Loading...

Guides

Analdildo – Se vores bud på de 6 bedste analdildoer

Analdildo - sexlegetøj

Leder du efter en analdildo – så start din søgning her! Vi giver dig vores bud på de 6 bedste på markedet og hjælper dig i gang med at bruge din nye analdildo. Vores udvælgelse tager afsæt i produkttests udført af andre samt brugeranmeldelser. 

Ligesom kvindens vagina og mandens penis er tætpakket med nerver, der giver en fantastisk dejlig følelse ved berøring, så er anus også et mekka for nydelse. 

Desværre afholder mange sig fra at afprøve analstimulation – måske fordi de synes, det er ulækkert, er bange for, at det gør ondt eller noget helt tredje. 

Vi synes dog ikke, at du skal snyde dig selv for oplevelsen og præsenterer derfor et overblik over de bedste analdildoer på markedet. 

Stort set alle analdildoer kan benyttes af begge køn, men leder du efter analdildoer specifikt til mænd så se vores guide til analdildoer til mænd

Husk, at der ved alle vores anbefalinger er 100% diskret levering – så du skal ikke frygte en pinlig situation, når du tager imod pakken

De 6 bedste analdildoer

Herunder følger vores oversigt over de, efter vores mening, 6 bedste analdildoer. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, hvilket vil sige, at vi får kommision, i fald du skulle beslutte dig for at købe en eller flere af vores anbefalinger.

Analdildo – sæt med 3 størrelserbedste analdildo kvinder - You2Toys

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med analdildoer, så er der masser af nydelse at hente i dette sæt fra You2Toys. 

Du får nemlig 3 dildoer i forskellige størrelser, så du kan vælge hhv. en lille, medium eller stor dildo efter behov. 

De 3 størrelser gør også sættet til et ideelt begyndersæt. Som begynder kan du starte med den mindste i sættet og arbejde dig op i størrelse undervejs. På den måde kan du nå at vænne dig til følelsen uden at blive overvældet. 

Sættet får især ros for dildoernes ujævne overflader, som giver ekstra nydelse ved brug. 

Alle 3 dildoer er udstyret med sugekop så du kan sætte dem fast på gulv eller væg. Sugekoppen sørger også for, at dildoen ikke forsvinder op under brug.

Analbeads – Analkæde med vibratorBedste analdildo kvinde - anal_fantasy_collection_power_beads

Hvis du er på jagt efter en følelse, som en almindelig penis ikke kan levere, så bør du overveje en analkæde. 

En analkæde adskiller sig fra en analdildo ved at bestå af kugler, som fungerer fremragende til analstimulation. 

Kuglerne i denne kæde er i øvrigt af en beskeden størrelse, som vil gøre den ideel for nybegyndere og stadigvæk sikre, at den er effektiv for de mere rutinerede. 

Analkæden er udstyret med vibrator, som let tændes og slukkes fra bunden af håndtaget. Det er især vibrationerne, som bliver rost af brugerne, der er svært begejstrede for analkæden, og som derfor kvitterer med fem stjerner over hele linjen.

Analkæden er desuden vandtæt og kan derfor sagtens være en del af et frækt brusebad. 

G-punktsdildo fra LELO

G-punkts dildo - analdildo kvinder

Du har med sikkerhed hørt om det mystiske, sagnomspundne og næsten magiske sted i kvindens anatomi – G-punktet. 

En af årsagerne til, at de fleste kun har hørt om G-punktet og aldrig selv oplevet at blive stimuleret der er, at det ikke er let at finde frem til. 

Det kan det dog blive med denne særlige G-punktsdildo, som er designet specifikt til at stimulere det punkt i anus, som skulle give magiske orgasmer. 

Dildoen er også ekstremt effektiv for mænd, som kan se frem til massage af prostata – en oplevelse ingen mænd bør være foruden. 

Dildoen fungerer i øvrigt også fremragende som almindelig dildo.

Sinful BumBum – Buttplugsinful bumbum silicone buttplug - analdildo kvinder

Teknisk set er der her ikke tale om en analdildo, men vi har alligevel valgt at have denne buttplug med på listen, da den har samme formål som en analdildo – analstimulation!

I sættet her får du 3 plugs i forskellige størrelser. Det muliggør, at du kan starte stille og roligt, og sørge for at blive varmet godt op – eventuelt inden analsex med din partner. 

Denne type analdildo kaldes for en buttplug. Er det noget i den stil, du leder efter? – Se vores guide til buttplugs her!

Buzz Rider – Vibrerende naturtro analdildoAnaldildo til kvinder - colt®-10-function-vibes-buzz-rider-laekker-naturtro-dildo 

Leder du efter en analdildo, som ligner og føles som en ægte penis? Så stopper din søgen her. 

Dildoen med det relativt autentiske udseende er 18 cm lang og 5 cm i diameter og har dermed fået den størrelse, som mange vil betegne som den ideelle. 

På særligt ét område får du dog lidt mere af dildoen end ved en rigtig penis. Dildoen her kan nemlig, modsat den ægte vare, vibrere, hvilket ifølge dem der har prøvet dildoen, gør oplevelsen til noget helt særligt. 

Du får 10 vibrationsindstillinger at lege med, så du kan tilpasse vibrationsniveauet efter humør og dine lyster.

Produktet er vandtæt og kan derfor sagtens komme med dig i bad.  

Vaginal- og analdildo – 2-i-1 dildo vaginal-og-anal-rotator - analdildo til kvinder

Vi indrømmer gerne, at denne dildo ved første øjekast kan virke en smule intimiderende at se på. Fik vi at vide, at der var tale om et torturredskab, havde vi formentlig troet på det. 

Men hvis du undlader at lade dig skræmme af udseendet og investerer i denne satan, så kan du se frem til himmelske seksuelle oplevelser.

Med dildoen får du nemlig ikke bare stimulering af anus. Dildoen er nemlig designet, så den kan bruges vaginalt samtidigt. Der er altså med andre ord nydelse i begge huller.

Den vandtætte dildo med vibrator kommer med 7 forprogrammerede vibrationsindstillinger. Derudover er der små kugler i skaftet, som kan rotere indvendigt, hvilket giver en helt særlig og behagelig følelse. 

Hvad er en analdildo?

En analdildo er helt simpelt en dildo, men i stedet for at bruge den vaginalt, skal den bruges analt. En analdildo adskiller sig således ikke nødvendigvis fra en almindelig dildo, men der kan dog være forskelle som eksempelvis en sugekop eller en fod som sikrer, at du ikke mister legetøjet “deroppe”. 

Selvom du måske allerede har en almindelig dildo, kan det være en fordel at have en som du udelukkende bruger analt. Selvom du vasker, rengør og afspritter legetøjet efter brug er der stadig en lille risiko for, at bakterier kan blive siddende. Bakterier fra endetarmen skal helst ikke i nærheden af kvindens underliv, da det kan give infektion. Det er ingen katastrofe hvis det skulle ske, men bestemt heller ikke noget vi mener du behøver prøve. 

Buttplug eller analdildo – hvad skal jeg vælge?

Begge stykker legetøj bruges rigtigt nok til analstimulation, men derudover er der faktisk ret stor forskel på måden de to bruges. 

En analdildo vil typisk bruges på samme måde som en almindelig dildo, bare i numsen i stedet. Stimulering foregår ved at køre dildoen ind og ud. 

En buttplug er en smule anerledes i brug, for normalt bevæger man den ikke synderligt når den først er sat op. I stedet lader man sin buttplug sidde imens man fokuserer på andre ting. Almindelig sex med en partner kan være rigtig frækt med en buttplug i numsen og udformningen på pluggen gør det muligt. Det samme vil dårligt kunne lade sig gøre med en analdildo da denne er anerledes udformet og derfor risikerer at ryge ud eller smutte op i endetarmen under sex.

Hvis du beslutter dig for en buttplug, så tag et kig på vores guide her.

Hvad skal jeg ellers bruge?

Du har fået fat i en analdildo – fint! Så langt, så godt. Men du mangler måske stadig en af de vigtigste ingredienser – nemlig glidecremen. 

Ved vaginalt samleje kan kvindens underliv selv producere naturlig smørelse, men samme smarte funktion er vi desværre ikke udstyrret med i anus. Derfor er det virkelig vigtigt, at du husker glidecremen – også selvom du har set i pornofilm, at mændene banker deres store vedhæng op i kvinden uden forberedelse eller fugt. Men tro os – den fejl begår du kun én gang. 

Spyt, lotion, solcreme eller solsikkeolie kan måske virke som en smart og billig løsning, men intet af førnævnte er lavet til formålet, og der er derfor en risiko for, at noget kan gå galt. 

Så gentag efter os: Glidecreme, glidecreme, glidecreme. – Godt!

Alene eller sammen med en partner

Sexlegetøj er sjovt alene. Sexlegetøj er endnu sjovere med en partner. 

Når du på et tidspunkt har fået fat i din nye analdildo kan du overveje om du vil bruge den alene eller sammen med en partner. Mange vil finde det frækt at eksperimentere analt, men det er ikke alle. Det kan derfor være en fordel at forsøge at tage temperaturen hos din sexpartner inden du finder en stor sort penis frem fra natskuffen. Sørg i hvert fald for lige at briefe din partner inden.

Især mænd kan have behov for lige at se sig selv i spejlet inden de er klar til at få en analdildo op. Det er noget med seksualitet og sådan – vi mænd kan være lidt fjollede på det punkt. 

Som med det meste andet sexlegetøj, så kan det være en tiltrængt opkvikker til sexlivet, så der er bestemt ingen grund til ikke at indlemme din partner i dit anale eventyr. 

Er analsex noget for mig?

Det kan være svært at vide, om man kan lide noget før man har prøvet det. Det samme gør sig gældende med analsex, som altså ikke nødvendigvis er for alle. Derfor kan det være en fordel at prøve det af alene, i dit eget tempo, inden en eventuel partner får lov til at være med. 

Tag rigeligt med tid ud af kalenderen, sluk mobilen, luk døren så du ikke bliver forstyrret af katten, og husk så rigeligt med glidecreme. Giv dig god tid med projektet, og husk på, at som med det meste andet nye, så skal man lige vænne sig til det. Der er ingen der siger, at orgasmerne skylder ind over dig som tsunamier de første gange du prøver analsex. 

Når du har fået prøvet analsex af alene, vil du med garanti være klogere på, om det er noget for dig. Hvis ja – fedt! Din partner vil sikkert glæde sig over at I nu har noget nyt at prøve af sammen. Kan du derimod ikke lide det, så er der ingen skade sket. Vask dildoen grundigt, hæl noget kogende vand over den så den er desinficeret, og så har du en ekstra dildo til vaginalt brug.

Er en analdildo kun for kvinder?

Nej, bestemt ikke! Anatomisk er mænd og kvinder mere eller mindre ens i den bagerste kanal, hvorfor legetøjet som skal bruges til stimulering er nøjagtigt det samme. 

Og så alligevel ikke. For mænd og kvinder er nemlig ikke 100% ens deromme, og særligt mænd kan have fordel af en speciel analdildo som kan stimulere det mandlige G-punkt – det sted der også kaldes for prostata. Er du mand kan det derfor være en fordel at finde en dildo specifikt lavet til din mandlige anatomi – vi hjælper dig gerne på vej, så se vores store guide til analdildoer til mænd her.

Husk at rengøre legetøjet efter brug!

Særligt når sexlegetøj bruges analt er det en god idé med en grundig rengøring efter brug. 

Det er heldigvis ganske simpelt og hurtigt klaret, for langt de fleste analdildoer kan let renses med varmt vand og sæbe. Hvis det ikke er helt nok for dig, så kan du faktisk også købe en sexlegetøjsrens her.
Det eneste du skal gøre er at spraye rengøringsmidlet på, lade det sidde i omkring 10 sekunder, skylle med varmt vand og Voila! – Så er det klar igen til næste gang. 

Analdildo til nybegynder

Hvis det er første gang du skal prøve kræfter med en analdildo, anbefaler vi at du starter lidt forsigtigt ud, og undlader at lade dig friste af en 23 cm lang bandit med en omkreds som en tennisbold. Det er muligt, at du med tiden nok skal nå helt derop, men til at starte med er det en fordel at vælge en lidt mindre analdildo, så du kan vænne dig til følelsen. 

Det anbefales også, at din første analdildo er glat i strukturen, igen for at gøre oplevelsen mindre overvældende og lettere at gå til. Når du er mere erfaren kan du uden problemer vælge en dildo der er mere ujævn, rillet eller noget tredje. 

Analdildo – Se vores bud på de 6 bedste analdildoer
5 (100%) 2 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *