Nuru massage guide

Nuru massage guide – Sådan giver du nuru massage

Guide til Nuru Massage

Hvad er nuru massage, hvad går det ud på og hvordan gør man? Vi giver dig svarene og klæder dig af, så du er klar til at kaste dig ud i den frækkeste massage der findes. 

Du kender måske massage som noget man får når man døjer med ømme muskler, eller hvis man  har sovet forkert og derfor har ondt i nakken. Men massage kan også bruges som opvarmning inden sex. Massage hjælper nemlig kroppen til at slappe af, samtidig med at man bliver berørt og forhåbentligt tændt og klar til sex. 

Det er dog ikke alle typer af massage der egner sig lige godt som forspil – det er nok de færreste der bliver vilde i varmen af at få knækket ryggen eller drejet nakken af led.

Tændt og klar til sex bliver du eller din partner dog helt sikkert, hvis i kaster jer over nuru massage. 

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hvad er nuru massage?

Nuru massage er en sensuel eller erotisk massageform som involverer nøgne kroppe og rigeligt med smørelse i form af massageolie – det lyder ikke helt dårligt, vel? 

Ved nuru massage bruger man ikke så meget hænderne som man bruger sin krop til at kærtegne sig selv og sin partner. Helt simpelt ligger du dig nøgen ovenpå din partner, og så handler det mest af alt om at bevæge dig eller måske nærmere glide rundt ovenpå personen under dig. 

Det giver en helt særlig nærhed når to nøgne kroppe er så tætte, og så er det samtidig vildt frækt at mærke sin glatte, nøgne krop i tæt kontakt med din partners. 

Ordet nuru har afsæt i japansk, og betyder noget i stil med ‘glat’. Et ord der beskriver oplevelsen meget passende. 

Guide til nuru massage

Sådan giver du nuru massage

Begge medvirkende er nøgne og godt smurt ind i massageolie inden massagen for alvor går i gang. Din partner ligger sig fladt på ryg eller mave foran dig, hvorefter du begynder at bruge din krop som massageinstrument. 

Ved almindelig massage bruger man hænderne, men ved nuru massage er det kroppen der står for den fysiske kontakt. Hvis du er kvinde, så kan du med fordel sørger for, at dine bryster kommer godt rundt på din partner krop – de fleste mænd elsker bryster, og endnu mere hvis de er smurt ind i olie og glider rundt på hans nøgne krop. 

Se også: Den ultimative guide til intim massage

Efter en grundig massage hvor jeres kroppe har været været i intens nærkontakt vil i formentlig være mere end klar på for alvor at kaste jer over hinanden og dyrke hed sex. Det behøver dog ikke altid ende sådan, for nuru massage kan, ligesom med almindelig massage, også bruges som afslappende og afstressende forkælelse af din partner.

Både mand og kvinde kan være massør, så I kan sagtens bytte undervejs. 

Hvad skal man bruge til nuru massage?

Nuru massage er muligvis simpel at praktisere, men det kræver dog alligevel lidt forberedelse. Der er produkter du ikke kan undvære, og så er der nogen der er mere eller mindre valgfrie som dog vil gøre oplevelsen bedre. Vi giver dig overblikket over, hvad du skal have fat i inden du går i gang.

Massageolie

Den vigtigste ingrediens i en god nuru massage er massageolie og meget gerne rigeligt af det. nuru massage guide - massageolie

Uden massageolie vil I formentlig ikke finde nogen særlig form for nydelse i massagen, som måske endda ender med at blive smertefuld fordi friktionen fra jeres hud ender med at det gør mere ondt end det er rart.

Derfor; ingen massageolie, ingen nuru massage. Der findes heldigvis masser af gode massageolier til billige penge, så hvis du kun skal købe én ting inden du prøver massageformen af, så lad det være en massageolie. 

Vand- og olietæt lagen

Det er nok de færreste der ligger inde med en rigtig massagebriks, og derfor vil mange nok forsøge sig med nuru massage i sengen. Det er dog ikke helt problemfrit at smøre sig selv og sin partner ind i store mængder olie, for dernæst at ligge sig på et tørt lagen. Massagen bliver rar og lækker, men oprydningen og rengøringen efterfølgende bliver næppe ligeså stor en fornøjelse. 

Vandtæt lagen - nuru massage guide

Du kan dog sagtens undgå at lagen, dyne- og hovedpudebetræk bliver smurt ind i massageolie ved at bruge det rigtige type underlag. Hvor dit stoflagen kommer til at suge olien til sig som en svamp, så får I den modsatte effekt med et lak-, latex- eller PVC-lagen. 

Lagnet kan måske se en smule kinky ud, og kunne sagtens være noget Christian Grey fra Fifty Shades havde i sin seng, men kan du se bort fra udseendet, så får du virkelig en stor fordel i et lagen der kan modstå olien. Et plastiklagen er let at vaske af efterfølgende, og i undgår at ødelægge det dyre sengetøj. 

Alternativt kan man også sagtens bruge et sæt gammel sengetøj og lagen, men vær opmærksom på, at massageolie efterlader tydelige pletter og skjolder.

Det er en kæmpe fordel, at I kan koncentrere jer om hinanden og massagen i stedet for det svineri i skal rydde op efterfølgende. Så gør det let for jer selv og invester i det rigtige lagen til formålet.

En partner

Nuru massage er så godt som umuligt alene – det er i hvert fald kedeligt på den måde. Derfor skal du finde en partner der har lyst til en dejlig sensuel og erotisk massage. Hvis du allerede har en kæreste eller ægtefælle, så er det bare at komme i gang. Alternativt, så må du i byen, på Tinder eller måske oprette dig på en datingside.

Der findes flere datingsider som har til hovedformål at sætte folk sammen, som kun er interesserede i sex. Se vores oversigt over sexdating sider her.

Gør massagen ekstra fræk med sexlegetøj

Når du har masseret tilpas længe og gjort din partner vild i varmen, er det måske tid til at tage legen skridtet videre. Her kan I naturligvis blot vælge at kaste jer over hinanden og dyrke lækker hed sex, men I kan også gøre det hele endnu frækkere ved at bruge sexlegetøj.

En penisring kan give manden en større og mere solid rejsning, samtidig med at han holder længere i sengen, hvilket ellers kan blive svært efter en fræk omgang nuru massage.

Man går aldrig galt i byen med en dildo, som med fordel kan bruges på hende, imens massøren fortsætter med at gøre sin ting. En Magic Wand eller en lille vibrator kan ligeledes gøre massagen ekstra magisk for kvinden, som med garanti vil nå klimaks efter ganske kort tid.