Sådan giver du lapdance - lapdance guide

Lapdance – Sådan tænder du op under ham med fræk dans

Guide til Lapdance

En lapdance kan være super frækt og fungerer fremragende som opvarmning til en hed omgang sex – hvis man altså gør det ordentligt. I det følgende kan du læse vores guide til, hvordan du giver din partner en lapdance han ikke kommer til at glemme lige med det samme. 

Der findes ikke mange mænd, som ikke har lyst til en fræk lapdance fra kæresten. Desværre er der mange kvinder som afholder sig fra at prøve fordi de er bange for at det går galt og bliver pinligt eller akavet. 

Følger du vores guide er chancen for at det går galt minimal, og riskoen for at det bliver en akavet forestilling er meget lille. Når du har læst færdig vil du være så dygtig til at give lapdances, at du vil kunne søge job på den lokale stripklub – det garanterer vi! 

Men inden vi går i gang med at dele ude af konkrete ting du kan gøre for at levere en perfekt lapdance er der særligt én ting vi gerne vil have på plads:

Lad være med at tage det alt for alvorligt

En fejl mange begår er, at de tager lapdance alt for alvorligt. Du er ikke til eksamen, du er ikke på arbejde på en stripklub og dit sexliv afhænger bestemt ikke af, at du får tændt op under ham med fræk dans. 

Så hvis noget går galt, og det gør det måske, så grin af det. Det er ingen katastrofe hvis du i din iver giver ham et knæ i testiklerne, snubler over dine egne fødder eller vælter en Kähler-vase ned fra vindueskarmen. Grin af det. 

Se også: Hvordan giver man et blowjob?

Hvis stemningen er afslappet, løssluppen og uden de store forventninger, så vil du i de fleste tilfælde blive bedre. De fleste mænd tænder i øvrigt også på en kvinde med selvironi som kan grine af sine egne bommerter, så hvem ved, måske tænder han bare endnu mere på dig, hvis du dummer dig og griner af det i stedet for at gemme dig på toilettet af skam. 

Guide til lapdance
De 6 trin til den perfekte lapdance

Med 6 simple trin (og en smule træning) kan du blive ekspert i at give lapdances som med garanti vil få blodet til at løbe til de nedre regioner på din mand. 

Følger du de 6 trin og han IKKE kaster sig grådigt over dig efterfølgende, så er der noget galt. Vi vil nødigt være budbringere af dårlige nyheder, men hvis han ikke bliver vild i varmen af dine moves, så har han formentlig en affære. Muligvis med sin bedste ven. 

Spøg til side, så mangler vi endnu at møde en mand som ikke bliver blød i knæende og hård i underbuksen efterfølgende. 

Nå. Lad os komme i gang. 

1. Find det rigtige musik

Ikke for at ligge unødigt pres på dig, men musikken du vælger er altafgørende for kvaliteten af din lapdance.

Men bare rolig, vi hjælper dig i gang med jagten på det perfekte musiknummer. Inden du vælger bør du overveje følgende:

Tempoet

Du kommer til at bevæge dig til rytmerne, så vælger du forkert kommer det ikke til at fungere. 

Pas på med at vælge et nummer med for højt et tempo, hvor du ender med at stoppe op halvvejs gennem dansen, fordi du er gennemblødt af sved og alt for forpustet til at fortsætte. Gå uden om musik fra Skrillex, ligesom dupstep i det hele taget er bandlyst. 

Sangens indhold

Giver du en tilpas god lapdance vil han formentlig ikke bemærke at musikken handler om en hjort i brunst eller er fra hans favorit Disney film. Men sørg alligevel for, hvis det er muligt, at finde en sang som giver frække associationer. 

Forslag til sange:

Har du endnu ikke det rigtige stykke musik i tankerne, så har vi udvalgt et par stykker du kan vælge at bruge, eller lade dig inspirere af. 

2. Ifør dig et sexet kostume

Dette afsnit indeholder affiliate-links

Hvis du ifører dig et frækt og sexet kostume, vil det uden tvivl vække hanløven i din kæreste så meget, at han slet ikke lægger mærke til, hvis du laver nogle småfejl undervejs. 

Kostumet vil nemlig sørge for, at han bliver helt forblændet af, hvor fræk og lækker du er.

Foruden ovenstående plusser er det sandsynligt, at et kostume vil hjælpe dig med at leve dig ind i en fræk rolle, hvilket er en nødvendighed, når du skal overskride egne grænser og give en fræk lapdance. 

Udvalget af frække kostumer er stort og mangfoldigt, og der findes både kostumer for dem, der ikke har noget issue med at vise meget hud, samt dem, der gerne vil være frække, men samtidigt lidt tildækkede.

Obsessive Miss Maid Lingeri Stuepige Kostume Small/Medium

3. Læn dig sexet ind over ham

Nu har du forhåbentligt fået placeret din mand på en stol, iført dig et sexet kostume, sat musikken på og gjort klar til at gøre din entre.

En af teknikkerne du med fordel kan bruge på ham er, at læne dig sexet ind over ham. Du har sikkert set andre gøre det på film, for det er et ganske velkendt move. 

Når manden sidder på stolen foran dig, starter du med at sprede hans ben så du kan stille dig ind mellem dem. Med bøjet ryg og en numse der stritter i vejret, læner du dig ind over ham med overkroppen så han har frit udsyn til dine bryster. Placer hænderne på væggen bag ham eller på armlænet af stolen, og begynd så ligeså stille at nærme dig hans ansigt med brysterne. 

Lad ham komme tæt på, men lad ham endelig ikke røre! 

4. Lotion-teknikken

Den næste teknik du skal bruge er den vi kalder for lotion-teknikken. Navnet kommer sig af, at du skal lade som om du smører din krop ind i creme. 

Placer dig et lille stykke fra ham så han igen har frit udsyn til hele din krop. Placer nu hænderne på numse, bryster, mave eller andre steder du ved han kan lide at kigge, og bevæg så hænderne som var du i gang med at smøre dig selv ind i creme. 

Rør ved dig selv på samme måde som du gerne så han gjorde, og bevæg forsigtigt hænderne ned mod dit underliv, men stop igen lige inden du når frem. 

En lapdance handler i høj grad om at tease, altså drille, og ved hele tiden at levere “lige ved og næsten”, vil han lynhurtigt blive tændt og få lyst til at rejse sig fra stolen for at give dig en ordentlig rusketur.  

5. Brug hofterne

Hofterne lyver ikke

Et af de vigtigste redskaber du har i dit arsenal er dine hofter. Sørger du for at bevæge dem på den helt rigtige måde, vil du med garanti gøre din mand vild i varmen. 

Der er noget hypnotiserende over et par hofter der sensuelt bevæger sig, og mange mænd kan derfor stirre på en kvinde som Shakira som danser i timevis. Tag ved lære, og gør det samme. 

Du behøver dog ikke at kunne gøre som Shakira for at få succes (det kræver lidt mere øvelse og hjælp end en guide på nettet) for mindre kan også gøre det. 

Start med at svinge dine hofter langsomt og sensuelt fra side til side, og begynd så efterfølgende at bevæge dem i otte-taller. Gør dine moves ekstra frække ved at lave lotion-teknikken samtidig, og se ham få julelys i øjnene. 

6. Rid ham

Nej, vi mener ikke at du skal flå bukserne af ham og give ham en ordentlig tur. I hvert fald ikke endnu. 

Den vigtigste teknik du kan bruge til en lapdance er også den du formentlig forestillede dig da du først kom i tanke om lapdance. 

Lad ham blive siddende i stolen og vend dig rundt så du peger din numse ind mod ham. Lad den så svæve lige over hans skridt imens du bevæger din røv i cirkler. 

Efter et lille stykke tid skifter du strategi og bevæger dig langsomt op og ned i stedet, ligesom hvis du red ham i en omvendt cowgirl. Du bestemmer selv om du vil have berøring og gnide dig tæt op af ham, eller om du fortsat vil drille ved ikke at tillade berøring.

Bonus trin

Vil du være helt sikker på, at han er ved at eksplodere af begejstring og risikerer at efterlade en våd plet i underbukserne, så lad kronen på din frække lapdance være et sexet show hvor du stimulerer dig selv. 

Fortæl ham, at han stadig skal blive siddende i stolen, og læg dig så på sengen, gulvet, sofaen foran ham og stimuler dig selv med en dildo, vibrator eller måske bare fingrene. 

Husk, at han ikke må gøre andet end at blive siddende og kigge på dit frække show. Når du er klar, og synes han har fortjent mere, kan I kaste jer over hinanden. 

Se også: Guide til håndjob

Man vær forberedt på, at han sikkert ikke holder særligt længe – du har nemlig tændt så godt op under ham, at han ikke er mange stød fra en voldsom orgasme.