Viser alle 73 resultater

Viser alle 73 resultater

Stort udvalg af gags og gagballs

Vi er glade for, at du har fundet vej til Temptations.dk, hvor vi kan præsentere dig for vores store udvalg af frække og kinky gags og gagballs. Vi har flere forskellige typer af gags i alle prisklasser, ligesom du i vores sortiment vil finde gags til nybegynderen, til de erfarne og til dem midt imellem.

Her på siden har vi samlet udvalget af gags og gagballs fra flere af de største danske forhandlere af sexlegetøj, så du let og overskueligt kan danne dig et overblik over udvalget, uden at skulle navigere rundt på 17 forskellige webshops.

Udover at du formentlig kommer til at spare en masse tid, kan du også spare penge ved at købe dine produkter gennem os. I det tilfælde der er mere end én forhandler af det samme produkt, kan du trykke dig ind og se samtlige forhandlere af produktet ledsaget af de respektive priser, så du kan vælge den bedste pris eller din favorit forhandler.

Hvad er en gag?

Gags benyttes som regel i forbindelse med dominanslege, BDSM, bondage og S/M, hvor den dominerende kan undertrykke den underkastede ved at gøre dem stumme. Af de mange typer af gags er gagballs – en bold som den underkastede får i munden, hvorefter den spændes fast – den mest udbredte sammen med en mundknebel, som ligeledes er et populært valg.

Når man har en gag eller en gagball i munden, er det meget svært eller umuligt at tale, hvilket tager kontrollen fra den underkastede med gaggen i munden. Med en gag i munden ender man desuden ofte med at savle heftigt, hvilket gør mange vilde i varmen.     

Se hvad vi ellers har

Vi har meget andet end kinky bondage udstyr, for du finder også et stort udvalg af blandt andet analsexlegetøj, sexdukker, frække kostumer og brystklemmer.