærgrer dig som en fodboldspiller der har brændt et vigtigt straffespark, så mind dig selv om, at det ikke nødvendigvis er din skyld.

Kvinder er ofte lidt mere komplekse end mænd, og hvis der har været bøvl med en kollega på arbejdet, hun er uvenner med sin mor eller hendes cykel er punkteret, så kan det sagtens påvirke hende så meget, at orgasmen forbliver udenfor rækkevidde.

Det betyder heldigvis ikke, at dit arbejde har været spildt. Kvinder er nemlig lidt bedre end mænd til at nyde sex uden orgasme. Hun kan sagtens have haft en fremragende oplevelse med din oralsex selvom du ikke fik hende til at skælve af nydelse.

Se også: Hvordan gør man en kvinde liderlig?

Kniber det med at slikke hendes fisse til orgasme, kan du altid snyde lidt og bruge hjælpemidler i form af en dildo eller klitorisvibrator.

Skyd genvej med de rette hjælpemidler

På de dage hvor tungen ikke er nok, kan du blive hjulpet lidt på vej af et eller flere af de mange hjælpemidler, som er til rådighed. Sexlegetøj i form af en vibrerende dildo eller en klitorisvibrator virker eksempelvis super godt, når kvinden skal have en orgasme, eller du kan vælge at bruge en stimulerende orgasme gel, som kan gøre vejen til den kvindelige orgasme kortere. 

Du tænker måske, at det er lidt snyd, men når det kommer til at give en kvinde orgasme, er det ikke ligesom eksamen i folkeskolen – her må man gerne bruge hjælpemidler!

Nedenfor får du vores bud på hvilke hjælpemidler, som du kan overveje at tage i brug, hvis/når din heldige partner skal forkæles med en orgasme.

Stimulerende gel

Selvom vi ved, at det virker, lyder det stadig som magi, når vi siger, at en creme kan give kvinder orgasme. Den er dog god nok!

Den stimulerende gel, som kan resultere i orgasmer, er ikke helt nok alene, for der skal stadig stimulation til, hvis bolden skal helt i mål. 

Den stimulerende gel smøres omkring klitoris, hvorefter blodgennemstrømningen øges. Dette resulterer i, at det selv den mindste berøring føles intens og lækker.

Stimulerende gel

Klitorisvibrator

Vibrationer er virkelig effektive, når det handler om at sende en kvinde i den syvende himmel. Særligt lækre er vibrationer, hvis de benyttes på og omkring klitoris.

Når du slikker fisse, kan du uden problemer tage en lille fiks klitorisvibrator i brug.

Veksl mellem at bruge vibratoren og munden, eller brug både tunge og vibrator imens – hun vil med garanti elske det!

Womanizer

Hvis projekt ‘slik hende til orgasme’ slår helt fejl, er der kun én ting at gøre!

Eller.. Der er to.

Du kan give op, men det ville være en fejl. Gå i stedet med mulighed nummer 2, som er at bruge en Womanizer

Kender du ikke til Womanizer, kan vi fortælle, at det muligvis er et af de meste effektive stykker sexlegetøj, når det drejer sig om at give en kvinde orgasme. Intet mindre!

Vi fortæller meget mere om Womanizer og viser dig de bedste i vores store guide til Womanizers – den kan du læse, hvis du trykker nedenfor.