Den hvinende studine

Solen bager på min glinsende pande og overkrop fra en skyfri himmel. Puha, hvor er det varmt i dag, tænker jeg og beslutter mig for at tage en kort pause fra den mekaniker-opgave, jeg har sat mig selv på.

Med mine lettere olieindsmurte fingre tørrer jeg en smule sved af min pande, hvorefter jeg griber fat i den vandflaske, som jeg for en halv times tid siden anbragte på en havestol et par meter fra min arbejdszone.

Efter lidt besvær – grundet min fingre og håndflader er så svedige – får jeg skruet låget af, hvorefter jeg fører flasken op til mine læber for at tage en slurk. Selvom det kun er en halv time siden, at jeg hentede flasken inde i køleskabet, er vandet allerede blevet mere end bare lidt lunkent.

Min væskebalance tillader mig dog ikke at være kræsen, så selvom jeg hverken bryder mig om følelsen af varmt vand i munden eller gennem spiserøret, tømmer jeg flaskens indhold, hvorefter jeg kaster den fra mig og – udmattet af den trykkende varme – sætter mig tungt i havestolen.

I samme øjeblik rammer lyden af fjern musik mine øregange. Musikken bliver højere og højere, og på et tidspunkt suppleres den af menneskestemmer, der råber og hviner. Et enkelt dyt kan jeg også høre i ny og næ.

30 sekunder efter jeg første gang anede musikken, er den blevet så markant, at jeg ikke længere er i tvivl om, hvor den og de supplerende lyde stammer fra. Det er selvfølgelig fra en studentervogn med irriterende smukke, unge og ubekymrede studenter. Hvorfor dælen skal de altid råbe og skrige på den måde? tænker jeg irriteret, mens jeg kan høre hvin fra et par opmærksomhedshungrende teenagetøser. Man kan sgu da sagtens have sjovt uden at forsøge at sprænge trommehinderne på enhver i nærheden.

Musikken og hvinene bliver fortsat tydeligere. Studentervognen må have kurs mod mig, tænker jeg, og begynder at overveje, om nogen af mine naboer har børn i en alder, der gør, at de kunne være et realistisk stop på en studenterrundtur. Måske Henning og Brigittes søn har den alder, tænker jeg, og nærmest i samme øjeblik ser jeg fronten af en studentervogn svinge ind i vores lomme.

Musikken er nu ubehageligt høj – faktisk er den så høj, at jeg kan mærke bassen i hele kroppen. Sangen, der spiller, kender jeg ikke. Og gudskelov da. Det er nemlig et eller andet ungdomspis med alt for mange BPM og alt for lidt på hjerte.

Uden at tænke over min gøren og laden rejser jeg mig op fra havestolen for at følge med i, hvad der sker hos min genbo. Vognen parkerer uden for Henning og Brigittes hus, så min indskydelse var korrekt.

Ned fra ladet hopper en masse unge mennesker, som alle er iført blå studenterhuer. De fleste er yderst højtråbende, og mange af dem svinger armen mod himlen i takt med musikken, mens de slentrer mod Henning og Brigittes indkørsel.

Med store smil og åbent kropssprog kommer Henning og Brigitte til syne. De hilser studenterne velkommen og peger dem i retning af haven. Jeg suger lidt luft ind med næsen og kan dufte, at der er tændt op i grillen. Forkælede skiderikker, tænker jeg. Nu skal du ind og opvartes som konger, og de er sikkert bedøvende ligeglade.

Flere af studenterne krammer Henning og Brigitte. Nogle enkelte nøjes med et lille hilsende vink.

Midt i virvaret af glæde og høj promille får Henning øje på mig. Jeg smiler, da hans blik fanger mit, og løfter hilsende hånden. Han gengælder min gestus ved at gøre det samme, hvilket får de sidste to studenter, der endnu ikke har passeret Henning og Brigitte, til nysgerrigt at vende sig for at se, hvem Henning hilser på.

Den ene student er en lille fyr med sort krøllet hår, mens den anden er en blond pige med skulderlangt hår på omkring 1.60. Hun er iført en kort, hvid sommerkjole, der fremhæver hendes fine lille mås og nydelige slanke partypølser, som der sidder to rene, hvide sneakers på.

Da hendes blik møder mit, får jeg tunnelsyn og bemærker ikke længere de andre. Kun hende ser jeg. Et bredt smil, der rummer ungdommelighedens nysgerrighed, naivitet, livslyst og irriterende bekymringsløshed, breder sig over hendes læber, samtidig med hun løfter sin højre hånd og hilser kækt på mig, den nysgerrige liderbuks, der er alt, alt for gammel til hende. Afdæmpet gengælder jeg hendes hilsen med et lille nik og et smil, hvor jeg ikke viser tænder.

Kort herefter krammer hun og hendes klassekammerat Henning og Brigitte, hvorefter også de fire spises af den høje ligustervæk, der allerede havde opsnappet alle andre. Et lille suk passerer mine læber.

Jeg orker ikke at lave bil i den larm, og det uhørt varme vejr tapper mig også for kræfter, hvorfor jeg beslutter mig for at holde for i dag. Jeg pakker værktøjet sammen og anbringer delene på deres respektive pladser i skuret. Min T-shirt, der udmattet har hængt over havestoleryggen, samler jeg op og kaster over skulderen, og så bevæger jeg mig ellers mod min hoveddør. Inden længe venter der mig et koldt bad; puha, det bliver dejligt.

Det føles som at blive genfødt, da dit kølige stråler rammer min hovedbund for efterfølgende at drive ned ad min overophedede krop.

”Ah,” udbryder jeg for mig selv, mens jeg værdsætter nedkølingen og det faktum, at den skrækkelige ungdomsmusik ikke er øredøvende høj herude på badeværelset, hvor lyden fra bruseren faktisk næsten helt kvæler musikken.

Jeg lukker øjnene og skal lige til at køre mit hår bagover hovedet med begge hænder, da min krop giver et spjæt, da jeg pludselig kan høre dørklokken.

Hvem dælen kan det mon være? tænker jeg undrende og træder så hurtigt ud af badet, at jeg plasker hele badeværelsesgulvet til.

Jeg tørrer mig lynhurtigt og vikler håndklædet om underlivet for derefter at lunte ud til hoveddøren. Jeg stopper kort op, da jeg ser skikkelsen af den person, der har ringet på. Det er den lyshårede studine. Hvad fanden vil hun? tænker jeg og åbner kort herefter døren for at få svar.

Det sker med en så voldsom hast, at den stakkels lille pige får et chok. Forskrækket kigger hun på mig, men uden at sige noget. ”Ja?” siger jeg spørgende. Hun griner en smule genert og siger herefter: ”Nå ja. Jeg ville bare høre, om du har nogen citroner.”

Hun er en smule snalret, men ikke irriterende fuld – bare dødcharmerende. ”Om jeg har citroner?” spørger jeg undrende.

”Ja, eller lime. Vi vil nemlig gerne drikke tequila-shots, men mangler noget til at tage den grimme smag.”
”Haha, nå ja selvfølgelig,” siger jeg og kløer mig i skægstubbene for at indikere, at jeg grubler. ”Det tror jeg faktisk, at jeg har. Kom da med ind engang.”
”Tak,” siger hun fnisende.
”Bare behold skoene på,” siger jeg, mens jeg fører an i retning mod køkkenet. ”Jeg beklager, at jeg sådan blotter mig.”
”Det skal du virkelig ikke beklage,” siger hun. ”Det er jo mig, der helt uventet kommer og forstyrrer dig midt i et bad.”
”Haha, det var godt,” siger jeg og åbner køleskabet for at tjekke, om jeg har flere citroner. Jeg kan ikke umiddelbart få øje på nogen, så jeg læner mig fremad for at få et bedre udsyn.

Men jeg spejder efter gule cirkler, mærker jeg pludselig en hånd på min røv, og i ren refleks vender jeg mig om i en hurtig bevægelse.

Dette giver den stakkels studine et lille chok, der fysisk viser sig ved, at hun hopper et skridt tilbage. Det er skidt – jeg ønskede jo ikke at skræmme hende – men endnu værre er det, at min bevægelse får håndklædet om mit liv til at løsne sig og falde til jorden, så jeg nu står splitterravende nøgen foran en pige, der er omkring 20 år yngre end mig selv.

Jeg sender hende et undskyldende blik, men hun ser det ikke. Hendes blikretning er nemlig ikke rettet mod mit ansigt. Blikket er derimod låst fast til mit lem.

Hendes mund er åben, og øjnene store som tekopper. I omkring 10 sekunder hverken siger hun noget eller bevæger sit ansigt, men så sker der pludselig lidt. Langsomt bevæger hun blikket opad min krop og helt op til mit ansigt, så vi får øjenkontakt – hendes udtryk er svært at afkode, måske er hun imponeret, måske er hun skræmt – jeg føler, at jeg skal sige et eller andet, men aner ikke hvad. Inden jeg når at finde på noget, siger hun: ”Shit, din pik er stor.”

Jeg griner lidt forlegent, mens hun tager et skridt hen mod mig. Det føles intimiderende, så jeg forsøger at træde et skridt tilbage, men når kun et halvt, før jeg støder mod et køkkenbord og nogle skabe.

I en langsom og elegant bevægelse sætter hun sig på knæ foran mig, så hendes ansigt ender med at være lige foran min pik. ”Wow,” fniser hun. ”Ej, hvor er det vildt.”

Hun åbner sin mund og uden at bruge hænderne fører hun spidsen og lidt mere af min pik ind sin mund.

Jeg gisper og griber fat om bordkanten. Hendes varme, fugtige læber omkring mit lem gør mig hård på ingen tid.

Med læberne omkring min nu stenhårde pik bevæger hun sit hoved frem og tilbage i rytmiske bevægelser, mens hun stønner en smule. Efter omkring et minuts tid slipper hendes læber grebet om min pik, og hun tager sin lille fine hånd i brug. Hun spiller mig af, mens hun med sin tunge slikker først mit pikhoved, så op ad skaftet og sidenhen mine testikler.

Hendes smukke, bedårende ansigt – uden en eneste rynke, men med så mange uskyldige træk, heriblandt et sæt himmelblå øjne – kigger op på mig op med et nærmest dæmonisk blik. Hvordan kan hun være så dragende, fræk og uskyldig på en og samme samme tid? tænker jeg.

”Vil du ikke nok kneppe mig? Hårdt?” siger hun tryglende og bedende med hendes lillepige stemme. Jeg nikker, hvorefter hun rejser sig op.

Vi snaver lidt. Jeg glemmer alt om mit potentielle omdømme. Fornuften har ikke længere magten over mit indre joystick – i mit sind er der nu enevælde med liderligheden i tronen.

Mit sinds hersker får mig til at rage løs på studinens faste baller. Ej, hvor er de lækre. Jeg løfter op i hendes sommerkjole og mærker, at hun har en stram lille g-streng på.

Vi stopper med at snave, og med vold og magt trækker jeg hende hen til køkkenbordet, som jeg bukker hende indover. Jeg trækker hendes fine, hvide kjole op over ryggen på hende, så hendes lækre røv kommer til syne. Jeg flår hendes g-streng ned til anklerne og spytter i min håndflade, hvorefter jeg stikker to fingre op i hendes drivvåde fisse, der føles dejligt stram. Hun giver et lille hvin fra sig, da mine fingrene trænger op i hende.

Jeg fingerknepper hende i 30 sekunder, så kan hverken hun eller jeg vente længere. ”Jeg vil mærke din pik,” stønner hun, og jeg giver hende, hvad hun vil have.

Hun lægger sit venstre ben op på bordet, så jeg lettere kan komme til at trænge op i hende. Selvom hun er medgørlig og drivvåd, er hun så stram, at det stadigvæk er en udfordring.

Med lidt besvær lykkes det mig at få presset spidsen samt lidt mere af mit lem op i hende, hvilket fører til, at hun forpustet stønner: ”Shit, du er stor.”

Hendes lillepigestemme tænder mig så meget, at jeg bare maser til, hvilket får hende til at skrige højt, dels af smerte, dels af nydelse. Jeg griber fat om hendes hofter og bevæger min pik langsomt frem og tilbage i hendes fisse.

Jeg kigger ned og ser min stive pik er helt smurt ind i hendes sekreter. Jeg tror aldrig, jeg har kneppet nogen, der har været så drivvåd før. Og det tænder mig som bare fanden.

Derfor sætter jeg tempoet op, hvilket får hende til at skrige og stønne højere. Jeg strammer mit greb om hendes hofter og nyder synet af hendes lille bløde røv, den tætsiddende hvide kjole, de smukke hvide lokker, der delvis skjules af den blå studenterhue. ”Kom for mig,” skriger hun. ”Kom for mig.”

Hun får hurtigt sin vilje, da orgasmen kort efter hendes skrig rammer mig som en flodbølge af nydelse.

Jeg glemmer alt omkring mig og er ét med øjeblikket. Det snurrer i alle kropsled, og jeg mærker, at der skydes enorme mængder sæd ud af min penis.

Helt forpustet skriger hun: ”Ja, kom. Kom i mig.” Jeg støder endnu en gang i bund i hende, hvilket lokker endnu en portion små svømmere ud af mit lem. Det bliver ved med at snurre dejligt i mine testikler, og jeg kan nærmest ikke være i mig selv af nydelse.

Endnu en gang støder jeg dybt i hende, og atter en gang mærker jeg, at sæden pibler ud af mit lem – dog ikke en lige så stor ladning som før, hvilket indikerer, at min orgasme er ved at aftage.

Derfor skal jeg til at sætte tempoet for mine stødbevægelser ned, men inden jeg når dette, skriger hun: ”Hårdere, skat. Knep mig hårdere. Jeg kommer!”

Dyret i mig vækkes atter helt og aldeles til live. Jeg strammer grebet om hendes hofter og knepper hende hårdere, end jeg nogensinde har kneppet en pige før. Det virker, for efter 7-8 stød, hvor jeg kommer helt i bund i hende, mærker jeg, hvordan hendes fisse kramper om min pik.

Samtidigt stønner hun liderligt og højt. Faktisk så højt, at jeg frygter, at hun overdøver musikken på den anden side af vejen. Hendes fissekramper og høje støn varer ved omkring 30 sekunder, hvorefter hun ligger forpustet og smårystende ind over mit køkkenbord med tunge led. ”Shit, hvor var det godt,” udbryder hun. ”Mmh,” siger jeg, helt våd af sved.

Kort efter trækker jeg mig forsigtigt ud af hende og finder igen mit håndklæde, som jeg vikler om mit underliv. Mens jeg gør dette, trækker hun sine trusser op igen og efterfølgende den lille hvide kjole ned over hendes perfekte røv.

I et par sekunder står vi bare og kigger lidt fortvivlet på hinanden. Ingen af os ved rigtig, hvad vi skal sige, men pludselig brydes tavsheden, da hun fniser sødt. Jeg smågriner herefter og siger undskyldende: ”Ja, jeg ved sgu ikke lige, hvad der skete.”

”Heller ikke mig, men nu har jeg da fået et lyn i huen. Så mangler jeg bare citroner.”
”Nå ja for fanden.”

Jeg åbner igen køleskabet og stikker snuden ind. Efter kort tid får jeg øje på to citroner inde bagerst på næstnederste hylde. ”Der er sgu to,” siger jeg begejstret og griber fat i dem.

Hun smiler stort, da jeg giver hende dem, og læner sit hoved ind mod mit og giver mig et vådt kys, hvorefter hun siger: ”Jeg må hellere komme tilbage, inden nogen fatter mistanke om noget.”

”Ja, det må jeg hellere,” siger jeg med glæde i stemmen.

”Hej hej, handsome,” siger hun med en ungdommelig kækhed og blinker til mig, hvorefter hun vender sig og slentrer tilbage til studenterfesten. ”Hej hej.”

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: