Vibrator – se vores bud på de 5 bedste vibratorer og find den, der passer til dine behov

Vibrator

Har du prøvet en vibrator? – hvis ikke, så er det måske på tide. Der er nemlig meget nydelse at hente ved at bruge en vibrator. Vi har kreeret en oversigt over de fem bedste på markedet. Oversigten tager afsæt i brugeranmeldelser og tests udført af andre.

En vibrator kan bruges alene ved onani eller med din partner under samleje. I begge tilfælde vil du formentlig opleve, at det bliver lettere for dig at nå klimaks, ligesom orgasmen måske endda bliver kraftigere end normalt.

Der findes rigtigt mange forskellige slags, hvilket kan gøre det svært at vælge den helt rigtige vibrator til dit behov. Der findes mange typer af vibratorer, så på listen her har vi valgt at anbefale én vibrator fra hver kategori.

Vi håber, at listen bidrager til, at du let kan finde den vibrator, der passer helt perfekt til dine behov.

Se også vores guide til glidecreme for ekstra nydelse

De fem bedste vibratorer på markedet

Herunder følger en oversigt over de fem bedste vibratorer på markedet efter vores mening. Rækkefølgen er vilkårlig.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Magic Wand-vibrator – til dig der vil have garanti for orgasme

Magic Wand-vibratoren startede egentlig som et massageredskab til folk med ømme muskler. Kvinder fandt imidlertid ud af, at det var endnu mere behageligt at bruge staven til underlivet, og siden da har Magic Wand været mere et sexlegetøj end et massageapparat.

En Magic Wand-vibrator består af et håndtag med et blødt silikonehoved i spidsen, som vibrerer behageligt. Meget behageligt faktisk. I et studie fra 2008 med 500 kvinder, som ikke kunne opnå orgasme, lykkedes det ved hjælp af staven 93% af kvinderne at klimakse. Derfor er det ganske berettiget, når man siger, at der er orgasmegaranti med en Magic Wand-vibrator.  

Se vores guide til de 4 mest populære Magic Wands her

SINFUL MAGIC WAND

Sinful har her, med afsæt i originalen, leveret deres bud på en Magic Wand. Staven kommer i et mørkt, stilfuldt design og er kendetegnet ved at levere kraftige vibrationer, som med garanti kan skubbe dig mod klimaks.

Der er mulighed for at justere styrken af vibrationerne, så du kan tilpasse intensiteten efter humør og behov. Dette gøres let ved hjælp af et lille drejehjul på skaftet.

Sinful Magic Wand skal tilsluttes stikkontakten, hvilket gør det muligt at levere ekstra kraftige vibrationer, men som desværre også kan gøre den en smule mindre brugervenlig, fordi du skal være i nærheden af strøm. Magic Wand fås dog også i mange trådløse udgaver, hvis det er et krav.

Som nævnt tidligere kan staven også bruges til massage af krop på dig selv eller din partner.

 • Flot stilrent design
 • Simpelt betjening – drejehjul til justering
 • Kraftig vibrator
 • Bruger ledning og kræver derfor tilslutning

Rabbit vibrator – kendt fra Sex and the City

Går du igennem natskufferne hos 100 tilfældige kvinder, garanterer vi, at denne vil dukke op rigtigt mange gange. Rabbit vibratoren er nemlig yderst populær – af god grund!

En rabbit vibrator består af en dildo med runding til stimulering af skede og G-punkt samt et sæt vibrerende ”kaninører” til stimulering af klitoris. En rabbit-vibrator sørger altså for at stimulere dig alle de gode steder.

Netop fordi du får både udvendig og indvendig stimulation, bliver rabbit’en af mange kvinder opfattet som et orgasmefyldt bekendtskab.

SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT

Denne rabbit-vibrator har fået sig et mindre ansigtsløft og ser måske, i nogles øjne, knap så vulgær ud som originalen. Det smarte design er dog ikke på bekostning af funktionaliteten, for du får naturligvis også her en omfattende stimulering. G-punkt, skede og klitoris får alle sammen behagelig stimulering, så du er noget nær garanteret en kraftig orgasme.

Satisfyer Pro G-spot Rabbit er trådløs med genopladeligt batteri, og så er den vandtæt – ideelt til dig, der godt kan lide selvforkælelse i bruse- eller karbadet. At den er vandtæt betyder desuden også, at den er let at rengøre.SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT - Vibrator

Som med mange andre vibratorer får du en lang række forprogrammerede vibrationsmønstre, så du kan finde den, der behager dit underliv bedst.

Vi har valgt at fremhæve netop denne rabbit-vibrator, fordi den får 5 stjerner over hele linjen hos brugerne.                

 • Vandtæt
 • Genopladeligt batteri
 • 22,5 centimeter
 • Flere forskellige vibrationsindstillinger

Vibrator-æg – det diskrete og frække valg

Med et vibrator-æg får du et let, diskret og lydsvagt sexlegetøj, som du vil kunne bruge, uden nogen opdager det. Et vibrator-æg består af et rundt modul (ægget), som indsættes i skeden, og en fjernbetjening, enten med eller uden ledning. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du tænde, slukke eller justere intensiteten på det lille æg, som diskret leverer nydelse i dit underliv ved hjælp af vibrationer.

Et vibrator-æg kan bruges alene eller sammen med en partner. Du kan eksempelvis overlade fjernbetjeningen til partner, som under en tur i biografen eller på restaurant, har den fulde magt over det lille æg. For mange er der noget pirrende og frækt i at overlade og tage styringen.

BSWISH – BNAUGHTY TRÅDLØST VIBRO ÆG

Der er gode anmeldelser over hele linjen til vibrationsægget fra B Swish. Ægget er trådløst og derfor nemt at bruge uden irriterende ledninger. Med et trådløst æg kan du også lettere overlade styringen og fjernbetjeningen til din partner.

Ægget bliver desuden rost for at være lydsvagt, hvilket betyder, at du uden bekymringer kan bruge det i det offentlige, hvis du skulle have lyst til det.Bswish Bnaughty Vibro æg - vibrator

Ægget fås i flere forskellige farver – lige fra diskret sort til iøjnefaldende pink.

 • Trådløs betjening med fjernbetjening
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • 5 vibrationsindstillinger

Klitoris-vibrator – nem og simpel at gå til

Klitorisorgasmer er for mange kvinder den letteste at opnå. Endnu lettere bliver det med en vibrator dedikeret til netop dette formål. Klitoris-vibratorer er relativt små, men i stand til at levere den helt rigtige mængde vibrationer til at opnå orgasme.

En klitoris-vibrator fungerer ved, at du placerer den på klitoris, tænder og lader de behagelige vibrationer sende dig i retning af den 7. himmel.

Som med det meste andet sexlegetøj kan det bruges alene eller med en partner.

Rocks Off 120 mm klitoris-vibrator

Denne testvindende klitoris-vibrator er lidt større end normalt og sørger dermed for stimulering i et større område. Vibratoren leverer kraftfulde vibrationer gennem 10 forskellige indstillinger – og så er den lydsvag, så underboen ikke behøver lytte med.

Rocks Off - VibratorRocks Off klitoris-vibrator er desuden vandtæt og derfor let at have med i et ekstra langt, varmt og dejligt bad.

 • Lydsvag
 • Vandtæt
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger

Dildo med vibrator

Er du mest af alt til en almindelig dildo, men trænger du samtidig til et lille ekstra skub med ultimativ nydelse – så er en dildo med vibrator måske den rigtige for dig.

Her får du den normale, velkendte penislignende form, men med mulighed for vibrationer som kan tændes og slukkes efter behov. Som med de fleste andre vibratorer styrer du selv tempo og intensitet.

En dildo med vibrator kan både bruges vaginalt som erstatning for en penis eller placeres på klitoris, hvor den kan bruges som klitoris-vibrator.

Ligesom med de fleste andre dildoer, der skal bruges vaginalt, anbefaler vi at du også bruger lidt glidecreme for ekstra stor nydelse.  

Sinful Klassisk Dildo Vibrator

Dildo-vibratoren fra Sinful er udstyret med en kraftfuld multispeed-vibrator, hvilket betyder, at du selv kan justere intensiteten af vibrationerne.

Dildoen kan på grund af størrelse og facon også sagtens benyttes som klitoris-vibrator. Kroppens andre erogene zoner, som eksempelvis nakke, mave eller bryster, kan også give stor nydelse ved kontakt med de behagelige vibrationer.

Vibratoren betjenes simpelt og let ved at skrue på låget i bunden. Her tænder og slukker du, ligesom du justerer styrken på vibrationerne.Sinful vibrator dildo - vibrator

Sinful dildoen er vandtæt og derfor nem at rengøre efter brug.

 • Kan bruges som klitoris vibrator
 • Vandtæt
 • 17,6 cm lang
 • Fornuftig pris

Hvad er en vibrator?

Det virker måske som et dumt spørgsmål, men faktisk findes der så mange forskellige typer af vibratorer, at det kan være svært at sige noget helt generelt. Fælles for alle vibratorer er dog selvfølgelig, at de bruger vibrationer til at give dig nydelse af den ene eller anden art.

Vibrationer benyttes i vid udstrækning til behandling af ømme muskler og som massageværktøj til kroppen. Men vibrationer er også fremragende når det kommer til seksuel stimulering. De fleste der har prøvet en form for vibrator som sexlegetøj vil formentlig kunne nikke genkendende til, at vibrationer gør noget godt for kroppen, og med vibrationer er orgasmen sjældent særligt langt væk.

Hvilken vibrator er den rigtige for mig?

Der findes et virkelig stort udvalg af vibratorer. En vibrator er derfor ikke bare en vibrator. Der findes vibratorer målrettet stimulering af klitoris, stimulering af skede, stimulering af g-punkt og endda vibratorer som stimulerer det hele på én gang.

Hvilken vibrator der er den rigtige for dig afhænger derfor af, hvad du gerne vil stimulere. Og måske også, om den skal bruges alene eller med en partner.

Et vibrations æg er eksempelvis et godt stykke voksen legetøj for par der gerne vil eksperimentere med frække lege i det offentlige, eller som finder det pirrende at overlade styringen og fjernbetjeningen til en anden, som på den måde overtager kontrollen over nydelsen.

Overvejer du en vibrator fordi du vil være sikker på en orgasme HVER GANG, så anbefaler vi en Magic Wand som af mange bliver rost for netop evnen til at levere orgasme hver eneste gang. En Magic Wand er måske lidt dyrere end andre vibratorer, men baseret på andre kvinders anmeldelse af staven, så får du rigtig meget nydelse for pengene.

Vil du gerne starte forsigtigt ud med en ny vibrator, så er en klitorisvibrator relativt let at gå til, fordi den er simpel at bruge, lille af størrelse og tilgængelig for ganske få penge. 

Hvor meget larmer en vibrator?

I langt de fleste tilfælde ikke særligt meget. De fleste vibratorer er nemlig designet til at larme så lidt som overhovedet muligt. Det betyder at du kan bruge din lydsvage vibrator så ofte du har lyst, vel at mærke uden din nysgerrige nabo kan lytte med.

Det er dog ikke alle vibratorer der er støjsvage, og afhængigt af hvor du bor og hvor diskret du ønsker at være, kan du med fordel læse anmeldelser af vibratoren inden du køber. Støj er nemlig en vigtig faktor for mange, og derfor et kritisk punkt når folk skal anbefale en vibrator.

De vibratorer der larmer skyldes ofte enten dårligt design, eller fordi den er udstyret med ekstra kraftigt vibrationslegeme. Kraftige vibrationer kan give ekstra stor nydelse, men du bør måske overveje hvor lydtætte dine vægge er, inden du investerer i en brummende vibrator.  

Hvad skal en vibrator koste?

Som du måske har bemærket, så kommer vibratorer i mange forskellige prisklasser. Lige fra de billigste af plastik, til de dyreste af metal. Men hvor meget skal du ofre for en god vibrator?

Ligesom med så mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet sammen. Typisk vil en dyrere vibrator have flere funktioner, et pænere design eller være af et mere lækkert materiale, end de billigere varianter. Det betyder dog ikke, at den billige ikke kan være ligeså god for dig. Når alt kommer til alt handler det jo bare om behagelige vibrationer, og det kan langt de fleste levere uanset prisen.

Hvis du ikke har erfaring med vibratorer fra tidligere, anbefaler vi at du starter småt ud. Køb en vibrator til fornuftige penge, så du kan prøve om den er noget for dig, inden du bruger hele opsparingen på en vibrator lavet af guld og ædelsten.

Vi håber, at du er blevet klogere og er klar til at vælge

Der findes rigtigt mange vibratorer og det kan være svært at vælge den rigtige, hvis man er ny indenfor feltet. 

Vores bedste råd er nok at prøve sig frem. Nu har du formentlig læst guiden her og dermed fået et overblik over de forskellige afskygninger vibratorene kommer i – næste skridt bliver at vælge den du umiddelbart passer bedst til dit behov og så simpelthen bare få bestilt og prøvet din nye vibrator af. 

Hvis du prøver dig frem i jagten på den rigtige vibrator anbefaler vi selvfølgelig, at du starter med en af de billigere varianter, så du ikke bruger en formue på en vibrator som ikke falder i din smag, og derfor bare ender med at samle støv i natskuffen. 

Der findes mange flere vibratorer end dem vi har anbefalet her i artiklen. For et mere komplet overblik anbefaler vi, at du kigger på følgende sider

Begge er anerkendte webshops og førende indenfor deres felt. Held og lykke med jagten på en ny vibrator!

5/5 (47)

Skriv et svar