Loading...

Guides

Oversigt over de 5 bedste glidecremer på markedet

Glidecreme - sexlegetøj

Vi har kreeret en oversigt over de fem bedste glidecremer på markedet. Listen tager udgangspunkt i, hvilke glidecremer der har vundet tests, og hvilke der er anmeldt allerbedst af forbrugerne.

Glidecreme benyttes i mange forskellige situationer. En klassisker er i forbindelse med analsex, hvor hverken kvindens eller mandens krop genererer den naturlige smørelse, der skal til, for at det går helt gnidningsfrit.

Ydermere benyttes glidecreme også til mere uskyldige aktiviteter som massage. Både krops- og intimmassage bliver ofte væsentlig bedre med glidecreme.

Derudover benyttes glidecreme ofte, når der bruges sexlegetøj. Nogle dildoer og deslige er voldsomt store, og hvis de ikke smøres ind i glidecreme, gør det meget ondt at få dem op i sig.

En glidecreme er ikke bare en glidecreme; der er stor forskel på effekterne og kvaliteten af de forskellige glidecremer på markedet. Vi har samlet en oversigt over de fem bedste.

De fem bedste glidecremer

Som nævnt baserer vores udvælgelse sig på, hvilke glidecremer der har vundet tests og fået de bedste anmeldelser af forbrugerne.

Bemærk, at der i løbet af artiklen vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Sinful Silk Silikone Glidecreme 100 ml

Her er tale om en lækker silikonebaseret glidecreme, der vil være behagelig for begge parter i sexakten.

Sinful Silk - Guide - Oversigt over de fem bedste glidecremer på markedet

Sinful silk er drøj i brug og har en formidabel glideevne; dette gør den velegnet til samleje samt sensuel massage. 

Du kan også sagtens benytte glidecremen sammen med sexlegetøj af glas og metal. Den må dog aldrig benyttes sammen med sexlegetøj af silikone. 

Der findes heldigvis adskillige andre glidecremer, som kan benyttes sammen med silikoneprodukter, og et af par af de fire følgende er blandt disse.

Sinful Silk er en glidecreme, der hverken tørrer ud eller klistrer. Dens duft og smag er i kategorien ’neutral’, og du kan være sikker på, at den vil efterlade din hud silkeblød. 

Mange benytter også glidecremen efter intimbarbering, da den på mange måder fungerer som en fugtighedscreme, der opbløder huden.

 • Materiale: Silikonebaseret glidecreme
 • Parabenefri: Ja
 • Smag og duft Neutral
 • Størrelse: 100 ml
 • Brugermanual: Engelsk
 • Vær særligt opmærksom på: Må ikke bruges sammen med sexlegetøj af silikone

Eros Original Silikone Glidecreme 250 ml

Lækker, silkeblød glidecreme af silikone, der er skånsom mod huden, og som kan bruges overalt på kroppen. Den er særligt ideel til intim- og kropsmassage.

Eros glidecreme - Guide - Oversigt over de fem bedste glidecremer

Cremen er olie- og fedtfri, farveløs, neutral i smag og lugt og indeholder ingen konserveringsmidler. Det betyder med andre ord, at cremen er yderst sund og ikke til skade for huden på nogen måde.

Glidecremen scorer utallige rosende ord fra brugerne, der stort set altid kvitterer med topanmeldelser. Dens lugtfri karakter og dens evne til at få det hele til at glide er, hvad der særligt fremhæves.

Den har utallige styrker, men en enkelt svaghed: Den må ikke benyttes sammen med sexlegetøj, der er fremstillet af silikone.

 • Materiale: Silikone 
 • Størrelse: 250 ml
 • Dermatologisk testet: Ja
 • Smag og duft: Neutral
 • Kondomsikker: Ja
 • Brugermanual: Engelsk

Fun Factory Toyfluid Glidecreme til Sexlegetøj

Næ, se nu der, en glidecreme, der uden problemer kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. Fedt! 

Som vi lovede ville du blive introduceret for en række cremer, der uden problemer kan bruges sammen med alt slags sexlegetøj, og den ene af disse er altså glidecremen fra Fun Factory.

Fun Factory Toyfluid glidecreme - Guide - Oversigt over de bedste glidecremer på markedet

Der er tale om en vandbaseret glidecreme, og den er udviklet specielt til at blive brugt sammen med sexlegetøj.

Læser man et par anmeldelser af produktet, finder man hurtigt ud af, at forbrugerne er vilde med det. 

Flere tøver ikke med at kalde det for den bedste glidecreme til sexlegetøj. Glidecremens kvalitet og formidable glidevne fremhæves igen og igen i de utallige positive anmeldelser.

 • Materiale: Vandbaseret
 • Størrelse: 100 ml
 • Smag og duft: Neutral
 • Kondomsikker: Ja
 • Brugermanual: Tysk, engelsk

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme 120 ml

Her er tale om endnu en glidecreme, der uden problemer kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. Denne glidecreme er produceret til situationer, der involverer analsex.

Intimate Earth Soothe Anal Glidecreme 120 ml - Guide - Oversigt over de bedste glidecremer

Cremen lindrer og sikrer god smøring, så man kan fokusere fuldt ud på nydelsen. 

Cremen er tilsat guava bark-estrakt, som er et naturprodukt med antibakteriel virkning. Ydermere indeholder cremen veganske og økologiske ingredienser.

Den er, ligesom den foregående glidecreme, vandbaseret, hvilket er afgørende for, at den kan bruges sammen med alt sexlegetøj og kondomer.

Glidecremen scorer stort set topkarakter i samtlige anmeldelser. En række af brugerne hævder, at den fungerer særligt godt i kombination med noget afslappende spray.

 • Ingredienser: Naturlige og økologiske, blandt andet guava bark estrakt
 • Parabenefri:Ja
 • Vegansk: Ja
 • Kondomvenlig: Ja
 • Antibakteriel: Ja
 • Størrelse: 120 ml
 • Brugermanual: Engelsk, tysk

Frutopia Jordbær 100 ml

Frutopia lyder eksotisk, og det må man også sige, denne glidecreme er. Der er nemlig tale om en glidecreme med smag.

Frutopia - Glidecreme med jordbærsmag - Guide - Oversigt over de fem bedste glidecremer

Dens smag er jordbær, og det er vel de færreste, der ikke bryder sig om dette lækre, sommerlige bær. Glidecremen er vandbaseret og indeholder hverken sukker eller nogen kunstige farvestoffer.

Man tænker lidt: ”Ah, hvor godt kan en glidecreme lige smage,” men denne glidecremes smag skulle efter sigende være så frisk, at du føler, at du har sat tænderne i et stykke frugt.

Ingredienserne, som glidecremen består af, er udvundet fra naturlige vegetabilske kilder, og glidecremen er latexvenlig.

Den befinder sig i en smart pumpeflaske, der gør, at det er let at dosere mængden. Det er også muligt at få den med andre smage end jordbær, blandt andet hindbær, mango, banan, vandmelon og kirsebær.

 • Glidecreme med jordbær-smag
 • Indhold: 100 ml
 • Vandbaseret
 • Latex-venlig
 • Vegan-venlig

Hvorfor egentlig bruge glidecreme?

Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun gavner kvinder i overgangsalderen, eller at det kun benyttes af kvinder, der har svært ved at producere naturlig smørelse i underregionen. Dette er ikke ligefrem tilfældet. Glidecreme er ideelt i mange andre situationer også.

Har du nogensinde prøvet at smøre hænderne ind i glidecreme, når du skal give kæresten et frækt håndjob? Tro os, når vi siger, at han vill værdsætte det. 

Derudover benyttes glidecreme også til mere uskyldige ting som massage – ofte kan dette dog udvikle sig til mindre uskyldige ting, og hvis en omgang massage udvikler sig til blandt andet intim massage, bliver dette ikke dårligere af, at du og din partner er smurt ind i glidecreme.

Hvis man hyppigt benytter sig af sexlegetøj, ved man også godt, at latex- og silikone-produkter ikke altid glider lige så let, som man kunne ønske. Køber man en vandbaseret glidecreme, der kan benyttes sammen med både latex- og silikone-produkter, vil man kunne løse ovenstående udfordring.

Hvis din partner og dig får lyst til at prøve analsex, vil vi også anbefale, at I anvender en glidecreme, da I ellers risikerer, at der er for meget smerte forbundet med noget, der ellers kunne have været himmelsk rart. I kan med fordel benytte en af de cremer, der er udviklet specielt til at lindre under analsex.

Forskellen på vandbaserede og silikonebaserede glidecremer

En glidecreme er typisk enten vandbaseret eller silikonebaseret, og hvilken du bør vælge, afhænger ganske enkelt af glidecremens formål.

Silikonebaserede glidecremer egner sig perfekt til almindelig sex, håndjobs, analsex samt krops- og intimmassage. Der hvor silikonebaserede glidecremer møder sine begrænsninger er, når der også figurerer sexlegetøj på lagnerne.

Sexlegetøj er nemlig ofte produceret af silikone, og det er ikke sundt at bruge silikonebaseret glidecreme sammen anden silikone. Hvis du alligevel gør det, skal du vide, at dit sexlegetøj går i stykker efter kort tid. Overfladen begynder ganske enkelt at smuldre og bliver mere rug.

Ydermere anbefales det heller ikke, at der anvendes silikonebaserede cremer sammen med kondomer, da silikonebaserede glidecremer kan gøre kondomer skrøbelige og få disse til at briste – og så forvinder ideen med kondomet ligesom lidt.

At påstå, at ingen silikonebaserede glidecremer kan benyttes sammen med kondomer, vil dog være en løgn. Enkelte er fremstillede på en måde, så det sagtens kan lade sig gøre, for eksempel den populære glidecreme Eros.

Hvis man gerne vil kombinere glidecreme med kondomer og/eller sexlegetøj, bør man som udgangspunkt gå efter en af de vandbaserede glidecremer. 

Vandbaserede glidecremer har stort set kun fordele; der er dog en enkelt ulempe, og det er, at vand på varm hud på et tidspunkt fordamper, hvorfor det kan være nødvendigt med en genopfyldning, hvis man er i gang lang tid. Dette kan man i øvrigt også opleve med silikonebaserede glidecremer, men risikoen er dog større for de vandbaserede.

Før i tiden oplevede man af og til, at vandbaserede glidecremer efter få minutter forvandlede sig til klæbrige, klamme masser. Det er heldigvis fortid, og i dag findes der et utal af kvalitetsglidecremer, som er vandbaserede.

Ofte kan man ikke mærke forskel på, hvorvidt man bruger en vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme. Silikonebaserede glidecremer har dog ry for at være en smule blødere end vandbaserede, men dette er vitterligt marginalt.

Man kan også få glidecremer med smag

Man kan få kondomer med smag, og man kan sågar også få glidecremer med smag. De fleste kan vist regne ud, hvorfor smag kan være en fordel, når man benytter glidecreme.

Der findes efterhånden en del forskellige glidecremer med smag, og der er stor forskel på kvaliteten af disse. Der findes glidecremer, hvor smagen nærmest er ulidelig; er dette tilfældet, vil det afsløres via dårlige anmeldelser, så tjek gerne op på disse, inden du investerer i en glidecreme.

Vi mennesker har forskellige præferencer, og det har producenterne af glidecremer med smag i høj grad taget højde for. Smagsudvalget er nærmest større end i Lange Jan-serien. En række af de smage, som man finder, er hindbær, jordbær, champagne, appelsin, lime og solbær.

Glidecreme til kvinder i overgangsalderen

Overgangsalderen byder på store ændringer i kvindekroppen. En af dem er, at den naturlige smørelse i skeden udebliver. Noget som er til stor gene for mange kvinder, fordi sexlivet fortsætter selvom kroppen åbenbart ikke længere vil hjælpe til. 

Heldigvis kan du uden problemer komme til at dyrke sex som du plejer, det kræver bare en god glidecreme. På listen ovenfor har vi givet vores bud på de bedste af slagsen.

Glidecreme lugter ikke, laver ikke mærker og kan faktisk holde skeden fugtig i flere timer. Glidecreme med silikone holder fugten længst, men egner sig ikke til brug sammen med sexlegetøj. 

Oversigt over de 5 bedste glidecremer på markedet
Vurder siden
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *