Loading...
Guides

Guide: De 5 forskellige typer vibratorer – sådan finder du den rigtige til dit behov

Vibrator

Vibrationer er fantastiske når det kommer til sex. Kvinder har brugt vibrationer til at opnå orgasmer i årevis, og det er bestemt ikke uden grund, at udvalget af vibratorer er enormt. Det er rart at have noget at vælge imellem, men det kan også gøre udvælgelsesprocessen uoverskuelig for mange.

For at hjælpe dig tættere på at kunne tage en beslutning og vælge den rigtige vibrator til dine behov, har vi valgt at skrive denne artikel. I artiklen vil vi præsentere dig for de 5 mest almindelige typer af vibratorer som du vil støde på i din jagt. 

De 5 forskellige typer vibratorer

I det følgende vil du kunne læse om de fem mest almindelige typer af vibratorer, som alle har hvert deres at byde ind med, men som naturligvis alle leverer nydelse ved hjælp af behagelige vibrationer. 

Vi håber, at det kan gøre din jagt på en ny vibrator lidt lettere.

Klitorisvibrator

Når det handler om at opnå orgasmer, er der ingen lettere vej for kvinder, end gennem klitoris. Det lille område i kvindens vagina er yderst følsomt og reagerer på selv de mindste berøringer – også vibrationer! 

En klitorisvibrator er skabt med stimulering af klitoris for øje, og vil typisk være lille af størrelse, for bedre at kunne målrette vibrationerne mod klitoris. 

Det er muligt at vælge klitorisvibratorere med mere eller mindre kraftige vibrationer. Hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du vælge en vibrator med justerbar intensitet, så du bedre kan kontrollere stimuleringen. 

Mange kvinder har brug for at varme lidt langsomt op, og derfor er det rart at kunne starte ud med blide svingninger, som senere kan opjusteres undervejs. 

Dildo med vibrator

Du kender med garanti til den klassiske dildo. En aflang penis-lignende genstand som bruges til stimulering af vagina. En dildo har til formål at simulere en rigtig penis og give illusionen af, at have sex med en mand. Af den grund, er dildoen et udbredt og populært sexlegetøj til kvinder. 

Med en dildo med vibrator er der dog mulighed for at gøre oplevelsen endnu bedre. Du kan bruge dildoen som du plejer, og mærke de behagelige svingninger i dit underliv, eller du kan placere den vibrerende dildo på klitoris og bruge den som klitorisvibrator. 

Vibrator-æg 

Et vibrator-æg er et let, lydsvagt og diskret sexlegetøj, som du kan benytte uden nogen behøver at vide at du bruger det.

Ægget indsættes i vagina, hvorefter du ved hjælp af en fjernbetjening kan styre hastighed og intensiteten på vibrationerne. 

Et vibrator-æg er især populært hos par, fordi det kan bruges som et frækt forspil inden sex. Når du har ægget oppe i dig, giver du fjernbetjeningen til din partner, som kan få lov at tage styringen og vælge hvor rart det skal være for dig. 

Er I særligt eventyrlystne kan i også bevæge jer ud i det offentlige imens du bliver stimuleret indvendigt. 

Magic Wand

En Magic Wand er en aflang stav med et blødt vibrerende hoved i den ene ende. Hovedet placeres på din klitoris, som lynhurtigt vil nærme sig en skælvende orgasme, takket være de effektive vibrationer. 

Magic Wands er særligt kendte for, at kunne give orgasme til stort set alle. I et studie lykkedes det således at give orgasme til 93% af de kvinder som prøvede den, og som ellers aldrig selv kunne få en orgasme. 

Er du klar til at vælge din nye vibrator?

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på mulighederne og udvalget af vibratorer. Måske du er blevet så meget klogere, at du nu er klar til at vælge? 

I så fald synes vi, at du skal tjekke vores udvalgte vibratorer. Vi har udvalgt ét produkt i hver af førnævnte vibrator-kategorier, som vi mener er det bedste. 

Se vores bud på de bedste vibratorer

Se også:

Vibrator - sexlegetøj
Se vores bud på de bedste vibratorer
Klitorisvibrator - sexlegetøj
Se vores bud på de bedste klitorisvibratorer
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *