Vibrator - sexlegetøj

Vibrator – se vores bud på de 5 bedste vibratorer og find den der passer til dine behov

Den bedste vibrator kan give dig stribevis af orgasmer, men hvordan finder man den bedste blandt de mange vibratorer på markedet? Vi hjælper dig i følgende store guide, hvor vi gennemgår de forskellige typer af vibratorer og anbefaler de bedste. 

De 5 bedste vibratorer på markedet

Herunder følger en oversigt over de 5 bedste vibrator-typer og et eksempel på en lækker vibrator inden for genren. Rækkefølgen er vilkårlig. Hver vibrator er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. 

Derudover har vi også indsat en prissammenligner med forhandlernes aktuelle priser, så kan få vibratoren så billigt som muligt, hvis du er interesseret i at købe.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Magic Wand-vibrator – til dig der vil have garanti for orgasme

Magic Wand-vibratoren startede egentlig som et massageredskab til folk med ømme muskler. Kvinder fandt imidlertid ud af, at det var endnu mere behageligt at bruge staven til underlivet, og siden da har Magic Wand været mere et sexlegetøj end et massageapparat.

En Magic Wand-vibrator består af et håndtag med et blødt silikonehoved i spidsen, som vibrerer behageligt. Meget behageligt faktisk. 

I et studie fra 2008 med 500 kvinder, som ikke kunne opnå orgasme, lykkedes det ved hjælp af staven 93% af kvinderne at klimakse. Derfor er det ganske berettiget, når man siger, at der er orgasmegaranti med en Magic Wand-vibrator.  

Se vores guide til de 4 mest populære Magic Wands her

SINFUL MAGIC WAND

Forhandler Totalpris Læs mere
478,00 DKK Besøg butikken

Sinful har her, med afsæt i originalen, leveret deres bud på en Magic Wand. Staven kommer i et mørkt, stilfuldt design og er kendetegnet ved at levere kraftige vibrationer, som med garanti kan skubbe dig mod klimaks.

Der er mulighed for at justere styrken af vibrationerne, så du kan tilpasse intensiteten efter humør og behov. Dette gøres let ved hjælp af et lille drejehjul på skaftet.

Kraftige vibrationer

Sinful Magic Wand skal tilsluttes stikkontakten, hvilket gør det muligt at levere ekstra kraftige vibrationer. Desværre gør det også produktet smule mindre brugervenligt, fordi du skal være i nærheden af strøm. Magic Wand fås dog også i mange trådløse udgaver, hvis det er et krav.

Som nævnt tidligere kan staven også bruges til massage af krop på dig selv eller din partner.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

M
4.5/5

“100 % orgasmegaranti. Fruen kom lynhurtig 5 gange inkl. en våd orgasme, hvad ellers ikke sker så ofte. Den larmer lidt, men ellers en fantastisk stykke legetøj.”

Nor
4.5/5

“Klart den bedste vibrator til kvinder, der er til kraftige vibrationer! Jeg var lidt ærgerlig over, der var ledning med, men efter at have prøvet de modeller uden, er jeg glad for jeg tog den med ledning, da den kan præstere væsentligt bedre :P”

Rabbit vibrator – kendt fra Sex and the City

Går du igennem natskufferne hos 100 tilfældige kvinder, garanterer vi, at denne her vibrator vil dukke op rigtigt mange gange. Rabbit vibratoren er nemlig yderst populær – og dette med god grund!

En rabbit vibrator består af en dildo med runding til stimulering af skede og G-punkt samt et sæt vibrerende ”kaninører” til stimulering af klitoris. En rabbit-vibrator sørger altså for at stimulere dig alle de gode steder.

Netop fordi du både får udvendig og indvendig stimulation, bliver rabbit’en af mange kvinder opfattet som et orgasmefyldt bekendtskab. 

SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT

SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT - Vibrator

Forhandler Totalpris Læs mere
323,00 DKK Besøg butikken
354,00 DKK Besøg butikken

Denne rabbit-vibrator har fået sig et mindre ansigtsløft og ser måske, i nogles øjne, knap så vulgær ud som originalen. 

Ydelsen er i top

Det smarte design er dog ikke på bekostning af funktionaliteten, for du får naturligvis også her en omfattende stimulering.

G-punkt, skede og klitoris får alle sammen behagelig stimulering, så du er noget nær garanteret en kraftig orgasme.

Tag din vibrator med i bad

Satisfyer Pro G-spot Rabbit er trådløs med genopladeligt batteri, og så er den vandtæt – ideelt til dig, der godt kan lide selvforkælelse i bruse- eller karbadet. 

At den er vandtæt betyder desuden også, at den er let at rengøre.

Som med mange andre vibratorer får du en lang række forprogrammerede vibrationsmønstre. De forskellige mønstre varierer en del, så du kan uden tvivl finde et mønster, der får tændt godt op under dig.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Cecilie Kert
5/5

“Mere end det værd. Ingen tvivl. Jeg bruger den både alene og med min kæreste”

Karen
5/5

“Produktet er spændende, fordi den nye klitoris impulsstimulation sammen med vibratorfunktionen mod g-punktet giver fantastiske orgasmer.”

Vibrator-æg – det diskrete og frække valg

Med et vibrator-æg får du et let, diskret og lydsvagt sexlegetøj, som du kan bruge, uden nogen opdager det. 

Et vibrator-æg består af et rundt modul (ægget), som indsættes i skeden, og en fjernbetjening, enten med eller uden ledning. 

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du tænde og slukke for ægget samt justere intensiteten på dette.

Et vibrator-æg kan bruges alene eller sammen med en partner. Du kan eksempelvis overlade fjernbetjeningen til din partner, mens du har ægget oppe ude i offentligheden. Rigtig mange synes, at det er vildt pirrende og frækt, og vi gætter på, at din partner vil elske at kunne pirre dig ude blandt en masse uvidende mennesker. 

BSWISH – BNAUGHTY TRÅDLØST VIBRO ÆG

Bswish Bnaughty Vibro æg - vibrator

Forhandler Totalpris Læs mere
224,00 DKK Besøg butikken
278,00 DKK Besøg butikken

Der er gode anmeldelser over hele linjen til vibrationsægget fra B Swish. Brugerne er rigtigt begejstrede for det lille fjernstyrede æg, som fungerer fremragende til at give orgasmer, ligesom det er diskret nok til, at det kan bruges i det offentlige i en fræk og pirrende leg.

Trådløs betjening

Ægget er trådløst og derfor nemt at bruge uden irriterende ledninger. Med et trådløst æg kan du også lettere overlade styringen og fjernbetjeningen til din partner.

Lydsvag vibrator

Ægget bliver desuden rost for at være lydsvagt, hvilket betyder, at du uden bekymringer kan bruge det i det offentlige, hvis du skulle have lyst til det.

Ægget fås i flere forskellige farver – lige fra diskret sort til iøjnefaldende pink.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Caroline
5/5

“Super god til prisen, fungere lige som ønsket.”

Stinna
5/5

“Min mand og jeg kan virkelig få nogle frække lege, hvis vi f.eks. sidder og ser film el.l. Han kan fuldstændig tage kontrollen over, hvor tændt jeg skal blive og det plejer at ende med super fræk sex.”

Klitorisvibrator – nem og simpel at gå til

Klitorisorgasmer er for mange kvinder den letteste orgasme at opnå. Endnu lettere bliver det med en vibrator dedikeret til netop dette formål. Klitorisvibratorer er relativt små, men lad dig ikke snyde af størrelsen. De bedste af dem er i stand til at levere orgasmer, der får dig til at ryste, som blev dit soveværelse offer for et jordskælv.

En klitorisvibrator fungerer ved, at du placerer den på klitoris, tænder og lader de behagelige vibrationer sende dig i retning af den syvende himmel.

Som med det meste andet sexlegetøj kan en klitorisvibrator bruges alene eller med en partner.

Se også vores store guide til klitorisvibratorer her 

Rocks Off 120 mm klitorisvibrator

Rocks Off - Vibrator

Forhandler Totalpris Læs mere
132,00 DKK Besøg butikken
137,00 DKK Besøg butikken
268,00 DKK Besøg butikken

Denne testvindende klitorisvibrator er lidt større end normalt og sørger dermed for stimulering i et større område. Vibratoren leverer kraftfulde vibrationer gennem 10 forskellige indstillinger – og så er den lydsvag, så underboen ikke behøver lytte med. Eller det kommer underboen nok til alligevel, for den er så behagelig, at du næppe vil kunne holde dine støn tilbage.

Testvindende klitorisvibrator

Vibratoren er blevet kåret som testvinder af både Ekstrabladet og Side6.dk – så én date med denne klitorisvibrator bliver formentlig ikke den sidste.

Rocks Off klitorisvibrator er desuden vandtæt og derfor let at have med i et ekstra langt, varmt og dejligt bad.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hs
4.8/5

“Denne lille vibrator er en vinder! Den er svær at lægge fra sig når man først er begyndt. 
Det er en fejl jeg ikke haft ejet sådan én før nu!! Alle kvinder burde have denne klitoris vibrator i skuffen på sengebordet. 
Den har en god størrelse og kraftige vibrationer. 
God til leg alene eller med en partner. 
Den larmer en lille smule, men den er simpelthen fantastisk! 
Jeg kan varmt anbefale denne lille tingest!!”

Nikita
4.5/5

“Jeg havde frækt bundet min kæreste og blindfolded hende, da jeg synes hun skulle overraskes af vores nye legetøjsvibrator. HUN KOM SOM EN GAL, 100% vores nye ven i sengen.”

Dildo med vibrator

Er du mest af alt til en almindelig dildo, men trænger du samtidig til et lille ekstra skub mod ultimativ nydelse, så er en dildo med vibrator måske det helt rigtige for dig.

Her får du den normale, velkendte penislignende form, men med mulighed for vibrationer som kan tændes og slukkes efter behov. Som med de fleste andre vibratorer styrer du selv tempo og intensitet.

En dildo med vibrator kan både bruges vaginalt som erstatning for en penis eller placeres på klitoris, hvor den kan bruges som klitorisvibrator.

Ligesom med de fleste andre dildoer, der skal bruges vaginalt, anbefaler vi, at du med en dildo med vibrator også bruger lidt glidecreme, da det vil gøre oplevelsen endnu mere behagelig.  

Sinful Klassisk Dildo Vibrator

Sinfuls klassike dildo-vibrator

Forhandler Totalpris Læs mere
158,00 DKK Besøg butikken

Dildo-vibratoren fra Sinful er udstyret med en kraftfuld multispeed-vibrator, hvilket betyder, at du selv kan justere intensiteten af vibrationerne.

Dildo og klitorisvibrator i én

Dildoen kan på grund af størrelse og facon også sagtens benyttes som klitorisvibrator. Kroppens andre erogene zoner, som eksempelvis nakke, mave eller bryster, kan også få stor nydelse ved kontakt med dildoen, når den ryster.

Vibratoren betjenes simpelt og let ved at skrue på låget i bunden. Her tænder og slukker du, ligesom du justerer styrken på vibrationerne.

Sinful dildoen er vandtæt og derfor nem at rengøre efter brug.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Nybegynder
4.4/5

“Det er min første dildovibrator og hvor jeg dog elsker den! Det er en super billig lækker sag, den er let at bruge og funktionen hvor man kan skrue op for styrken efter behov er bare super. Den støjer desværre en smule så jeg bruger den altid under dynen (fordi roommates) trods det er det et fantastisk produkt, specielt til prisen!”

NellieNot
4/5

“Fin sag hvis man er ude efter en glat vibrator til billige penge. Den giver ikke så meget ved penetration da den både er lille og helt glat. Men den stimulere da og kan vinkles så den rammer området omkring g-punktet. Ellers er den fin til lidt anal stimulation.”

Hvis du har været igennem vores liste og endnu ikke har fundet den rigtige vibrator, er næste oplagte skridt at tjekke det fulde udvalg ud. Du finder de mange vibratorer ved at trykke på knappen nedenfor.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om vibratorer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste vibratorer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste buttplugs, bedste bækkenbundskugler, bedste brystklemmer og bedste dildoer.

Hvad er en vibrator?

Det virker måske som et dumt spørgsmål, men faktisk findes der så mange forskellige typer af vibratorer, at det kan være svært at sige noget helt generelt. Fælles for alle vibratorer er dog selvfølgelig, at de bruger vibrationer til at give dig nydelse af den ene eller anden art.

Vibrationer benyttes i vid udstrækning til behandling af ømme muskler og som massageværktøj til kroppen. Men vibrationer er også fremragende når det kommer til seksuel stimulering. De fleste der har prøvet en form for vibrator som sexlegetøj vil formentlig kunne nikke genkendende til, at vibrationer gør noget godt for kroppen, og med vibrationer er orgasmen sjældent særligt langt væk.

Hvilken vibrator er den rigtige for mig?

Der findes et virkelig stort udvalg af vibratorer. En vibrator er derfor ikke bare en vibrator. Der findes vibratorer målrettet stimulering af klitoris, stimulering af skede, stimulering af g-punkt og endda vibratorer som stimulerer det hele på én gang.

Hvilken vibrator der er den rigtige for dig afhænger derfor af, hvad du gerne vil stimulere. Og måske også, om den skal bruges alene eller med en partner.

Et vibrations æg er eksempelvis et godt stykke voksen legetøj for par der gerne vil eksperimentere med frække lege i det offentlige, eller som finder det pirrende at overlade styringen og fjernbetjeningen til en anden, som på den måde overtager kontrollen over nydelsen.

Overvejer du en vibrator fordi du vil være sikker på en orgasme HVER GANG, så anbefaler vi en Magic Wand som af mange bliver rost for netop evnen til at levere orgasme hver eneste gang. En Magic Wand er måske lidt dyrere end andre vibratorer, men baseret på andre kvinders anmeldelse af staven, så får du rigtig meget nydelse for pengene.

Vil du gerne starte forsigtigt ud med en ny vibrator, så er en klitorisvibrator relativt let at gå til, fordi den er simpel at bruge, lille af størrelse og tilgængelig for ganske få penge. 

Hvor meget larmer en vibrator?

I langt de fleste tilfælde ikke særligt meget. De fleste vibratorer er nemlig designet til at larme så lidt som overhovedet muligt. Det betyder at du kan bruge din lydsvage vibrator så ofte du har lyst, vel at mærke uden din nysgerrige nabo kan lytte med.

Det er dog ikke alle vibratorer der er støjsvage, og afhængigt af hvor du bor og hvor diskret du ønsker at være, kan du med fordel læse anmeldelser af vibratoren inden du køber. Støj er nemlig en vigtig faktor for mange, og derfor et kritisk punkt når folk skal anbefale en vibrator.

De vibratorer der larmer skyldes ofte enten dårligt design, eller fordi den er udstyret med ekstra kraftigt vibrationslegeme. Kraftige vibrationer kan give ekstra stor nydelse, men du bør måske overveje hvor lydtætte dine vægge er, inden du investerer i en brummende vibrator.  

Hvad skal en vibrator koste?

Som du måske har bemærket, så kommer vibratorer i mange forskellige prisklasser. Lige fra de billigste af plastik, til de dyreste af metal. Men hvor meget skal du ofre for en god vibrator?

Ligesom med så mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet sammen. Typisk vil en dyrere vibrator have flere funktioner, et pænere design eller være af et mere lækkert materiale, end de billigere varianter. Det betyder dog ikke, at den billige ikke kan være ligeså god for dig. Når alt kommer til alt handler det jo bare om behagelige vibrationer, og det kan langt de fleste levere uanset prisen.

Hvis du ikke har erfaring med vibratorer fra tidligere, anbefaler vi at du starter småt ud. Køb en vibrator til fornuftige penge, så du kan prøve om den er noget for dig, inden du bruger hele opsparingen på en vibrator lavet af guld og ædelsten.

Vi håber, at du er blevet klogere og er klar til at vælge

Der findes rigtigt mange vibratorer og det kan være svært at vælge den rigtige, hvis man er ny indenfor feltet. 

Vores bedste råd er nok at prøve sig frem. Nu har du formentlig læst guiden her og dermed fået et overblik over de forskellige afskygninger vibratorene kommer i – næste skridt bliver at vælge den du umiddelbart passer bedst til dit behov og så simpelthen bare få bestilt og prøvet din nye vibrator af. 

Hvis du prøver dig frem i jagten på den rigtige vibrator anbefaler vi selvfølgelig, at du starter med en af de billigere varianter, så du ikke bruger en formue på en vibrator som ikke falder i din smag, og derfor bare ender med at samle støv i natskuffen. 

Der findes mange flere vibratorer end dem vi har anbefalet her i artiklen. For et mere komplet overblik anbefaler vi, at du kigger på følgende sider

Begge er anerkendte webshops og førende indenfor deres felt. Held og lykke med jagten på en ny vibrator!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *