Frække rollespil

Sådan kommer du i gang med frække rollespil – Den ultimative guide

Guide til frække rollespil

Rigtig mange har seksuelle fantasier, der kan udleves via frække rollespil. Hvis du er uerfaren angående frække rollespil, så frygt ej. Denne her artikel er nemlig en A-Z-guide, der klæder dig på til at lege frække rollespil med din partner, så dette hverken bliver akavet eller kikset, men bare helt igennem hedt.

Artiklen indeholder affiliate-links.

Hvis et rollespil skal blive til noget, er det vigtigt, at du befinder dig i et forhold, hvor du tør sætte ord på dine frække fantasier og lyster. Selvom du føler, at du kan fortælle din partner alt, kan det alligevel føles grænseoverskridende at tale om dine frækkeste fantasier, men i rigtig mange tilfælde vil din partner være med på ideen om et frækt rollespil, hvis først du åbner op.

Det vil han/hun af flere grunde. Dels fordi vedkommende formentlig elsker dig, og derfor vil vedkommende gå langt for at tilfredsstille dig seksuelt. Derudover kan det også sagtens være, at din partner – ligesom dig – vil synes, at et rollespil vil være smadderfrækt, hvilket jo bare er endnu et argument for, at det skulle blive til noget.

Sig det nu bare…

Rigtig mange får ikke forløst deres fantasier, fordi de er bange for at sætte ord på disse. De føler måske skam forbundet med fantasierne, men i rigtig mange tilfælde er skammen helt og aldeles ubegrundet. Fantasier er nemlig helt okay, og medmindre de er deciderede makabre eller ekstremt voldsomme, vil din partner sikkert kunne acceptere dem.

I rigtig mange tilfælde vil ens kæreste sågar reagere positivt på, at man fortæller om sine fantasier, da en sådan blottelse vidner om tillid. Dermed vil det styrke intimiteten i et forhold, og medmindre fantasien er meget vanvittig, kan det sagtens tænkes, at ens kæreste også ville tænde på at udleve den, og at det derfor vil komme til at ske, hvis man får åbnet op.

Tænkende abe

Der er derfor rigtig mange argumenter for at tage tyren ved hornene og få sat ord på sine frække fantasier – men hvornår er lige et passende tidspunkt?

Er det, når man sidder og spiser kartofler og brun sovs, at man skal sige: ”Ved du hvad? Jeg kunne sgu godt tænke mig, at du kneppede mig iført Teletubbies-kostume, mens du sagde som en ged,” eller er det, når man spiller ’Hvad vil du helst?’.

Umiddelbart er der ikke noget godt svar på ovenstående spørgsmål, for det er nok forskelligt fra forhold til forhold, hvornår det forekommer mest naturligt at komme ind på den slags. 

Et godt tip er dog at danse lidt om den varme grød, inden man nævner ens specifikke rollespilsfantasi. Typisk vil det nemlig virke lidt voldsomt, hvis en fantasi nævnes henkastet og ud af det blå. 

Derfor anbefaler vi, at du diskret forsøger at starte en lidt fræk samtale, hvori det på et tidspunkt vil være naturligt at komme ind på din rollespilsfantasi.

Du kan for eksempel spørge din kæreste om, hvad der tænder ham/hende mest ved dig og sex generelt, når I ligger udkørte i sengen efter at have bollet hjernerne ud på hinanden. Hvis du gør det, vil det stensikkert på et tidspunkt efterfølgende virke naturligt at nævne din frække rollespilsfantasi, og når du gør det, gætter vi på, at din kæreste får store lidenskabelige øjne og siger: ”Jamen det skal vi da prøve en dag!”

Min kæreste er på – hvad gør vi så?

Good! 

Du har nu taget mod til dig og fremlagt din rollespilsfantasi over for din kæreste, og han/hun synes, det lyder smadderfrækt og er ikke afvisende over for at lade fantasi blive til virkelighed. 

Fedt! 

Men men men… 

Du er nu i tvivl om næste step, for hvordan kommer I videre?

Den hjælper vi med!

Et godt rollespil kræver typisk en del forberedelse. Det er vigtigt, at man forsøger at få rollespillet til at føles så ægte og autentisk som muligt. Derfor må din kæreste og dig meget gerne øve jer på de roller, som I skal spille i det hede rollespil, inden det går løs.

Hvis din rolle er af sådan en karakter, at du kan teste den af ude i virkeligheden, uden at du bliver smidt ud af Magasin, anbefaler vi dig at gøre dette. At træne rollen og afsøge dens muligheder vil hjælpe dig med at føle dig veltilpas i denne, når der i privaten råbes “action!”, og din fantasi udleves. Jo mere tilpas du er i din rolle, desto lettere vil du have ved at nyde momentet.

Hvis rollen, du skal spille, er lettere aparte og dermed svær at praktisere i offentligheden, anbefaler vi, at du øver dig på egen hånd bag lukkede døre.

Skal I have kostumer?

I rigtig mange tilfælde vil det gavne rollespillet at involvere kostumer. Et stort antal mennesker har en fantasi om at blive plejet af en sygeplejerske, ordnet af en brandmand eller lagt i håndjern af en fræk politibetjent.

Hvis det rollespil, som I skal praktisere, involverer roller med særlige professioner, gør I klogt i at investere i arbejdsuniformerne for disse. Det vil der nemlig være mange fordele forbundet med. Dels vil uniformerne gøre rollespillet meget mere livagtigt. Derudover bliver det lettere for dig og din partner at leve jer ind i jeres roller, hvis I er udklædte. 

Sidst, men ikke mindst kan de seksuelle fantasier, som du eller din partner har, være bundet op på uniformerne i sig selv – altså at de er smaskfrække at se på.

Frække kostume

Som sagt har mange mennesker fantasier om at dyrke sex med en lækker betjent, sygeplejerske eller brandmand. 

Disse nærmest folkelige seksuelle fantasier kender sexlegetøjsproducenterne udmærket godt, og derfor har de produceret adskillige frække kostumer, der peger på forskellige professioner, som rigtig mange finder frække. 

Hvis din fantasi er forholdsvis almindelig, vil du derfor med garanti kunne finde det perfekte kostume via linksene herunder.

Hvad skal rollespillet involvere?

Det er vigtigt, at I tager en snak om, hvad rollespillet skal gå ud på, og om I vil have en løs eller fast handlingstråd. 

Brandmand

Rollespillet skal naturligvis tage afsæt i en fræk fantasi, men hvis fantasien er vagt defineret, for eksempel at din partner bare godt kunne tænke sig at blive kneppet af en brandmand, så anbefaler vi, at du går hende/ham på klingen med henblik på at finde ud af, hvad det specifikt er ved brandmanden, der er så sexet.

Hvis det er uniformen i sig selv, er det ret let. Så skal du bare iklæde dig et brandmandskostume, og så er den faktisk hjemme. 

Men måske er det mere end blot uniformen. Måske er det i lige så høj grad tanken om en modig mand, der tør investere sit liv for at redde andre. I så fald er det nogle helt andre ting, som I skal have frem i rollespillet, hvis det for alvor skal blive vellykket.

I dette tilfælde kunne I eventuelt lave et rollespil, hvor I foregiver, at det brænder, og hvor du redder din partner fra branden for derefter at tilfredsstille hende/ham. Det kan også være, at din rollespilskarakter skal have en god baggrundshistorie, og at du blot skal fortælle om, hvor mange du har reddet og hvordan for at gøre din partner helt kåd.

Det centrale er i hvert fald at finde frem til kilden til fantasien, da det netop er kilden, som er afgørende for, hvordan I bør udføre rollespillet, og hvad dette bør omhandle.

Der kan være stor forskel på, hvor lang tid man praktiserer et rollespil. Nogle gør det i flere timer og starter ude i offentligheden, hvor de optræder under andre identiteter. Andre nøjes med at spille lidt rollespil i soveværelset. Hvordan du og din partner bærer jer ad, er naturligvis helt op til jer selv.

Rollespil handler ofte om magthierarkier

Rigtig ofte handler rollespil om at etablere magthierarkier, hvor den ene part er underdanig, og den anden er overlegen. Dette skyldes sandsynligvis, at mange opnår seksuel tilfredsstillelse eller ophidselse ved enten at føle sig under- eller overlegen.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, vil du uden tvivl elske at eksperimentere med frække rollespil, hvor din partner spiller en rolle, der er din rolle over- eller underlegen. 

Et par bud på rollespil, der involverer to modstridende magtpositioner, er:

 • Slavehersker/slave
 • Chef/sekretær
 • Professor/studerende
 • Pornostjerne/uskyldig jomfru
 • Stepmor/teenagebarn

Endnu flere ideer til frække rollespil

Vi har allerede givet en række forslag til rollespil, men hvis du ønsker endnu mere inspiration, kommer der herunder endnu en stak:

 • Call-girl/sexkunde
 • Stuepigen/rigmanden
 • Politikvinden/forbryderen
 • Sygeplejersken/patentien
 • Pilot/stewardesse
 • Postbud/beboer

Kast jer ud i det, og lad meget gerne rollerne leve videre

Vi håber, at vi nu har givet dig endnu mere lyst til at prøve kræfter med rollespil, og at du har fået noget værdifuld viden i løbet af artiklen.

Hvis din partner og dig er velforberedte inden rollespillet, er vi sikre på, at I får en rigtig god sexoplevelse ud af det – og allerhelst flere, for det er sådan med rollespil, at man sagtens kan lade rollerne leve videre efter første omgang. De roller, man spiller, kan blive ens alteregoer, som man forvandler sig til, når den skal have lidt ekstra gas i soveværelset.

Rigtig god fornøjelse med jeres kommende frække rollespil!

Til mange rollespil kan der med fordel involveres sexlegetøj. Hvis dette også gælder for det rollespil, som du har i tankerne, så besøg hellere end gerne vores shop! Vi har Danmarks største udvalg.