Happy Ending på massagebriksen

Teksten ’Åben’ blinker på et lille neonskilt i vinduen foran mig. Jeg befinder mig foran en mindre thai-massage klinik, hvor jeg håber på at kunne få gjort noget ved de smerter i min ryg, som har plaget mig hele weekenden.

Jeg kommer ikke normalt steder som disse, og fordommene står vitterligt i kø i mit sind, da jeg griber ud efter dørhåndtaget for at gå ind i den lille hvide bygning, som huser klinikken. Havde det ikke været søndag, hvilket betyder, at den fysioterapeut, som jeg normalt kommer hos, holder fri, ville jeg med sikkerhed ikke være på vej op til skranken for at bestille en omgang thai-massage, men her befinder jeg mig altså.

En ældre thaikvinde tager imod mig ved skranken, hvor jeg får bestilt en 30-minutters behandling. Hendes dansk er – for at sige det mildt – en smule udfordret, men det lykkes os nu alligevel at få kommunikeret lige præcis tilstrækkeligt, hvilket nok også i høj grad skyldes vores begges ihærdige gestikuleren.  

Den ældre kvinde viser vej ind i et lille halvmørkt lokale med en briks midt i rummet. Her er ingen vinduer, så det eneste lys i lokalet kommer fra en gammel standerlampe i hjørnet og – tro det eller lad være – en rød lavalampe, som giver et let rødligt skær i rummet. Den ældre kvinde signalerer, at jeg skal tage mit tøj af og lægge mig på briksen, så det gør jeg, da hun har forladt rummet.

Da jeg har strippet ned til intet andet end mine underdrenge, lægger jeg mig på briksen og venter. Der går ikke længe, før en person træder ind i lokalet, men da jeg har placeret mig på maven, kan jeg kun se vedkommendes små fine fødder, som er iklædt et par billige badesandaler.

”Go’ dag hr. Er du klar til massage?” lyder det fra massøren. Hun er ganske forståelig, modsat receptionisten fra før, men taler dog med tyk thai-accent.   

”Ja, min ryg er helt forfærdelig i dag, så jeg trænger virkelig!” svarer jeg.

”Det hjælpe jeg dig med. Ingen problem!” svarer hun, hvorefter hun sprøjter massageolie udover min nøgne overkrop.

Med cirklende bevægelser masserer hun først min lænd og nederste del af ryggen, inden hun langsomt bevæger sig op langs rygsøjlen. Jeg kan mærke, at hun lægger ekstra med kræfter i, da hun skal massere mellem mine skulderblade. Hendes hænder er ikke store, kan jeg mærke, men de kan virkelig tage fat!

Efter lidt tid beder min massør mig om at vende rundt, så hun også kan massere mig foran. Jeg roterer rundt på briksen, og ser nu for første gang hele kvinden, hvis fødder tidligere var det eneste, som jeg havde set. Den lille thai-kvinde har langt mørkt hår, som hun har sat op i en knold. Hun er iklædt en hvid tanktop, hvor der er rigeligt med udsyn til hendes mellemstore kavalergang. Det hvide stof overalder ikke meget til fantasien, for jeg kan tydeligt se den sorte BH, som holder hendes herligheder på plads.  

Jeg tror, hun opdager, at jeg ubevidst æder hende med øjnene, så da jeg endelig får øjenkontakt med hende, smiler hun en smule forlegent til mig. Hun vender sig for at finde noget på et lille rullebord, hvilket giver mig mulighed for også at nærstudere hendes bagside. Bag hendes stramme sorte leggins gemmer sig en lille lækker røv, kan jeg se.

”Jeg give hele krop massage, okay?” siger min thai-massør.

”Ja, det lyder fint.” svarer jeg, hvorefter en lun klat olie lander på min brystkasse. Hun smører olien ud med sine små slanke fingre. Det føles skønt!

Hun arbejder sig langsomt fra min brystkasse og ned. Min mave får en behagelig tur, hvorefter hun i en glidende bevægelse arbejder sig videre til mine lår. Undervejs kommer hun behageligt tæt på min lem, som straks reagerer ved at vokse sig en smule større. Det er heldigvis ikke så markant, at hun bemærker det, tænker jeg for mig selv, men det har sat gang i en tankestrøm i mit hoved, som jeg ikke kan komme ud af. Imens kvinden fortsat masserer mine lår, begynder jeg at forestille mig beskidte ting, hvilket ikke overraskende resulterer i, at mine underbukser snart kæmper en brav kamp for at holde min stive pik fængslet bag stoffet.

Der lyder et sødt lille fnis fra min massør, da hun får øje på min meget indiskrete rejsning.  Det er afsindigt pinligt, og jeg har mest af alt lyst til at rejse mig, smutte og aldrig komme tilbage, men det er jeg nok i virkeligheden for velopdragen til at gøre. Måske hvis jeg havde betalt på forhånd…

”Det’ okay. Jeg hjælpe dig? Massage?” siger hun smilende, hvorefter hun placerer sin ene hånd udenpå mine underbukser.

Fornuften i mig skriger, at jeg skal følge min første indskydelse og stikke af, men jeg hører alligevel mig selv fremstamme et forsigtigt ”Ja tak”. Mere skulle min thai-massør ikke høre før hun hiver underbukserne af mig, så min stive pik kan få luft.

Hun smiler frækt, fniser lidt og trykker så en ordentlig klat massageolie ud over mit lem. Hun griber fat om roden på min pik og begynder langsomt og sensuelt at massere den. Det føles fuldstændigt vidunderligt, når hendes hånd kører op og ned af skaftet, og jeg har svært ved ikke at stønne højlydt af hendes magiske berøring. Med sin ene hånd masserer hun forsigtig mine testikler, imens den anden bevæges i cirklende bevægelser på min glans.

”Du må gerne røre” siger hun med sin thai-accent, og jeg forstår ikke øjeblikkeligt, hvad hun mener. Det går dog hurtigt op for mig, da hun trækker ned i toppen og bh’en, så der er frit udsyn til hendes frække bryster. Mere overtalelse kræver det ikke, så jeg mærker godt efter på hendes bløde barm, imens hun fortsætter med at spille den af på mig.

Vi fortsætter sådan en rum tid, inden jeg vover pelsen og lader min ene hånd finde vej til hendes røv. Hun protesterer ikke ved min første berøring af hendes dejlige popo, så jeg tager det som en invitation til at fortsætte med at massere hendes faste baller. Jeg bliver dog hurtigt grådig, og i min liderlighed griber jeg derfor fat i kanten af hendes leggings, som jeg langsomt trækker ned, så der er frit udsyn til hendes numse.

Denne gang protesterer hun en smule – eller sådan tolker jeg i hvert fald hendes lyd – men jeg fortsætter alligevel, da hun ikke direkte stopper mig.

Imens hun fortsat masserer min stive pik, nyder jeg synet af den lille faste røv, som i øvrigt er helt blottet nu. Om hun altid går uden undertøj, eller jeg blot var heldig i dag, ved jeg ikke – men der skal ikke lyde nogen klager af den grund!

Jeg giver hende et lille klap bagi, så der lyder et frækt smæld efterfulgt af et endnu frækkere støn fra min thai-massør. Jeg kan mærke, at hun begynder at gå endnu mere til den, så jeg tolker det som om, hun også er godt vild i varmen. Jeg giver hende derfor endnu et klap bagi, efterfulgt af yderligere tre.

Hun sætter tempoet yderligere op, og jeg kan mærke, at jeg ikke kan holde orgasmen for døren meget længere.

”Sixty-nine?” udbryder hun pludseligt midt i akten.

”Vil hun afregne nu?” tænker jeg for mig selv, men inden jeg når at svare, er hun kravlet op på briksen til mig. Hun placerer sig med sit hoved ved min pik og hendes underliv foran mit ansigt.

”Ah, sixty-nine.. en 69’er!” siger jeg til mig selv, inden det gibber i min krop, da thai-massørens læber omfavner min stive pik. Foran mig er nu hendes frække lille røv og fisse. Jeg starter med at stikke to fingre op i hendes mis, hvilket får hende til at komme med små frække lyde.

Hun laver et fantastisk stykke arbejde med sin mund, som får mig helt op at ringe, så jeg tænker, at jeg vil gengælde med min egen tunge. Jeg begraver derfor ansigtet i hendes våde fisse, og lader min tunge stimulere hende efter bedste evne. Hvis det ikke var fordi, jeg var så liderlig, havde jeg nok ikke valgt at bruge munden på en fremmed kvinde, som måske gjorde det her flere gange dagligt.

Orgasmen er efterhånden meget tæt på, kan jeg mærke og det kan hun åbenbart også, for hun kravler ned fra briksen og placerer sig, så min kanon peger lige i retning af hendes frække solbrune barm. Der går ikke længe, før den første sending varm sæd bliver skudt af sted, hvorefter min pulserende pik sender ladning efter ladning udover hendes bryster, imens jeg stønner højlydt og forsvinder helt ind i den vidunderlige orgasme, som denne fremmede kvinde har foræret mig.

Da stormen har lagt sig, og jeg er kommet til mig selv igen, får jeg overrakt et håndklæde, så jeg kan tørre den værste sved, massageolie og sperm af min krop. Min massør har lynhurtigt fået tørret sin barm af og trukket toppen på plads igen.

”So you will come again another day?” siger hun på engelsk, imens hun iklæder sig sine leggins.

”Smerten i min ryg er væk og i holder åbent om søndagen, så jo… hvorfor ikke?” svarer jeg og fortsætter på engelsk ”See you next Sunday!”