Taxachaufføren giver en tur

”Hvor pokker bliver den skide taxa af?!” siger jeg lavmælt til mig selv, imens regnen fortsat falder med en sådan hast, at jeg meget snart er fuldstændigt gennemblødt. 

Jeg ærgrer mig over, at jeg lige præcis i går valgte at finde den hvide sommerkjole frem fra garderobeskabet, inden jeg tog i byen med mine veninder. Kjolen er der ikke noget galt med – tværtimod gav den mig rigeligt med opmærksomhed i nat – men en hvid og lidt tynd sommerkjole er ikke specielt hensigtsmæssig, når man står midt i et voldsomt skybrud. Jeg frygter, at jeg til forveksling ligner en beruset teenager i en ’Miss Wet T-shirt’-konkurrence i Sunny Beach.

Jeg er overbevist om, at samtlige af de forbikørende bilister kender farven på mit undertøj, nu hvor min kjole efterhånden er ved at være helt gennemsigtig.

”I det mindste var det en god aften i går!” tænker jeg for mig selv, imens jeg spejder efter et sted at komme i læ, indtil taxaen ankommer. 

Jeg var afsted med mine veninder, og den fik bestemt ikke for lidt. Efter en super hyggelig forfest med ølbowling i baghaven, drog vi berusede afsted mod byen, hvor vi fortsatte det høje tempo. Det betød blandt andet, at jeg fik en smule for meget at drikke, hvilket resulterede i, at jeg brækkede mig ude på toilettet.

Måske skyldtes det den føromtalte hvide sommerkjole, måske skyldtes det mit charmerende smil, eller måske var jeg bare heldig – i hvert fald blev jeg – min dårlige ånde til trods – scoret af en vildt flot fyr, som jeg endte med at tilbringe natten sammen med, og ja, han er så grunden til, at jeg står her plaskvåd og venter på en taxa – et one night stand, som min nuværende situation taget i betragtning, måske ikke helt var det værd.

Jeg ved heller ikke, hvad jeg havde regnet med, for jeg har endnu til gode at have rigtig god sex med en fyr, jeg lige har mødt. Den slags plejer at tage tid. Man skal lige lære hinanden ordentligt at kende, før det bliver rigtig godt. 

Endelig kan jeg se taxaen dreje ind ad den vej, som jeg befinder mig på. Der er fart på den mørkeblå bil, hvis anlæg må være på overarbejde, for jeg kan tydeligt høre musikken, selvom bilen endnu befinder sig 300-400 meter fra mig. I løbet af få sekunder er bilen kommet så tæt på mig, at jeg nu kan ane taxachaufføren bag den våde forrude, som i et hastigt tempo holdes fri for vand af vinduesviskerne. Yderligere få sekunder senere hviner hjulene, da chaufføren foretager en hård opbremsning lige ud for mig.

Jeg åbner bagdøren og stiger ind i varmen. Heldigvis har taxachaufføren haft pli nok til at skrue ned for musikken, så mit trætte og tømmermændsramte hoved kan få lidt ro.

”Hej smukke!” lyder det kækt fra min mørke chauffør, inden han fortsætter: ”Sikke et forfærdeligt vejr. Hvor skal du hen?”

”Hjem,” får jeg sagt med en reserveret tone, som jeg straks fortryder. Han reagerer ved at sætte bilen i gear.

Undervejs på turen får jeg øjenkontakt med chaufføren i bakspejlet, og jeg ser, hvordan hans øjne nysgerrigt undersøger min våde krop. Jeg reagerer ved at rykke mig længere ind mod døren, så han har sværere ved at se mig, ligesom jeg korslægger mine arme, så jeg kan skjule min mørke BH, som man tydeligt kan se igennem kjolens våde stof.

Han bemærker tilsyneladende, at jeg har opdaget, at han lurer på mig, for straks efter kan jeg se et stort hvidt smil i bakspejlet, hvorefter han retter sit blik mod forruden. Han er ikke umiddelbart min type – jeg har i hvert fald aldrig før været interesseret i en mørk mand – men jeg kan alligevel mærke, at hans smil gør noget ved mig. Noget godt…

”Fryser du ikke?” spørger chaufføren fra forsædet.

Jeg nikker.

”Jeg har en taske med tøj i bagagerummet, hvis du vil have noget tørt på.” siger han og nikker mod bagenden af bilen. Han smiler endnu en gang stort, hvilket får det til at summe lidt forneden. Jeg takker ja, og kort herefter holder vi ind til siden.

Min chauffør går ud af bilen og trasker gennem regnvejret om til bagagerummet. Jeg hører lyden af bagklappen, der åbner for nogle få sekunder efter at lukke. Herefter går der ikke lang tid, før han åbner bagdøren i modsatte side af mig og sætter sig ind. Mellem ham og mig sætter han den taske, han netop har taget fra bagagerummet. Han roder lidt i den og trækker en mørkegrøn sweater op, som han rækker frem til mig.

Jeg gør antræk til at trække sweateren over hovedet, da han afbryder mig: ”Måske du burde tage det våde tøj af først?” 

Normalt ville jeg nok have følt mig lidt forurettet – havde han været en kendt filmproducer, havde han med garanti fået et sagsanlæg på nakken – men jeg indvilliger alligevel, og jeg ved ærlig talt ikke helt hvorfor.

”Vil du være sød at kigge væk?” siger jeg bestemt. Han adlyder, hvorefter jeg trækker min våde kjole over hovedet, så jeg nu sidder kun iført undertøj i en taxa med en fremmed mørk mand. Jeg kigger ned ad mig selv og konstaterer, at min nøddebrune sommerhud er dækket af myrepatter grundet kulden, ligesom man formentlig kunne skære i glas med mine nipples, som må være faretruende tæt på at prikke hul i stoffet på min BH.

Jeg trækker sweateren over hovedet, men inden mit hoved når at finde udgangen, stopper jeg øjeblikkeligt op, da jeg mærker en varm hånd på mit kolde lår. Jeg går helt i stå, da taxachaufføren stryger mig forsigtigt op og ned ad låret. Mit hoved er fortsat gemt væk inde i sweateren – det må så vildt tåbeligt ud – men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at kigge.

Den store, varme og mørke hånd finder vej fra mine lår til min stramme og veltrænede mave, hvor den gør et kort ophold, inden den omfavner mit ene bryst. Jeg udstøder et lille hvin fra mit skjul inde i sweateren, men protesterer ikke. Heller ikke da hånden trækker min BH til side, så mit ene bryst blottes, gør jeg indsigelser.

Begge chaufførens hænder er nu på mine bryster, som får kærlig behandling. Det føles rigtig godt ,og jeg stønner højlydt, da han niver mig blidt i min ene brystvorte.

“Har du ikke lyst til at komme ud derindefra?” siger hændernes ejermand, hvorefter de slipper grebet om mine struttende bryster. I stedet griber de nu fat om sweateren, som langsomt bliver trukket af mig, så mit rødmende ansigt kommer til syne fra sit skjul.

Jeg har lidt svært ved at se ham i øjnene, men tager alligevel mod til mig. Det efterhånden velkendte store smil møder mit blik. Hurtigt vender jeg dog blikket i en anden retning og får øje på den massive bule, som han har i bukserne. Wow…

Min mørke chauffør rykker tættere på mig, og hans hænder placeres atter på mine blottede bryster. Vi begynder at snave hedt og heftigt. Med sin ene hånd masserer han mit bryst, imens han med den anden finder vej til mit skød, hvor han behændigt trækker min trusse til siden, så der er adgang til min våde fisse.

Jeg holder vejret, imens hans ene finger trænger op i mig, hvorefter jeg ånder ud med et stort støn, som tydeligvis opildner ham. 

Kort derefter får jeg nemlig endnu en finger op i mig. Chaufføren fingerknepper mig for en stund, imens jeg bliver mere og mere liderlig. Jeg griber derfor ud efter hans bukser, som jeg med en smule besvær får knappet op. Han bevæger sirligt sine hofter, hvilket gør det lettere for mig at trække hans jeans og underbukser af ham. Ved synet af hans kæmpestore strittende pik tænker jeg, at det må være en kæmpe lettelse for ham nu kun at have luft omkring sit underliv. Hans jeans må virkelig have været under pres med tanke på, hvor stor en rejsning de har skullet holde i skak.

Jeg griber fat om den mastodontiske pik og begynder at spille den af på ham, imens han fortsat bevæger fingrene ud og ind af mit våde underliv. Det er vanvittigt lækkert og frækt – dels at have sex med en fremmed, og dels at det foregår på bagsædet af en bil på en trafikkeret vej – og jeg lader mig rive så meget med af stemningen, at jeg beslutter mig for at gå all-in. Jeg skubber chaufføren lidt tilbage, så han ligger på tværs af bagsædet og læner sig op ad døren. Herefter kaster jeg mig grådigt over den enorme pik med min mund, hvilket får ham til at stønne højlydt.

Jeg slikker ham fra rod til spids, masserer hans testikler og sluger så meget af pikken, som jeg kan. Imens jeg sutter løs på ham, kigger jeg af og til op for at sikre mig, at vi ikke er blevet opdaget. Vi holder som bekendt parkeret i siden af vejen, så der er mennesker omkring os. Heldigvis sørger varmen fra vores kroppe for, at ruderne bliver godt duggede, ligesom regnen udenfor bidrager til, at sigtbarheden er ringe, hvis man skulle prøve at lure ind.

Efter at have guffet løs på den store stive pik i nogle minutter, bliver jeg grådig – jeg skal have mere. Jeg trækker med en smule besvær mine trusser af, inden jeg kravler op på chaufføren, som fortsat ligger på tværs af bagsædet og gør klar til at føre pikken op i mig. Jeg tager en dyb indånding, inden jeg forsigtigt lader min fisse synke ned mod pikken, som langsomt glider op i mig. 

Allerede da pikken blot er halvvejs oppe i mig mærker jeg, at en orgasme står i venteposition. Jeg bevæger mig langsomt op og ned på den store pik – for hver gang jeg bevæger mig ned, lader jeg lidt mere af pikken komme op i mig. Shit, hvor er han stor! 

Imens holder jeg øje med min sexpartner, som tydeligvis må holde sig selv tilbage for ikke bare at mase dens fulde størrelse helt ind. Jeg forstår ham godt, for hvis han bare er halvt så liderlig, som jeg er, må han være ved at eksplodere.

Mod al forventning lykkes det mig efter et par tilløb at rumme hele hans pik. Jeg føler mig lidt som en fræk tryllekunstner, der netop har snydt publikum ved at trylle en kvart meter pik væk. Nu til belønningen for mit hårde arbejde!

Jeg begynder at ride ham. Først langsomt, men gradvist hurtigere og hurtigere. Jeg stønner højlydt og krydser fingre for, at lyden fra regnen udenfor er nok til at drukne mine nydelsesudbrud.

Jeg rider ham ikke længe, før jeg bliver ramt af en orgasme, som får samtlige muskler i min krop til at trække sig sammen. Også dem i min fisse, hvilket må føles ekstra godt for chaufføren, som ligner en, der også er tæt på klimaks. 

Jeg er dog ikke klar til at stoppe endnu, så da orgasmen har fortaget sig, rejser jeg mig fra den nu drivvåde pik, som med et svup forlader min fisse.

Jeg vender mig om og sætter mig på alle fire, så han kan kneppe mig. Det behøver jeg naturligvis ikke bede ham om, for chaufføren fatter hurtigt et hint.

Det føltes intenst før, da jeg red ham, men det er ingenting sammenlignet med nu, hvor han virkelig kan trænge i bund i mig. Han knepper mig i et hastigt tempo, og jeg skriger efterhånden så højt, at jeg frygter, at forbipasserende kunne finde på at ringe efter politiet. 

Imens han knepper mig hårdt, klasker han mig i min lille røv, så det svier en smule. Jeg forestiller mig, at klasket må have efterladt et stort rødt aftryk af en hånd på min ene balle, og det tænder mig!

Endnu en orgasme begynder at ulme, og det kræver ikke mange stød, før jeg igen kommer i mål og når klimaks. Musklerne i min skede strammer op om pikken på min chauffør, som nu heller ikke længere kan holde orgasmen tilbage.

I stedet for at komme i mig, trækker han sig ud, vender mig hurtigt rundt og lader sin store kanon gå af udover mine bryster. Ladning efter ladning af varm sæd bliver sprøjtet ud over mine nøgne bryster, indtil jeg til sidst er helt våd og klistret. Chaufføren puster stakåndet ud og smiler igen stort til mig.

”Tak for turen!” siger jeg, imens jeg kigger ham i øjnene. Denne gang smiler jeg tilbage.