Har du Danmarks frækkeste stemme? – Tjen penge på at fortælle lumre historier

OPDATERET: Jobbet er besat

Jagten på Danmarks frækkeste stemme er skudt i gang. Er du indehaver af en sexet røst, som enten kan vække slangen i stofburet eller give vandskade i kælderen, så er det lige præcis DIG, vi leder efter. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi vil rent faktisk gerne tilbyde dig betaling for at sige en masse frække ord – og det fedeste af det hele er, at din kreative hjernehalvdel får lov at holde helt og aldeles fri, mens din beskidte mund hakker afsted. Du skal nemlig ikke selv finde på de ord, som du skal sige; dem har vi allerede skrevet for dig.

Hvad søger vi helt præcist?

Vi søger en mand samt en kvinde til at læse vores frække sexnoveller op. Kravet til vores oplæsere er, at de har frække stemmer, og at de er dygtige fortællere, der kan fastholde lytterens koncentration.

Vi står selv for klipning og produktion af lydbidderne, så det eneste, som du skal gøre, er at optage din egen stemme, mens du læser vores noveller op. 

Vi er fleksible angående den tekniske afvikling. Hvis du ønsker at låne kvalitetsudstyr, så stiller vi gerne det til rådighed, men det er også muligt, at du kan klare optagelserne på din mobil, hvis mikrofonen i denne er af hæderlig kvalitet. 

Hvem er du?

Vi er ligeglade med, om du ligner en Victoria’s Secret-model eller et medlem af Chippendales. Pyt med om du er en erfaren elsker med et kæmpe arsenal af sexlegetøj, eller om du stadig har din første gang til gode. Det eneste, som vi går op i, er din stemme samt din evne til at læse op.

Uanset om du er indehaver af en sexet og silkeblød kvindestemme eller en maskulin dyb røst, vil vi gerne høre fra dig – vi leder nemlig både efter den frækkeste kvinde- og mandestemme. 

Da vi ikke ønsker at ende i en shitstorm, må vi nok hellere stille lidt krav til din alder. Du skal som minimum være 18 år, og så er det samtidigt vigtigt, at du ikke er blufærdig. Dine oplæsninger kommer nemlig til at ligge frit tilgængelige på vores side.

Har du selv stemmen, eller kender du den frækkeste stemme i landet – send os noget lyd!

Hvis du er den heldige indehaver af et stemmebånd, som kan sætte gang i ethvert underliv, vil vi gerne høre fra dig. Bare rolig, vi deler ikke din audition med nogen, og vi kunne aldrig finde på at udgive noget uden din accept. 

Er det ikke din egen stemme, som er Danmarks frækkeste, men i stedet en vens eller venindes, så prik til vedkommende og fortæl om denne fremragende jobmulighed. 

Sådan søger du!

For at komme i betragtning til stillingen som vores erotiske oplæser skal du gøre følgende:

1. Send os en mail

Skriv en kort mail til info@temptations.dk med dit navn og alder samt en kort beskrivelse af dig selv.

2. Vedhæft en demo

For at kunne vurdere din stemme er vi nødt til at høre den. Derfor skal du optage en lille lydbid med dig selv, hvor du taler så sexet som overhovedet muligt.

Det er ikke nødvendigt med eget lydstudie eller professionelt lydudstyr. I stedet kan du bruge din mobiltelefon, mikrofonen i din computer, eller hvad du ellers kan finde på.

I demoen bedes du læse følgende uddrag højt:

”Du er en slem, slem dreng,” nærmest stønner hun, hvorefter hun begynder at slikke på pegepinden. Hun løsner sit bølgede, blonde hår, som indtil da været sat op i en knold.

Jeg mærker, at blodet strømmer ud i min pik, der bliver hård som marmor. Hold nu kæft, hvor er hun fræk. Hvad fanden laver hun? Tager hun pis på mig?

Hun kysser spidsen af pegepinden, hvorefter hun i en hurtig bevægelse kaster den til højre uden at vige sit blik fra mig – ikke engang da den brager mod det hårde gulv, flakker hendes blik. Hun kravler ned på sine knæ og begynder at flå mine bukser op.

Hun tager min pik ud og placerer sine læber omkring den og fører hovedet frem og tilbage i langsomme, glidende bevægelser. Åh, fuck. Shit det er godt. Det har hun sgu prøvet før. Hun kigger op på mig med et frækt blik, der indikerer, at hun har lyst til at spise mig.

3. Send mailen

Når du har klaret ovenstående punkter, er det bare at sende mailen, lave korsets tegn og så vente… Og vente…

Vi giver de udvalgte stemmer direkte besked, og vi har som sådan ingen deadline. Vi søger, indtil vi har fundet de rette kandidater. 

Det er alt sammen meget fint, men hvad jeg kan tjene?

Løn sker efter aftale. Forhold som erfaring og talent spiller ind her, men du kan godt forvente en yderst fornuftig timeløn, hvis du ikke falder for meget over ordene, når du læser op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *