Sinful julekalender

Test af Sinfuls julekalender 2023 | Læs vores anmeldelse

Vi har været så heldige at få lov at teste Sinfuls julekalender anno 2023, og i artiklen her vil du kunne læse vores dom. 

Inden vi kigger nærmere på årets original-udgave af sex-julekalenderen, tager vi lige en kort introduktion til Sinfuls julekalender-koncept.

Vi gør opmærksom på, at der på siden optræder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hvad er en Sinful-julekalender?

En Sinful-julekalender er en julekalender for de frække danskere, der ønsker at gøre december lidt mere eventyrlysten og fræk.  

At producere og sælge en fræk julekalender er noget, som Sinful har gjort en række år efterhånden, og for hvert eneste år bliver deres julekalendere mere og mere populære. Sidste år måtte Sinful melde udsolgt på samtlige af deres kalendere, og vi gætter på, at det samme kommer til at ske i år.

I år byder sexshoppen på 6 forskellige julekalendere i form af en original udgave, en premium-udgave, to adventsudgaver (deluxe og premium) samt en julekalender for kvinder og en for mænd

Den julekalender, som vi har haft fornøjelsen af at teste, er den originale udgave. 

Vores test af Sinfuls julekalender anno 2023

Herunder følger vores test og gennemgang af Sinfuls julekalender anno 2023. Testen og gennemgangen er inddelt i følgende afsnit:

  • Førstehåndsindtrykket
  • Hvilke produkter indeholder julekalenderen?
  • Hvem bør købe den?
  • Vores samlede bedømmelse. 

Førstehåndsindtrykket

Investerer man i Sinfuls julekalender anno 2023 i den originale udgave, modtager man en diskret pakke med posten fra en afsender, der ikke er angivet som Sinful. 

Leveringen og indpakningen er dejligt diskret og med til at sikre, at hverken naboerne eller postbuddet får nys om, at man skal lave andet end at flette julehjerter i år, når kalenderen skriver december. 

Når man åbner pakken, kommer selve julekalenderen og en lille fin bog til syne. Begge dele har et nydeligt ydre, der emmer af romantik, forventning og sensualitet. 

Bag lågerne på julekalenderen finder man forskelligt spændende sexlegetøj, mens man bag lågerne i den lille bog finder billeder samt små beskrivelser af de produkter, som man finder i julekalenderen

Som du kan se, finder man – foruden en beskrivelse af de forskellige produkter – tips til, hvordan produkterne skal bruges for opnåelse af maksimal effekt. 

Med bogen bliver forbrugeren taget i hånden, så han/hun guides sikkert og trygt gennem brugen af de 24 sexlegetøjsprodukter, som julekalenderen byder på. Dette er super fedt; særligt hvis man er nybegynder inden for sexlegetøj! 

Hver side i den lille frække håndbog passer til en låge i julekalenderen, så du nemt kan bruge denne som opslagsværk, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger et bestemt sexlegetøj, eller hvis du ønsker tips og tricks til at få endnu mere ud af legetøjet.

Hvilke produkter indeholder julekalenderen?

Hvis du køber den originale udgave af Sinfuls julekalender anno 2023, får du sexlegetøj til en samlet værdi på 2.600 kr.

Produktsortimentet spænder bredt, og du finder således vibratorer, bondage-udstyr, sexlegetøj til både ham og hende, sexspil og meget, meget andet. 

Samtlige produkter tilhører Sinfuls eget brand, og ved nærmere inspicering af hvert produkt, får man bekræftet, at Sinful ikke alene er den førende forhandler af sexlegetøj i Danmark; de er også en af de førende producenter, for kvaliteten af samtlige produkter er mere end i orden, hvilket i øvrigt også gælder for funktionaliteten og brugervenligheden.

SPOILER ALERT:
Hvad indeholder Sinfuls julekalender?

En del af glæden ved den frække julekalender fra Sinful er, at man ikke ved, hvad der venter bag lågerne. Vi anbefaler derfor ikke, at du trykker nedenfor og får afsløret indholdet af kalenderen. 

Kan du alligevel ikke dy dig, kan du, ved at trykke på knappen, se et udpluk af de frække sager, som gemmer sig bag de 24 frække låger i julekalenderen.

1. december
Dildo vibrator

Bag den første låge i kalenderen gemmer sig en fræk overraskelse i form af en sølv-skinnende dildo med vibrator.

Dildoen har flere vibrationsindstillinger, så du selv kan vælge intensitet og vibrationsmønster.

2. december
Handjob sleeve

Bag låge nummer to gemmer sig lidt lækkert til ham. Du finder et såkaldt handjob sleeve, som gør det traditionelle handjob til noget helt unikt. 

Indersiden af sleevet har et særligt mønster, som føles helt fantastisk på penis. Vender du den på vrangen, finder du et andet mønster, som giver en anden, men mindst ligeså lækker stimulering af penis.

3. december
Terning med sexstillinger

Bag tredje låge finder du en fræk, sort terning med sexstillinger. Den ser måske ikke ud af meget, men terningen kan i dén grad sætte skub i jeres udfoldelser på lagnerne. 

Hvert terningekast afgør, hvilken sexstilling I skal prøve af sammen. Der er flere klassikere, men også nogen som I med stor sandsynlighed ikke har prøvet før.

4. december
Vibrator æg

Et vibrerende lille æg med fjernbetjening, er hvad der gemmer sig bag låge nummer fire. 

Det lille vibrator æg placeres i kvindens underliv, og så er det op til jer, hvem der skal have fjernbetjeningen og dermed kontrollen over vibrationerne.

5. december
Geisha-kugle

Du vælger selvfølgelig altid selv, hvor du vil bruge sexlegetøjet fra Sinfuls julekalender, men bag låge nummer fem finder du sexlegetøj, som er tiltænkt brug udenfor soveværelset.

Kvinden kan diskret handle ind, tage til julefrokost eller gå en tur i skoven med kuglen oppe i sig. Det føles herligt, og så er det frækt og pirrende, at ingen andre ved, hvad der gemmer sig i trussen.

6. december
Penisringe-sæt

Der venter en stenhård erektion til ham, når I åbner og benytter sexlegetøjet bag låge nummer seks. 

Du finder et sæt penisringe i forskellige størrelser, som kan bruges hver for sig eller på én gang. 

7. december
Kropsmassager

Det er ikke kun berøring forneden, som hører med til et frækt sexliv. Der findes erogene zoner over hele kroppen, og med denne kropsmassager, kan du give din partner lækker og sensuel massage over alt.

8. december
Bullet vibrator

Den ser ikke ud af meget, men den lille bullet vibrator er yderst effektiv – især til stimulering af klitoris.

Du vil dog senere – når du har åbnet flere låger i kalenderen – opdage, at vibratoren kan bruges til andet end blot stimulering af kvindens underliv…

9. december
Rabbit penisring

Bag låge nummer ni finder du endnu en penisring, men denne kan du med fordel bruge sammen med bullet vibratoren, som du findt bag lågen dagen forinden. 

Rabbit penisringen har et hul, hvori den lille vibrator passer perfekt, og benytter du de to stykker legetøj sammen, vil det hele med garanti gå op i en højere endhed!

10. december
Justerbare manchetter

På denne tiende dag i december, skal I prøver kræfter med blid bondage.

Bag lågen finder I nemlig et sæt frække manchetter, som reelt set fungerer som et sæt håndjern. Disse indbyder til fræk dominansleg.

11. december
Blindfold

Hvis man fjerner én sans, forstærkes de resterende – derfor kan det være frækt at give sin partner eller sig selv et bind for øjnene, så man ikke længere kan se, og derfor skal fokusere på føle-, smags- og høresansen i stedet.

12. december
Kildefjer

Vi bliver ved sanselegen lidt endnu, for bag låge nummer tolv finder du en såkaldt kildefjer, hvis navn afslører, hvad dens formål er.

Benyt med fordel manchetter og blindfold fra tidligere, og stimuler så din partner med de silkebløde berøringer fra fjeren.

13. december
Analdråber

Med 11 dage til jul er det nu tid til at prøve grænser af – måske. 

Hvis I ikke før har eksperimenteret med analstimulation, er analdråberne et rigtigt fint legetøj at begynde med, men også de mere øvede vil kunne finde fornøjelse i det frække anallegetøj, som fungerer perfekt sammen med bullet vibratoreren fra tidligere.

14. december
Drejespil

I dette frække spil lader i pilen afgøre, hvor i hjemmet I skal have sex. 

Med seks forskellige muligheder, er der garanti for et frækt og hedt samleje udenfor dobbeltsengen.

15. december
G-punkts vibrator

Stimulering af G-punktet føles helt fantastisk, men udfordringen er at finde det magiske sted, hvor hver en berøring sender dig i den syvende himmel. 

Det bliver heldigvis nemmere med G-punkts vibratoreren, som du finder bag låge nummer femten – den er nemlig udformet til at ramme plet på det særlige og følsomme område!

16. december
Blødt bondage reb

Find din indre spejder frem, og bind dit frækkeste(?) råbåndsknob på din partner, så det er DIG der har styringen i sengen. 

Kombiner eventuelt dette lækre reb med bondage udstyret fra de foregående låger, så I kan få den fulde dominans-oplevelse.

17. december
Kostume til ham

Det er ofte kvinden, som skal klemme sig ned i et fræk outfit, men i dag er rollerne byttet!

Bag låge nummer sytten finder du en sort butterfly og en matchende g-streng, så han kan lege Channing Tatum fra Magic Mike, imens hun nyder det frække show.

18. december
Finger sleeve

Fingersex kan være frækt, men ligesom med at handjob kan det hurtigt blive til trivielt og kedeligt.

Det gør I noget ved i dag, for med det frække sleeve til fingrene, kan det at give eller få finger igen blive en magisk oplevelse, som I sent vil glemme.

19. december
Lår-restraints

Vi er endnu ikke færdige med at eksperimentere med dominans, for i dag skal han eller hun fikseres ved hjælp af frække lår-restraints.

Tag kontrollen over din partner, eller overgiv dig og lad din bedre halvdel tage styringen – begge dele er hamrende frækt for begge parter!

20. december
Anal teaser

Der er fire dage til jul, og nu skal der skrues endnu mere op for den frække leg i sengen, som igen involverer bagdelen.

Den lille buttplug er nem at bruge for nybegyndere indenfor analsex, og den særlige udformning gør, at den rammer de helt rigtige steder, så det føles herligt.

21. december
Perle g-streng med blonder

Nu er det hendes tur til at gøre sig til overfor ham, for bag dagens låge gemmer sig en fræk lille g-strengstrusse med stimulerende perler. Perlerne kan let skubbes til side, så der er nem adgang til kvindens underliv. 

G-strengen kan bruges i forbindelse med sex, men kan også være super fræk at have på i løbet af dagligdagen, hvor de små fine perler sørger for sensuel og stimulerende berøring af vagina.

22. december
Kærlighedssleeve

Sexlegetøj kan sagtens deles af både mand og kvinde, og med dette kærlighedssleeve, som du finder bag dagens låge, kan I få fornøjelsen af herlige vibrationer på samme tid!

Det særlige sexlegetøj bruger vibrationer til både at stimulere penis og indersiden af kvindens skede, samtidig med at klitoris også får kærlige vibrationer. 

23. december
Deluxe flogger

Nu hvor I efterhånden er velbevandrede i blid bondage, er I måske klar til at tage endnu et skridt ind i verdenen af BDSM.

Muligheden byder sig i hvert fald i dag, hvor I bag lågen finder en såkaldt flogger, som er en blid form for pisk.

24. december
Rabbit vibrator

Det er juleaften både på og udenfor lagnerne. Noget af det absolut bedste legetøj er nemlig gemt til sidst.

Bag den sidste låge finder du således en fræk rabbit vibrator, som de fleste kvinder formentlig har hørt om. Denne form for vibrator er nemlig kendt for at være yderst effektiv, da den stimulerer både skeden og klitoris på samme tid. 

Varieret produktsortiment 

Julekalenderens produktsortiment er dejligt varieret. Det er ikke sikkert, at alle produkter harmonerer med ens lyster, men langt de fleste produkter appellerer meget bredt og matcher derfor de flestes seksuelle præferencer. 

Sinful oplyser selv, produkterne i julekalenderen anno 2023 har en samlet værdi for 2.600 kroner, og vi må også tilstå, at vi blev positivt overraskede over, hvor meget værdi man får for pengene med årets julekalender. 

Bag mange af lågerne gemmer der sig nemlig nogle vildt gode produkter, som kan øge kvaliteten så meget af enhver sexakt, at mange stensikkert vil bruge produkterne langt ind i det nye år.  

Hvem bør købe den?

I vores øjne har Sinful begået lidt af en genistreg i forhold til sammensætningen af julekalenderens produktsortiment. 

Produktsammensætningen er nemlig perfekt afbalanceret, så julekalenderen både vil vække stor glæde blandt nybegynderne og de øvede inden for leg med sexlegetøj. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil der naturligvis være en række produkter, som du ikke kommer til at skænke meget opmærksomhed, men på samme måde vil der også være en masse produkter, der vil være lige dig, og som vil gøre stunderne med din partner i dobbeltsengen endnu mere magiske og fortryllende, end de plejer at være. 

Vi mener, at Sinfuls julekalender anno 2023 vil kunne begejstre alle, der er seksuelt nysgerrige, og som holder af sex. 

Produkterne i julekalenderen vil dels kunne pifte liv i et halvdødt sexliv, men de vil også kunne tage et i forvejen godt sexliv til nye højder. 

Julekalenderen er en perfekt introduktion til sexlegetøjsverdenen. Det store produktsortiment giver nemlig stor indsigt i, hvor meget forskelligt sexlegetøj der findes, og hvor forskellige effekterne kan være af sexlegetøj. 

Hvis du tidligere har investeret i den originale julekalender fra Sinful, bør du overveje at vælge en af de andre udgaver. Særligt hvis du investerede i kalenderen i 2022, da kalenderen for 2023 er identisk med denne. Hvis du klikker på knappen herunder, vil du blive præsenteret for et par fine alternativer til den originale kalender. 

Vores samlede bedømmelse 

Hvis du har læst de ovenstående afsnit, så ved du sikkert godt, at vi er begejstrede for årets udgave af Sinfuls julekalender.

Derfor kommer det næppe bag på dig, at vi kvitterer med fornemme 4,5 ud af 5 stjerner: 

4.5/5

4.5/5
Design
90/100
Brugervenlighed
100/100
Kvalitet
90/100
Pris
100/100

Fordele

Meget værdi for pengene

Stor produktvariation

Visuelt lækker

Appellerer både til nybegyndere og øvede

Vil gøre december meget mere sensuel

Tager forbrugeren i hånden

Ulemper

Lågerne i guiden har en tendens til at flække

Ikke meget nyt, hvis du har købt en af de tidligere udgaver