Temptations anmelder EUROPE MAGIC WAND

Europe Magic Wand – Anmeldelse

Temptations anmelder EUROPE MAGIC WAND

Er Europe Magic Wand pengene værd? Det hjælper vi dig med at beslutte i denne anmeldese af det populære massageredskab til kvinder, som er utroligt effektivt til at opnå orgasmer.

De fleste kvinder kender til Magic Wands, men det er ikke nødvendigvis for sin oprindelige funktion – massage af ømme muskler og led – at apparatet er kendt. Efter den første Magic Wand blev lanceret for efterhånden længe siden, fandt kvinder ud af, at den var fin til massage af overkroppen, men endnu bedre til massage af underlivet.  

Magic Wands betragtes af mange kvinder som værende det absolut mest effektfulde sexlegetøj til at opnå og orgasme – og så er det vel ikke noget at sige til, at de magiske stave er så populære, vel?

Overvejer du at investere i en Magic Wand er Europe Magic Wand et rigtig godt valg – hvorfor det er tilfældet, fortæller vi mere om i denne anmeldelse. 

Europe Magic Wand

Hvad koster den og hvor kan den købes?

Nedenfor finder du vores automatiske prissammenligner, som dagligt indhenter aktuelle priser på Europe Magic Wand fra flere danske forhandlere.

Forhandler Totalpris Læs mere
790,00 DKK Besøg butikken
790,00 DKK Besøg butikken
791,00 DKK Besøg butikken

Effektiv vibrator med garanti for kraftige orgasmer

Drømmer du om dybe og kraftige orgasmer, som ikke nødvendigvis tager timevis at opnå, vil du med sikkerhed sætte pris på Europe Magic Wand.

Den effektive hvide stav er nemlig udstyret med en kraftig motor, som giver kraftfulde og behagelige vibrationer – disse kan du naturligvis selv styre. Du kan skrue op for vibrationerne og intensiteten ved at trykke på +-knappen på staven, ligesom du skruer ned ved at trykke på ÷-knappen.

Som en ekstra bonus er motoren væsentligt mere lydsvag end de fleste konkurrerende produkter, så du kan sagtens give dig lidt selv lidt forkælelse uden resten af husstanden eller naboen hører det. 

Hvad med ledningen – er den et problem?

Europe Magic Wand er ikke trådløs, ligesom det ellers efterhånden er standarden for det meste elektronik. I stedet skal den sluttes til en stikkontakt, før den kan benyttes. 

At man skal være i nærheden af en stikkontakt for at onanere, gør naturligvis, at dette sexlegetøj ikke er helt så fleksibelt, som hvis det havde været trådløst. De fleste af os har dog op til flere stikkontakter i nærheden af sengen – hvordan skulle man ellers lade sin telefon op i løbet af natten – så det er sjældent et reelt problem at få tilsluttet strøm. 

Fordelen ved at Europe Magic Wand skal tilsluttes en stikkontakt er dog også stor, for med direkte adgang til strømnettet i dit hjem, kan der komme ekstra meget knald på den lille motor, som i de fleste tilfælde er langt kraftigere end de trådløse alternativer. 

Derudover kommer du aldrig til at risikere at løbe tør for strøm midt i akten. Det gør ikke noget godt for stemningen, når man er tvunget til at stoppe op undervejs for at lede efter opladeren eller finde batterier i køkkenskuffen – men det kommer du heldigvis aldrig til at opleve med Europe Magic Wand! 

Kan også bruges til ømme muskler og led

Som nævnt tidligere i vores anmeldelse, var det oprindeligt meningen, at Magic Wands skulle bruges til massage af kroppen. Det viste sig dog, at den magiske stav var endnu bedre til at stimulere kvinders underliv. I dag er de fleste wands tiltænkt onani, men derfor kan du jo sagtens bruge den til massage i stedet – eller bege dele!

Det er ikke utænkeligt, at du ender i så kraftig en orgasme, at du forstrækker en muskel midt i klimaks og så er det jo rart, at du kan få lidt massage efterfølgende. 

Det siger brugerne om
Europe Magic Wand

Kilde: Sinful.dk

Ibber
5/5

“Så fed en vibrator!
Kan kun give de bedste anbefalinger, da den aldrig skuffer.”

Anne K.
5/5

“Lækker lækker lækker!!
Europe Magic Wand er uden tvivl den bedste vibrator jeg ejer. Dens vibrationer er vildt kraftige, men samtidig er den rimelig lydsvag. Den er nem at betjene og personligt kan jeg rigtig godt lide det hvide og simple design.

CT
5/5

“Europe Magic Wand er stabil, kraftig, lydsvag og meget effektiv. Plasten er lidt “plast”-agtig, men det er en wand, som bare bliver ved og ved. Jeg troede ledningen ville være irriterende, men det tilgiver man den hurtigt. Denne wand er faktisk den eneste, som jeg ikke har haft udfordringer med i forhold til motoren. Den får min bedste anbefaling ;-)”