Et frækt GoMore-lift

Jeg kigger på mit armbåndsur af sølv, der viser, at der er fem minutter til vores aftalte mødetidspunkt. Mine håndflader er en smule svedige, og mit hjerte banker hurtigere end normalt. Det er fjollet, at jeg er nervøs, tænker jeg, det er jo bare et GoMore-lift.

Jeg har ikke altid haft sarte nerver. Det er noget, der er kommet med årene. Som barn var jeg frygtløs, faktisk alt for frygtløs. Hvis man kigger tilbage på, hvad jeg dengang udsatte mig selv for, er det et mirakel, at jeg stadigvæk er i live i dag.

Som 5-årig kravlede jeg 20 meter op i et træ på en stormfuld dag, som 8-årig spændte jeg en kælk fast til et anhængertræk og satte mig til rette, uden at føreren af bilen anede det, og som 11-årig øvede jeg mig i at jonglere… Med knive… Og det er altså blot et lille udsnit af de vanvittige ting, som jeg har bedrevet.

De frygtløse dage er dog fortid for mit vedkommende. Med årene er jeg blevet en sart kylling, og nu står jeg her som 27-årig og kan ikke en gang køre med et fremmed menneske uden at blive nervøs.

En grøn bil svinger ind på parkeringspladsen. Jeg er ikke særligt god til bilmærker, men det kunne sagtens være en Opel.

Er det mon ham, tænker jeg, mens jeg mærker, at mit hjerte slår endnu hurtigere. Bilen kommer tættere og tættere på, og på førersædet sidder en fyr og spejder søgende ud ad forruden. Han smiler, da han ser mig, og jeg tolker smilet som et tegn på, at han har genkendt mig fra mine billeder på GoMore.

Han havde ikke selv nogen billeder på sin GoMore-profil, men det må jeg da konstatere har været en fejl, for han er dæleme en flot fyr, tykt brunt hår, blå øjne, et fyldigt skæg og en flot statur. Han er iført sorte jeans, en løs T-shirt, og i panden på ham befinder der sig et par solbriller af mærket Ray-Ban.

”Du må være Lise,” siger han med et smil, da han kommer hen mod mig efter at have forladt sin bil. Jeg nikker og stikker lappen frem. Han trykker den med sin stærke hånd og siger: ”Hyggeligt at møde dig. Jeg er Jonas. Er kufferten her al den bagage, som du har med?”, mens han nikker mod min lille violette kuffert. ”Det er det,” svarer jeg. ”Jamen så har vi jo masser plads,” siger han med et grin og et skævt smil, der får mine kinder til at blusse og underlivet til at kilde behageligt.

Galant, som han er, samler han min kuffert op og anbringer den i bagagerummet. Herefter kommer han tilbage til min position for at åbne fordøren for mig. Jeg træder forsigtigt ind og sætter mig til rette. Her dufter dejligt inde. En smule af mandeparfume, men ellers bare rent. Her er også dejligt ryddeligt. Der ligger ingen gamle aviser eller andet gammelt skrald på måtterne, som man ellers ser i mange andres biler.

Få sekunder efter at jeg har sat mig til rette, går døren i modsatte side op, og ind ad denne kommer Jonas, der elegant sætter sig i sædet, hvorefter han trækker selen over sig. Jeg tør ikke rigtig kigge direkte på ham, men ud af øjenkrogen fanger jeg enhver bevægelse, som han gør. Han sætter nøglen i, drejer den, og den brummende lyd fra motoren rammer vores ører.

”Kan du lide musik?” spørger han.
”Ja, jeg hører da en del,” siger jeg.
 ”Fedt, så får du til opgave at være DJ,” siger han og rækker mig et AUX-stik.

Med mine fugtige fingre lader jeg stikket penetrere min mobil, hvorefter jeg åbner Spotify. Jeg aner ikke, hvad jeg skal sætte på… Jeg vil gerne imponere ham med et eller andet, men jeg har jo ikke nogen idé om, hvad han er til. Efter lidt betænkningstid prøver jeg med et ældre Artic Monkeys-nummer. Det når ikke at spille mange sekunder, før han anerkendende konstaterer, hvilket nummer jeg har sat på, ved at sige dets titel og efterfølge dette med et ”cool nok alligevel.” Fedt, tænker jeg, det kunne han godt lide.

Snakken på motorvejen

Vi drejer af til motorvejstilkørslen. Han gasser behersket op, bilen accellerer, og vi rammer motorvejen med omkring 130 km/t, selvom tilkørslen var ganske kort. Foruden en smule smalltalk har vi ikke rigtig talt sammen endnu, og det ærgrer mig, for han er en type, som jeg yderst gerne vil lære bedre at kende. Jeg aner bare ikke, hvad jeg skal sige til ham, men heldigvis er turen lang endnu.

Mens jeg sidder og kæmper for at finde på noget at sige, tager han pludselig ordet.

”Nå… Skal du bare hjem til familien, eller hvad bringer dig til Vejle?” spørger han.
”Ja, det skal jeg. Hvad med dig?” siger jeg.
”Jeg har et møde med en mulig forretningspartner.”
”Ej, hvor spændende. Hvad laver du egentlig?”
”Det er noget med marketing. Det er ret teknisk og ikke noget, som jeg vil kede dig med.”
”Okay så,” siger jeg, selvom jeg gerne ville have hørt mere.

Herefter er der stille lidt, men så tager han igen ordet:

”Jeg ved godt, det lyder fjollet, men skal vi ikke lege en leg for at lære hinanden bedre at kende, så går turen sikkert også hurtigere.”
”Jo, helt sikkert. Hvilken?”
”Kender du truth og dare?”
Jeg nikker.
”Fedt! Damerne først…”
”Truth or dare?”
”Truth.”

Tusinde spørgsmål presser sig på. Der er så meget, som jeg har lyst til at spørge ham om, men så få ting, som jeg tør. Jeg ender med et relativt mildt et, som dog indirekte indikerer, at jeg er interesseret i ham.

”Hvad tiltrækker dig hos en pige?”
”Hvem siger, at jeg er til piger?”
”Er du da ikke det?”
”Haha, jo.”
”Hvad så?”

Uden at kigge på mig giver han en beskrivelse af sin drømmekvinde, der passer perfekt på mig: ”Hun skal være lavere end mig. Gerne 10-15 centimeter. Så må hun godt være slank og lyshåret. Blå øjne skader heller ikke. Det gør heller ikke noget, at hun har en lille fin popo og et par faste bryster. Ej, nu lyder jeg helt overfladisk. Hun skal også være sød, sjov og kærlig. Det er også vigtigt. Og gerne intelligent.”
”Hun lyder også som et catch,” vover jeg mig til sige.
Han griner og svarer: ”Ja, ikke..? Nå, truth or dare, Lise?”
”Truth,” siger jeg og mærker igen, at min hjertebanken tager til. Jeg håber, at han er kæk og spørger om noget lidt frækt, men jeg frygter virkelig, at han er for velopdragen og derfor spiller safe.

”Hvornår havde du sidst sex?” siger han efter lidt betænkningstid.

Yes, tænker jeg indvendigt. Han er interesseret i mig på den måde. Udvendigt spiller jeg dog sød og artig og siger grinende ”Haha, ej, det vil jeg da ikke svare på. Det er alt for personligt.”
”Bøjer du spillets regler allerede?”
”Haha, ej jamen det er det da.”
”Så kan vi lige så godt lade være med at spille jo,” siger han og efterfølger det med et overbærende smil.
”Jamen så pyt da. Det er et halvt år siden, og det var med min ekskæreste, efter vi var gået fra hinanden. Det var dumt, og det skulle ikke være sket. Faktisk var det også ret dårligt, så virkelig et skidt minde om sex,” griner jeg.
Han griner med og siger: ”Nå for den da. Det må du da få gjort noget ved så.”
”Ja, måske,” siger jeg i et frækt tonefald. ”Nå, din tur. Truth or dare?”
”Dare.”
”Kør ind på den rasteplads og kys mig,” siger jeg, mens jeg peger med min finger efter en frakørsel lidt længere fremme, og bliver en smule chokeret over de ord, der kommer ud af min mund, samt det selvsikre tonefald, som de siges i.

Jeg aner ikke, hvordan eller hvorfor modet fra mine unge dage pludselig er vendt tilbage, men det er det. Måske er det bare mine lyster, der er for stærke, og som overtrumfer fornuften. Heldigvis følger han spillets regler og drejer af. Der er ingen andre på rastepladsen, men alligevel finder han et hemmeligt spot til bilen mellem nogle træer og buske. Han trækker forsigtigt håndbremsen, vender hovedet mod mig, skubber solbrillerne op i panden igen, så hans smukke himmelblå øjne kommer til syne og siger: ”Du er så forbandet charmerende, ved du godt det?”

Jeg smiler og rødmer. Han fører sit ansigt mod mit og lader sine bløde læber ramme mine. Jeg kysser ham igen, og det udvikler sig til, at vi snaver. Jeg mærker hans hånd på mit bare lår, der ikke er dækket af min nederdel, som er kravlet en smule op.

Mens vi snaver, lader han sin hånd bevæge sig op under nederdelen på mig. Han masserer mine kønsdele blidt uden på mine trusser for herefter at vifte disse til side og lade en finger glide op. Jeg giver et lille hvin, da det sker. Vi stopper med at snave kort efter, og han fingerknepper mig blidt, hvilket fører til, at jeg stønner en smule.

”Kan du lide det?” spørger han.
”Ja,” stønner jeg, hvilket får ham til at sætte tempoet op. Da det sker, bliver mine støn højere og mere intense.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Liderligheden skyller ind over mig som en flodbølge, og jeg begraves i lyst og begær. Jeg kan ikke styre, hvad jeg gør, eller hvad jeg siger. ”Knep mig,” flyver det ud af munden på mig, hvorefter jeg kravler over på passagersiden og sætter mig overskrævs på ham. Febrilsk får han knappet sine bukser op og fundet sin stive pik frem. Jeg griber fat om den – den er dejligt tyk – og fører den langsomt op i mig. Jeg er så våd, at hele længden af den uden problemer trænger op i mig.

Vi kysser lidt, mens jeg giver mig til at ride ham i langsomme rytmiske bevægelser. Det får ham til at stønne dejligt sexet, og efter kort tid er det ham, der ikke kan styre sig. Han vrider sig i bilsædet og siger: ”Hurtigere.” Jeg adlyder og mærker hans dejligt store pik glide op i og ud af mig.

Han bider mig blidt et sted på halsen og smækker mig i røven. ”Fuck yeah. Du er så dejlig,” siger han. Jeg skruer endnu mere op for tempoet, da jeg kan mærke, at orgasmen for mit vedkommende nærmer sig.

Nu rammer spidsen af hans dejlige pik mit G-punkt med meget korte mellemrum. Jeg lukker øjnene og skriger min orgasme ud og hører i samme nu ham give et brøl, der indikerer, at også han kom i mål.

Jeg rider ham vildt i de 20 sekunder, som min orgasme varer, hvorefter jeg stopper mine bevægelser. Vi kigger begge forpustede på hinanden. Så smiler vi og kysser et par bange. Mine ben ryster en smule, og mit underliv snurrer stadigvæk, da jeg kravler af ham og bevæger mig tilbage til passagersædet. Han pakker sin pik tilbage i stofburet og knapper sine bukser. Herefter slipper han håndbremsen og starter igen bilen. Lidt efter befinder vi os igen på motorvejen. Vi siger ikke så meget, men jeg synes ikke, der er akavet stemning. Vi nyder bare hinandens selskab i stilhed.

Efter lidt tid rækker han mig AUX-stikket og siger: ”Skulle du ikke være DJ, prinsesse?”

Jeg griner og siger: ”Jo”, hvorefter jeg fører stikket i og sætter Akons sang ”I just had sex” på, hvilket får os begge to at bryde ud i et stort befriende grin.  

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: