Sinful julekalender

Test af Sinfuls julekalender 2020 | Læs vores anmeldelse

Sponsoreret indhold

Vi har været så heldige at få lov at teste Sinfuls julekalender anno 2020, og i artiklen her vil du kunne læse vores dom. 

Inden vi kigger nærmere på årets classic-udgave af sex-julekalenderen, tager vi lige en kort introduktion til Sinfuls julekalender-koncept.

Hvad er en Sinful-julekalender?

En Sinful-julekalender er en julekalender for de frække danskere, der ønsker at gøre december lidt mere eventyrlysten og fræk.  

At producere og sælge en fræk julekalender er noget, som Sinful har gjort en række år efterhånden, og for hvert eneste år bliver deres julekalender(e) mere og mere populær(e). Sidste år solgte Sinful mere end 50.000 julekalendere, og vi gætter på, at de i år overgår dette imponerende salgstal. 

I år byder sexshoppen på 3 forskellige julekalendere i form af en klassisk udgave, en deluxe-udgave og en adventsudgave. Den julekalender, som vi har haft fornøjelsen af at teste, er den klassiske udgave. 

Vores test af Sinfuls julekalender anno 2020

Herunder følger vores test og gennemgang af Sinfuls julekalender anno 2020. Testen og gennemgangen er inddelt i følgende afsnit:

 • Førstehåndsindtrykket
 • Hvilke produkter indeholder julekalenderen?
 • Hvem bør købe den?
 • Vores samlede bedømmelse. 

Førstehåndsindtrykket

Investerer man i Sinfuls julekalender anno 2020 i den klassiske udgave, modtager man en diskret pakke med posten fra en afsender, der ikke er angivet som Sinful. 

Leveringen og indpakningen er dejligt diskret og med til at sikre, at hverken naboerne eller postbuddet får nys om, at man skal lave andet end at flette julehjerter i år, når kalenderen skriver december. 

Når man åbner pakken, kommer selve julekalenderen og en lille fin bog til syne. Begge dele har et nydeligt ydre, der emmer af romantik, forventning og sensualitet. 

Både bogen og selve julekalenderen er kræs for julekalender-entusiasterne, da der både er låger på selve kalenderen og i bogen. 

Bag lågerne på julekalenderen finder man forskelligt spændende sexlegetøj, mens man bag lågerne i den lille bog finder billeder samt små beskrivelser af de produkter, som man finder i julekalenderen.

Sinful julekalender 3

Som du kan se, finder man – foruden en beskrivelse af de forskellige produkter – tips til, hvordan produkterne skal bruges for opnåelse af maksimal effekt. 

Med bogen bliver forbrugeren taget i hånden, så han/hun guides sikkert og trygt gennem brugen af de 24 sexlegetøjsprodukter, som julekalenderen byder på. Dette er super fedt; særligt hvis man er nybegynder inden for sexlegetøj! 

Hvis man en Danmark-for-danskerne-type, der lever af flæskesteg, elsker Morten Korch og insisterer på at sige EDB-apparat frem for computer, så er der en lille risiko for, at bogen ikke udelukkende modtages med kyshånd og bifald.

Det tekstlige indhold er nemlig på engelsk. 

For os var det ikke noget problem at forstå indholdet, men det er klart, at du vil kunne blive udfordret, hvis dit engelsk ikke er særligt godt.

Hvilke produkter indeholder julekalenderen?

Hvis du køber den klassiske udgave af Sinfuls julekalender anno 2020, får du følgende:

 • 13 x sexlegetøj
 • 4 x blid bondage-udstyr
 • 7 x frække accessories.

Vi kommer ikke til at afsløre, hvilke eksakte produkter der gemmer sig bag de enkelte låger, da det ganske enkelt vil punktere forventningens glæde ved julekalenderen alt, alt for meget. Et særtræk, som vi betegner som en af de største kvaliteter ved en julekalender.

Nogle få produkt-relaterede ting vil vi dog gerne afsløre, og det er, hvilke produkttyper som julekalenderen blandt andet byder på.

I løbet af de 24 låger vil du blandt andet støde på produkter inden for følgende kategorier: 

 • G-punktsvibratorer
 • Penis-sleeves
 • Klitorisvibratorer
 • Blindfolds
 • Penisringe
 • Bundløse trusser
 • Sexspil
 • Rabbit-vibratorer
 • Håndjern
 • Bækkenbundskugler.

Samtlige produkter tilhører Sinfuls eget brand, og ved nærmere inspicering af hvert produkt, får man bekræftet, at Sinful ikke alene er den førende forhandler af sexlegetøj i Danmark; de er også en af de førende producenter, for kvaliteten af samtlige produkter er mere end i orden, hvilket i øvrigt også gælder for funktionaliteten og brugervenligheden.

Varieret produktsortiment 

Julekalenderens produktsortiment er dejligt varieret. Det er ikke sikkert, at alle produkter harmonerer med ens lyster, men langt de fleste produkter appellerer meget bredt og matcher derfor de flestes seksuelle præferencer. 

Sinful oplyser selv, produkterne i julekalenderen anno 2020 har en samlet værdi for 2300 kroner, og vi må også tilstå, at vi blev positivt overraskede over, hvor meget værdi man får for pengene med årets julekalender. 

Bag mange af lågerne gemmer der sig nemlig nogle vildt gode produkter, som kan øge kvaliteten så meget af enhver sexakt, at mange stensikkert vil bruge produkterne langt ind i det nye år.  

Hvem bør købe den?

I vores øjne har Sinful begået lidt af en genistreg i forhold til sammensætningen af julekalenderens produktsortiment. 

Produktsammensætningen er nemlig perfekt afbalanceret, så julekalenderen både vil vække stor glæde blandt nybegynderne og de øvede inden for leg med sexlegetøj. 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil der naturligvis være en række produkter, som du ikke kommer til at skænke meget opmærksomhed, men på samme måde vil der også være en masse produkter, der vil være lige dig, og som vil gøre stunderne med din partner i dobbeltsengen endnu mere magiske og fortryllende, end de plejer at være. 

Vi mener, at Sinfuls julekalender anno 2020 vil kunne begejstre alle, der er seksuelt nysgerrige, og som holder af sex. 

Produkterne i julekalenderen vil dels kunne pifte liv i et halvdødt sexliv, men de vil også kunne tage et i forvejen godt sexliv til nye højder. 

Julekalenderen er en perfekt introduktion til sexlegetøjsverdenen. Det store produktsortiment giver nemlig stor indsigt i, hvor meget forskelligt sexlegetøj der findes, og hvor forskellige effekterne kan være af sexlegetøj. 

Vores samlede bedømmelse 

Hvis du har læst de ovenstående afsnit, så ved du sikkert godt, at vi er begejstrede for årets udgave af Sinfuls julekalender.

Derfor kommer det næppe bag på dig, at vi kvitterer med fornemme 4,5 ud af 5 stjerner: 

4.5/5

Meget værdi for pengene
Stor produktvariation
Visuelt lækker
Appellerer både til nybegyndere og øvede
Vil gøre december meget mere sensuel
Tager forbrugeren i hånden

Indholdet i guiden er på engelsk
Lågerne i guiden har en tendens til at flække