Hvad kan man bruge som dildo?

Hvad kan man bruge som dildo?

Indrømmet. Denne artikel er en lidt mere fjollet en af slagsen end dem, som vi vanligt leverer. Vi har nemlig tænkt os at diskutere, hvilke remedier man kan bruge som dildo, i denne her. 

Det er vel næsten overflødigt at nævne, at man kan bruge en almindelig dildo som dildo, men nu gør vi det alligevel. Udvalget af dildoer er kæmpestort, og der findes noget for enhver smag, hvorfor du stensikkert også vil kunne finde en dildo, der vil være perfekt for dig.

Det kan dog være, at du er for nærig til at købe en rigtig dildo, eller at du er et eksperimenterende sind, der gerne vil prøve en række alternativer, og bare rolig, de findes i stor stil, og mange af dem har du sikkert allerede i hjemmet. Herunder kommer vi med en række bud på, hvad du kan bruge som alternativ dildo.

En række forskellige grøntsager

Der findes en række forskellige grøntsager, der, grundet deres form, sagtens kan bruges som dildoer. En række af de oplagte er agurker, gulerødder og bananer.

Hvis du lader dig friste af en af dine grøntsager i grøntsagsskuffen eller en af frugterne i frugtskålen, er der en vigtig forholdsregel, som du skal tage, inden du moser grøntsagen eller frugten op i dit hellige tempel. 

Uanset hvilken grøntsag eller frugt du vælger, bør du iklæde denne et kondom, så du undgår en eventuel infektion. Der kan sidde mange forskellige bakterier på frugter og grøntsager, og en tur under vandhanen er desværre ikke altid nok. Brug derfor et kondom, hvis du vil spare dig selv for et meget pinligt lægebesøg.

Blok- eller stearinlys

Langt de fleste har blok- eller stearinlys liggende i skuffen, og foruden at kunne skabe hygge i hjemmet, kan sådanne lys også levere nydelse i underlivet, hvis altså de bruges rigtigt. Dette skyldes naturligvis lysenes form og størrelse, som minder om en dildos. 

I tilfælde af at du til sidst overgiver dig til lysterne og flår kalenderlyset ud af adventskransen, så anbefaler vi atter en gang, at du lige marinerer lysets overflade med et kondom for at undgå eventuelle infektioner. 

Elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste – gerne en du ikke længere bruger – kan også fungere perfekt som en dildo – og faktisk endnu bedre som en vibrator, der leverer dejlige, vibrerende stød på din klitoris. 

Hvis du vælger at prøve kræfter med en elektrisk tandbørste som alternativ dildo eller vibrator, så sørg for at vaske den grundigt inden – og ikke mindste efter – brug. 

Brusehovedet 

En tur under bruseren kan blive væsentlig sjovere, hvis du er bevidst om brusehovedets hemmelige evner. Mange kvinder kender allerede til brusehovedets skjulte kvaliteter, men enkelte har endnu ikke set lyset.

Hvis du har et brusehoved, der kan tages ned, så prøv at gøre det, og lad så strålen fra brusehovedet ramme dit underliv. Mærk dig frem til, hvordan vandet bedst muligt stimulerer din klitoris og giv dig så ellers hen til den orgasme, som du stensikkert vil rammes af på et tidspunkt. 

Her er det vigtigt at påpege, at brusehovedet ikke skal fungere som dildo, men nærmere som en slags vibrator. Du skal derfor ikke forsøge at stikke hele hovedet op i skeden. Ikke medmindre du har født 30 unger i hvert fald.