Loading...
Uncategorized

Har du Danmarks frækkeste stemme? – Tjen penge på at fortælle lumre historier

Danmarks frækkeste stemme

Jagten på Danmarks frækkeste stemme er skudt i gang. Er du indehaver af en sexet røst, som kan tænde op under enhver person, hvis trommehinde kommer i kontakt med de skønne toner fra din mund, er det lige præcis DIG vi leder efter. 

De fleste af os har lumre samtaler i ny og næ, hvad enten det er veninderne som får alle de slibrige detaljer fra en Tinder-date i weekenden, eller om det er gutterne i omklædningsrummet som får beskrevet den seneste erobring, gør vi det stort set alle sammen. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi vil gerne tilbyde dig betaling for at fortælle frække historier. Vi beder dig ikke om at udlevere dit eget personlige sexliv, men i stedet om at læse op fra vores samling af erotiske og frække sexnoveller. 

Din oplæsning skal bruges som et supplement til vores sexnoveller, så de dovne læsere kan lytte til din sexede stemme i stedet for selv at læse. Derfor nytter det naturligvis ikke, at din stemme lyder som en tonedov musiker der spiller på en rusten sav – kun de frækkeste stemmer kan komme i betragtning til stillingen som erotisk oplæser hos os. 

Vi er ligeglade med, om du ligner en Victorias Secret model eller et medlem af Chippendale – hvis din frække kvindestemme kan få enhver mand i stramme joggingbukser til at vise sin begejstring, eller din macho-mandestemme kan gør enhver kvinde fugtigere end Channing Tatum i ‘Magic Mike’, er det dig vi leder efter!

Uanset om du er indehaver af en sexet kvindestemme eller en maskulin manderøst, vil vi gerne høre fra dig – vi leder nemlig både efter den frækkeste kvinde- og mandestemme. 

Har du selv stemmen, eller kender du den frækkeste stemme i landet – send os noget lyd!

Hvis du er den heldige indehaver af et stemmebånd som kan sætte gang i ethvert underliv, vil vi gerne høre det. Bare rolig, vi deler det ikke med nogen og udgiver det ikke nogen steder uden din accept. 

Er det ikke din egen stemme, men i stedet en ven eller venindes, så prik til vedkommende og fortæl om dette fremragende jobopslag.  

Sådan søger du!

For at komme i betragtning til stillingen som vores erotiske oplæser, skal du gøre følgende:

1. Send os en mail

Skriv en kort mail med dit navn og alder, samt en kort beskrivelse af dig selv, til info@temptations.dk

2. Vedhæft en demo

For at kunne vurdere din stemme, er vi nødt til at høre den. Derfor skal du optage en lille lydbid med dig selv, hvor du taler så sexet som overhovedet muligt.

Det er ikke nødvendigt med eget lydstudie eller professionelt lydudstyr – det finder vi ud af, hvis det er nødvendigt. I stedet kan du bruge din mobiltelefon, mikrofonen på din computer eller hvad du ellers kan finde på.

Vi vil foretrække at du læser nedenstående op, men har du en særlig fræk fortælling eller passage du har styr på, kan du også sende os denne.

”Du er en slem, slem dreng,” nærmest stønner hun, hvorefter hun begynder at slikke på pegepinden. Hun løsner sit bølgede, blonde hår, som indtil da været sat op i en knold.

Jeg mærker, at blodet strømmer ud i min pik, der bliver hård som marmor. Hold nu kæft, hvor er hun fræk. Hvad fanden laver hun? Tager hun pis på mig?

Hun kysser spidsen af pegepinden, hvorefter hun i en hurtig bevægelse kaster den til højre uden at vige sit blik fra mig – ikke engang da den brager mod det hårde gulv, flakker hendes blik. Hun kravler ned på sine knæ og begynder at flå mine bukser op.

Hun tager min pik ud og placerer sine læber omkring den og fører hovedet frem og tilbage i langsomme, glidende bevægelser. Åh, fuck. Shit det er godt. Det har hun sgu prøvet før. Hun kigger op på mig med et frækt blik, der indikerer, at hun har lyst til at spise mig.

3. Send mailen

Når du har klaret ovenstående punkter, er det ude af dine hænder, hvorfor der ikke er andet tilbage at gøre, end at vente. Nu begynder vores arbejde med at lytte de indsendte stemmer igennem og udvælge de bedste, som vi gerne vil høre mere fra. 

Vi giver de udvalgte stemmer direkte besked. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *