Viser alle 83 resultater

Viser alle 83 resultater

Stort udvalg af analvibratorer

Ovenfor finder du vores store udvalg af analvibratorer. Udvalget tæller mange forskellige størrelser, former og brands. Blandt udvalget er der dels en masse for nybegynderen, men også en del for de mere øvede.

Udvalget tæller tilmed produkter, der varierer en del, hvad angår pris og funktionalitet.

Med andre er er der altså tale om et yderst varieret og mangfoldigt produktudvalg, hvor der er noget for enhver smag. Uanset hvilken type analvibrator, du er på jagt efter, bør du derfor kunne finde, hvad du søger, hos os.

Hvad er en analvibrator?

En analvibrator er ganske enkelt en vibrator, som er designet til seksuel stimulering af både mænd og kvinder. Vibratoren er naturligvis designet og beregnet til at stimulere brugeren analt.

Analvibratorer kan variere yderst meget, hvad angår udseende, men én ting har de til fælles, og det er, at de alle giver en behagelig vibrerende fornemmelse i endetarmen, når de føres op.

Som sagt varierer de en hel del, hvad angår form og størrelse. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi klart, at du investerer i en mindre af slagsen, da det kan være meget voldsomt at indføre noget i numsen. Faktisk kan det også gøre en smule ondt, da man fra naturens side er meget stram i røven.

Derfor anbefaler vi også altid, at man benytter analglidecreme sammen med sin analvibrator.

Leder du efter andet en analvibrator?

Hvis du er på udkig efter noget andet end en analvibrator, kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os. Vi har nemlig mere eller mindre ALT inden for sexlegetøj.

Øverst på siden har vi en søgefunktion, hvormed du let og hurtigt kan finde, hvad du søger.

Sæt du ikke målrettet søger noget, men er i kiggehumør, inspirerer vi dig gerne ved herunder at nævne et par spændende kategorier, der er værd at tjekke ud:

Buttplugs, analdildoer, sexgynger, sexmøbler og piske.