Buttplug guide – Se 5 fantastiske buttplugs her

Buttplugs - coverbillede

Er du ny til analstimulation? Eller har du måske allerede en buttplug liggende i skuffen i natbordet derhjemme? Uanset hvad, så er der noget at komme efter for dig, som er interesseret i en buttplug i denne guide. Vi har samlet de, efter vores mening, fem bedste buttplugs på markedet. 

Der findes et bredt sortiment af buttplugs, hvorfor det kan være svært at finde og vælge den rigtige. Derfor har vi gjort benarbejdet for dig og udvalgt de 5 bedste, så du ikke behøver lede. Udvælgelsen er sket med afsæt i brugeranmeldelser og produkttests, udført af andre. 

Husk at der er er diskret levering af alle vores anbefalinger – så du behøver ikke frygte, at naboen eller nogen anden kan se, at du har købt sexlegetøj.

De fem bedste buttplugs

Herunder følger vores bud på de fem bedste buttplugs på markedet. Listen er i vilkårlig rækkefølge. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Sinful BumBum  – Et godt sted at starte

sinful bumbum silicone buttplug - buttplug guideHvis du er nybegynder, så er sættet her et rigtig godt sted at starte. Du får 3 forskellige størrelser plugs, så du kan starte blidt ud og lige så stille vænne dig til følelsen af at have noget oppe i anus. 

Når det kommer til analstimulation, er det også en fordel, selv som øvet bruger, at lade anusåbningen udvide sig undervejs. 

Hvis du har lyst til at bruge den største plug, er det altså en fordel at starte med den mindste og så den mellemste, så du gradvist vænner dig til følelsen og forbereder ringmusklen, inden du kaster dig over den store i sættet. 

De tre plugs er lavet af blød silikone i god kvalitet. 

Fun factory buttplug – For ekstra stimulation

Fun factory - buttplug guideDenne buttplug adskiller sig fra andre ved at være lidt atypisk udformet. Fomålet med det anerledes design er at give ekstra stimulation af g-punktet eller prostata hos mænd. 

Det lille knæk for enden gør, at du har mulighed for at trykke de helt rigtige steder for endnu mere nydelse og potentielt kraftigere orgasmer. 

Denne buttplug kommer i tre størrelser: small, medium og large. 

Kendetegnet ved denne plug er, at der virkelig er tænkt over udformningen. Udover det førnævnte knæk er resten af legetøjet også udformet til at være så behageligt at bruge som overhovedet muligt. 

Sinful Next Step Anal Boks med Guide – Til nybegynderen

Begynderpakke, analsex - Buttplug

Er du helt grøn, når det kommer til analstimulation, så kan du med fordel starte ud med denne samlede pakke. 

Udover tre stykker legetøj medfølger også den uundværlige glidecreme og en guide, der hjælper dig eller jer som par godt i gang. 

I boksen får du: En glidecreme, en vibrerende analplug, en analkæde og en analdildo.

Du får altså med andre ord, alt hvad du skal bruge for at komme i godt i gang.  

Sinful Triple Buttplug – Til den øvedeTriple buttplug - Buttplug guide

Har du allerede erfaring med buttplugs, kunne denne buttplug være et fornuftigt valg for dig, hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen af den.

Den er lidt mere avanceret end de helt simple buttplugs, og vi vil kalde den perfekt for de lettere øvede. 

På grund af udformningen af denne plug får du ekstra meget nydelse, når de tre “forhøjninger” kører ud og ind af anus. 

Pluggen er af silikone af høj kvalitet og er desuden udstyret med en sugekop forneden, så du kan sætte den fast på glatte overflader. Sugekoppen fungerer også som stopper og forhindrer pluggen i at smutte op. 

Der er derfor ingen risiko for, at du skal på et pinligt lægebesøg efter at have benyttet denne blug.

B-Vibe Trio – fjernbetjent buttplug med vibrationerB-vibe trio - Buttplug guide

Må din buttplug godt kunne lidt ekstra, så er B-Vibe Trio den rigtige for dig. 

Her får du nemlig ikke bare en klassisk buttplug, der kan bruges som normalt – du får også mulighed for at tænde for stimulerende vibrationer for ekstra nydelse. 

Pluggen er desuden fjernstyret. Fjernstyringen gør, at du kan indføre pluggen og have den oppe i dig til brug i det offentlige. 

Det kan være pirrende og frækt at have den vibrerende plug i numsen, imens man eksempelvis handler ind til aftensmaden. 

Endnu mere pirrende bliver det desuden, hvis du lader en eventuel partner tage styringen med fjernbetjeningen.

Hvad er en buttplug?

En buttplug er sexlegetøj designet til anal stimulation. Buttplugs kommer i forskellige størrelser alt efter behov, og kan bruges til flere formål. Nogen bruger buttplugs udelukkende til anal nydelse, imens andre bruger dem som opvarmning inden analsex med partner. 

Uanset formålet, så er buttplugs designet specifikt til brug “deromme” hvilket faktisk gør dem sikrere at benytte end eksempelvis en almindelig dildo, som mange måske vil fristes til at bruge til anal stimulation. 

Årsagen til, at en buttplug er mere sikker er, at de som udgangspunkt er udstyret med en stopklods i den ene ende. Stopklodsen er den lille fod som buttplug kan stå stå på, men som egentlig har til formål at sørge for, at sexlegetøjet ikke forsvinder om op endetarmen hvor du ikke længere kan nå den. 

Du har måske hørt skrækhistorierne om folk der har mistet en agurk eller en globalkniv oppe i endetarmen fordi de har været lidt for ivrige. Det behøver du altså ikke frygte med en buttplug. 

Hvorfor bruge en buttplug?

Du skal helt simpelt bruge en buttplug fordi der ved anusåbningen og inde i selve anus er fyldt med nerver, som ved stimulation kan give utrolig stor nydelse.

Fordelen ved en buttplug er, at den er lavet udelukkende med det formål at give anal stimulation. Bruger du en almindelig dildo eller andre remedier til numsen, kan du både risikere skader og at dildoen forsvinder op i endetarmen hvor du ikke længere kan nå den. 

Tabuet omkring anal stimulation

Vi oplever desværre ofte, at anal stimulation er et stort tabu. Mange er enten bange for at nærme sig området deromme, eller så vil de ikke indrømme, at de finder nydelse i det. 

Måske det kommer sig af, hvad anus normalt bruges til. Måske det kommer sig af, at mænd især, forbinder det med at være homoseksuel. 
Uanset hvad, så synes vi det er en skam, at så mange mennesker afholder sig fra at prøve det af, inden de afskriver det. Der er utroligt meget nydelse at komme efter, men tabuet gør desværre bare, at mange aldrig får øjnene op for anal stimulation. 

Men nu er du her. Hvilket formentlig betyder, at du ikke har ladet dig afskrække – det er godt! Måske du allerede har masser af erfaring, eller måske du er helt ny. Uanset hvad, så finder du næppe et meget bedre redskab til anal stimulation end en buttplug.

Hvordan vælger jeg den rigtige buttplug?

Når man taler om buttplugs er det vigtigste og første du bør kigge på størrelsen. Med størrelsen mener vi diameteren på buttplug. Jo større diameter, jo mere vil den naturligvis fylde i anus, hvilket kan give ekstra stor nydelse.

Er du ny indenfor anal stimulation og buttplugs kan det være en fordel at starte med en lille diameter og derefter arbejde dig op i størrelse, så du vænner dig til at bruge legetøjet. 

Udover diameteren på buttplug kan du også kigge på materialet den er lavet af. En buttplug kan nemlig være lavet i et blødt materiale som eksempelvis silikone eller i et hårdt materiale som glas. Begge materialer vil give dig anerledes oplevelser.

Anerledes oplevelser venter også på dig, hvis du vælger en buttplug med vibrator eller afhængigt af om den er glat eller med riller. 

Hvilken buttplug der så er den rigtige til dig, det ved du formentlig kun når du har prøvet noget forskelligt. 

God fornøjelse! 

5/5 (2)

Skriv et svar