Flaskehalsen peger på

Flaskehalsen peger på orgiesex

Jeg fører glasset mod munden og hælder et par slurke mere ned i svælget, mens jeg mærker og nyder, at alkoholens blide rus får mig til at glemme mine bekymringer og lokalet til at snurre en smule rundt.

Jeg er ikke den eneste, der drikker på denne her ’jeg har aldrig’. To af de andre kryber også til korset og erkender, at de har dyrket sex med en, der var dobbelt så gammel som dem selv.

Det er sjovt med spillet ’jeg har aldrig’. Man kan være stensikker på, at folk lyver oftere end skyldige under afhøringer, hvis man spiller det helt sober, men hvis man derimod spiller det godt inde i anden halvleg af en god fest, hvor folk efterhånden er blevet godt beduggede, lærer man flere sandheder om hinanden end ved at læse hinandens private dagbøger.

Det er blevet min tur.

Jeg er efterhånden godt vissen og husker ikke rigtig, hvilke ting der er blevet sagt, så jeg siger: ”Åh, jeg ved ikke, om jeg kan komme i tanker om flere gode.”

De andre presser på og siger: ”Sig nu bare et eller andet,” samtidig med at jeg kan høre Mike skrue lidt op for musikken, som lige nu består af et Duran Duran-nummer. Jeg tager et par slurke af min drink og siger herefter: ”Jamen okay. Så prøver vi den her: Jeg har aldrig haft gruppesex.”

Der går et lille sug igennem de andre, mens de nysgerrigt betragter hinanden. Ingen gør tilsyneladende mine til at drikke denne gang.

Det var måske også en lidt for voldsom udmelding, tænker jeg, men min tankestrøm bliver stoppet, da min veninde – altid søde og generte Karen – tager et par slurke af sin drink. Vi andre taber kæben, og Mike og Martin kan slet, slet ikke styre deres nysgerrighed.

De seneste runder har folk sluppet for at uddybe, hvorfor de drak, men den går ikke for Karen i denne runde. Vi andre er simpelthen for forhippede på at høre mere til at lade denne her passere. Lise og jeg er uden tvivl lige så nysgerrige som drengene; vi er bare lidt bedre til at skjule det.

”Jeg håber ikke, at det er, fordi du er fra Tønder,” skriger Martin grinende og kådt. ”Det bliver vi fandeme nødt til at høre mere om,” råber Mark, der sidder ved siden af Karen, som begynder at fnise.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Otte vågne øjne betragter Karen, og lige så mange ører spidses. Enhver bevægelse, hun gør, registreres lige så tydeligt, som gamle damer eftertjekker kasseboner nede i supermarkedet.

Hun har endnu ikke sagt et ord, efter hun drak sine slurke, men sidder bare og smiler lidt skævt og forfjamsket.

Mon der er en snert af ædruelighed i hende, der gør, at vi ikke får lov til andet end at skrabe overfladen, tænker jeg skuffet, men så åbner hun munden og giver sig til at fortælle: ”Jeg ved ikke, hvor meget der er at fortælle. Det var på en ferie til Frankrig, hvor jeg mødte et lokalt vennepar på en café. De var begge to super søde og charmerende, og jeg endte hjemme hos den ene af dem, hvor vi så havde en trekant.”

Drengenes øjne vokser til dobbelt størrelse, og mundene kommer på vidt gab. Det er lidt sødt. Mike skruer helt ned for musikken, og Martin falder næsten over ordene, da han spørger: ”Var det godt?”. ”Mmh,” griner Karen med sin frække hæshed. ”Det var rigtig godt. Lidt grænseoverskridende, men virkelig, virkelig godt. Jeg blev så tilfredsstillet og begæret!” 

Herefter er der lidt stille. Folk skal lige sluge den voldsomme, chokerende information. ”Var det slet ikke akavet?” hører jeg mig selv spørge.

”Det synes jeg faktisk ikke. De vidste udmærket godt, hvad de lavede begge to, og jeg følte mig, som sagt, virkelig begæret og lækker,” siger Karen. ”Faktisk er det vel nok det bedste sex, som jeg nogensinde har fået, men nu gider jeg altså ikke fortælle mere. Skal vi ikke spille flaskehalsen peger på?”

Drengene accepterer modvilligt, at spørgetimen er ovre, og Mark lunter ud i køkkenet for herefter at komme retur med en tom Faxe Kondi-flaske.

Vi sætter os ned på gulvet i en lille cirkel. ”Alle er med på reglerne, ikke?” siger Mark. Folk nikker, men han forklarer dem alligevel. ”En person siger en udfordring og drejer flasken, og den, som flasken peger på, skal udføre udfordringen. Jeg er nice, så jeg starter. Den, som flaskehalsen peger på… Skal kysse en af samme køn.”

Flasken spinner voldsomt, og jeg kan mærke, at frekvensen af mine hjerteslag intensiveres. Flaskens tempo daler. Nu udpeger den snart et offer! Den fortsætter forbi mig og hen på Karen. Folk jubler!

Før i aften ville jeg have svoret, at spillet stoppede, når flasken ramte Karen på en lidt grænseoverskridende udfordring som denne her, men efter at hørt lidt om, hvad der gemmer sig under det stille ydre, tvivler jeg på, det sker. Nu er jeg faktisk bare spændt på, hvad hun finder på.

Hun smiler sødt og ryster en smule på hovedet, så hendes flotte lyse hår blafrer. Hun har kun to valgmuligheder. Mig eller Lise.

Hun sætter sig på alle fire og stritter lidt med måsen, hvorefter hun kravler hen mod mig. De andre hujer og skriger, da vores læber mødes i et kys, der starter med at være blidt og uskyldigt, men som virkelig udvikler sig til at blive voldsomt og dyrisk. Det skyldes blandt andet, at hendes læber smager så godt og er så bløde, at jeg ikke vil acceptere det, da hun et par sekunder inde i kysset begynder at trække ansigtet langsomt væk fra mit.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Da dette sker, tager jeg derfor blidt fat i hendes nakke og presser hendes hoved mod mit. Hun gør ingen modstand. I stedet lader hun tungen komme ud, og vi begynder at snave. De andres jublen når et uhørt højt støvniveau, og jeg kan mærke, at alt ved situationen gør mig voldsomt våd.

I løbet af snaveriet mærker jeg pludselig hendes ene hånd under min bluse. Selvom der er larm fra de andre i baggrunden, glemmer jeg på det tidspunkt lidt deres tilstedeværelse. Jeg er komplet hengivet til momentet – og til Karen.

Hun kaster sig ind over mig, så hun ligger ovenpå mig. Hendes hånd befinder sig nu på mit venstre bryst, som hun blidt ælter. Wow, det her gør mig fucking liderlig.

Jeg placerer mine hænder på hendes faste baller, som jeg glemmer hårdt. Jeg tror, at vi ligger og snaver i omkring to minutter, hvorefter hun sætter sig op og rider mig, mens hun tager sin top af, så hendes stramme røde BH kommer til syne.

Da vi når så langt, hujer de andre ikke mere. De sidder bare helt mundlamme og betragter showet. Efter at have vredet sig ovenpå mig et minuts tid peger hun på Mark og indikerer, at han skal komme over til hende. Som en lystrende hund er han ovre ved hende i løbet af ingen tid.

Hun tager fat om nakken på ham, og så begynder de at snave. Stadigvæk mens hun sidder og rider mig.

Jeg kigger på Martin og Lise, hvis kæber nu hænger helt nede ved gulvet. Martin ved ikke, jeg kigger på ham, da han er helt opslugt af Karen. Derfor ænser han ikke, at jeg ser ham rette på sit lem, der tydeligvis er blevet stift. ”Martin,” siger jeg kælent. ”Kom herover. Og tag Lise med.” De kigger lidt forskræmt på hinanden, men efter kort tid smiler de og beslutter sig for at gøre, som jeg siger.

Da de er ovre ved mig, sætter jeg mig op og indikerer med mit kropssprog, at Karen godt må hoppe af mig. Det fanger hun hurtigt. Hun kaster sig ind over Mark og fortsætter det dyriske snaveri.

Jeg kigger på Martin og Lise. De ser lige dele forventningsfulde, kåde og skræmte ud. Jeg begynder at knappe Martins bukser op. Han skal lige til at gøre indvendinger, men lader i sidste øjeblik lysten overtrumfe fornuften og forbliver derfor tavs.

Da bukserne ryger ned, kommer der et par udspændte blå boksershorts til syne. Jeg tager Lises hånd i min og fører vores hænder hen på bokseshortsene. Vi masserer Martins stiv pik uden på stoffet.

Ud af øjenkrogen kan jeg se, at Karen og Mark stadigvæk ligger og snaver, men at de nu har smidt endnu mere tøj. Ingen af dem har mere end undertøj på nu.

De kan heller ikke beherske sig. Præcis ligesom jeg ikke kan. Og Lise ikke kan. Åbenbart. Hun trækker nemlig Martins boksershorts ned for herefter at lege med tungen på hans glans. ”Åh,” giver han sig til at stønne.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg beder ham om at lægge sig ned, og han parerer ordre med det samme. Da han er kommet ned at ligge, fortsætter Lise med at give ham et vådt blowjob, som han virkelig nyder. Han bider sig i læben, kramper lidt i kroppen og udbryder i ny og næ et ”Åh. Det er så dejligt.” Jeg selv er oprejst og i færd med mit næste træk. Jeg har besluttet mig for, at nu skal jeg forkæles. Jeg knapper mine sorte, stramme bukser op og trækker dem af.

Min løse T-shirt ryger også af, så min sorte BH kommer til syne. Mark, der ellers har været helt opslugt af Karen, får øje på mig ud af øjenkrogen og gør store øjne. Han kan åbenlyst lide, hvad han ser.

Karen bemærker konkurrencen og skruer op for intensiteten. Hun griber fat i kæben på ham og retter hans hoved mod sit, kysser ham voldsomt i fem sekunder, hvorefter hun fisker hans pik frem fra boksershortsene, løfter ud i trussekanten på sin lille røde g-streng og fører ham op i sig.

De giver begge to et forløsende hvin, da dette sker. Han er mere veludrustet, end jeg havde forventet, og synet af hans forholdsvis store pik gør mig endnu mere liderlig.

Jeg kigger ned, hvor Martin ligger med lukkede øjne og nyder Lises arbejde. Hun kæler virkelig for hans pik, som hun lige nu kæmper for at tage til roden. Den er lidt for stor, og hendes gag-refleks sætter ind.

Jeg sætter mig ned på knæ og placerer min venstre hånd på Martins ene kind for at tilkendegive min tilstedeværelse. Han åbner øjnene roligt. De er smilende og begejstrede for at se mig.

Jeg kysser ham vådt tre gange, hvorefter jeg sætter mig over skrævs på hans ansigt. Han gennemskuer hurtigt, hvad der skal ske og vifter min trussekant til side, hvorefter han lader tungen danse hen ad revnen. Jeg tror aldrig, at jeg har været så våd før.

Han fører en finger op i min ekstremt våde fisse, og jeg giver et lille hvin fra mig. Jeg er så våd, at der hurtigt bliver plads til to. Da anden finger kommer op, nøjes jeg ikke med et hvin, men giver derimod et lille støn.

Han knepper mig med vildt med sine fingre, mens han blidt slikker min klit. Synet omkring mig af generte Karen og sexede Mark, der boller vildt ved siden af, og Lise, der sutter Martins pik, får mig virkelig i stødet.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg stønner vildt og voldsomt, og mine voldsomme støn opildner tilsyneladende Karen til at gøre det samme. ”Åh, yeah, skriger jeg”, mens Martin fører to fingre ind og ud af min fisse, samtidig med han varieret og blidt slikker min klit. Det begynder at snurre i underlivet, og jeg kan mærke, at en orgasme er på vej. Det gør hverken mine støn lavere eller mildere, at jeg nærmer mig målet. 

Uden at tænke over det vrider jeg mit underliv voldsomt, så han nærmest ikke skal bevæge fingrene. Han skal bare holde dem stille og så rider jeg dem.

”Åh, yeah. Jeg kommer,” skriger jeg uden at skænke naboerne en tanke. Min vilde og voldsomme orgasme smitter de andre, der også må hengive sig til den lille død.

I løbet af min 15 sekunders lange orgasme kommer der nemlig forløsende støn fra begge drenge, der skyder deres ladninger af. Martin i Lises mund og Mark op i Karen, der skriger lige så voldsomt som mig. Hun når tydeligvis også i mål.

Efter synkronorgasmen kaster vi os alle sammen ned på gulvet. Flere af os fletter fingre, mens vi prøver at få vejret igen. Det snurrer dejligt for mine øjne og i mit underliv. Orgasmen har gjort mig helt træt og afslappet, og efter kort tid falder vi alle i søvn.

Da vi vågner halvnøgne dagen efter, er der i begyndelsen lidt mærkelig stemning, men efter et par afvæbnende jokes fra Mark, der får os alle til at flække af grin og indse, hvor vildt det, som vi gjorde, var, bliver jeg mere og mere sikker på, at venskabet sagtens kan holde til det, som vi har gjort, og at oplevelsen blot bringer os endnu tættere sammen. Faktisk får jeg en idé om, at det ikke er sidste gang, at en privatfest for os udvikler sig så voldsomt og ekstremt som den i går.  

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: