Loading...
Guides

Guide: Sådan slikker du hende til orgasme

Guide: sådan slikker du hende til orgasme

Kvinder elsker oralsex – hvis hun siger andet, så er det formentlig fordi hun ikke har prøvet at få en ordentlig tur med tungen. Indtil nu, vel at mærke. Det følgende er nemlig en guide til, hvordan du kan slikke kvinder til orgasme. Hun vil elske dig for det!

Hvis du er mand, så kan du formentlig nikke genkendende til, at et godt blowjob er noget af det bedste der findes. Uanset om det er som opvarmning inden sex, eller for at forkæle dig med en orgasme. 

Mænd er dog langt fra de eneste som sætter pris på en ordentlig tur med tunge og mund – oralsex er nemlig også en sikker vinder hos langt de fleste kvinder. Dels fordi det i sig selv er rart at blive forkælet, men i langt højere grad fordi det for mange kvinder er den letteste måde at opnå orgasme. 

Vær tålmodig

Med let mener vi dog ikke, at du dupper med tungen et par gange, og så er den i mål – det kræver stadig arbejde. Man siger faktisk, at det i gennemsnit tager 20 minutter at få en kvinde til at komme ved oralsex. Du kan altså med andre ord godt ligge dig til rette imellem hendes ben, for du kommer formentlig til at ligge der et stykke tid. 

Lad være med at fokusere for meget på, at hun skal have en orgasme. Og slet ikke, at den skal komme hurtigt. Kvinden vil ofte bemærke at du sprinter afsted dernede, og vil måske blive stresset og derfor have sværere ved at komme. Indstil dig på, at det tager tid. Hvis det er et kapløb, så er du skildpadden, ikke haren. Det går ikke stærkt, men til gengæld kommer du, eller rettere hun, i mål.

Slap af – begge to!

Noget af det vigtigste inden du går i gang med tungen er, at kvinden slapper af. Hvis hun ikke slapper af, så kan du formentlig komme til at ligge på maven og slikke løs i evigheder uden at opnå resultater. Så sørg for, at hun er tryg ved situationen, at hun ved du synes hun er dejlig og at hun ikke skal koncentrere sig om andet end den dejlige følelse af din tunge der masserer hende alle de rigtige steder.

Det er dog ikke kun kvinden der skal sørge for at slappe af – det skal du også! Hun vil hurtigt mærke, hvis du har for travlt, ikke rigtigt gider eller måske har tankerne et andet sted. Hun kan måske godt få en orgasme alligevel, men du kommer til at arbejde hårdere og længere for det. Så sørg for at slappe af og vær til stede i det projekt du har kastet dig over. Projekt oralsex bliver en større fornøjelse, hvis I begge nyder og er trygge ved det.

Tænk over tempoet

Så langt så godt. Nu er hun afslappet, og ligger klar på ryggen foran dig. Men inden du kaster dig over hende som en tyk dreng ved kagebuffetten, så gør dig nogle overvejelser om tempoet. Hvis I allerede er godt i gang med sex og du ved at der er tændt godt op under kedlerne hos hende, så kan du godt gå lidt til den. Men hvis hun endnu ikke er helt tændt og trænger til at blive varmet op først, så sørg for at starte langsomt ud. Det kan faktisk være en fordel, hvis du starter med at slikke hende andre steder end på klitoris. Prøv med hendes mave, inderlår og bryster.

Når førnævnte har fået opmærksomhed skal du i gang med tungen det sted hvor magien sker -hendes klitoris. Hold dog meget gerne igen lidt endnu. Mange kvinder finder det overvældende og lidt for meget, hvis du med det samme går i krig med den lille nydelsesknap – så start med at slikke langsomt omkring klitoris. En gang imellem kan du forsigtig nærme dig og måske lige hurtigt markere med tungen, men dit fokus skal ikke ligge på klitten endnu.

Den afsluttende manøvre

Når du har cirklet om klitoris som en sulten løve om en antilope i lang nok tid, så er det tid til at angribe. På det her tidspunkt har du måske tændt så godt op under hende, at hun ligefrem tigger dig om at slikke hendes klitoris – det er helt perfekt! Så bliver resten bare det nemmere.

Nu kommer vi dog til den lidt svære del. Den teknisk krævende del af oralsex. For nu skal du for alvor i gang med tungen på den følsomme klitoris som, fordi den er så følsom, vil sende signaler til kvinden om alle dine berøringer. Derfor er det ikke ligegyldigt om du bruger tungen som var du ved at spise en softice eller som et trykluftsbord der er ved at banke hul i asfalten. Vi anbefaler sjældent trykluftsbordet, men kvinder er forskellige og hvad der fungerer for den ene behøver ikke fungere for den anden. Derfor må du prøve dig lidt frem og forsøge at spore dig ind på hvad der virker for hende.

Heldigvis er de fleste kvinder gode til at give lyd fra sig når det er dejligt. Brug det som pejlemærke og juster din teknik herefter. Højere stønnen betyder som udgangspunkt er du har fat i den lange ende. Altså medmindre det er støn af smerte, så skal du nok overveje en anden strategi.

Er din sengepartner ikke den højlydte type kan du også lytte efter hendes åndedræt eller bemærke hvordan hendes krop bevæger sig. Der er desværre ikke noget bedre råd at give, end at du må prøve dig frem.

Nogen dage er den der bare ikke – det gør ikke noget!

Lykkes det ikke for dig at slikke hende i mål, så fortvivl ej. Nogle dag kan det bare ikke lade sig gøre. Så inden du går ud på toilettet og ærgrer dig som en fodboldspiller der har brændt et vigtigt straffespark, så mind dig selv om, at det ikke nødvendigvis er din skyld.

Kvinder er ofte lidt mere komplekse end mænd, og hvis der har været bøvl med en kollega på arbejdet, hun er uvenner med sin mor eller hendes cykel er punkteret, så kan det sagtens påvirke hende så meget, at orgasmen forbliver udenfor rækkevidde.

Det betyder heldigvis ikke, at dit arbejde har været spildt. Kvinder er nemlig lidt bedre end mænd til at nyde sex uden orgasme. Hun kan sagtens have haft en fremragende oplevelse med din oralsex selvom du ikke fik hende til at skælve af nydelse.  

Kniber det med at få hende slikket i mål, så kan du altid snyde lidt og bruge hjælpemidler i form af en dildo eller klitorisvibrator.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *