Loading...

Guides

Klitorisvibrator – vi har udvalgt de bedste til dig

En klitorisvibrator er for mange kvinder et af de bedste stykker legetøj, når det handler om at opnå orgasme. Det svære er altså ikke at nå klimaks, men i stedet at finde den rigtige klitorisvibrator. Heldigvis bliver det lettere nu hvor du har fundet vej til vores guide – vi har nemlig givet vores bud på de bedste klitorisvibratorer du kan komme i nærheden af.

En klitorisvibrator er en, ofte relativt lille, genstand af forskellig udformning, som har til formål at stimulere klitoris med behagelige vibrationer. Rigtig mange kvinder kræver stimulering af klitoris for at opnå orgasme. Til det formål finder du næppe noget mere effektivt end en vibrator. Uanset om du bruger den alene eller sammen med din partner, så venter der dig masser af nydelse. 

Vores bud på de bedste klitorisvibratorer

Klitorisvibratorer kommer i mange størrelser, former og farver. Derfor kan det være svært at vælge den helt rigtige til dit behov. Vi har derfor finkæmmet internettet og samlet til bunke i listen nedenfor, hvor du med garanti vil finde en vibrator der falder i din smag. 

I det følgende vil der optræde affiliate-links. Det vil sige, at vi tjener penge hvis du vælger at købe en af vores anbefalinger. Det er vores levebrød, og har ingen indflydelse på de produkter vi anbefaler.

Rocks Off 120 mmRocks Off - Vibrator

Den patron-formede klitorisvibrator fra Rocks Off rammer stort set altid plet og leverer den ene skælvende orgasme efter den anden. Det er blandt andet takket være udformningen som gør det lettere at styre vibrationerne og målrette dem de rigtige steder, men også fordi den kommer med 10 forskellige vibrationsmønstre – du kan altså indstille den efter humør. 

Ganske vigtigt er det også, at vibratoren er meget lydsvag. Din nabo kan altså ikke høre når du er i gang, så du slipper for at bruge dårlige undskyldninger om, at du bare børster tænder med din elektriske tandbørste.

Både Ekstrabladet og Side6 har kåret Rocks Off 120mm som testvinder og brugerne er generelt også enige om, at der er tale om en vinder. 

SATISFYER PRO 2Satisfyer pro 2 - klitorisvibrator

Denne vibrator, eller klitorisstimulator som den faktisk også bliver kaldt, kan dårligt kaldes en klitorisvibrator. Den bruger nemlig en lidt anerledes form for stimulation, som fungerer helt fantastisk. Så egentlig passer din ikke ind her på listen, men vi er så begejstrede for den, at vi synes den fortjener at blive nævnt. Du fortjener i øvrigt også at prøve den, for den er virkelig effektiv når det kommer til orgasmer. 

I stedet for vibrationer bruger Satisfyer Pro pulserende svingninger som giver dybe og kraftige orgasmer. Eneste ulempe er, at du formentlig får lyst til at bruge den hver dag…

Vi anbefaler dig 2’eren, altså anden udgave af Satisfyer Pro fordi den er blevet godt opgraderet i forhold til forgængeren. Den er således endnu mere lydsvag men samtidig kraftigere end første udgave. 

Du får 11 forskellige hastigheder som ganske let styres ved at trykke på en knap på håndtaget – det kan altså sagtens være i kampens hede at du beslutter, at sætte tempoet op eller ned. 

Brugerne elsker klitorisstimulatoren som flere beskriver som stærkt vanedannende. Der bliver generelt set delt meget gavmildt ud af stjerner til Satisfyer Pro 2, som bliver kaldt for det nye store indenfor sexlegetøj til kvinder.

We-Vibe TouchWe-Vibe klitorisvibrator

Apropos produkter der scorer topkarakter, så er vi nødt til at have We-Vibe Touch med på vores liste. Den kan nemlig bryste sig af en vurdering på 5 ud af 5 stjerner. 
 

De rosende gloser om vibratoren kredser blandt andet om den lydsvage, men yderst kraftige motor som kan justeres i intensitet efter behov. Den er nemlig født med 8 vibrationsmønstre som hver især giver anerledes stimulering af klitoris. Den er desuden 100% vandtæt, og kan derfor sagtens komme med i bad. 

Slutteligt er det værd at nævne, at den er udstyret med genopladeligt batteri som let kan tankes op med den tilhørende USB-oplader. 

Vi indrømmer gerne, at prisen er i den høje ende, men til gengæld kan du være sikker på at den gør og leverer det den skal – stribevis af orgasmer. 

 

Sinful Magic Wand

Oprindeligt var en Magic Wand et massageredskab som kunne hjælpe folk med ømme muskler og led. Men så fik kvinder øjnene op for, at den gjorde én ting bedre end at massere nakken – nemlig at give orgasmer. 

Magic Wands er især kendt for at kunne give orgasmer til selv de kvinder, som aldrig før har kunne opnå klimaks. Det er altså med andre ord et stykke legetøj der trykker alle de rigtige steder!

På vores anbefaling fra Sinful kan du let justere styrken på vibrationerne på drejehjulet på håndtaget og dermed sikre dig, at du får nøjagtigt den intensitet du skal bruge for at komme i mål. 

Du får desuden ekstra kraftige vibrationer fordi vibratoren skal tilsluttes stikkontakt. Det giver mere strøm som resulterer i potentielt stærkere vibrationer som i sidste ende giver dig kraftigere orgasmer. 

Og så kan du jo altid bruge vibratoren som massageredskab bagefter, hvis du midt i en orgasme falder på gulvet. 

Vil du se flere af denne type klitorisvibratorer?

Se vores bud på de bedste Magic Wands her

 

Fifty Shades Freed – My Body Blooms Fifty Shades - My body blooms - Klitorisvibrator

Orgasmer uden at løfte en finger lyder måske for godt til at være sandt – men faktisk kan det lade sig gøre med en håndfri, fjernbetjent vibrator. 

Klitorisvibratoren fungerer ved, at du placerer den i den medfølgende trusse og så kan ellers styre hvor sjovt det skal være med den fjernbetjeningen. Du kan altså handle ind i supermarkedet med en dejlig summen i dit underliv, uden nogen opdager noget. 

Den fjernbetjente vibrator kan også bruges som fræk leg med din partner. Du kan give ham fjernbetjeningen og dermed styrringen, så det er ham der bestemmer hvornår det skal ske og hvor kraftige vibrationerne skal være. Det kan være frækt for dig at overgive kontrollen, og han vil formentlig elske at have magt over din nydelse.

Hvis du er knapt så eventyrlysten får du også en habil klitorisvibrator, hvor du stadig kan få gavn af fjernbetjeningen. Selvom du bruger den alene derhjemme i sengen, så er det en fordel at du ikke skal have hænderne derned og begynde at rode med knapper og dreje på hjul for at indstille intensiteten – du klarer det hele ligeså let som du skifter kanal på fjernsynet. 

Hvad er en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator er et stykke sexlegetøj til kvinder som har til hovedformål at stimulere klitoris. Stimulationen foregår gennem vibrationer. 

En klitoris kan have mange former og farver, men typisk er den ikke særligt stor af størrelse. Den skal nemlig ikke, som eksempelvis en dildo, bruge sin størrelse til at stimulere. I stedet er det vibrationer som grundet den lille størrelse, kan være lettere at målrette det følsomme område som er kvinden klitoris. 

Det seneste nye indenfor klitorisvibratorer er klitorisstimulatorer. Vi har anbefalet en på listen ovenfor hvis du er nysgerrig. Det særlige ved den er, at den den i stedet for vibrationer bruger pulserende svinginger til at fremtvinge orgasmen og faktisk er der ingen direkte kontakt mellem sexlegetøj og klitoris, hvilket giver en helt særlig behagelig følelse. 

Hvad skal jeg bruge til min klitorisvibrator?

Som udgangspunkt kan du gå i gang med din vibrator så snart den er pakket ud. Det forudsætter naturligvis at der er strøm på. Men ellers kræver det ikke noget andet. 

Vi anbefaler dog, at du køber en god glidecreme med, da det gør oplevelsen og berøringen meget mere behagelig. 

Klitorisvibrator alene eller med partner

Som med så meget andet frækt legetøj, så kan du vælge at bruge det alene eller sammen med en sexpartner. Sidstnævnte kan klart anbefales, da sexlegetøj i sig selv er frækt at inddrage i dobbeltsengen, men også fordi sexlegetøjet kan ting som mænd ikke kan med hverken fingre, mund eller penis. 

Hvis orgasmen af og til kan være svær at opnå under almindelig sex, så er der absolut intet galt i at slutte af, eller måske starte med lidt kærlig behandling med en klitorisvibrator. De fleste mænd vi har mødt, synes det er frækt at se på kvinden der bruger legetøjet, ligesom de også selv hellere end gerne vil bruge det på kvinden. 

Ingen bedømmelser endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *