Viser 1–160 af 653 resultater

Viser 1–160 af 653 resultater

Glidecreme er for alle

Der findes stadig dem, som tror, at glidecreme er for kvinder i overgangsalderen, som ikke længere selv er i stand til at blive tilstrækkeligt fugtig i skeden. Ligeledes er der dem, som forbinder glidecreme med analsex. Glidecreme kan rigtigt nok benyttes til de to formål, men ikke eksklusivt, for et handjob, skøn massage eller sexlegetøj, kan også have stor gavn af en god glidecreme.

Glidecreme er for alle og bør prøves af alle. Der er ikke meget som har med sex at gøre, som ikke bliver lidt mere lækkert af, at der er glat og fugtigt, for det hele kører bare lidt bedre og lettere, ligesom det også kan føles bedre at blive berørt.

Hvilken glidecreme skal I vælge?

Der findes utroligt mange glidecremer, så hvis I har svært ved at vælge, forstår vi det godt. Det kan dog blive lidt lettere, hvis I overvejer, hvad I vil bruge glidecremen til og vælger på baggrund af det.

Overordnet set er der tre typer af glidecremer: Vandbaseret, silikonebaseret og anal glidecreme.

Den vandbaserede glidecreme er den, der minder mest om kvindens naturlige fugt i skeden, hvorfor mange vælger netop denne type. Den vandbaserede glidecreme egner sig særligt godt til brug med sexlegetøj eller kondom, da andre typer kan risikere at nedbryde materialet og dermed ødelægge legetøjet eller opløse kondomet, hvilket selvsagt ikke er ønskværdigt.

Den silikonebaserede er tykkere og blødere i konsistensen, hvilket gør den særligt oplagt til massage. Den silikonebaserede er ofte endnu mere behagelig at bruge end den vandbaserede, fordi du får en blød, glat og behageligt fornemmelse, når du er i kontakt med cremen. Undlad dog at bruge denne type glidecreme sammen med kondom eller sexlegetøj af plastik, da begge dele risikerer at blive nedbrudt af cremen.

Anal glidecremen er den tykkeste i konsistensen af de tre cremer og er dermed også den som smører absolut bedst.

Når I har sporet jer ind på hvilken af de tre ovenstående typer, I er på jagt efter, kan I også overveje, om glidecremen skal have andre egenskaber. Der findes glidecreme med smag, som egner sig særligt godt til oralsex, ligesom du kan købe en glidecreme der varmer og giver en prikkende fornemmelse på huden.

Find alt i sexlegetøj hos os

Vores udvalg af sexlegetøj er stort, fordi vi indhenter produkter fra flere af de største danske forhandlere af frækt legetøj. Se blandt andet også vores udvalg af glasdildoer, realistiske dildoer, g-punktsdildoer og meget andet.