Guide til en større pik

Større penis – Sådan kan du få en større pik

Temptations guide til... En større penis

Vi gætter på, at der ikke findes mange mænd, som ikke har drømt om et par centimeter mere i længden eller tykkelsen. For de fleste bliver det nok ved drømmen, men for dem der er dedikerede nok, kan det rent faktisk lade sig gøre at opnå resultater. Vi hjælper dig!

Du er langt fra den første, eneste eller den sidste der har kigget ned i underbuksen og spurgt:

Hvordan får man en større pik?

Lad os starte med at slå fast én gang for alle, at der ikke findes nogen mirakelkur, som fra den ene dag til den anden, kan give dig et vedhæng som ville gøre selv den største hingst misundelig. Når du ser reklamer for piller, som kan give dig en længere svaber, er det ren og sker hokuspokus. Det ville være fedt, men der findes desværre ingen tryllemikstur, og skal du resultater, så kræver det en dedikeret indsats fra din side. 

Den gode nyhed er, at selvom der ikke er nogen genveje, så kan det rent faktisk godt lade sig gøre at øge længden på penis, hvis du altså er villig til at gøre det der kræves af dig. 

I det følgende vil vi gennemgå et par af de metoder, som kan hjælpe dig på vej mod din drøm om en større pik. 

Sådan får du en større penis

Der findes flere metoder, teknikker og forskelligt udstyr du kan bruge, for at opnå et større lem. Hvilken der er den rigtige for dig, ved du kun selv. Vi hjælper dig med at blive klogere på dine muligheder.

Penisforlænger

Du har helt sikkert hørt om penisforlængere før, og det er med god grund, for penisforlængere virker rent faktisk. Når penisforlængere alligevel ikke er mere udbredte og populære, så er det fordi det kræver en rigtig stor indsats, hvis du vil opnå markante resultater.

Du skal således være forberedt på, at du muligvis skal bruge op til 2-6 timer dagligt med pikken i maskinen – så at sige. Sørger du for at bruge den nødvendige tid hver eneste dag, kan du forvente at se resultater efter omkring 6 måneders brug. 

Penisforlængere - Større pik

Virker penisforlængere?

Ja, det gør de rent faktisk!

Vi forstår godt, hvis du er skeptisk, men den er god nok – penisforlængere virker rent faktisk!

Et italiensk forskerhold har undersøgt effekten af penisforlængere, og konklusionen var, at forsøgspersonerne i gennemsnit kunne glæde sig over et lem, som var 1,7 cm længere end inden de begyndte at bruge penisforlænger. 

Gør det ondt, eller kan det være farligt?

Ligesom med de fleste andre produkter du bruger i det daglige, så er du i sikkerhed, så længe du sørger for at bruge dem rigtigt. 

Det kommer således hverken til at gøre ondt eller ødelægge din bedste ven fordi du bruger en penisforlænger – sørg dog for at læse brugsanvisningen grundigt inden du går i gang!

Hvilken penisforlænger skal jeg vælge?

Har du besluttet dig for at prøve en penisforlænger, eller vil du bare gerne blive lidt klogere på dem inden du dedikerer dig til projektet, så tjek vores guide til penisforlængere. Her præsenterer vi dig for de to bedste og mest populære på markedet, og fortæller meget mere om, hvordan du bruger dem, og hvad du kan forvente. 

Du kan også trykke på knappen nedenfor og se udvalget af penisforlængere, hvis du allerede nu er fast besluttet på at prøve en.

Jes Extender Silver Standard Penisforlænger

Penispumpe

En penispumpe kan øge størrelsen på din penis, men desværre ikke permanent. Det behøver dog ikke betyde, at det er spild af tid at bruge en penispumpe, for selvom størrelses forøgelsen ikke er permanent, holder den stadig længe nok til at imponere og tilfredsstille en heldig kvinde.

Penispumpe

Hvordan virker en penispumpe?

Som navnet antyder, så er der tale om en pumpe. Ved hjælp af luft- eller vandtryk, skabes der et vakuum som trækker i din pik. Det lyder måske ikke så rart, men det kan det faktisk sagtens være – vi kender til flere mænd, som bruger penispumpen som en del af onani, fordi de stimulerer penis på en helt særlig måde. 

Når du har haft banditten i penispumpen tilpas længe og gradvist øget trykket indvendigt, tager du den af og beundrer resultatet – en pik som er større end normalt!

En penispumpe giver større nydelse

Det er ikke kun størrelsen på dit vedhæng som vokser, for det gør nydelsen forventeligt også. Der sker nemlig det, at din penis bliver væsentlig mere følsom overfor berøring, efter den har fået kærlig behandling af pumpen. Det betyder, at du vil mærke selv de mindste berøringer som værende langt mere stimulerende end tidligere, hvilket kan give særdeles god sex. 

Nydelse er der, som nævnt, også masser af når du bruger pumpen. Det stimulerer og føles rigtig godt at bruge pumpen, og der findes sågar penispumper som er rillede og nubrede indvendigt, så de kan trykke de helt rigtige steder. 

Hvilken penispumpe skal jeg vælge?

Der findes rigtigt mange varianter, og selvom de alle gør det samme – giver dig en større pik – så kan der alligevel være ganske stor forskel på dem. Vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rigtige penispumpe til dit behov. 

Du kan se vores store og udførlige guide til penispumper her, hvor vi også præsenterer dig for de 4 bedste på markedet – lige fra de elektroniske, de klassiske og dem der bruger vand i stedet for luft.

Du kan også trykke på knappen nedenfor og se det fulde udvalg af penispumper.

Bathmate Hydromax7 Penispumpe

Penis sleeve

Et penis sleeve kan sammenlignes lidt med et stort kondom af udseende. Intentionen med et penis sleeve er dog en lidt andet, for her handler det ikke om at undgå graviditet eller beskytte mod kønssygdomme, men i stedet om at give jer følelsen af en større pik under sex, med større nydelse som resultat. 

Du sætter penis sleevet på dit erigerede lem, og får nu, på grund af tykkelsen på sleevet, en større pik.

Penissleeves - guide til større pik

Større penis og ekstra nydelse

Medmindre du render rundt med et penis sleeve på pikken i det daglige, kan man desværre ikke påstå, at du får en permanent større penis. Til gengæld kan du se ud af mere og fylde din partner endnu bedre ud, når du har det på under sex.

Det er måske lidt snyd, men i kampens hede vil både du og din partner med garanti være ligeglade med, at penis er blevet kunstigt større. Det føles jo fantastisk for jer begge – so who cares?

Flere penis sleeves er desuden ujævne og udformerede på en særlig måde, så de kan stimulere kvindens skede ekstra meget og dermed øge chancen for en skedeorgasme.

Et penis sleeve kan ikke erstatte kondomet!

Vi har sammenlignet penis sleevet med et kondom, men det betyder ikke, at du kan erstatte gummiet med dette gummihylster. Du er hverken sikret mod graviditet eller kønssygdomme fordi du bruger et sleeve. Så husk kondomet når det er nødvendigt!

Hvilket penis sleeve skal jeg vælge?

Udvalget af sleeves er stort, så vi forstår godt hvis du ender med at fare vild i jagten på et. Vi hjælper dig dog gerne med at gøre det mere overskueligt, og har derfor skrevet en guide til og præsentation af de 4 bedste penis sleeves.

Alternativt kan du trykke på knappen nedenfor, hvor du vil blive ledt videre til det store og omfattende udvalg af penis sleeves.

SONO No 21 Dong Extension Penis Sleeve

Penis øvelser

Med de rette øvelser kan du med tiden øge størrelsen på din pik. Det er dog langt fra noget du kommer sovende til, og det kræver tid og dedikation at opnå synlige resultater. Er du klar til at knokle for det, så kommer der her en række øvelser du kan bruge derhjemme, så kan få tilføjet et par centimeter i længden. 

Husk at være tålmodig, for der kan uden problemer gå op til flere måneder, inden du vil opleve synlige resultater. Bare hæng i!

Inden du går i gang med øvelserne

Det kan være fristende bare at kaste sig over penisøvelserne med det samme, med henblik på en større pik. Det er dog en fordel lige at udskyde det et øjeblik, og få gjort sig de nødvendige forberedelser inden man går i krig. 

Sæt dig mål

Ligesom når du skal træne i fitnesscentret eller løbe på landevejene, er det en fordel at have et mål med træningen. Det er ikke nok, at du bare gerne vil i form, så prøv med noget mere konkret. 

I tilfældet med træning for en større penis, kan målet være, at du gerne vil have et par centimeter ekstra  i længden, men det kan også sagtens være, at målet er at få trænet 2 gange dagligt. De ekstra centimeter kan nemlig virke som langt væk, hvorfor det kan være mere motiverende at fokusere på noget der er lidt mere “her og nu”. 

Mål din penis

Det giver måske sig selv, at det er en fordel at måle penis inden du går i gang – men vi nævner det alligevel! 

For at kunne vurdere, om der er sket fremskridt og om du har opnået resultater, er du nødt til at vide hvad udgangspunktet er. Derfor er det frem med målebånd, lineal, tommestok eller hvad du foretrækker. Noter ned på et stykke papir og gem det eventuelt lidt væk, så nysgerrige snushaner ikke finder det liggende fremme og begynder at stille spørgsmål.

Efter et par måneders træning kan du finde papiret frem igen, foretage endnu en måling og sammenligne. Intet er mere motiverende, end at kunne se fremskridt!

Bonus: Tag et billede eller to. Det er sjovt at kunne se tilbage efterfølgende, når du har opnået det ønskede resultat. Men igen; gem det lidt væk. Ingen har lyst til, at mor finder et dick pic, når hun er på besøg.

Varm op

Ligesom med almindelig træning af musklerne, det være sig styrketræning, en løbetur eller lignende, så er det en fordel at varme op, inden du går i gang. På den måde undgår du skader, som gør dig ude af stand til at fortsætte træningen. 

Det kan være fristende bare at klø på, men tag dig lidt tid til at får varmet penis godt op, så den er klar til at blive presset lidt efterfølgende. 

Du varmer penis op ved at nulre lidt, trække blidt, og på andre måder sørge for at få gang i blodomløbet i snablen mellem benene. Brug eventuelt et lunt håndklæde, som du kan vikle penis ind i. 

Når pikken er lun og afslappet, er det tid til øvelser!

Penis øvelser – sådan gør du

Nå. Nok udenomssnak! Lad os komme i gang med øvelserne.

Længere penis øvelse

Den første øvelse du kan lave, er den der kaldes for ‘stretching’. Som navnet antyder, så går det helt simpelt ud på, at du trækker i penis, så den med tiden vil blive længere. 

Det er vigtigt at du har varmet godt op, og at din penis er slap, inden og undervejs. En stiv pik fungerer ikke, hvis øvelsen skal udføres korrekt! 

Tag et solidt greb om banditten, og begynd så at trække i den. Ikke så meget at det gør ondt, men nok til, at ud kan mærke grænsen er nået. Du kan med fordel sørge for, at du får hevet lidt ud til alle sider, så din ‘stretching’ er jævn. På den måde undgår du, at du får en skæv penis af øvelsen. 

Ender du med at blive lidt ophidset undervejs – det kan nemt ske – så vent med at fortsætte til erektionen har lagt sig. Du kan eventuelt hjælpe det hele lidt på vej, ved at tænke på oldemor i bikini, et pindsvin som er blevet kørt over, eller hvad end der fungerer for dig. Det vigtige er, at din penis er slap og afslappet, når du laver øvelsen.

Tykkere penis øvelse

Hvis dit mål ikke kun er, at din pik skal blive længere, men at den også gerne må blive tykkere, så er der heldigvis også øvelser til dét formål. Øvelsen vi kommer til at beskæftige os med her kaldes for ‘jelq’ og kan bedst sammenlignes med at malke en ko. Det er nemlig nogenlunde det samme du skal gøre med din penis.

Inden du går i gang, er det igen vigtigt, at din penis er opvarmet og afslappet!

Du tager et solidt og lidt stramt greb om penis ved roden, og fører så hånden frem langs skaftet, op til penishovedet. Forestil dig, at du skubber blodet fra roden til toppen, lidt ligesom hvis du prøver at klemme det sidste tandpasta ud af tuben.

Når din ene hånd har taget turen fra rod til enden, tager du din anden hånd og gør nøjagtigt det samme. Herefter kører du skiftevis med højre og venstre pote, indtil du har trænet nok.