Loading...

Guides

Dildo – Oversigt over de 6 bedste dildoer på markedet

dildo cover

En dildo er noget af det mest almindelige sexlegetøj. Der produceres mange forskellige dildoer, og der ses stor variation, hvad angår størrelse og form – og faktisk også kvalitet. I dette indlæg præsenterer vi vores bud på de seks bedste dildoer, der findes. Buddene tager afsæt i brugeranmeldelser og produkttests udført af andre.

Der findes, som sagt, adskillige forskellige dildoer, og det kan være svært at gennemskue, hvilken en der passer bedst til ens behov og ønsker. 

Vi har sat os for at lave en oversigt over de seks bedste og tilstræbt os, at vores liste skal være alsidig, så den indeholder noget for enhver smag.

Der vil derfor, på listen, både være noget for nybegynderne og de mere erfarne. Der vil ligeledes være noget for dem, der søger lidt spænding, og dem, der søger meget spænding.

Hver dildo er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du hurtigt kan orientere dig om den enkelte dildos karakteristika.

Efter oversigten følger en række afsnit omkring dildoer generelt. Her vil blandt andet være tips og tricks til, hvordan du finder den helt rette dildo.

De seks bedste dildoer på markedet

Herunder følger oversigten over de seks bedste dildoer i vores optik. En liste, der tager afsæt i tests, som er udført af andre, og produktanmeldelser. Rækkefølgen er vilkårlig.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator – for dig, der elsker penetration kombineret med klitorisstimulans

En Auto Rabbit-dildo er så fræk, at mange kvinder nærmest kommer alene af at kigge på den.  Dens form indbyder til en kombination af penetration og klitorisstimulans. Dildoen kan finindstilles, så den passer perfekt til dig og dine behov.

Dildo - Oversigt over dildoer - Auto Rabbit

Hele ti forskellige vibrationsmønstre har den, og mon ikke et eller flere af disse kan sende dig i den syvende himmel.

Den tilbyder vibrationer i både den del, der stimulerer klitoris, og i selve dildo-delen.

På selve dildoen sidder en lille kanin – deraf navnet Auto Rabbit – og denne lille kanin er designet til at forkæle og stimulere forbrugerens klitoris.

Oplevelsen med den vilde, frække kanin bliver endnu bedre, hvis man bruger lidt glidecreme. På den måde sikrer man, at det hele kører lækkert og smooth.

Aftonbladet har lavet en stor test af dildoer, og de kvitterede med fem ud af fem stjerner til dette produkt. Når man læser forbrugeranmeldelser, kan man se, at forbrugerne kvitterer med stort set det samme, og de fremhæver særligt produktets størrelse og mange vibrationsmuligheder som store styrker.

 • Materiale: Kvalitets TPR
 • Ftalatfri: Ja
 • Latexfri: Ja
 • Længde: 26 cm
 • Bredde: 4 cm
 • Vandtæt: Ja
 • Antal af vibrationsniveauer: Ti
 • Lydniveau: Over middel

King Cock 6″ – 15,2 cm – en yderst virkelighedstro dildo

Hvis du vil have en dildo, der minder så meget som muligt om den ægte vare, så skal du vælge King Cock 6″ – 15,2 cm. Denne dildo er ikke fyldt med en masse tingeltangel, men er bare en ren og skær imitation af en klassisk penis.

Dildo - Oversigt over dildoer - Kings Cock

Den er 15,2 cm lang og 4,1 cm bred, hvilket er ganske tæt på en gennemsnitlig mands udstyr. Den er fyldt med tydelige blodårer langs skaftet og har samtidig et detaljeret penishoved. Der skal derfor ikke meget fantasi til, før man bliver overbevist om, at man penetreres af en rigtig, lækker mand.

Dildoen kan bruges både vaginalt og analt. Langt de fleste bruger den dog vaginalt. Uanset hvilket hul du ønsker at stikke den op i, anbefaler vi, at du benytter glidecreme, da det vil gøre oplevelsen mere lækker.

Hvis du ønsker at skifte mellem anal og vaginal brug, skal du huske at rengøre produktet inden skiftet. 

Dildoen har en stor sugekop i bunden, hvilket gør, at den kan monteres på forskellige overflader. Du kan derfor bruge den i forskellige stillinger. Du kan ride den, blive taget af den i doggy style eller noget tredje.

Produktet er skabt med tanke på huden. Derfor er den produceret i hud- og allergivenlig PVC uden spor af hverken phtalater eller latex.

 • Materiale: Allergitestet PVC uden phtalater
 • Størrelse: 15,2 x 4,1 cm
 • Vandtæt: Ja
 • Antal af vibrationsniveauer: nul

LELO Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator – Vinder af Side6.dk’s dildotest

Denne dildo har den fornemme ære at score 6 ud af 6 i en dildotest, som JoanB har udført for side6.dk. Den løb i øvrigt med titlen som testvinder i selvsamme test.

lelo_elise_2_opladelig_dildovibrator

I testen roses dildoen særligt for dens form, længde og glatte materiale. Både med og uden vibrationerne fik den fyret godt op under JoanB, der fik stimuleret sit G-punkt på en ekstremt dejlig måde, som overgik mange tidligere seksuelle oplevelser.

Dildoen hedder Elise 2, fordi det er en forbedret udgave af Elise 1. De store forbedringer vedrører kraftfuldhed, og at 2’eren er 100 % vandtæt.

To effektive motorer, der leverer vibrationer, som får dig i den syvende himmel

Hvis man er til lækre vibrationer, kan Elise 2 i den grad levere varen. Der sidder to lydsvage motorer i dildoen; en i selve dildoen og en nede ved sølvkanten.

Når man vælger et af dildoens pulserende mønstre, vil de to motorer vibrere skiftevis, og dette giver en ualmindeligt lækker og pirrende stimulation.

I alt er der otte forskellige vibrationsmønstre, så der skal nok være minimum et mønster, som falder lige i din smag.

Det er ydermere muligt at skrue op og ned for intensiteten af de forskellige vibrationsmønstre. Hele fem forskellige niveauer er der her at vælge imellem.

Vibratoren er genopladelig, og to timers opladning giver op til fire timers intens nydelse.

Formen gør, at G-punktet stimuleres

Dildoen har en let krumning i formen, og det gør, at den egner sig særdeles godt til stimulering af G-punktet.

Produktet af lavet i blød medicinsk silikone og er 100 % ftalatfri. Dildoen er ganske let at rengøre, og det anbefales, at man bruger produkter, der er egnet til rengøring af sexlegetøj.

Vi anbefaler tilmed, at du bruger glidecreme sammen med dildoen, da det vil gøre oplevelsen mere lækker og glidende.

Se her vores oversigt over de bedste glidecremer.

 • Materiale: Kvalitets ABS og Silikone.
 • Ftalatfri: Ja.
 • Størrelse: 22 cm x 4 cm.
 • Vægt: 170 g.
 • Vandtæt: Ja.
 • Batteritype: Opladeligt Lithium.
 • Vibrationsniveau: 8 mønstre/ 5 styrkeniveauer.
 • Lydniveau: Forholdsvis lydsvag.
 • Vibrationstid: Op til 4 timer.

 

Icicles No 29 blå glas dildo – en dildo, der rammer dit g-punk

Icicles No 29 er en yderst lækker og flot glasdildo. Den ligner lidt en smuk havplante eller et kunstnerisk værk.

Dildo - Oversigt over dildoer - Icicles-no-29

Dens design sikrer stor nydelse. Formen gør, at den let rammer g-punktet på en behagelig måde, og de pirrende riller langs skaftet kilder og stimulerer forbrugerens ydre og indre kønsorganer.

For at få mest ud af vidunderet anbefaler vi, at du tilfører en smule glidecreme på dette, inden du indfører det. Glidecreme vil gøre indføringen og bevægelsen efterfølgende mere glidende og behagelig.

Dildoen kan bruges af både mænd og kvinder. Den bruges med succes af både enlige og par. Den kan derfor også være med til at pifte dit og partnerens sexliv op. 

Hvis du ikke altid når at komme under akten, kan din partner efterfølgende få dig helt i mål med denne lækre dildo.

Dildoen er, som bemærket, lavet af glas, og sådanne dildoer bliver kolde, når de ikke bliver brugt. Medmindre du er til kolde temperaturer, anbefaler vi derfor, at du inden brug holder dildoen under lunkent vand.

Produktet modtager adskillige rosende ord fra glade forbrugere, der særligt fremhæver formen som en stor kvalitet.

Rocks Off 80 mm – lækker dildo med kraftig vibrator

Hvis du godt kan lide, at det kilder forneden, altså sådan rigtig meget, så er en Rocks Off 80 mm muligvis, hvad du er på udkig efter. Denne dildos vibrator er så kraftig, at den er løbet med titlen som ”verdens kraftigste minivibrator” i sin størrelse.

Dildo - Oversigt over dildoer - Rocks vibrator

Dildoen, også kaldt en klitorisvibrator, har form som en patron, og den er særligt tiltænkt at blive brugt til klitorisstimulation. Dens form gør, at du altid rammer plet.

Den er ganske lille og smart, og du kan derfor have den med dig stort over alt. Den passer lige ned i en håndtaske. Derfor behøver du heller ikke undvære den, når du tager på ferie eller lignende.

Produktet er vandtæt, hvilket muliggør, at du kan tilfredsstille dig selv med dette under bruseren og andre steder, hvor der er vand.

Dildoen kan bruges både alene og sammen med en partner. Du kan forbedre oplevelsen med produktet endnu mere, hvis du benytter dette sammen med glidecreme.

Brugerne er absurd begejstrede for den lille fikse dildo og kvitterer stort set udelukkende med lovprisende anmeldelser og fem stjerner.

 • Materiale: Medicinsk plast
 • Ftalatfri: Ja
 • Størrelse: 8 cm x 1,6 cm
 • Vandtæt: Ja
 • Antal af vibrationsniveauer: Et
 • Lydniveau: Svag

King Cock Strap-On Harness Dildo – For de erfarne og eventyrlystne 

En superlækker strap-on-dildo, der ligner en penis på en prik. En af de større vel og mærke. Men det er nok også de færreste, der klager over lige netop den egenskab.

Dildo - Oversigt over dildoer - king_cock_strap-on

Helt præcist er størrelsen på denne dildo 18 cm, hvorfor det er de færreste mænd og kvinder, som ikke kan blive tilfredsstillet af dette vidunder.

Dildoen er meget virkelighedstro. Den har både form og udseende som en rigtig penis.

Produktet bruges i alle slags forhold, og det er ganske forskelligt, hvem der er modtager. I nogle forhold pentrerer kvinden manden, mens det i andre forhold er manden, der ifører sig udstyret, hvis han ikke fik gjort kvinden færdig, inden han selv kom.

Didloen kan afmonteres bæltet, hvis dette ønskes. Der er derfor rig mulighed for at bruge den som håndfri dildo også.

Bæltet er justerbart og kan strækkes op til over 130 cm i livvidde. Det har facon som en g-streng og er komfortabelt at have på. Det er hårdført og beregnet til, at tingene kan gå vildt for sig, når man har det på.

Uanset om du bruger dildoen som håndfri eller strap-on, anbefaler vi, at du kombinerer brugen af dildoen med brugen af glidecreme, da det altid vil gøre oplevelsen mere behagelig og glidende.  

 • Materiale: PVC
 • Ftalafri: Ja
 • Størrelse på dildo: 18 x 4,6 cm
 • Størrelse på bæltet: Omkring 130 cm i livvidde

Sådan vælger du den rette dildo

Som det tydeligt fremgår i vores oversigt, er der stor variation i udvalget på dildo-markedet. Hvis man er nybegynder, når det kommer til sexlegetøj, kan det nok være lidt svært at gennemskue, hvilken dildo man bør investere i.

Vi har forsøgt at skrive en lille guide til at vælge den rette dildo. Allerførst skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvordan ønsker du at stimuleres?
 • Hvilket materialet foretrækker du?
 • Hvor stor skal dildoen være?

Nogle dildoer er primært til indføring i skeden, mens andre dildoer udelukkende fokuserer på klitoris. Derudover findes der dildoer med øje for både penetration og stimulering af klitoris. 

Du kender dig selv og din krop bedre end nogen anden, så du ved, hvad der tænder dig, og den indsigt bør du bruge, når du vælger din kommende dildo.

Hvis du elsker klitorisstimulation, skal du selvfølgelig vælge en dildo, der passer perfekt til det, mens du skal vælge en, som har fokus på indføring, hvis du holder af penetrationsdelen.

Hvilket materiale skal din kommende dildo være lavet af?

Dildoer fås i mange forskellige materialer, og herunder gennemgår vi kendetegnende for de forskellige materialer, som dildoer typisk produceres i.

Glas

Glasdildoer er ofte rigtig flotte. Der er tale om tungt materiale, hvilket bidrager til målrettet og intens stimulation. Derfor egner glasdildoer sig ofte rigtig godt til punktstimulation.

Typisk bliver glasdildoer yderst kolde, og det er de færreste, der bryder sig om at få noget koldt op i sig. Heldigvis kan enhver glasdildo tåle at komme under en lunken hane, så man kan let opvarme dildoen inden brug.

Silikone

Silikone er et meget fleksibelt materiale. Silikonedildoer vil derfor typisk være rigtig bløde og lækre. Rigtig meget sexlegetøj er produceret i silikone, hvilket skyldes de mange fordele dette materiale har. 

En ulempe er der dog ved materialet, og det er, at man ikke kan bruge silikone-produkter sammen med silikonebaseret glidecreme, da det vil ødelægge ens silikone-produkter. 

Heldigvis er der produceret adskillige gode vandbaserede glidecremer, som sagtens kan bruges sammen med silikone-produkter, så et større problem er der heller ikke.

Latex

Latex er også et ganske populært valg, når det kommer til dildomaterialer. Latex-dildoer er fleksible, men samtidig ganske hårdføre. 

Træ

Ja, det lyder lidt vanvittigt, men der findes træ-dildoer. En træ-dildo er naturligvis behandlet på en sådan måde, så den ikke afgiver splinter, da det vil være yderst smertefuldt. 

Hvis du tænker rigtig meget på miljøet, kan du vise dette ved at investere i en trædildo. Denne består nemlig af organisk, letnedbrydeligt materiale. 

Sædvanligvis er træ-dildoer ganske holdbare, så hvis du behandler din træ-dildo ordentligt, vil den holde i mange, mange år.

Jelly

Der findes også dildoer af jelly, som er et blødt og yderst fleksibelt materiale. En jelly-dildo er, ligesom en silikone-dildo, meget fleksibel. Jelly-dildoer vil typisk være billige, så hvis prisen er et kriterium, er det måske en jelly-dildo, du skal vælge.

Vi håber, at ovenstående hjælper dig med at beslutte, hvilket materiale din kommende dildo skal være lavet af. Hvis du stadigvæk er i tvivl, vil vi foreslå silikone eller latex, da disse materialer er, hvad de fleste foretrækker.

En anden ting, som du skal tage stilling til, er størrelsen på dildoen. Herunder følger et par gode tips i den henseende.

Hvor stor skal din dildo være?

Det er forskelligt, hvad kvinder og mænd foretrækker, når det kommer til størrelsen. Ligesom der er forskel på mænds penisstørrelser, er kvindernes skeder heller ikke lige store. 

Nogle er meget stramme og foretrækker mænd med små eller gennemsnitlige penisser, mens andre ikke har noget imod at blive penetreret af en ordentlig medisterpølse.

Du kender sikkert nogenlunde selv din egen størrelse og ved, om du foretrækker store, mellemstore eller små penisser. Brug denne viden, når du skal vælge din kommende dildo.

Hvem bør typisk vælge en lille dildo?

Hvis du er nybegynder, hvad angår sexlegetøj, anbefaler vi, at du vælger en lille dildo. Man siger, at det ikke er størrelsen, men gørelsen det kommer an på, og dette er ikke helt forkert. Små dildoer kan nemlig have store effekter. Vælg gerne en lille dildo med vibrator, så du kan få stimuleret din klitoris.

Små dildoer er også rigtig gode som rejsedildoer. Hvis du er meget seksuelt anlagt, kan det virke uoverskueligt at rejse væk 14 dage uden dit sexlegetøj. 

En lille dildo passer perfekt ned i din toilettaske og vil kunne tage trykket, når du er blevet ekstremt liderlig af at se på alle de lækre solbrune mænd på stranden.

Hvem bør vælge en mellemstor dildo?

En mellemstor dildo er for de lidt erfarne, der gerne vil have en dildo, der imiterer størrelsen på en gennemsnitlig penis.

Hvis du er nybegynder, kan du også sagtens vælge en mellemstor dildo, da den sandsynligvis vil svare til størrelsen af langt de fleste rigtige penisser, du har haft oppe i dig.

Hvem bør vælge en stor dildo?

Det er typisk de mere erfarne, der vælger de rigtig store dildoer. Hvis du tænder på store penisser og på at blive fyldt helt ud, så skal du vælge en stor dildo.

Der findes enormt store dildoer på markedet, og vi tør godt vædde på, at der findes en til dig, uanset hvor stor du ønsker den skal være.

Vi håber, at du nu er klar til at vælge

Vi håber, at ovenstående informationstunge tekst har rustet dig til at vælge den perfekte dildo. 

Det samlede udvalg er enormt, og du vil hos de fleste forhandlere kunne læse fyldige produktbeskrivelser, der gør dig klogere på de enkelte produkter.

Vi anbefaler følgende forhandlere, når du skal købe din dildo:

Dildo – Oversigt over de 6 bedste dildoer på markedet
5 (100%) 3 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *