Den dyreste dildo i verden – Den perfekte gave til kvinden der har alt

Hvis du hedder Gates, Trump eller Bezos til efternavn, er denne julegaveidé til dig. Er du en helt almindelig person med en helt almindelig løn, kan du godt få lov til at læse med, men forvent ikke, at du går herfra med en idé til den perfekte julegave til kvinden i dit liv. 

Mine damer og rige herrer – her er verdens dyreste dildo:

Verdens dyreste dildo

Hvad giver man i gave til kvinden, der har alt?

Verdens dyreste dildo – hvis du altså har råd. 

Vi skal nok afsløre prisen lidt senere, men inden da bør du sørge for at du sidder ned, for beløbet du skal diske op med er svimlende højt. Nu er du advaret. 

Inden vi afslører prisen, skal du dog lige vide, hvad du får for dine penge.

Verdens dyreste dildo er lavet af ren platin, et sjældent ædelmetal som i sig selv er nok til at gøre den eksklusive dildo til en temmelig dyr sag. 

Billigere bliver det ikke af, at dildoen er dækket af adskillige hvide 70 karat diamanter sammen med sjældne lyserøde diamanter, blå safirer og flere sjældne perler. Førnævnte gør, at prisen skyder i vejret hurtigere end dilleren på en liderlig teenager, som har fundet et gammel pornoblad i garagen.

Og så til svaret på det spørgsmål, som med garanti trænger sig på, efter beskrivelsen af denne fornemme dildo:

Så meget koster verdens dyreste dildo

Medmindre du har vundet i LOTTO, har arvet en ordentlig røvfuld penge eller du har solgt aktiemajoriteten i en milliardforretning, skal du nok ikke sætte næsen op efter, at du kommer til at kunne pakke verdens dyreste dildo ind og gemme den under juletræet. Det er nemlig ikke nok, at du sælger både bilen, huset og jeres førstefødte, for du skal slippe intet mindre end 1.8 millioner dollars12.2 millioner danske kroner

Du kan se den i virkeligheden

Selvom verdens dyreste dildo er tiltænkt til onani, er det faktisk ikke fordi en heldig kvinder ligger og giver sig selv en lækker orgasme med sin 12 millioner kroner dyre dildo, for den frække sag ligger i øjeblikket til udstilling på ACCA Gallery i Beverly Hills, hvor du kan få lov til at se million-dildoen med dine egne øjne. 

Du behøver ikke nødvendigvis betale flere millioner for en god dildo

Hvis du har pengene til det, synes vi ikke du skal holde dig tilbage, men i stedet få ringet og bestilt verdens dyreste dildo med det samme. 

Er du en smule mere prisbevidst, eller har du ikke din egen pengetank med mønter du bader i, kan du i stedet overveje at finde en god dildo til væsentligt færre penge hos os. Vi har et et kæmpe udvalg af dildoer i alle prisklasser (udover den dyreste i verden, desværre!), så uanset dit budget, burde du kunne finde noget hos os.