Analdildo – Se vores bud på de 6 bedste analdildoer

Analdildo til kvinder

Leder du efter en analdildo – så start din søgning her! Vi giver dig vores bud på de 6 bedste på markedet og hjælper dig i gang med at bruge din nye analdildo. Vores udvælgelse tager afsæt i produkttests udført af andre samt brugeranmeldelser. 

Ligesom kvindens vagina og mandens penis er tætpakket med nerver, der giver en fantastisk dejlig følelse ved berøring, så er anus også et mekka for nydelse. 

Desværre afholder mange sig fra at afprøve analstimulation – måske fordi de synes, det er ulækkert, er bange for, at det gør ondt eller noget helt tredje. 

Vi synes dog ikke, at du skal snyde dig selv for oplevelsen og præsenterer derfor et overblik over de bedste analdildoer på markedet. 

Stort set alle analdildoer kan benyttes af begge køn, men leder du efter analdildoer specifikt til mænd så se vores guide til analdildoer til mænd

Husk, at der ved alle vores anbefalinger er 100% diskret levering – så du skal ikke frygte en pinlig situation, når du tager imod pakken

De 6 bedste analdildoer

Herunder følger vores oversigt over de, efter vores mening, 6 bedste analdildoer. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, hvilket vil sige, at vi får kommision, i fald du skulle beslutte dig for at købe en eller flere af vores anbefalinger. 

Analdildo – sæt med 3 størrelserbedste analdildo kvinder - You2Toys

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med analdildoer, så er der masser af nydelse at hente i dette sæt fra You2Toys. 

Du får nemlig 3 dildoer i forskellige størrelser, så du kan vælge hhv. en lille, medium eller stor dildo efter behov. 

De 3 størrelser gør også sættet til et ideelt begyndersæt. Som begynder kan du starte med den mindste i sættet og arbejde dig op i størrelse undervejs. På den måde kan du nå at vænne dig til følelsen uden at blive overvældet. 

Sættet får især ros for dildoernes ujævne overflader, som giver ekstra nydelse ved brug. 

Alle 3 dildoer er udstyret med sugekop så du kan sætte dem fast på gulv eller væg. Sugekoppen sørger også for, at dildoen ikke forsvinder op under brug.

Analbeads – Analkæde med vibratorBedste analdildo kvinde - anal_fantasy_collection_power_beads

Hvis du er på jagt efter en følelse, som en almindelig penis ikke kan levere, så bør du overveje en analkæde. 

En analkæde adskiller sig fra en analdildo ved at bestå af kugler, som fungerer fremragende til analstimulation. 

Kuglerne i denne kæde er i øvrigt af en beskeden størrelse, som vil gøre den ideel for nybegyndere og stadigvæk sikre, at den er effektiv for de mere rutinerede. 

Analkæden er udstyret med vibrator, som let tændes og slukkes fra bunden af håndtaget. Det er især vibrationerne, som bliver rost af brugerne, der er svært begejstrede for analkæden, og som derfor kvitterer med fem stjerner over hele linjen stort set. 

Analkæden er desuden vandtæt og kan derfor sagtens være en del af et frækt brusebad. 

G-punktsdildo fra LELO

G-punkts dildo - analdildo kvinder

Du har med sikkerhed hørt om det mystiske, sagnomspundne og næsten magiske sted i kvindens anatomi – G-punktet. 

En af årsagerne til, at de fleste kun har hørt om g-punktet og aldrig selv oplevet at blive stimuleret der, er, at det ikke er let at finde frem til. 

Det kan det dog blive med denne særlige g-punktsdildo, som er designet specifikt til at stimulere det punkt i anus, som skulle give magiske orgasmer. 

Dildoen er også ekstremt effektiv for mænd, som kan se frem til massage af prostata – en oplevelse ingen mænd bør være foruden. 

Dildoen fungerer i øvrigt også fremragende som almindelig dildo.

Sinful BumBum – Buttplugsinful bumbum silicone buttplug - analdildo kvinder

Teknisk set er der her ikke tale om en analdildo, men vi har alligevel valgt at have denne buttplug med på listen, da den har samme formål som en analdildo – analstimulation!

I sættet her får du 3 plugs i forskellige størrelser. Det muliggør, at du kan starte stille og roligt, og sørge for at blive varmet godt op – eventuelt inden analsex med din partner. 

Denne type analdildo kaldes for en buttplug. Er det noget i den stil, du leder efter? – Se vores guide til buttplugs her!

Buzz Rider – Vibrerende naturtro analdildoAnaldildo til kvinder - colt®-10-function-vibes-buzz-rider-laekker-naturtro-dildo 

Leder du efter en analdildo, som ligner og føles som en ægte penis? Så stopper din søgen her. 

Dildoen med det relativt autentiske udseende er 18 cm lang og 5 cm i diameter og har dermed fået den størrelse, som mange vil betegne som den ideelle. 

På særligt ét område får du dog lidt mere af dildoen end ved en rigtig penis. Dildoen her kan nemlig, modsat den ægte vare, vibrere, hvilket, ifølge dem der har prøvet dildoen, gør oplevelsen til noget helt særligt. 

Du får 10 vibrationsindstillinger at lege med, så du kan tilpasse vibrationsniveauet efter humør og dine lyster.

Produktet er vandtæt og kan derfor sagtens komme med dig i bad.  

Vaginal- og analdildo – 2-i-1 dildo vaginal-og-anal-rotator - analdildo til kvinder

Vi indrømmer gerne, at denne dildo ved første øjekast kan virke en smule intimiderende at se på. Fik vi at vide, at der var tale om et torturredskab, havde vi formentlig troet på det. 

Men hvis du undlader at lade dig skræmme af udseendet og investerer i denne satan, så kan du se frem til himmelske seksuelle oplevelser.

Med dildoen får du nemlig ikke bare stimulering af anus. Dildoen er nemlig designet, så den kan bruges vaginalt samtidigt. Der er altså med andre ord nydelse i begge huller.

Den vandtætte dildo med vibrator kommer med 7 forprogrammerede vibrationsindstillinger. Derudover er der små kugler i skaftet, som kan rotere indvendigt, hvilket giver en helt særlig og behagelig følelse. 

5/5 (4)

Skriv et svar