Slikkelapper guide cover

Slikkelapper – Beskyttelse til sikker oralsex

Guide til slikkelapper

Slikkelapper er beskyttelse som bruges i forbindelse med oralsex på kvinden eller ved rimming. En slikkelap sørger for, at der ikke bliver overført køns- eller sexsygdomme mellem giveren og modtageren, hvilket gør slikkelapper ideelle til one night stands eller sex med en ny partner, som man endnu ikke kender tilstrækkeligt. 

Hvis man har sex med en ny partner, som potentielt kan bære på en kønssygdom, anbefales det altid at man beskytter sig med kondom, da det er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig, at man ikke bliver smittet.

Men hvad så med oralsex? Hvad gør man, hvis man gerne vil give oralsex til en kvinde man lige har mødt, men som man ikke med sikkerhed ved, om er rask forneden? 

Man bruger slikkelapper!

Hvad er slikkelapper?

En slikkelap er et tyndt stykke latex, som typisk er lidt mindre end et A4-ark, som placeres mellem kvindens vagina og partnerens mund, så der kan dyrkes oralsex uden risiko for smitte med herpes, klamydia, eller en tredje ubehagelig kønssygdom. 

Ligesom med kondomer har man gjort slikkelappen så tynd som muligt, så man bemærker beskyttelsen mindst muligt. 

Det er muligt at finde slikkelapper med smag, så det føles som at have tungen begravet i en slikbutik, imens du slikker din partner. Du kan blandt andet få slikkelapper med smag af jordbær, chokolade, mint og blåbær.

Hvem bruger slikkelapper?

Slikkelapper kan bruges af hetero- såvel som homoseksuelle og kan benyttes enten som beskyttelse mellem mund og vagina ved oralsex, eller mund og anus ved rimming

Se også: Hvordan giver man et rimjob?

Mænd og kvinder som gerne vil imponere en erobring med sine færdigheder med tunge og mund, kan med fordel bruge slikkelapper som beskyttelse inden oralsex på en scoring fra nattelivet, Tinder eller hvor end man måtte gå på jagt efter en sexpartner. 

Slikkelapper er derfor for alle, men er dog primært tiltænkt til brug i forbindelse med sex med en ny partner, hvor man endnu ikke er sikker på, om vedkommene kan være bærer af en smitsom sexsygdom. 

Vores anbefalede slikkelapper

I det følgende vil vi præsentere dig for en række slikkelapper, som vi mener udmærker sig i særlig høj grad. Alle slikkelapperne er sikre at bruge og kan leveres til din hoveddør helt diskret og anonymt, så ingen behøver opdage, at du foretager frække indkøb på nettet. 

Vi gør opmærksom på, at der vil forekomme affiliate links i artiklen. 

Pasante Latex Dams

Stor pakke med slikkelapper med smag

Slikkelapper med smag - stor pakke

Masser af slikkelapper med smag

Pasante står bag denne relativt store pakke med slikkelapper, som garanterer at du ikke løber tør for beskyttelse lige med det samme. 

De 36 slikkelapper i pakken er med smag af jordbær, blåbær, chokolade og mint. 

Tynde for maksimal nydelse

Ligesom sex med kondom ikke er helt ligeså godt som uden, er oralsex med en slikkelap heller ikke helt det samme, som hvis der havde været direkte kontakt mellem modtager og giver. Det er dog et kompromis som er værd at indgå, da alternativet kan være smitte med HPV, herpes, klamydia eller noget andet ubehageligt. 

Heldigvis har producenten gjort meget ud af, at selve slikkelappen er så tynd som overhovedet muligt, så du og din partner for maksimal nydelse, uden det er på bekostning af sikkerheden. 

Beffy Oral Dams slikkelapper

Lille pakke med slikkelapper

Oplagt til nybegynderen

Hvis du ikke har prøvet oralsex med slikkelap før og gerne vil prøve det af et par gange, inden du bruger penge på at fylde natskuffen op, kan du med fordel vælge denne lille 2-pak fra Beffy. 

Kan benyttes vaginalt og analt

Slikkelapper kan benyttes i forbindelse med oralsex eller rimming, altså slik i numsen. Slikkeriet bagi kan bruges som fræk stimulation, eller som opvarmning inden penetrering med en buttplug eller en dildo. Slikkelapperne bruges på nøjagtigt samme måde, uanset om de benyttes foran eller bagved. 

Placer en slikkelap mellem vagina eller anus, hold lappen på plads med den ene hånd og lad så din tunge gøre resten af arbejdet. Simpelt, nemt og ikke mindst sikkert. 

Glyde Sheer Dams

Mix af slikkelapper med forskellige smage 

4 stk. med forskellig smag

I pakken fra Glyde får du 4 slikkelapper med forskellig smag. Er du den glade giver af oralsex, kan du glæde dine smagsløg med vanilje, jordbær, cola og vilde bær. 

Kan også bruges ved menstruation

Menstruation kommer sjældent belejligt og for nogle kvinder er den tid på måneden endda lig med øget sexlyst. 

Det er dog de færreste partnere, som har lyst til at bruge tung og mund til at stimulere dernede, når det er blodigere end en Tarantino-film og det tilmed smager som at slikke på et rustent søm. Medmindre din partner er vampyr, kan det derfor være en udfordring at overtale ham eller hende til en omgang oralsex. 

Løsningen er en slikkelap, som ikke bare skærmer af for det man ikke vil have i munden, men som også smager herligt af søde sager. 

Husk glidecreme!

Medmindre du savler mere end en sulten labrador, vil du med garanti have gavn af lidt ekstra smørelse, så det føles ekstra lækkert for modtageren af slikkeriet. 

Vi anbefaler derfor, at du finder en god glidecreme du kan bruge sammen med slikkelappen. Husk at det altid skal være en vandbaseret glidecreme du bruger, når den skal benyttes sammen med slikkelapper eller kondomer, da andre former for glidecreme risikerer at nedbryde materialet. 

Ødelægger slikkelapper ikke fornøjelsen ved oralsex?

Sex i den virkelig verden er sjældent, som det du læser om i sexnoveller, hvor det er lige på og hårdt og der ikke er nogle er aktørerne som bekymrer sig om klamydia, herpes og lignende. I den virkelig verden, er vi desværre nødt til at tænke os om og passe på. 

En slikkelap kan sammenlignes med et kondom, på den måde at de begge beskytter mod sygdomme som smitter gennem sex. Kondomet har dog også ry for at tage toppen af fornøjelsen ved sex, fordi der ikke på samme måde er direkte kontakt mellem mandens penis og kvindens skede. 

Se også: Hvordan slikker man fisse?

En slikkelap gør også, at der ikke er direkte kontakt mellem tunge/mund og partneren, hvilket selvfølgelig ikke taler for brugen af en slikkelap. 

Skulle du være så dygtig, at du slikker din partner til en sprøjteorgasme, kan du ikke helt på samme måde nyde belønningen for dit hårde arbejde. 

Alternativet er dog i vores optik værre, hvorfor der ikke bør være nogen tvivl om, at det altid bør være med en slikkelap, når du skal give oralsex til en person, du endnu ikke kender godt nok. 

Lav din egen slikkelap

Slikkerlapper kan være svære at få fat på, da det er de færreste steder man kan købe dem. Det er nemlig ikke ligesom med kondomer, som kan købes på tankstationer, i dagligvarebutikker eller sågar trækkes i automater visse steder. 

Hvis du har en partner som trænger til en god og lækker slikker, men hverken du eller din partner har en slikkelap ved hånden, kan det faktisk lade sig gøre at lave sin egen, så I ikke behøver tage chancen eller helt droppe at have oralsex. 

For at lave din egen slikkelap, kræver det ikke andet end et kondom og en saks. 

Pak kondomet ud og brug saksen til at klippe gummiet midt over. Rul herefter kondomet ud og bliv imponeret over, hvor let det faktisk var. Placer herefter slikkelappen foran vagina eller anus og lad din tunge danse indtil din partner vrider sig af vellyst. 

Har du hverken et kondom eller slikkelap ved hånden, kan du til nøds klare dig med almindelig husholdningsfilm. Husk dog på, at husholdningsfilm ikke er lavet til formålet og derfor ikke tåler samme behandling som et kondom eller en slikkelap. Vil du være på den sikre side, kan du med fordel lægge filmen dobbelt eller tredobbelt, så du får et tykkere og mere sikkert lag beskyttelse. 

Dental dam, oral dam, rubber dam

Hvis du er faldet over en eller flere af ovenstående betegnelser og undret dig over hvad det var, er du sikkert ikke alene. Det er nemlig ofte ganske forvirrende, når den samme genstand kaldes for noget forskelligt. 

Lad os derfor gøre det af med din forvirring ved at slå fast, at dental dam, oral dam og rubber dam, alle er synonymer for slikkelapper.