Himmelsk sex - Sexnovelle

Himmelsk sex i paradis-lignende omgivelser

Det krystalklare vand omkring mig er helt roligt. Faktisk er det så roligt, at man skulle tro, at vandkanten var lavet af glas. Samme ro præger omgivelserne over vandoverfladen. Ingen motorstøj eller stressende larm fra hverken sure forretningsmænd, der taler i telefon med en, som ikke har overholdt sin aftale, eller trætte, enlige mødre, der skynder på deres børn, så de kan nå den næste bus.  

Lidt lyd kan jeg dog høre – nemlig lyden af et vandfald, der rammer en sø. Et vandfald, som jeg også fjernt kan ane omkring 200 meter fra min position. Jeg tager en dyb indånding og lader mit hoved synke ned under det behageligt varme, gennemsigtige vand.

Hernede er der komplet ro.

Kun mine tanker kan her larme en smule, og de har heldigvis efterhånden fundet ro, hvilket var hovedformålet med rejsen.

For fem dage siden stod jeg med vindblæst hår, beskidt tøj, våde øjne og et larmende, bekymret sind i lufthavnen, hvor jeg ventede på at få lov at tjekke ind. Jeg skulle bare væk. Væk fra det hele. Væk fra stressende København, og de depraverede folk, der færdedes i denne by.

Med vished om, at jeg med garanti havde glemt at pakke en masse vigtigt ned i min kuffert, afleverede jeg denne ubekymret til den ansatte ved skranken. Herefter satte jeg kursen mod min gate.

Men hvorfor var jeg så forhippet på at komme væk?

Fordi alt i mit liv var kaos. To timer inden jeg stod i lufthavnen, havde jeg taget min kæreste og min bedste veninde på fersk gerning i at dyrke sex. I vores lejlighed. I vores seng! Føj!

Jeg havde længe haft en ubehagelig fornemmelse af, at der foregik noget mellem de to bag min ryg. De kiggede altid flirtende på hinanden, og når de krammede goddag eller farvel, var deres kram længere og mere intime, end når de krammede andre.

Hver gang bekymringerne havde råbt for meget op i mit sind, havde jeg dog tysset på dem. Jeg ønskede ikke være en jaloux skid, der mistænkte mine nærmeste for at gøre noget utilgiveligt.

Mistillid af den karakter ville kunne smadre både mit venskab og mit forhold. Derfor forkastede jeg altid tanken om, at de havde noget sammen, og overbeviste mig selv om, at jeg så spøgelser. Men det gjorde jeg ikke. Det fik jeg da også bekræftet for fem dage siden.

Jeg blev voldsomt rasende og kastede med lysestager, lamper, og hvad der ellers befandt sig inden for min rækkevidde, da jeg så dem kopulere højlydt. Et enkelt headshot på min kæreste blev det til, da han ikke lykkedes med at undvige en standerlampe, der kom flyvende.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Det gjorde tydeligvis hamrende ondt på ham, da foden af lampen klaskede mod hans pande, men han brokkede sig ikke det mindste. Han vidste nemlig udmærket godt, at han havde fucket op, og at jeg var i min gode ret til at lade besindelsen falde mod jorden og gå amok.

Mens jeg råbte og skreg, fiskede jeg en kuffert, som lå ovenpå skabet, ned, og gav mig til at fylde det fornødne i den. Lidt tøj, en tandbørste og mit pas, og så var jeg ellers den, der var skredet. Inden jeg smækkede hoveddøren efter mig, råbte jeg, at jeg aldrig ville se det svin igen, og at han skulle være ude af lejligheden om en uge.

Jeg skyndte mig ned på vejen og prajede en taxa. Da jeg sad i denne, transformerede raseriet sig til sorg, og et par tårer løb ned ad kinderne på mig. Alvoren tonede klarere og klarere frem i mit sind. Mig og Kasper måtte gå fra hinanden. Det var uundgåeligt – også selvom jeg ikke havde lyst, for jeg elskede ham jo og havde i længe troet, at ham og jeg skulle følges ad til den bitre ende. Men sådan skulle det ikke gå.

Min bedste veninde Sisse kom jeg nok heller aldrig til at tilgive. Hende måtte jeg også skære ud af mit liv, selvom jeg ikke følte, at jeg kunne undvære hende. Men det blev jeg altså nødt til. Så meget respekt for mig selv måtte jeg ganske enkelt bare udvise; det fortjente jeg.

Disse erkendelser klækkede en masse bekymringsæg i mit sind, og derfor var der fandens meget støj i mit hoved, da flyet lettede fra Kastrup Lufthavn og fløj mod Venezuela.

Selvom det, at tage af sted til et så fjernt land, var en panikhandling, viste denne sig heldigvis at være hamrende fornuftig. Det var nemlig lige sådan en tur, som jeg havde brug for.

Jeg har oplevet og set så meget hernede. Jeg har virkelig fået tankerne væk, og jeg er blevet smittet af folks ubekymrede livssyn og næstekærlige sind.

For to dage siden faldt jeg i snak med et par lokale fyre, der kunne en smule engelsk, på en lokal bar. Trods lettere kommunikative udfordringer, grundet sprogbarrieren, grinte og hyggede vi os til langt ud på natten, hvorefter jeg med et smil på læben og et ubekymret sind slentrede hjem til mit hotel. Efter at have kæmpet mig op ad trapperne og ind på mit hotelværelse kastede jeg mig i min bløde seng, og kort herefter faldt jeg i søvn uden at bekymre mig om noget derhjemme overhovedet.

En af fyrene fra baren havde anbefalet mig at besøge nationalparken Canaima, inden jeg atter drog mod Danmark, og denne anbefaling valgte jeg at følge i dag.

Og jeg må sige, at han ikke overdrev, selvom han lovpriste parken ud over det sædvanlige. Stedet her er det smukkeste, som jeg nogensinde har set.

Jeg har nu efterhånden badet 30 minutter i vand så rent som en babys samvittighed. Søen, som jeg bader i, er omkranset af høje, beskyttende bjerge, hvorpå der hist og pist befinder sig frodige grønne pletter. Nær vandkanten står en del træer af eksotiske sorter, som jeg ikke kender.

Det eneste, som jeg kan høre, er naturen. Særligt vandfaldet leverer en vedvarende, men behagelig lyd.

Jeg kigger atter hen mod netop vandfaldet, og i samme nu indser jeg, at jeg ikke længere er alene herude. Nær vandfaldet befinder der sig nemlig en langhåret, brunlødig mand, der netop har brudt vandoverfladen, og som nu trækker sit lange mørke hår tilbage over hovedet med begge hænder.

De seneste dages gode oplevelser og den smittende åbenhedskultur i landet gør, at jeg svømmer hen til ham for at indlede en samtale. Dette havde jeg aldrig turdet i Danmark.

Da jeg er omkring 30 meter fra ham, får han for første gang øje på mig. Det er tydeligt, at han får et lille chok. Hans krop giver nemlig et lille spjæt, da han ud af øjenkrogen spotter min skikkelse.

Wow, han er en smuk mand. Veltrænet, men ikke på en måde, som man bliver det i fitnesscenteret. Hans flotte krop er uden tvivl kommet ved, at han har brugt den i sine daglige gøremål og ved, at han har passet på den og levet sundt.

Han siger noget til mig på spansk, som jeg ikke forstår. Jeg ryster på hovedet og siger: ”No hablo español.” Han trækker på skuldrene og siger igen noget på spansk. Jeg spørger ham, om han taler engelsk, hvorefter han ryster på hovedet. Herefter siger han noget, som mit begrænsede spansk rækker til at forstå. Han fortæller mig, at jeg er smuk. Jeg siger: “Gracias” og er ret sikker på, at jeg rødmer.

Han svømmer i elegante bevægelser hen mod mig, og selvom jeg befinder mig helt alene ude i en nationalpark, hvor ingen kan hjælpe mig, og han formentlig er stærk som en okse, gør hans tilnærmelser mig ikke utryg.

Da han kommer helt tæt på, ser jeg for alvor, hvor smukt og tydeligt et kæbeparti han har. Han kigger på mig med sine store brune kastanjefarvede øjne og rækker sin hånd frem. Jeg lægger min i hans, som jeg hurtigt mærker, er rug. Jeg fornemmer med det samme, at han har mange fingerkræfter, da han folder sin hånd om min og trækker mig hen mod vandfaldet.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Da vi bevæger os ind under vandfaldet, mærker jeg, at min puls stiger. Jeg ved ikke hvorfor. Måske tror min krop, at det er farligt at stå under Moders Jords store bruser. Det er bestemt også en voldsom oplevelse, men helt og aldeles fortryllende.

Vandet faldet tungt og kraftigt, men det er slet ikke ubehageligt. Det er sgu vildt det her. En fremmed smuk skabning og jeg står her midt i et naturskønt område i Venezuela og lader et enormt vandfald massere os. Hvis der findes et paradis på jorden, så er det her, tænker jeg.

Pludselig mærker jeg, at han lægger sin hånd på min skulder. Jeg kigger på ham. Han smiler, og de fineste smilehuller toner frem i hans ansigt. Han går om bag mig og skubber mig en smule frem, så vi ikke længere rammes af vandfaldet.

Han begynder at give mig blid skuldermassage, og jeg får bekræftet min idé om, at han havde stærke fingre. Det er vildt behageligt, når han lader fingrene arbejde. Han kan virkelig tage fat.

Han stiller sig helt op ad mig, så jeg kan mærke hans varme ånde i min nakke og hans våde, veltrænede krop op ad min. Jeg kan mærke hans penis gennem badeshortsene, og det ophidser mig, samtidig med at hans massage får mig til at slappe helt af i kroppen.

Han nyder tydeligvis også at stå så tæt op ad mig, for hans lem bliver hårdere og hårdere. At mærke, at han tænder på mig, gør bare, at jeg tænder endnu mere på ham. Efter lidt tid vender jeg mig om. Han kigger venligt på mig med sine store, brune øjne. Vores læber mødes i et vådt lækkert, langt kys. Mens vi kysser, lister han sin ene hånd ned i mine bikinitrusser og begynder at give mig finger. Jeg giver et lille hvin fra mig, da han stikker en finger op i mig. Han giver mig finger i 30 sekunder, så kan vi ikke længere dy os.

Han flår mine bikinitrusser af, mens jeg giver hans badeshorts samme behandling, så hans flotte, store, strittende pik bliver synlig i det krystalklare vand. Jeg vikler mine ben rundt omkring hans krop, mens vi snaver dyrisk.

Jeg er så våd, at han – trods sin rigtig fin størrelse – glider helt op i mig uden problemer. Vi bevæger os igen ind under vandfaldet, og herinde ridder jeg ham i et roligt tempo.

Vores åndedrag bliver synkront voldsommere, og vi skiftes til at komme med små støn. Hans dejlige pik fylder mig helt ud og rammer mit g-punkt, hver gang jeg lader mine balder støde mod hans hofter. Jeg lukker øjnene og nyder hans fulde længde oppe i mig. Uden at tænke over det stønner jeg højere og højere, og det vækker tydeligvis hans indre drifter og vilddyret i ham.

Han har været en gentleman indtil videre og ladet mig styre slagets gang, men mine ophidsende støn gør, at han ikke længere kan styre sig. Han griber hårdt fat om mine sideben og begynder at kneppe mig voldsomt hårdt. Fuck, hvor er det godt, tænker jeg, mens jeg skriger: ”Yeah, åh, yeah. Fuck me!”

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg nærmer mig klimaks, kan jeg mærke. Jeg skriger og stønner højt og ukontrollerbart. Uden at tænke over det jager jeg mine negle ind i ryggen på ham og presser min overkrop ind mod hans.

Hans åndedrag er voldsomt, hvilket indikerer, at han virkelig giver sig. Trods dette sætter han tempoet endnu højere op. Tempostigningen får mig til at føle, at han går endnu dybere i mig ved hvert stød – fuck hvor er det dejligt.

Han knepper mig ekstremt hårdt og vildt i et minut, hvorefter han skifter tempo. Han går over til lange dybe stød. Åh, shit. Jeg kan ikke længere holde orgasmen tilbage. Jeg stønner voldsomt, og han gør det samme. Efter 15 sekunder med skrig, støn og rystende kroppe hænger vi begge to udmattede indover hinanden, mens vi prøver at få vejret igen.

Efter lidt tid løsriver vi os og bevæger os langsomt væk fra vandfaldet – hånd i hånd. Da vi er uden for vandfaldet, vender vi ansigterne mod hinanden. Han smiler til mig, jeg smiler til ham. Vi kysser lidenskabeligt og svømmer i hver vores retning.

Med et stort smil malet hen over hele ansigtet, lidt snurren i underlivet og helt afslappet i alle led i kroppen tænker jeg, at jeg aldrig vil tilbage til Danmark igen. Venezuela er simpelthen landet, som bliver ved med at give.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: