Sexnovelle: Den nysgerrige finger åbner en ny verden

Den nysgerrige finger åbner en ny verden

Småsvedende står en fremmed pige med langt lyst hår og jeg på dansegulvet og bevæger vores kroppe mere eller mindre rytmisk. Hendes blå øjne glimter og funkler i halvmørket. Præcis som diskokuglen der hænger et par meter over os. Vi skråler begge ubekymret med på den sang, som brager ud af højttalerne – også selvom vi ikke helt kan teksten. ”Hvad fanden hedder hun egentlig?” tænker jeg.

Jeg smiler stort over et kort moments klarsyn i alkoholtågen, da det går op for mig, hvor absurd det er, at jeg står og vrider min krop op ad et menneske, som jeg ikke engang kan navnet på. Hun gengælder smilet og bliver endnu mere charmerende. 

Jeg læner mig frem, så min mund er lige ud foran hendes øre. Jeg tror ikke, at jeg havde noget på hjerte, inden jeg lavede bevægelsen, men nu står jeg her, og så bliver jeg jo nødt til at råbe et eller andet. Ellers ville det være lidt mærkeligt.

”Du er virkelig sød og dejlig! Skal vi have lidt at drikke?” kan jeg høre mig selv råbe. Hun kigger undrende på mig og råber tilbage: ”Om jeg kan lide kricket?” Jeg griner og råber: ”Nej. Skal vi have noget at drikke?” Denne gang trænger budskabet igennem støjen. Hun kaster hovedet bagover, mens hun griner højlydt. Glæden smitter, og jeg griner med hende. Herefter nikker hun.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg forsøger forsigtigt at tage hendes hånd, da vi bevæger os mod baren. Mit første move, hvis man ser bort fra hede blikke og livlige hofter på dansegulvet. Hun gør plads til mine fingre mellem sine. Hendes hånd er lille og fin. Jeg mærker en varme i brystet, og det føles som om, at min krop gennemsyres af glæde, mens vi går der, hånd-i-hånd, omgivet af fulde tosser.

”Hvad drikker du?” spørger jeg, da jeg kan fornemme, at det snart bliver vores tur.
”Det samme som dig,” siger hun og smiler.

Egentlig har jeg lyst til en cider, men jeg må hellere signalere, at jeg er en rigtig mand, hvis den slags betyder noget for hende. Derfor bestiller jeg to fadøl. Tuborg Classic. Bartenderen er en hurtig, smart fyr med håret redt tilbage; der er tydelig forskel på, hvordan han betjener pigerne og drengene. Pigerne får et par kække ord og et friskt smil med på vejen, mens betjeningen af mig og de andre hankøn er både brysk og ordknap.

Det gør mig dog ikke det store. Det er ikke ham, som jeg er interesseret i. Det er i stedet den yderst charmerende pige, som jeg lige nu står og fletter fingre med. 

30 sekunder efter at jeg har bestilt, sætter den hurtige bartender to fadøl hårdt på disken foran mig og siger, nærmest modvilligt: ”Værsgo.” Jeg smiler stort og siger: ”Tusind tak,” hvorefter jeg kører kortet igennem dankortterminalen.

”Der er et frit bord dernede,” siger pigen, som jeg endnu ikke er kommet i tanker om navnet på. Jeg giver hende en af øllene, hvorefter vi sætter kurs mod de frie pladser.

Vi sætter os over for hinanden, men musikken er høj, så samtalen kommer aldrig til at flyde. Hver anden replik er: ”Hvad?” Under påskud af at hun ikke kan høre mig, rykker hun om på samme side af mig. Det får samtalen – og alt andet – til at gå meget bedre. Vi har ikke snakket længe, før vi igen fletter fingre. Lange blikudvekslinger udvikler sig til hede kys. Hun kysser godt. Bløde læber og dejligt ærgerrig, uden det bliver desperat.

”Fuck, hvor er du dejlig,” hører jeg mig selv sige, efter at et længere kys har vækket lillemanden, der så småt er ved at rejse sig. Hendes hånd er på mit lår.  Langsomt bevæger den sig nærmere mod mit lem uden på min stramme bukser. Da den finder frem, gør hun store øjne og smiler frækt, hvorefter hun lader håndfladen kører op og ned, så hun giver mig et slags håndjob – bare med stof imellem. Det gør mig sindssygt hård og tændt.

Jeg kysser hende intenst og lægger min hånd på hendes røv. Jeg tager godt fat. Hun er dejligt stram i kødet, men har dog lidt former.

Kysseriet udvikler sig til snaveri, og jeg glemmer, at vi – to fremmede individer, der ikke aner, hvad hinanden hedder – sidder omgivet af andre mennesker, som kan bevidne alt, hvad vi gør. I mit sind er vi bare os. Os og ingen andre. Vi stopper efter et minuts tid med at snave. Hendes hånd kører stadigvæk op og ned af mit lem. Hun bevæger sit hoved om på siden af mit og bider mig forsigtigt i øreflippen og hvisker: ”Vi skal hjem nu!”

Jeg nikker, og vi rejser os hastigt og går ned ad trapperne til garderoben. Der er en smule kø. Da vi har taget plads bagerst i denne, vender hun sig om mod mig, og vi begynder igen at råsnave. Min pik var ellers ved at blive lidt mindre hård, men atter en gang forvandler hun den til granit. Vi kysser dyrisk og vildt i tre minutters tid, men stopper, da vi afbrydes af en pige i garderoben, som rømmer sig og siger: ”Næste.” Vi afleverer begge vores garderobenumre, får vores jakker og sætter nærmest i løb for at komme ud derfra.

Da vi kommer ud i den friske luft og væk fra diskotekslarmen, spørger hun: ”Hvor bor du?”
”Ikke så langt herfra, men jeg synes, vi skal tage en taxa. Det er en smule koldt,” siger jeg. 

Det er hun cool med. Vi lister ned til Torvet, hvor der sædvanligvis holder en stribe taxaer, som venter på at sjæle penge fra dovne fulderikker.

I dag er heldigvis ikke anderledes. Der holder nemlig fire taxaer med lys i toppen. Vi hopper ind i den nærmeste. En glad araber vender sig om mod os og udbryder med en accent, der afslører, at han ikke er født i landet: ”Hej turtelduer. Hvor må jeg køre jer hen?” ”Christiansgade 30,” siger jeg koncist. ”Fedt mand! Er I kærester eller hvad?” spørger han, men vi svarer ikke, for vi har allerede kastet os over hinanden på bagsædet.

”Haha, fair nok,” siger han og skruer op for musikken. Det er noget ældre gangsterrap, men jeg er ikke sikker på hvilken kunstner. Måske Wu-Tang-Clan.

På bagsædet æder vi hinanden, mens vores hænder nysgerrigt vandrer rundt på hinandens kroppe. Hun er så dejlig! Jeg havde ingen anelse om, at hun var så fræk, da vi dansede. 

Hun ligner nemlig naboens søde datter. Langt lyst hår og uskyldige blå øjne. Men det er aldrig til at gennemskue, hvem der er en djævel på lagnerne. Det er tydeligt, at det er svært for os begge at vente med at gå til næste base, til vi er oppe hos mig. Da taxaen er fremme, har hun da også allerede knappet min anden bukseknap op og skal til at føre hånden ned i mine underbukser, men længere når vi dog ikke. Ikke i taxaen i hvert fald.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Lidt forfjamset får jeg knappet mine bukser igen, hvorefter jeg finder min pung – den med penge i – frem og betaler. ”Tak for turen,” siger jeg, hvorefter chaufføren kvitterer med et kækt: ”Selv tak, min ven. Godnat, ikk?” Jeg lukker døren forsigtigt efter mig og peger på hoveddøren til mit lejlighedskompleks og siger: ”Vi skal derover.”

Vi kommer ind i min opgang, og allerede på første sal må vi holde pause, da vi simpelthen ikke kan styre vores begær efter hinanden. Vi kysser intenst, vådt og vildt, og mine hænder vandrer rundt på hendes baller.

På et tidspunkt trækker hun forsigtigt sit ansigt til sig, hvorefter hun langsomt går på knæ. Hun knapper mine bukser op. Jeg er lige ved at afbryde hende i foretagendet, for det er simpelthen lidt for vildt for mig, det her. Det er ikke atypisk – heller ikke om natten – at jeg møder folk i min opgang, men jeg har simpelthen så meget lyst til hende, at jeg tillader hende at finde min pik frem og tage den i munden lige ude foran min underbos hoveddør.

Hun gør sig umage med pikhovedet og lader sin tunge danse nysgerrigt rundt på det. Herefter lader hun sine bløde læber omringe min pik. Hun fører hovedet forsigtigt frem og tilbage, og jeg mærker tydeligt varmen og fugten fra hendes mund om mit lem. ”Fuck ja,” siger jeg og presser forsigtigt hendes hoved mod min krop, indtil jeg kan høre hendes gag-refleks sætte ind.

Hun slipper grebet om min pik med sin mund og tager den i højre hånd og begynder at spille mig af, mens hun med tungen leger med mine kugler. Det er afsindigt dejligt. Jeg er allerede ved at komme, kan jeg mærke. Det går simpelthen ikke. Hun skal også have noget ud af det. Jeg siger: ”Lad os gå op til mig.” Hun slipper min pik og smiler. Jeg trækker hurtigt bukserne på, og vi går en etage op.

Jeg fumler lidt med nøglen, men efter et par mislykkede forsøg lykkes det mig at få låst op. Vi smider skoene i entreen og kaster os over hinanden igen. Vi snaver dyrisk, mens jeg fører os mod soveværelset. 

Så snart vi rammer soveværelset, kaster jeg hende hårdt ned på sengen, hvorefter jeg flår hendes stramme sorte bukser af. Hendes små sorte g-strengstrusser kommer til syne. Jeg lader dem blive på, men vifter dem til side, så hendes fisse er fri. 

Jeg fører forsigtigt min fuck-finger op i hende, og hun giver et lille spjæt. Hun er drivvåd, så jeg lader pegefingeren gør langemand selskab.

Jeg penetrerer hende langsomt med mine to fingre og begynder samtidigt at slikke hendes klitoris. Hun spræller en smule med benene, da min tunge første gang er berøring med hendes klit. Hun stønner dejligt autentisk. Det er tydeligt, at hun bare nyder det og ikke skaber sig. Jeg skruer op for tempoet med mine fingre og bøjer dem en smule en opad. Hun stønner højere. Jeg slikker hende ekstremt blidt. Snitter nærmest blot med tungen, hvilket får hende til at sprælle. 

”Åh ja. Bliv ved,” stønner hun, og det gør jeg. Kort efter spræller hun som en fisk i nettet, samtidig med at hun skriger, så mine naboer ikke kan være i tvivl om, at jeg har bid. 

Det varer ved i 10 sekunders tid, hvorefter hendes krop falder en smule til ro. Jeg kravler op mod hendes ansigt, og vi begynder igen at snave vildt. Vi ruller rundt, så jeg ligger nederst, og hun kravler ned på mig og fortsætter det, som jeg afbrød hende i for nogle minutter siden.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Hun har ikke glemt, hvordan man gør i mellemtiden. Det er stadigvæk lige så fantastisk. Nu tager hun mig til roden uden min hjælp. Det resulterer i en masse savl, så min pik bliver helt våd. ”Sæt dig op på knæene,” siger hun kælent. Jeg gør, hvad min hersker befaler.

Hun indtager herefter en doggystyle-positur, mens hun sutter mig for vildt. Synes af hendes lækre strittende pariserrøv tænder mig ekstremt meget. På et tidspunkt tager hun et solidt greb om mine baller med begge hendes hænder, og jeg tror, jeg giver et lille spjæt. 

Med pegefingeren på hendes højre hånd masserer hun blidt min anusåbning. ”Shit, hvad sker der,” tænker jeg, men jeg stopper hende ikke. Hun tager tager min pik ud af sin mund og slikker på sin pegefinger, hvorefter den igen vender om til min anusåbning og fugter dette. Hun presser forsigtigt fingeren op i mig og tager atter min snabel i gabet.

Det har jeg aldrig prøvet før. Det gør en smule ondt, men det er faktisk samtidigt vildt behageligt. Da min røv har vænnet sig til hendes finger, begynder hun at bevæge den frem og tilbage. 

Shit, det tænder mig! Synet af hendes ansigt, der bevæger sig frem og tilbage over min pik med hendes lækre pariserrøv strittende bagud og den rare følelse i numsen gør, at jeg ikke kan holde mig længere. ”Jeg kommer,” råber jeg og skyder en enorm ladning af i hendes mund. 

Alle mine muskler giver slip og falder sammen. Jeg giver mig hen til orgasmen. Det er så dejligt. Hendes mund er fyldt med sperm, men hun er ikke snerpet. Hun sluger det nemlig uden et kvæk. 

Efterfølgende kaster vi kaster os ned i sengen – helt udmattede. ”Shit, det var vildt. Og godt,” siger jeg forpustet. ”Mh,” siger hun smilende, hvorefter hun putter sit hoved mod mit bryst. Vi kysser kort, hvorefter vi begge falder i søvn.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: