Viser alle 149 resultater

Viser alle 149 resultater

Kæmpe udvalg af G-punktsvibratorer

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af G-punktsvibratorer. Udvalget tæller mange forskellige brands, og du vil finde vibratorer, der varierer en del, hvad angår form og størrelse. En ting har alle vibratorer dog til fælles, og det er, at de formet på en måde, der tilgodeser G-punktet.

Hos Temptations.dk har vi fra begyndelsen ønsket at være en shop for alle, og hvis man skal være det, skal man både have noget for nybegynderen og noget for den erfarne.

Derfor finder du også en række simple modeller hos os, der egner sig perfekt som starter-vibratorer. Men du finder naturligvis også en række avancerede modeller med flere funktionsmuligheder end den nyeste iPhone. Ah okay. Overdrivelse fremmer forståelse, du ved, og et par af ovenstående G-punktsvibratorer kan altså virkelig meget!

Kan både bruges i forbindelse med samleje og onani

En G-punktsvibrator kan naturligvis bruges i forbindelse med onani, men den kan også sagtens benyttes i forbindelse med samleje. Rigtig mange kvinder har svært ved at komme uden at få stimuleret klitoris med vibrationer, og vibrationer kan alle ovenstående modeller klare.

Det er ikke altid, at en kvinde når at komme, inden manden skyder sin ladning af, og det er altså en skam. Kvinder bør altid opnå orgasme i forbindelse med sex, og det er der efterhånden en række mænd, der har fattet. Derfor er det ikke atypisk, at man finder G-punktsvibratoren frem og gør kvinden færdig, når man selv har skudt sin ladning af, hvis man ikke allerede har fået kvinden i mål.

Vil du se mere sexlegetøj?

Hvis du har lyst til at se endnu mere sexlegetøj, så tjek da et par af vores andre varekategorier. Det kunne eksempelvis være en eller flere af følgende: Rabbit-vibratorer, analdildoer, bækkenbundskugler, brystklemmer eller håndjern og bindeting.