Viser alle 46 resultater

Viser alle 46 resultater

Massevis af håndjern og bindeting til sex

Håndjern er ikke nødvendigvis forbeholdt ordensmagten, for de kan også gavne sexlivet derhjemme. Med et sæt frække håndjern kan I tilføje et element af dominans og underkastelse, hvilket kan være super frækt for begge parter.

Er håndjern lidt for voldsomt, kan du også vælge et sæt manchetter i blødt stof som eksempelvis satin. Er du mere i den modsatte grøft, hvor det ikke kan blive kinky nok, kan du overveje et reb eller et sæt bindeting til hele kroppen. Vi har det meste i vores sortiment, så tag et kig og se om ikke der er noget, som falder i din smag.

Vores store sortiment består af produkter fra flere af de mest kendte forhandlere af sexlegetøj og bondage udstyr i Danmark. Vi har således ikke selv produkter på lager, men sørger i stedet for at samle alle produkterne på tværs af online butikker ét sted, så du kan spare tid og penge.

Du sparer tid, fordi du kan danne dig et komplet overblik over udvalget og du sparer penge, fordi vores prissammenligner viser dig den bedste pris.

Tag kontrollen

Der er noget frækt og ophidsende over at have kontrollen eller at afgive den i sengen. Vi ved ikke præcis hvad det er, måske et form for urinstinkt, men rigtigt mange bliver vilde i varmen, når de dominerer eller bliver domineret. Med et sæt frække håndjern eller manchetter og eventuelt et blindfold, kan I så småt begynde jeres eventyr ud i bondage, som ikke nødvendigvis behøver involvere pisk og en mørk fugtig kælder i en swingerklub.

Vi har alt i sexlegetøj

Vi er ikke meget for at prale, men vi gør det lige alligevel. Vi er nemlig ret stolte af, at vi kan vise dig et kæmpe udvalg af sexlegetøj. Se eksempelvis vores sortiment indenfor dildoer, rabbit-vibratorer, Magic Wands og penispumper.